Yazan oldu mu bilmiyorum ama bestlak damla denedin mi? Benim sütüm şükür onunla gelmiştiKızlar bende demir vitamini,multivitamin,magnezyum,omega 3,d vitamini kullanıyorum.
Süt arttırıcı olarakta;
Laktom,solgar ve bugünde humana çaya başladım buradaki tavsiyeler sonrası. Ayrıca dereotu sık tüketiyorum ve ısırgan çayı içiyorum. (Onca şeye rağmen süt yok orası ayrı)
Kızlar bu humana çay günde kaç defa içiyorsunuz süt için
seni çok iyi anlıyorum benimde ilk 2 gün hiç gelmedi sadece bikaç damla mama verirken o kadar üzülmüştümki mama karşıtı kesinlikle drğilim ama bebeğime yetemiyomuşum gibi geldi lohuaa psikolojisi herhalde o kadar çok ağladımki ama sonra eşim uzun uzun konuştu benle beraber aktara gittik bissürü çay aldım süt arttırıcı sonra manava marul maydonoz dereotu taze soğan yeşilliktr en çok süt yapanlar arasındaymış sonrada niye süütm olmuyo diye kafama takmamaya çalıştım o gün slikonla adayı emzirmeye çalıştım (göğsümün ucunu tutmuyodu hala da tutmuyo) aynı akşam birden göğüslerim şişti ağrımaya başladı sonrada sütüm aktı kendiliğinden şok oldum.yani lafın kısası yanlış anlama ama sanırım sen de çok takıyosun kagaya az olmasını insan ister istemez takıyo tabiki biraz daha kafanı rahatlatmaya çalış emmesede sütün gelmesede göğsünde tut inşallah artıcak zamanlaAnladım canım her türlüsü zor vallahi çoğu zor azı zor ne yapacağız bilmem hayırlısı artık her şeyin
Ben sürekli YouTube ya da Spotifydan dua açıp dinletiyorum bebeğime, nazara vs çok inanırım çünkü özellikle de bebeklerdeBiz hep okuyoruz canım bugün bir akrabamız var onada okutttuk dua istedik hayırlısı neyse o olsun artık. Ama evet emmeyince üzüntüden yüzümü lekeler bastı stresten çok
Canım en büyük dikişler köşelerde olduğu için normal bence,yani benim doktorum öyle demişti bana senin de aynıdır muhtemelen
Ayyy bir an önce geçsin ya canımı çok yakıyor şimdi sol taraf geçti sadece sağ tarafta var biraz eğildim baktım kat kat üstüne gelmiş gibi duruyorBenim daha yeni geçti desem kenarlardaki yanma…
Hastaneden ilk çıkıp eve geldiğimiz günlerde olmuştu. Anneler üşür diye kat kat örtüyorlardı ondan. Sonra biraz incelttim geçti.üstüne battaniye örtüyorsan ne bileyim kalın giydiriyorsan bide izmir de oturuyorsan sıcaktandırKızlar bebeği isilik olan var mı ya çok kalın da giydirmiyorum aslında ama boyunları yüzü isilik oldu garibimin
Yok canım istanbuldayz da anneler geldikçe kundak yapıyor ondan mı oluyor acaba yoksa zibinla tulum giydiriyorumHastaneden ilk çıkıp eve geldiğimiz günlerde olmuştu. Anneler üşür diye kat kat örtüyorlardı ondan. Sonra biraz incelttim geçti.üstüne battaniye örtüyorsan ne bileyim kalın giydiriyorsan bide izmir de oturuyorsan sıcaktandır
2 gün kaldı canimAdete kaç gün kaldı
Benim memeyi almıyor emziği şapır şupur emiyor yaBizimki de böyle , annemin ısrarıyla emzik almaya karar verdim , bakalım denicem
Her şeyi aldım canım ya geleceği yok herhalde ne bileyimYazan oldu mu bilmiyorum ama bestlak damla denedin mi? Benim sütüm şükür onunla gelmişti
Bide tahinli helva da artırıyormuş
Ahh ahh kahroluyorum canım resmen yaşlandım ya. Göğsüme tutunca çıldırıyor bugün katıladı kaldı ödüm koptu ne yapacağım bilemiyorum artık benseni çok iyi anlıyorum benimde ilk 2 gün hiç gelmedi sadece bikaç damla mama verirken o kadar üzülmüştümki mama karşıtı kesinlikle drğilim ama bebeğime yetemiyomuşum gibi geldi lohuaa psikolojisi herhalde o kadar çok ağladımki ama sonra eşim uzun uzun konuştu benle beraber aktara gittik bissürü çay aldım süt arttırıcı sonra manava marul maydonoz dereotu taze soğan yeşilliktr en çok süt yapanlar arasındaymış sonrada niye süütm olmuyo diye kafama takmamaya çalıştım o gün slikonla adayı emzirmeye çalıştım (göğsümün ucunu tutmuyodu hala da tutmuyo) aynı akşam birden göğüslerim şişti ağrımaya başladı sonrada sütüm aktı kendiliğinden şok oldum.yani lafın kısası yanlış anlama ama sanırım sen de çok takıyosun kagaya az olmasını insan ister istemez takıyo tabiki biraz daha kafanı rahatlatmaya çalış emmesede sütün gelmesede göğsünde tut inşallah artıcak zamanla
Bende sürekli nazar okurum anne babanın nazarıda değermiş bebeklere çünkü canım.Ben sürekli YouTube ya da Spotifydan dua açıp dinletiyorum bebeğime, nazara vs çok inanırım çünkü özellikle de bebeklerde
Kesinlikle canım hatta anne ve babanın nazari daha çok değiyor benceBende sürekli nazar okurum anne babanın nazarıda değermiş bebeklere çünkü canım
Sürekli seviyoruz şurası şöyle burası böyle diye tabiKesinlikle canım hatta anne ve babanın nazari daha çok değiyor bence
Ah çabuk geçsin dicem de bu halleri de çok güzel. Emzik tutturmayi başardım şu an için en azından uykuya geçişteİnşallah zamanla hepsi rayına oturuyo da ilk dönemler zor işte
Bizim oldu boyun kısmı , kalın giydirmistim.. az giydirip iki günde bir yıkayınca çözüldüKızlar bebeği isilik olan var mı ya çok kalın da giydirmiyorum aslında ama boyunları yüzü isilik oldu garibimin
Ocean 400 lük canımkızlar d vitamini daha dr. mz vermedi temiz icerikli ne kullanıyorsunuz? 15.gunde başlatıcak sanırm
Canım ocean 400 lük kullanıyoruz biz 3 damla şeklinde yA da 1 fıs kullanabilirsin.D vitaminini dün sağlıkocağı verdi bize 3 damla kullanacaksınız dedi ama ben doktora sormadan başlamadım. Monovit d3 müş bizimki.
