2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Gaz çıkmasi yeterliydi ben öyle taburcu oldum, tuvalet olayı hemen olmayabiliyor ki.

Yanindaysam düz yatıyorum başı genelde sağa meyilli, sola döndürmek için yan yatırıp sırtına ve başına gelecek şekilde destek koyuyorum. Hareket ettikçe reflü yataginda aşağıya kayıyor o zmn sen sağ ben selamet kendi pozisyon alıyor kafa döt ayrı yerde

Selamm güzel anneler biz şükür kızımla iyiyiz. Uykusuz gecelere gak guk memeli günlere yeniden merhaba dedik darısı bekleyen herkese olsun yarına kontrole gidicez hastaneye. Biraz gecikmeli yazıyorum mesajları okumadım daha sizler nasılsınız ne yapıyorsunuz

Kesinlikle emzirmeye devam dayan lütfen geçecek emzirmek o yaralar geciyor

Tedaviden fayda görmenize çok sevindim Yenidoğan döneminde olan nöbetler kalıcı olmayabiliyor diye biliyorum ben. Bir de erkenden müdahale edilmiş olması da çok iyi Hacettepe çocuk hastalıkları konusunda en iyi merkez, size de şifa olsun inşallah

Hepsi böyle demekki bebişlerin

Bugün kontrolümüz vardı. Çok şükür her şey yolundaymış. Gaz sancıları başlamış hafiften başlangıç olarak şimdilik biogaia damla verdi doktorumuz bakalım umarım rahatlar. Aslında alttan üstten sürekli yapıyor ama yinede bağırsaklarında gaz oluşmaya başlamış. Bağırırsa korkmayın telaşlanmayın dedi. Umarım daha fazla artmaz o ağlayınca elim ayağıma dolanıyor çünkü benim

Bizimde bugün kontrolümüz vardı gelesi yok ne sancı ne açıklık hiç yok eğer 28 ine kadar gelmezse 28inde sabah 9ra gel suni verelim çok beklemesi taraftarı değilim dedi eğer gelmezse son 12 gun bizimde
Benim de son tarih 27 Eylül 41. Hafta tam, doğum planlamasını konuşmadık ama ancak 41’e kadar bekleriz demişti yarınki kontrolde sorayım. Aynı günlerde doğum yapabiliriz belki teraziler geliyor..

Maşallah size ne güzel bebişinle kavuşmuşsun canım. Sen nasılsın şimdi bebiş nasıl

Rabbim şifa versin tez vakitte kavuşun annesi inşallah şimdi nasılsınız

Benim de son tarih 27 Eylül 41. Hafta tam, doğum planlamasını konuşmadık ama ancak 41’e kadar bekleriz demişti yarınki kontrolde sorayım. Aynı günlerde doğum yapabiliriz belki teraziler geliyor..
Ay evet kendimi hep teraziye adapte etmiştim zaten acilman falan varmiydi bizimki hiç kendisi gelecek gibi değil ya doktor sen niye dogurmuyorsun dedi içeri girer girmez hele nst resmen düz çizgi 24 u haftasonuna denk geliyor çok ilgilenemem seninle dedi 28 inde nobetciymis o gün gel dedi fazla beklemeyelim dedi annemde gurbette suni ile olursa yanımda olacak doğumda onun için biraz seviniyorum

Bizim içimizi rahatlatan da erken farketmiş olmak. Umarım kafamızda soru işaretlerini Hacettepede gideririz. Çok teşekkürler

Canım kilo boy yazmayı unutmuşum.kilosu 3900 gram , 52 cm boy doğdu elifimiz

gözünüz aydın kavuşmuşsunuz bebişle. Bebiş nasıl sen nasılsın annesi
Teşekkür ederimbenim az agrılarm var zorlanıyorum kalkıp otururken ama gittikçe azalıyor bebişim saglıklı cok sükür şuan sıkıntımız yok.siz nasılsınız alıştınızmı

Eklentiler

• IMG_20220916_133157.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 100
Kızlar mama ne kullanıyorsunuz biz hipp organıc combıotıc ile başladık kakasını koyun gibi yapıyor azıcık azıcık.Doktorumuz birde aptamil prosyneo deneyin hassas bebekler için dedi onda sıkıntı yaşamadık kakası falan daha sıvı normalleşti. İçerik olarak hipp daha iyi dedikleri için tekrar hipp’e döndüm yine kakasını çok az yapıyor sanırım bir ondan bir diğerinden vereceğim. Bu arada içeriklerine baktım ikiside neredeyse aynı şeker oranları vs.

Anladm canım şimdi lansinoh aldırdım onu yıkamadan bebek emebiliyormu peki yıka emmzir zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…