2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Yazan oldu mu bilmiyorum ama bestlak damla denedin mi? Benim sütüm şükür onunla gelmişti
Bide tahinli helva da artırıyormuş

Kızlar bebeği isilik olan var mı ya çok kalın da giydirmiyorum aslında ama boyunları yüzü isilik oldu garibimin

Anladım canım her türlüsü zor vallahi çoğu zor azı zor ne yapacağız bilmem hayırlısı artık her şeyin
seni çok iyi anlıyorum benimde ilk 2 gün hiç gelmedi sadece bikaç damla mama verirken o kadar üzülmüştümki mama karşıtı kesinlikle drğilim ama bebeğime yetemiyomuşum gibi geldi lohuaa psikolojisi herhalde o kadar çok ağladımki ama sonra eşim uzun uzun konuştu benle beraber aktara gittik bissürü çay aldım süt arttırıcı sonra manava marul maydonoz dereotu taze soğan yeşilliktr en çok süt yapanlar arasındaymış sonrada niye süütm olmuyo diye kafama takmamaya çalıştım o gün slikonla adayı emzirmeye çalıştım (göğsümün ucunu tutmuyodu hala da tutmuyo) aynı akşam birden göğüslerim şişti ağrımaya başladı sonrada sütüm aktı kendiliğinden şok oldum.yani lafın kısası yanlış anlama ama sanırım sen de çok takıyosun kagaya az olmasını insan ister istemez takıyo tabiki biraz daha kafanı rahatlatmaya çalış emmesede sütün gelmesede göğsünde tut inşallah artıcak zamanla

Biz hep okuyoruz canım bugün bir akrabamız var onada okutttuk dua istedik hayırlısı neyse o olsun artık. Ama evet emmeyince üzüntüden yüzümü lekeler bastı stresten çok
Ben sürekli YouTube ya da Spotifydan dua açıp dinletiyorum bebeğime, nazara vs çok inanırım çünkü özellikle de bebeklerde

Kızlar bebeği isilik olan var mı ya çok kalın da giydirmiyorum aslında ama boyunları yüzü isilik oldu garibimin
Hastaneden ilk çıkıp eve geldiğimiz günlerde olmuştu. Anneler üşür diye kat kat örtüyorlardı ondan. Sonra biraz incelttim geçti.üstüne battaniye örtüyorsan ne bileyim kalın giydiriyorsan bide izmir de oturuyorsan sıcaktandır

Yok canım istanbuldayz da anneler geldikçe kundak yapıyor ondan mı oluyor acaba yoksa zibinla tulum giydiriyorum

Bizimki de böyle , annemin ısrarıyla emzik almaya karar verdim , bakalım denicem
Benim memeyi almıyor emziği şapır şupur emiyor ya
Yazan oldu mu bilmiyorum ama bestlak damla denedin mi? Benim sütüm şükür onunla gelmişti
Bide tahinli helva da artırıyormuş
Her şeyi aldım canım ya geleceği yok herhalde ne bileyim
Ahh ahh kahroluyorum canım resmen yaşlandım ya. Göğsüme tutunca çıldırıyor bugün katıladı kaldı ödüm koptu ne yapacağım bilemiyorum artık ben
Ben sürekli YouTube ya da Spotifydan dua açıp dinletiyorum bebeğime, nazara vs çok inanırım çünkü özellikle de bebeklerde
Bende sürekli nazar okurum anne babanın nazarıda değermiş bebeklere çünkü canım.

Kızımı 1 aylık kontrole goturduk
3200 kg 50 cm olmus
Erken dogdugu icin sirtinda gul lekesi vardi dr takip et demisti o gul lekesinde tahris olmus gibi leke ve kıllanma miktari artti. Drda arkasindaki kemiklerin rontgenini istedi ve kalca ulturasyonu.
Popo kısminda da biraz şişlik var onuda takipnetcez daha buyurse cocuk cerahisine goturcez
6sinda da aşısı varmis
Bide gobek fitigi olmus
Hersey olmus cocuk napcam bilmem

kızlar d vitamini daha dr. mz vermedi temiz icerikli ne kullanıyorsunuz? 15.gunde başlatıcak sanırm
Ocean 400 lük canım
Canım ocean 400 lük kullanıyoruz biz 3 damla şeklinde yA da 1 fıs kullanabilirsin.
Sağlık ocağından verilenlerin içinde adını hatırlamadığım bi şey var o yüzden tercih edilmiyordu.
Katinacım ne yapıyorsun tazyik için? Ben de ileride daha da problem yaşamaktan korkuyorum. sürekli boğulma tehlikesi yaşıyoruz zaten yüzü gözü de sürekli süt içinde kalıyor yavrusun
İçeri bastırıp biraz sıkıp sonra yeniden veriyorum. Sık sık duraksama yaşıyoruz mecburen
Magni her şeyin yavaştan yoluna girdiğine cok sevindim
Sen vazgeçme sütün de artar inşallah

slikon uç denedinmi

Öncelikle el harici hiç biseyle sağma, memede cook uzun süreler tutma, süt artırıcı çay, takviye vs kullanma, çok sıcak duş alma, bol sutyen vs de gitmemek gerekiyormuş. Şu an ne yaptığıma gelirsek. Bunu azaltmak için yaptığımı söyleyeyim en başta, bitmediyse aynı memeyi yeniden veriyorum. 3/5 saat aynı meme gittiği oluyor. Sonrasında bekleyen meme agri yapınca biraz sagiyorum, şimdilik önce el pompası sonra el ile devam. Ve o sagdigim memeye geçiyorum mecbur, başta akış yine yoğun geliyor. Neredeyse yatacak kadar geriye yaslanıp bebeği üzerime alıyorum ve memeyi makas hareketi ile tutuyorum. Sagilan meme ilk emzirme sonrası soğuk kompres yapın demişler bı kez yaptım ama kanal yıkanabilir dikkatli olun denmiş. Şimdilik bunlari yapıyorum. Hadi baştaki yoğun akış, tazyik vs bununla geçiyor da.. benimki uykuya dalarken yani sonlara doğru daha çok kavga ediyor, sanki uykuya geçer bir damla süte bile tahammülu yok gibi, yada emiş şekliyle, ucunu sıkıştırdığı için yine fışkırtıyor olabilir bilemedim o kısmı, emzik verdim onun yerine..Uyuyunca çekmiştim, ikinci uykuda su an ve çekemiyorumBabası da ters ters bakıyor

-Sunshine ya aynı mıyız ? Bizim doktor da sağlık ocağından verilenin içinde bi şey olduğunu söyledi maddi durumunuz elveriyorsa şimdi size bir başka vitamin vereceğiz dedi :)

Daha alamadık alınca başlayacağız dimi hemen. Onu sormayı atlamışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…