2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Gaz çıkarmak ne büyük nimetmis dimi bizimde normalde yatış iki gün ama gaz çıktıysa gönderiyorlar eve yürümek zor ama yürümeden iyilesemiyor insan

2 defa çıkardım sıkıntı yok. Birde suni sancıyla girdim sezeryana daha omun etkisi geçmeden sezeryan oldum çok acı çektşm. İnşallah siz güzel geçirirsiniz
Kuzum bebeğin kaç kg boyunda doğdu ekleyelim listeye nasıl oldunuz alistiniz mi birbirinize

5 ay gayet iyi bence. Benimki o kadar olsaydı yine gözüm arkada kalmazdı. Aralık ocak için bir şeyler ayarlamaya çalışırsın. 40 gün rapor hakkın da var. Belki onu kullanırsın.

Rapor alabilirsem çok güzel olacak.devlet hastanesinde doğum yaptım eğer özel olsa belki çok daha kolay rapor alabilirdim.ama devletteki doktor lar rapor deyince hemen bı tavır alıyorlar.tanidik bir doktor da yok.hayirlisi bakalım.kasim ayı gelince bakacağız.

Hayırlı cumalar hayırlı sabahlar hanımlar..doğum yaptığım gün sabah ishal oldum.ve akşam doğum yaptım ertesi gün ishal geçmiş.bence ishal de doğum belirtisi olabilir.
Bir de önce düzensiz sancı başladı tam gobegimin altında.bazilarinin kasik ve bel bölgesinde de sancı oluyomus.duzensiz sancilardan 4_5 saat sonra her 5 dk da bir sancı başladı.saat ile sürekli takip ettim 5 dk deyince sancı giriyo 30 saniye falan sürüyor aynı adet sancisi gibi bu. Fakat sancı aralığı 3 dk da bire düşünce bu biraz daha farklı adet sancisindan daha ağır bı sanci fakat dayanilmayacak kadar zor değil
Doğum yapmamış olanlar için belki faydası olur diye yazmak istedim.saglikli hayırlı doğumlar inşallah

Grubumuzun başkanı maviss başta olmak üzere bebeğim için dua eden bizi merak eden herkesten hepinizden Allah razı olsun.koprucuk kemiği kırığımiz 10. Gün itibariyle tamamen iyileşmiş dedi doktor.rabbim herkese önce sağlık nasip etsin.evlatlarimiza ailemize kendimize önce sağlığımız yerinde olsun inşallah.geri kalan her şeyin ne kadar önemsiz olduğunu insan anliyo.cok şükür her günümüze elhamdülillah.

Canım en kısa zamanda bebegini kucagına alıcaksın bunalr bir imtihan

Merak etme güzelim her şey geçiyor bir haftaya ayaklanırsın sürekli hareket halinde olunca daha hızlı iyileşiyorsun
İnşallah hemen geçer Gögüs uclarım yara oldu ne yapıcagımı bilmiyorum şaştım.elektirikli gügs pompası alıp sütümü sagıp öylemi versem iyileşene kadar zar zor acıya acıya emziriyorum bişiler sürüyorum ama en fazla 2 sat kalıyor

Daha geçmedi benim ki her ağzına vermede ben bi çığlık atiyom

Çok şükür canım çok sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…