Bana da doğumdan sonraki gün hemşireler getirdi, uygulamadaki farklılıklara bakar mısın? İnsan ne yapacağını bilemiyor tek bir doğru yok süreçte
Katinacım ne yapıyorsun tazyik için? Ben de ileride daha da problem yaşamaktan korkuyorum. sürekli boğulma tehlikesi yaşıyoruz zaten yüzü gözü de sürekli süt içinde kalıyor yavrusunBen de birini buldum ama şu an tatilde. YouTube tavsiyelerine uyuyorum simdilik iki uykudur kavga kısa sürüyorValla biri lazım eğer geçmezse sonu ya mastıt, ya meme reddi.. azlığı kadar çokluğu da zormuş bu sütün.. Belliydi de niye bu kadar geç anladım kendime kızıyorum geceden beri..
Magni her şeyin yavaştan yoluna girdiğine cok sevindimIyim Kuzum benim stresten vok sutum kalmadi o yuzden biraz zorlaniyorum bebeklerim evde hamdolsun oglumun kabizligini asamadik bir aydir sonrasinda buyuduker teyzesi uykusuz geceler de biraz var ama hamdolsun
3.700 oglum 3.55 kizim olmus bugun tarttilar
prematureden ciktilar baya
Hayirli olsun sende dogum yaptin
slikon uç denedinmiBenim memeyi almıyor emziği şapır şupur emiyor ya
Her şeyi aldım canım ya geleceği yok herhalde ne bileyim
Ahh ahh kahroluyorum canım resmen yaşlandım ya. Göğsüme tutunca çıldırıyor bugün katıladı kaldı ödüm koptu ne yapacağım bilemiyorum artık ben
Bende sürekli nazar okurum anne babanın nazarıda değermiş bebeklere çünkü canım.
Vardır o zaman kan testi verin2 gün kaldı canim
Öncelikle el harici hiç biseyle sağma, memede cook uzun süreler tutma, süt artırıcı çay, takviye vs kullanma, çok sıcak duş alma, bol sutyen vs de gitmemek gerekiyormuş. Şu an ne yaptığıma gelirsek. Bunu azaltmak için yaptığımı söyleyeyim en başta, bitmediyse aynı memeyi yeniden veriyorum. 3/5 saat aynı meme gittiği oluyor. Sonrasında bekleyen meme agri yapınca biraz sagiyorum, şimdilik önce el pompası sonra el ile devam. Ve o sagdigim memeye geçiyorum mecbur, başta akış yine yoğun geliyor. Neredeyse yatacak kadar geriye yaslanıp bebeği üzerime alıyorum ve memeyi makas hareketi ile tutuyorum. Sagilan meme ilk emzirme sonrası soğuk kompres yapın demişler bı kez yaptım ama kanal yıkanabilir dikkatli olun denmiş. Şimdilik bunlari yapıyorum. Hadi baştaki yoğun akış, tazyik vs bununla geçiyor da.. benimki uykuya dalarken yani sonlara doğru daha çok kavga ediyor, sanki uykuya geçer bir damla süte bile tahammülu yok gibi, yada emiş şekliyle, ucunu sıkıştırdığı için yine fışkırtıyor olabilir bilemedim o kısmı, emzik verdim onun yerine..Uyuyunca çekmiştim, ikinci uykuda su an ve çekemiyorumOcean 400 lük canım
Canım ocean 400 lük kullanıyoruz biz 3 damla şeklinde yA da 1 fıs kullanabilirsin.
Sağlık ocağından verilenlerin içinde adını hatırlamadığım bi şey var o yüzden tercih edilmiyordu.
Katinacım ne yapıyorsun tazyik için? Ben de ileride daha da problem yaşamaktan korkuyorum. sürekli boğulma tehlikesi yaşıyoruz zaten yüzü gözü de sürekli süt içinde kalıyor yavrusun
İçeri bastırıp biraz sıkıp sonra yeniden veriyorum. Sık sık duraksama yaşıyoruz mecburen
Magni her şeyin yavaştan yoluna girdiğine cok sevindim
Sen vazgeçme sütün de artar inşallah
Sonra da yok bebem uyumuyor yok bu çocuğa ne oldu huyu değişti diye vahlaniyoruzSürekli seviyoruz şurası şöyle burası böyle diye tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?