Doktoruna bi sorayım o zaman bendeGaz ilaçları var canım bi kaç tane onlardan bi tanesini veriyor doktorlar.
Gözünüz aydın canım aynı sorunsal bende de var zorla tutturuyoruz meme de uyuyup kalıyor tospaevet kızlar bes saat sancıdan sora sezeryanla aldım bebisi kucagmıza rabbim hepinize kolaylikla kucagniza almayi nasip etsin sezeryan uyanmasindaki o agri disinda sorun yok genel anestezi ile uyuttular korkudan tansiyonum ckyo o sebeple cok guzel bise biraz emzirme zorluyo tutturana kadar
2 defa çıkardım sıkıntı yok. Birde suni sancıyla girdim sezeryana daha omun etkisi geçmeden sezeryan oldum çok acı çektşm. İnşallah siz güzel geçirirsinizDoktor falan bisey dedi mi canım geçmiş olsun tekrardan inşallah hemencecik geçergaz falan cikartabildin mi gerçi çıkarmadan hastaneden yollamiyorlarmis ama tekrar olmuşta olabilir. O tür etkenler daha çok zorlar ameliyat yerini
16 oldukKaç günlük bebeğiniz.gaz sancısı 10 günden sonra başlar diyorlar.ya da doymuyo olabilir
Belki ondan çok etkilendin canım rahmin de toparlanmak için kasılıyorsa eğer. Çok çok geçmiş olsun acıların dinsin inşallah bi an önce2 defa çıkardım sıkıntı yok. Birde suni sancıyla girdim sezeryana daha omun etkisi geçmeden sezeryan oldum çok acı çektşm. İnşallah siz güzel geçirirsiniz
Yaa o kadar bizdensin kiKızlar bebeğiniz garip sesler çıkarıyormu benimki sürekli keçi gibi eee diye ses çıkarıyor uyurken bile bişeyi varmı diye korkuyorum bir de bugün hiç uyumadı devamlı aranıyor meme istiyor veriyorum baya da emiyor ama yerine koyunca ağlayıp devam ediyor napıcağımı şaşırdım sabahtan beri
YaaYaa o kadar bizdensin kiMesajını eşimle okurken gülmekten gözümüzden yaş geldi Benim bebeğimde öyle, sadece derin uyku sırasında susuyor diyebilirim, yaşlı teyzeler gibi sürekli bı soylenme, homurdanma hali var memede uykuya gecme esnasında da nedense bı kriz geliyo elleri ayaklarıyla vurarak, kızma sesi çıkarıyor. Sonra aynı memede uykuya dalıyor. Yataga yatınca uyanma sorunu her sabah ve her akşam tekrar ediyor bizde de, o durumlarda ya çıkamamış gazı oluyor ya da kusmak üzere oluyor malesef.
Bı yarım saat daha ver kendinize, o acıkınca uyanır 3 saate kadar yolu var. Normalden fazla beslendiyse ben ellemiyorum şahsenYaainatçı keçi diye seviyorum sesinden dolayı ama olağan olmasına çok sevindim çok korkmuştum bizimki 2 saat önce derin uykuya geçti ama şimdide beslenme için kaldırmam lazım eşime zorla uyuttuk şimdi kaldırcam dedim oturduk halimize gülüyoruz
Canım suyu kafasının arkasindan mi döküyor sun kayinvalidem öyle yıkıyor benim büyük kız 2 yasinda hala kafasına su dökülürken ödü kopuyor döktürmuyor bebekken de öyle idi boguluyorduYok kızlar yok ben duş şapkası alcam bugün su yuttu az kala boğuluyordu elim ayağım boşaldı bir daha yaşamak istemiyorum böyle bir seneryo tek başıma yıkıyorum hep en iyisi duş şapkası almak
Doktorum doğum sonrası istersen odaya sipariş verebilirsin demişti. YememelisinKızlar ya bir şey sorucam çok alakasız olacak ama kokoreç yesem şimdi bir kere bişey olur mu yiyen var mı ? Bana fikir verin
Kızlar bende gece uyuyorsa ellemiyirm sarılık riskin geçtiyse gece 4 saat uyuyor bazen sonra kendi kalkıyor zaten otomatikman bende uyanıyorum tabi sanmayın 4 saat uyuduğumuBı yarım saat daha ver kendinize, o acıkınca uyanır 3 saate kadar yolu var. Normalden fazla beslendiyse ben ellemiyorum şahsen
Gözün aydın canım, çok şükürevet kızlar bes saat sancıdan sora sezeryanla aldım bebisi kucagmıza rabbim hepinize kolaylikla kucagniza almayi nasip etsin sezeryan uyanmasindaki o agri disinda sorun yok genel anestezi ile uyuttular korkudan tansiyonum ckyo o sebeple cok guzel bise biraz emzirme zorluyo tutturana kadar
Ahahah analık işte, ben de acaba kusar mi diye yarım saate yakin bekliyorumKızlar bende gece uyuyorsa ellemiyirm sarılık riskin geçtiyse gece 4 saat uyuyor bazen sonra kendi kalkıyor zaten otomatikman bende uyanıyorum tabi sanmayın 4 saat uyuduğumu1 saati tam daldı mi diye bekliyorum son 1 saati ondan önce uyanıp kontrol ediyirum
Anladım bende az yendiğinde sorun olmaz mı ki diye şey ettim deDoktorum doğum sonrası istersen odaya sipariş verebilirsin demişti. Yememelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?