2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
O yanma canımdan can aldıı şükür bugün rahattım.birde bebegimle ilgilenememek cok üzüyor beni yetersizim Gibi hissediyorum

Yok kızlar yok ben duş şapkası alcam bugün su yuttu az kala boğuluyordu elim ayağım boşaldı bir daha yaşamak istemiyorum böyle bir seneryo tek başıma yıkıyorum hep en iyisi duş şapkası almak

Ben kahvaltidan once süte yulaf bal minik kesilmis kuru meyveler koyup yiyorum gece surekli meyve yiyorum. Balik olarak somon geri kalan ogunler tavuk et sebze tuketiyorum aralarda bestlak 20 damla suya onu koyuyorum. Bide süt artirici atistirmaliklar var e bebekte midem kazindikca onlari yiyorum. Benimde sütüm damla damla geliyordu encektorde 2 gogusten 10 ml fln oluyodu. Yemek seklini degistirince artti baya duzene girdi. Hastanede banada hemsire silikon gogus ucundan onerdi minnakti benimkide oda popayla ceke ceke buyudu. Herkesin vucut yapisi farkli tabi ama belki denemek istersin diye yazdim
Zaten benim minnakta 2 3 gün mama ile beslendi sütüm yoktu

Ne güzel sütün artmış canım. Bende protein ağırlıklı besleniyorum. Solgar ve laktom kullanıyorum. Isırgan otu çayı ve dereotu tüketiyorjm bakalım artar zamanla herhalde

Yok kızlar yok ben duş şapkası alcam bugün su yuttu az kala boğuluyordu elim ayağım boşaldı bir daha yaşamak istemiyorum böyle bir seneryo tek başıma yıkıyorum hep en iyisi duş şapkası almak
Canım saçlarını yüzüstü yatırarak yıkamıyor musun. Söyle bide yüzünü elini ıslayıp yikasan.

Uzun olacak ama ben şöyle anlatayım canım. Bebeği koluma yüzüstü yatıyorum. Hastane çıkışının içinde ni parca oluyor ya hani ağız mendili onu ıslatıp şampuan koyuyorum köpurtuyorm. Sırtına şu döküp sırtını bacakları poposunu boynunu poposunun arasını falan güzelce yıkıyorum. Sonra başına az az şu döküp şampuanlayıp o şekil yıkıyorum. Az az duruluyorum. Elim ıslakken yüzünü de silmiş oluyorum. Sonra ters çevirip ever file varsa filenin üstüne yatırıp tekrar sampuanli bezle karnını alt tarafını kol altını tekrar boynunu yıkıyorum. Şu döküyorum. Son kez elime yüzüstü yatırıp bi kaç sefer şu döküyorum. Muslin beze sarıyorum. Muslin bez hemen suyu çekiyo zaten giydiriyorum. Eğer küvette file yoksa küvetin içine yatırırsın kafasini hafif kaldırıp yavaş yavaş şu döküp yıkarsin. Kokma inan alisirsin sen panik yapma yeter. Inslalah anlatabildim

Oyyy maşallah paşaya hosgelmis dünyaya çok şükür atlattın dogumuda, gözünüz aydın olsun sağlıkla büyütmek nasip olsun inşallah

Aslında ben de böyle yapıyorum ama yüzüne su geliyor o zaman da otomatik yutuyor en iyisi ben de o da biraz alışana kadar kızım biraz büyüyünceye kadar duş şapkası takmak

Reactions: Zzy
Çok şükür canim ilk kalkisim da korkutugun gibi olmadi tamam ağrı yanma oluyor ama bıçak yaraso sonuçta ağrı kesicilerle hallediyoruz şükür ahhh koklarm tabikii
maviss_34 kuzucum hayırlısıyla su gibi geçsin doğumun inşallah
Teşekkürler canım
Önemli olan ikinizin de sağlıklı olması şeklinin bir önemi yok canım yanma olur normal yarını da atlatırsan daha korkma
Kızlar dualariniza talibim suyum geliyomus ama bebek yukarda acılmada yok 2 30 da sezeryan olucam dua edin 37 haftalik oldu bugun
Sağlıcakla kucağına al canim
Oyy gözün aydın mavisim hayırlı uğurlu olsun inşallahhh
Teşekkürler bebişim darisi sana ve bekleuen bütün annelerime sağlıkla inşallah
Gözün aydın mavişim. Hayırlı, sağlıklı ve uzun ömrü olsun minnoşumuzun inşallah.
Ahhh kuzucum teşekkürler
Maşallah maşallah.. sağlıkla büyüsün inşAllah

Allah yar ve yardımcınız olsun inşAllah
Teşekkürler canım
Gözün aydın canım benim, Allah sağlıkla,huzurla, analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah tebrik ediyorum
Amin canım teşekkürler
Maşallah canım sağlıcakla büyütün yavrunuzu
Teşekkürler canım
Yaaa dimi zaman hızlı geçiyor valla canım ben kurtuldum darısı sizlere
Çok şükür, gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün inşallah
Amin teşekkürler canım
Canım çok sevindim alparslan paşası doğmuş maşalllah sizeeeeee çok sevindimmmm sağlıkla sıhatla bir ömür diliyorum abiside çok sevinmiştir eminimmmm
Yaaa sevinmez mi ilk başta geldi ürkerek baktı falan sonra kucağına verdik odadan gitmek istemedi bu sefer de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…