2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Dikişlere bakıyor canım sezaryen olduğumuz için. 40. Gün çağırdı beni sonra smear testi falan yapacakmış cinsellik öncesi herhangi bir şey olmaması adına öyle söyledi.
Evet canım öyleymiş :)

Bakıldı şimdi iç dikişler de iyileşmeye başladı dedi doktor.
Bizim de ayakları soğuk diye zor oldu annem gelmişti yoksa tek başıma çok zorlanırdım heralde.

Canım diğer takviyelerede devam ediyor musun doktor bana 6.aya kadar hepsini kullanacaksın dedi içiyorum bende
Lacmix multivitamin kullanıyorum günde 2 tablet, ayrıca ocean microfer demir ilacı günde 1 adet,D vitamini 1 fis aliyorum. Ek olarak da Solgar tablet ve bestlak Damla kullanıyorum

Sütüm tazyikli geliyor, bu şekilde memede uyumuyor, emzik tutmuyor, meme harici uyuyamıyor. Memeleri sağınca da sut artıyor, mastıt olmam yakındır.
Ay en büyük korkum mastit olmak ben de sağmıyorum o yüzden humanayı falan bıraktım

Merhaba kızlar.
Dün akşam üstü ve bu sabah 5 gibi iki ayrı gebelik testi yapmıştım. Yorumlar mısınız?
İki ay önce kimyasal gebelik yasamistim

Eklentiler

• 20220930_045101.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 57
Ay en büyük korkum mastit olmak ben de sağmıyorum o yüzden humanayı falan bıraktım
İlk işim humanayi bırakmak oldu, hiç de sagmiyordum sadece iki üç kez sabahları çok az sağdım, inşallah olmayız ama şu tazyik için blok emzirme öneriliyor iki gün denemek istiyorum. 4/5 saat aynı memeyi veriyoruz ama benim o süre kaçtı tabi, diğerini de elle sağın diyorlar ama elle çok çıkarmayı beceremiyorum. El pompası da maşallah vakumluyor. Kaldım böyle

Fotoğrafını atabilir misin? Benim de elimde ocean var aynısı mı diye merak ettim
Bu bebek için kullandığımız. 1000lik olanıda kendime kullanıyorum hamilelikten beri.

Eklentiler

• C8CC4C82-2C0C-4B8E-8AF5-1D7056D3CDAF.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 60
T temmuzekim ben elenetal 3 ve Demir artı d vitaminine devam ediyorum canım

Lacmix multivitamin kullanıyorum günde 2 tablet, ayrıca ocean microfer demir ilacı günde 1 adet,D vitamini 1 fis aliyorum. Ek olarak da Solgar tablet ve bestlak Damla kullanıyorum
Kızlar bende demir vitamini,multivitamin,magnezyum,omega 3,d vitamini kullanıyorum.

Süt arttırıcı olarakta;
Laktom,solgar ve bugünde humana çaya başladım buradaki tavsiyeler sonrası. Ayrıca dereotu sık tüketiyorum ve ısırgan çayı içiyorum. (Onca şeye rağmen süt yok orası ayrı )

Kızlar bu humana çay günde kaç defa içiyorsunuz süt için

Sütüm tazyikli geliyor, bu şekilde memede uyumuyor, emzik tutmuyor, meme harici uyuyamıyor. Memeleri sağınca da sut artıyor, mastıt olmam yakındır.
Bende instagramda emzirme danışmanı serdi diye bir hesap var sütüm artarsa onu tutacağım birde canım.

Canım ne yersen ye emmedikçe artmaz ki. Isteğe bağlı bisey. Bebek ne.kadar süt isterse o kadar süt uretiliyo. Farklı yerlerde emzirmeyi denedin mi. Başka oda da gibi falan. Annenler yakın ki annelere git onların evinde dene. Biraz komik gelebilir ama benim evde emziremedigim başka yerde emiyordu.

kızlar d vitamini daha dr. mz vermedi temiz icerikli ne kullanıyorsunuz? 15.gunde başlatıcak sanırm
Ocean canım ben de paylaşmış temmuzekim
Harika ataklar 109.90tlymiş canım ücretsiz olanı yok mu acaba D Derenimo2
O kadar olmuş mu ya başka yok diye biliyorum
Maşallah yaşıyon bu hayatı bakıyorsun kendine
Merhaba kızlar.
Dün akşam üstü ve bu sabah 5 gibi iki ayrı gebelik testi yapmıştım. Yorumlar mısınız?
İki ay önce kimyasal gebelik yasamistim
Pozitif bu testler ama regli geçti mi filan daha düşük beta hcg test yapmaya devam et istersen 2 gün sonra değer artarsa koyulaşır kan tahlili de verirsin
Mochi işe yarar mı acaba birini emzirmeye başlayınca diğerine takıp tazyik geçince o memeye geçirsen bilemedim artmasın diye hiç sağmadım bunda ben. Gerçekten de mastite sebep oluyo bence
Hastane çantasında pipetli suluk neden gerekli?

Bebeğimin saçları döküldü kel kaldı oğlum bir de üstleri döküldü sadece çok komik görünüyor sıpa çıkar geri di mi ya

Teşekkür ederim aynen öyle düşündüm, regle de iki günüm var

Denedim canım evin her yerinde annemlerde denedim almıyor. Sağıyorum sütüm artsın diye ne yapayım

Bende instagramda emzirme danışmanı serdi diye bir hesap var sütüm artarsa onu tutacağım birde canım.
Ben de birini buldum ama şu an tatilde. YouTube tavsiyelerine uyuyorum simdilik iki uykudur kavga kısa sürüyor Valla biri lazım eğer geçmezse sonu ya mastıt, ya meme reddi.. azlığı kadar çokluğu da zormuş bu sütün.. Belliydi de niye bu kadar geç anladım kendime kızıyorum geceden beri..

Mochi önden biraz sagmama yarıyor, sonrasını elle sağın diyorlar. Şu an bişeyler deniyorum bakalım inşallah işe yarar. Kaç gündür neler çekmiş yavrum, bı de ona kızıyordum boş yere.. şimdi hafif arkaya yatarak emziriyorum ve tek meme gidiyorum, diğer meme ve fena oluyor. O memeyi de halledicez ins.

Bizde sürekli gaz ile uğraşıyoruz, bebeğim sürekli emmek istiyo ben verdikçe de şişkinlik oluyo, bugün götürdüm doktora geri, sürekli besleme dedi arada mama ver 3-4 saat bekle ki kendi sütünde olsun dedi, bikac masaj hareketleri gösterdi kendisi de yaptı birde fitil verdi. Her yerini kontrol etti anormal bisey var mı diye yok. Benden emerken de çok agliyo, bikac yudum iciyo sonra kendini geri çekip aglıyo ama bir daha emmek istiyo, 15 dakika emzirene kadar 20 kere tutup tutup birakiyo ağlayarak süt içiyoruz. Sürekli de mama verip memeyi reddetmesini istemiyorum bilmiyorum ne yapacağımı. Dün de akşam 5 ten gece 1 e kadar hep huzursuzdu ağladı, doktora götürelim dedik arabada susunca geri eve getirdik de öyle uyudu gece yoksa uyumuyodu bi türlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…