2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Senin doktora reklam tanıtım vs için uğrayan olmamıştır genelde öyle veriyorlar tavsiye ediyor doktorlar. Bebek mamalarını falan. Benim istanbuldaki çocuk doktoru molfiks bepantol bi iki bisey daha vardı da unuttum. Ama sağlık ocagininkini önermiyo evet.doktorlar.

Valla biseyler oluyorlar ama ne olduğunu çözemedim
Ya benim elim ayağıma dolanıyor stresten her noktam kasılıyor ağlayınca. Hala alışamadım ağlamasının normal bir şey olduğuna. Çok geriliyorum günlerce geçmeyen baş ağrılarım oluyor sonrada

30.gün kontrolde söyler daha erken oldugu icin bisey dememis olabilir belkide göbek yapısı oyledir

Reactions: Zzy
Mercimeğin etkileri sürüyor kendime o kadar kızıyorum ki yediğim için en son içimizdeki zehri az önce attık her yer battı ama rahatladı ya daha bir şey istemem iki gündür helak oldu çocuk

Mercimeğin etkileri sürüyor kendime o kadar kızıyorum ki yediğim için en son içimizdeki zehri az önce attık her yer battı ama rahatladı ya daha bir şey istemem iki gündür helak oldu çocuk
Evet canım maalesef öyle bisey mercimek. Bende yapmıştım böyle bi hata. Tövbe edecektim mercimeği ağzına sürmeye. Doktor fitil koymuştu ona rağmen kaç gün sürdü tekrarı olmaz insallaj bebek de mahvoluyo. Benim bide karpuzdan dolayı gaz olmuş demişti doktor çok yemiştim yine rahatsızlanmıştı bebek ne yedin dedi saydım kavun karpuz gaz yaoar demişti

Alerji diyorsun ben ürküyorum valla dillerini çözmeye çalışacağız böyle böyle inşallah çözebiliriz.
Alerji ya da reflü vs yoktur inşallah
Ya bak öyle bi doktor ki alerjili kaka fotosu gösteriyorum üstünde durmuyor. Çocuğun karnı şiş durumda, soyduk tartacak, bana diyor ki “karnı şiş” Eee yani ??
Alerji var mı acaba böyle böyle diyorum İşte bana ayak üstü alerjen gıdaları sayıp bunları cok üst üste yeme diyo. Dedim her gün bi yumurta yiyorum?? Bi şey olmaz diyo böyle bi yönlendirme olabilir mi ya. Alerjimiz olduğuna burda başka bi annemizden kaka fotosu isteyince emin oldum. Şimdi başka doktor bulmam lazım
Kadın doğumcumu daha kolay bulmuştum ne zormuş yaaa

Dünkü kontrolde doktor bana 2,5 saate kadar süren ağlamaların normal olduğunu söyledi. Çok şaşırdım insan dediğin gibi panik oluyor canım çok haklısın ama bu vakitleri de beraber atlatacağız inşallah.

Bana kakasında çişinde mukus ya da kan olursa o zaman konuşuruz dedi canım, renge bile hiç takılmadı. Bizim doktor da biraz rahat ama ben panik olduğum İçin özellikle tercih ettim

Kuzular emzirme yastığı kullanıyor musunuz? Ben C şeklinde olanlardan kullanıyorum ama o C kısmını tamamen önüme koyuyordum meğer yan takmak gerekiyormuş. Bir kuşum önde kalan kuşum sırta destek içinmiş ben şok

Ben de diyorum neden belim ağrıyor.

Bir dahaki kavun karpuz zamanına büyümüş olurlar artık

Reactions: Zzy
Alerjik kakayla ilgili yazdıklarını kaçırdım sanirim. Bizim mukuslu kan lekesi gördük bı kez ve doktor fotoğraftan direkt alerji dedi, öncesinde de sulu ve sarı yeşil, yeşil kaka vardı çoğunlukla. Peynir harici süt ürünlerini ve tahini kestim, direkt düzeldi. Su emme olayını da cozebilirsek süper olacak, şimdilik emzik verip uykuya geçirebiliyorum ama ya doymadan kavgaya başladı ve ben emzik verdiysem diye endişeleniyorum. Kakalı bez sayısı ve uykusuna güvenip devam edicem şimdilik. Pazartesi doktoruyla ayrıntılı görüşmek istiycem ama sanki daha çok emzirme danışmanı çözecek gibi duruyor.

Ah canım kadın doğumcu ne kadar önemliyse çocuk doktoru bin kat daha önemli. Ablam da Görümcem de çocuklarını devamlı özele götürdü getirdiler sürekli ateş oluyordu ilaç verip gönderdiler hep. Artık cocujlar yaşını doldurdu en son iyi bi doktora denk geldiler. Enfeksiyon varmış günlerce yattılar boz neyse de Allah evlatlarımızı işinin ehli iyi insanlarla karşılaştırsin

@mavis_

Mavişim 29.09 sezaryen ile 3.500 kg 52 cm doğduk Şükürler olsun annelik zor olduğu gibi inanılmaz güzelmiş
Gozunuzaydin canim Allah analı babalı büyütsün güzel günler de inşallah

Bizede öyle söyledi morarmaları bile normalmiş ama anne olarak ben paniğim 5dk ağlasa bile

Ben de çok üzülüyorum, kendimi çaresiz hissediyorum canı yanıyor ve elimden bişey gelmiyor diye. Ama sonra kendime sakin ol o bebek ve kendini ifade edebileceği tek yol ağlamak diyorum. Çünkü biz gerilince bebek daha çok etkilenip huzursuz oluyor.

Evet ya bende hep telkin veriyorum ama bazen dolup taşıyor insan

Kızlar Eylül ayını bitirdik var mı dogurmayan
Bir ben kaldım galiba herkes arıyor doğurdun mu diye... Onlara tek tek cevap vermek bile beni strese sokuyor. Pazartesiye kadar bekleyeceğim bakalım. Evde deli danalar gibi yürüyorum. Squat yaptım duşa girdim. Yokuş indim çıktım. En ufak bir ağrı yok hurma da yiyorum. Gelesi yok çocuğun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…