2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Hastane tipiyle sağınca düzelmedi mi canım dolaba atarsın çoksa

Denedim canım evin her yerinde annemlerde denedim almıyor. Sağıyorum sütüm artsın diye ne yapayım
Ben seni çok iyi anlıyorum. En çok üzüldüğüm. Ağladığım. Şeyde hasta olduğunda. Emzirememekti. Böl.bol emzir diyodu doktor. Ama.emziremiyordum. içim. Içimi yiyordu. Ama olmayınca olmuyormuş bazı şeyler. Sütun kesilmesine izin verme insalah basacaksın. Ailede bilen biri varsa okut kendini bebeğini. Ya da annen baban eşin okusun bakıpda okuyabilirler 7 şer defa ayet-el kürsi felak nas ihlas. Ne bilim.ise yarar ınslalah bellki

Gazi olduğu için araba da uyuyor canım maalesef gaz böyle fena bisey. Bi kaç ay uğraştırıyor. Gaz ilacı vermedi mi. Beyaz gürültü sesi veya elektrik süpürge sesi sakinleştirir belki. Memeyle kavgası gazdan. Yediklerine de dikkat etmen lazım.

Hastane tipiyle sağınca düzelmedi mi canım dolaba atarsın çoksa
Hastane tipi olanı kiralamistim, yoğun bakım surecindeyken. Sağmak artırıyor malesef, sadece elle sağmaya izin var. Tazyikli gelmese sağ at dondurucuya da, öyle olmuyor malesef. Dün sütün sonları diye düşündüğüm kısımlar bile fışkırarak geldi

Rabbim yardımcın olsun zor işler

Nasılsın canım. Bebislerin nasıl. Zorluyorlar mi seni. Minnoslar
Iyim Kuzum benim stresten vok sutum kalmadi o yuzden biraz zorlaniyorum bebeklerim evde hamdolsun oglumun kabizligini asamadik bir aydir sonrasinda buyuduker teyzesi uykusuz geceler de biraz var ama hamdolsun
3.700 oglum 3.55 kizim olmus bugun tarttilar
prematureden ciktilar baya
Hayirli olsun sende dogum yaptin

Biz hep okuyoruz canım bugün bir akrabamız var onada okutttuk dua istedik hayırlısı neyse o olsun artık. Ama evet emmeyince üzüntüden yüzümü lekeler bastı stresten çok

Reactions: Zzy
Anladım canım her türlüsü zor vallahi çoğu zor azı zor ne yapacağız bilmem hayırlısı artık her şeyin

İnşallah zamanla hepsi rayına oturuyo da ilk dönemler zor işte

Bizimki de böyle , annemin ısrarıyla emzik almaya karar verdim , bakalım denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…