2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Biz bunları anlattık gaz için şerbet tarifi bile verdim…

Bizimki artık ana kucağında uyumuyor beşik de yatak odasına sığmıyor ayrı oda da yatırmak istemiyorum henüz çok küçük yatağın ortasında özerkliğini kurdu ya sağa yatıyor ya sola bazen düz kendi nasıl isterse öyle

Maşallah yaa benim kızım kel doğmuştu. Şimdi de pek saçı yok gerçi. O kadar mide yanması çektim. Saçlı doğacak dedi yaşlılar. Alakası yok dedim onlara. Dediğim gibi oldu
Benim de çok midem yanmadı kızın saçı bağlanacak kadar uzun ve saçlı

Gümüş kapak çok faydalı ilk etapta benim de oldu hatta sağ göğüs ucumda boydan boya yarık da var ama silikon göğüs ucundan kaynaklı ilk 5-6 çekişte çok acıyor sonra geçiyor saat başı ya da 2 saatte bir meme istiyor bu arada

Evet bizde 40ı çıkmadan yalnız bırakmıyoruz hatta benide yalnız bırakmıyorlar yatağa almıyorum uyku hali yorgun düşüyoruz ne olur ne olmaz canım bence denemediysen reflü yatağı alabilirsin yüksek olduğu için riskte ortadan kalkıyor.

İmkanı yok yatmaz aşırı hareketli anca düz yatağa ya da koltuğa koyup yastıklarla bariyer yapınca içimiz rahat ediyor

Canım Gümüş kapakla silikon kapak farkedermi bnde silikon olanından varda

Şaştım kaldım zeytin yagı sürüyoem cok azda olsa yumusatıyor sen ne yapıyorsun
Lansinoh krem kullanıyorum. Bide eşim bisey almış küçük pedler ayva jeliyle islatilmis onu kullandım. Biraz daha hafifledi. Gümüş kapak alacaktım baktım Iyilesiyo bıraktım. Kurumamasina dikkat et canım. Slikon kapakları kullan

Hiç deme ya elektirikliyi deneyecegm en azından az iyileşene kdar kullanırım
Canim inan bana pompa daha cok yara yapıyor göğüs ucunu.eger durumun varsa lansinoh krem ve gümüş kalkan al kremle kalkanla kapat her emzirmede orasi nemli olsun.eger dayanamayacak gibiysen silikon göğüs ucu al onla emzir ama onada alistimi göğse geri donmesi zor ben sahsen gogus ucum yok diye emziriyorum simdi gogus ucum var bebe almiyo alismis

ah caniiiimmm gecmis olsun tebrik ederimmm Allah anali babali buyutsun inshallah murvetlerinide gorun evlatlarinizin cok sevindim iyi gectigine

dua ettin mi kizzzz

Silikon gögüs ucum var ama kabul etmedi kuzum sinirlendi bıraktıgümüş kalkan silikon kalkana göre daha iyi heralde bnde bi markanın silikon kalkamı varda olmazsa gümüş alaym

Silikon gögüs ucum var ama kabul etmedi kuzum sinirlendi bıraktıgümüş kalkan silikon kalkana göre daha iyi heralde bnde bi markanın silikon kalkamı varda olmazsa gümüş alaym
Bende philips silikon kalkan almıştım. Nedendir bilmiyorum sütümü çok akıtıyor.içinde birikiyor. Bazen sızıntı oluyor üstüm başım süt oluyor. Bugüb takmadım göğüs pedi taktım. Gümüş kapak düşünüyorum

Matmazella merhaba bebeğiniz nasıl oldu? Başka nöroloji hekimine de gösterecektiniz sanırım. Umarım olumlu haberler vardır
Çok teşekkür ederim sorduğunuz için. Önümüzdeki hafta içi Ankara Hacettepeye götüreceğiz. İlacı 1 haftadır kullanıyoruz ama devam ediyor yapmaya. Sadece sıklığı baya azaldı. Yarın buradaki doktorda kontrol var. Şimdiye kadar yapılan bütün tahliller temiz çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…