2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Canım buhar banyosu da yap, ismi çok havalı ama leğene sıcak suyu doldur üzerine otur. Ben faydasını gördüğünü düşünüyorum açıkçası

Senin ikinci doğumun dimi canim ilk bebegin kacinci hafta da doğmuştu Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah

Bana kakasında çişinde mukus ya da kan olursa o zaman konuşuruz dedi canım, renge bile hiç takılmadı. Bizim doktor da biraz rahat ama ben panik olduğum İçin özellikle tercih ettim
Heh işte mukus un bizde kralı var. İplik iplik uzuyor ve bu eve geldiğimizden beri böyle. Bir de Ikınıyor ıkınıyor Koca insna gibi gaz çıkarıyor kızım kabız değil kesinlikle her bezi kakalı neredeyse. Benim denk geldiğim doktordan rahat olamaz ya. Eşim işe dönmeden Bugün bi kontrole mi gitsek dedim, sonra vazgeçtim. Çocuğa yazık yola çıkacak..

Sen çocuk için yine Acıbadem’de misin? Biz eve yakın bakıyorduk ama çaresiz kalırsak aklımızda olsun
Kuzum ben sırta minder dayıyorum ekstra
O emzirme yastığı çanta pozisyonunda emzirme için özellikle cok iyi. Biraz da eğimli tutuyorum rahat oluyor.
Şuan kucağımda reflü yatağı onun üzerinde emziyorum
Sulu sarı pütürlüve iplik iplik mukus var, hep böyle. Ah ah. Hastanede 2. Gün kan lekesi gördük başka görmedik. Yetersiz beslenme dediler ama o zaman da süt çok yoğun akıyordu. Tahin her gün yiyordum bi takip edeyim ben de. Değişiklik olmazsa süt ürünlerini deneyeceğim. Kontrolsüz diyet yapıp alerji azdırmak da istemiyorum hiç.
Kakalı ve çişli bez sayısını takip etmen doğru bence de.
Az beslenince beze hemen yansıyor. Bir de aç olunca uyumuyor gerçekten bu zamanlarda. Önceden uyanmazdı.
Biraz fazla uyusa ve aç kalsa çöllerde susuz kalmış gibi kana kana içiyor bizimki de.
İnşallah danışmana gerek kalmadan doktorla çözersiniz. Diğer anne gruplarına bi danış istersen benzer süreç yaşayan vardır belki.

Ah amin canım bu vesileyle bu grupta da bi çocuk doktoru soracağım artık kendim bakına bakına bulamadım
Bizede öyle söyledi morarmaları bile normalmiş ama anne olarak ben paniğim 5dk ağlasa bile
Benimki hep mosmor

Evet kuzum orda devam, iki doktor var biri eşey rahat biz ona gidiyoruz. Diğeri daha sıkıymış önünde çok duydum ama bizim doğuma şuan gittiğimiz doktor girdi diye bi süre devam edelim dedik. Gitmek istersen isim olarak özelden paylaşırım seninle

Buralarda doktor bulamazsam ismini alayım kuzum doktorla rahat iletişim kurmak cok önemli bi sıkıntı olmasın da rahat olsun yeterki

Yaaa kıyamam çok mu ağlıyor canım

Kızlar ya bu emziren anne olmak ne zormuş. bebiş ve eşimle dışarı çıktık yürüyüşe sonra biseyler yiyelim dedik ama ben aç kaldım. Herşey gaz yapacak gibi geliyor hazır olduğu için. Sizler dışarıda yemek yerseniz ne yiyorsunuz emzirirken ya, yoksa ben mi çok pimpirik yapıyorum acaba

Yaaa kıyamam çok mu ağlıyor canım
Yok ya ıkınıyor, esniyor, arada sütten tıkanıyor filan derken çocuk bi uyurken normal rengine dönüyor
omzumda gazını çıkarırken bile gerine gerine mosmor oluyor, dudaklar da büzüşüyor zaten minicik bebe yiyip yutacağım o haliyle

Bı bakayım diğer forumlara da, doktorlar biraz rahat oluyo gibiler bu konularda, kilo aliyosa çok da takılmaz gibi düşünüyorum. Tahini kes hemen değişiyor. Değişmezse dönersin, ben de süt ürünlerini azalttım tamamen kesmedim. Mukusluydu bizim kan o çok belirgin bir belirtiymis, bı de öncesindeki tipsiz kakalar geçti, ikna oldum yani.

Istanbul da nerde oturuyorsun

Ya sorma ne yapacağımı sasirdim ama minimum iki saat uyuyo ben e doyuyordur
Bizimki de gece gaz sancısından uyumadı epey kıvrandı en sonunda bayıldı 4 saat uyudu ben de o ara temizlik yaptım enkaz halinde ev annemler geldiğinde her gün temizlik yapmışlardı kv gil batırdığı için bir de 2 gün sonra yatılı onlara gidicez iyi kötü bir düzen vardı o da bozulacak salak salak sorular saçma sapan muhabbetler hiç çekecek modda değilim 24 saat hepi topu ama insan yine de evinden başka bir yeri istemiyor

Bir de içten ağlamaları yok mu yürek dayanmaz…

Aman evde doğurma da. bi an önce kurtulursun ınslalah. Em sınır olduğum me zaman doğuruyorsun sorusuydu
Aynen telefon trafiği yaşıyorum. Hala doğurmadın mı ? Ne zaman doğuruyorsun? Bugün doğuracak gibi misin?

Reactions: Zzy
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…