2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Gözünüz aydın canım aynı sorunsal bende de var zorla tutturuyoruz meme de uyuyup kalıyor tospa

2 defa çıkardım sıkıntı yok. Birde suni sancıyla girdim sezeryana daha omun etkisi geçmeden sezeryan oldum çok acı çektşm. İnşallah siz güzel geçirirsiniz

Aynısı benimkide,gazı yoksa yatağına koyunca uyuyor , varsa hemen açıyor gözünü
Z Zzy gaz ilacı ne canım? Ben pış pış yapıp çıkarmaya çalışıyorum ama
Kiraz çekirdeği kemeri almıştım hamileyken ama şimdi kullanmaya kıyamıyorum çok küçük diye kullansam faydası olurmu acaba kullanan varmı?

2 defa çıkardım sıkıntı yok. Birde suni sancıyla girdim sezeryana daha omun etkisi geçmeden sezeryan oldum çok acı çektşm. İnşallah siz güzel geçirirsiniz
Belki ondan çok etkilendin canım rahmin de toparlanmak için kasılıyorsa eğer. Çok çok geçmiş olsun acıların dinsin inşallah bi an önce

Yaa o kadar bizdensin kiMesajını eşimle okurken gülmekten gözümüzden yaş geldi Benim bebeğimde öyle, sadece derin uyku sırasında susuyor diyebilirim, yaşlı teyzeler gibi sürekli bı soylenme, homurdanma hali varmemede uykuya gecme esnasında da nedense bı kriz geliyo elleri ayaklarıyla vurarak, kızma sesi çıkarıyor. Sonra aynı memede uykuya dalıyor. Yataga yatınca uyanma sorunu her sabah ve her akşam tekrar ediyor bizde de, o durumlarda ya çıkamamış gazı oluyor ya da kusmak üzere oluyor malesef.

Yaa inatçı keçi diye seviyorum sesinden dolayı ama olağan olmasına çok sevindim çok korkmuştum bizimki 2 saat önce derin uykuya geçti ama şimdide beslenme için kaldırmam lazım eşime zorla uyuttuk şimdi kaldırcam dedim oturduk halimize gülüyoruz

Kızlar ya bir şey sorucam çok alakasız olacak ama kokoreç yesem şimdi bir kere bişey olur mu yiyen var mı ? Bana fikir verin

Bı yarım saat daha ver kendinize, o acıkınca uyanır 3 saate kadar yolu var. Normalden fazla beslendiyse ben ellemiyorum şahsen

Yok kızlar yok ben duş şapkası alcam bugün su yuttu az kala boğuluyordu elim ayağım boşaldı bir daha yaşamak istemiyorum böyle bir seneryo tek başıma yıkıyorum hep en iyisi duş şapkası almak
Canım suyu kafasının arkasindan mi döküyor sun kayinvalidem öyle yıkıyor benim büyük kız 2 yasinda hala kafasına su dökülürken ödü kopuyor döktürmuyor bebekken de öyle idi boguluyordu

Bı yarım saat daha ver kendinize, o acıkınca uyanır 3 saate kadar yolu var. Normalden fazla beslendiyse ben ellemiyorum şahsen
Kızlar bende gece uyuyorsa ellemiyirm sarılık riskin geçtiyse gece 4 saat uyuyor bazen sonra kendi kalkıyor zaten otomatikman bende uyanıyorum tabi sanmayın 4 saat uyuduğumu1 saati tam daldı mi diye bekliyorum son 1 saati ondan önce uyanıp kontrol ediyirum

Gözün aydın canım, çok şükür sağlıkla büyüsün inşallah

Ahahah analık işte, ben de acaba kusar mi diye yarım saate yakin bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…