Canım buhar banyosu da yap, ismi çok havalı ama leğene sıcak suyu doldur üzerine otur. Ben faydasını gördüğünü düşünüyorum açıkçasıBir ben kaldım galibaherkes arıyor doğurdun mu diye... Onlara tek tek cevap vermek bile beni strese sokuyor. Pazartesiye kadar bekleyeceğim bakalım. Evde deli danalar gibi yürüyorum. Squat yaptım duşa girdim. Yokuş indim çıktım. En ufak bir ağrı yok hurma da yiyorum. Gelesi yok çocuğun
Senin ikinci doğumun dimi canim ilk bebegin kacinci hafta da doğmuştu Rabbim bir avazda kurtarsın inşallahBir ben kaldım galibaherkes arıyor doğurdun mu diye... Onlara tek tek cevap vermek bile beni strese sokuyor. Pazartesiye kadar bekleyeceğim bakalım. Evde deli danalar gibi yürüyorum. Squat yaptım duşa girdim. Yokuş indim çıktım. En ufak bir ağrı yok hurma da yiyorum. Gelesi yok çocuğun
Tamam bunu deneyeceğim eğilip kalkmaktan kolayCanım buhar banyosu da yap, ismi çok havalı ama leğene sıcak suyu doldur üzerine otur. Ben faydasını gördüğünü düşünüyorum açıkçası
39 da doğurmuştum. Baya sancıyla tam açılmayla gitmiştim hastaneye. İkisi de kızSenin ikinci doğumun dimi canim ilk bebegin kacinci hafta da doğmuştu Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah
Aman evde doğurma da.39 da doğurmuştum. Baya sancıyla tam açılmayla gitmiştim hastaneye. İkisi de kız
Heh işte mukus un bizde kralı var. İplik iplik uzuyor ve bu eve geldiğimizden beri böyle. Bir de Ikınıyor ıkınıyor Koca insna gibi gaz çıkarıyor kızımBana kakasında çişinde mukus ya da kan olursa o zaman konuşuruz dedi canım, renge bile hiç takılmadı. Bizim doktor da biraz rahat ama ben panik olduğum İçin özellikle tercih ettim
Kuzum ben sırta minder dayıyorum ekstraKuzular emzirme yastığı kullanıyor musunuz? Ben C şeklinde olanlardan kullanıyorum ama o C kısmını tamamen önüme koyuyordum meğer yan takmak gerekiyormuş. Bir kuşum önde kalan kuşum sırta destek içinmiş ben şok
Ben de diyorum neden belim ağrıyor.
Sulu sarı pütürlüve iplik iplik mukus var, hep böyle. Ah ah. Hastanede 2. Gün kan lekesi gördük başka görmedik. Yetersiz beslenme dediler ama o zaman da süt çok yoğun akıyordu. Tahin her gün yiyordum bi takip edeyim ben de. Değişiklik olmazsa süt ürünlerini deneyeceğim. Kontrolsüz diyet yapıp alerji azdırmak da istemiyorum hiç.Alerjik kakayla ilgili yazdıklarını kaçırdım sanirim. Bizim mukuslu kan lekesi gördük bı kez ve doktor fotoğraftan direkt alerji dedi, öncesinde de sulu ve sarı yeşil, yeşil kaka vardı çoğunlukla. Peynir harici süt ürünlerini ve tahini kestim, direkt düzeldi. Su emme olayını da cozebilirsek süper olacak, şimdilik emzik verip uykuya geçirebiliyorum ama ya doymadan kavgaya başladı ve ben emzik verdiysem diye endişeleniyorum. Kakalı bez sayısı ve uykusuna güvenip devam edicem şimdilik. Pazartesi doktoruyla ayrıntılı görüşmek istiycem ama sanki daha çok emzirme danışmanı çözecek gibi duruyor.
Ah amin canım bu vesileyle bu grupta da bi çocuk doktoru soracağım artık kendim bakına bakına bulamadımAh canım kadın doğumcu ne kadar önemliyse çocuk doktoru bin kat daha önemli. Ablam da Görümcem de çocuklarını devamlı özele götürdü getirdiler sürekli ateş oluyordu ilaç verip gönderdiler hep. Artık cocujlar yaşını doldurdu en son iyi bi doktora denk geldiler. Enfeksiyon varmış günlerce yattılar boz neyse de Allah evlatlarımızı işinin ehli iyi insanlarla karşılaştırsin
Benimki hep mosmorBizede öyle söyledi morarmaları bile normalmiş ama anne olarak ben paniğim 5dk ağlasa bile
Evet kuzum orda devam, iki doktor var biri eşey rahat biz ona gidiyoruz. Diğeri daha sıkıymış önünde çok duydum ama bizim doğuma şuan gittiğimiz doktor girdi diye bi süre devam edelim dedik. Gitmek istersen isim olarak özelden paylaşırım seninleHeh işte mukus un bizde kralı var. İplik iplik uzuyor ve bu eve geldiğimizden beri böyle. Bir de Ikınıyor ıkınıyor Koca insna gibi gaz çıkarıyor kızımkabız değil kesinlikle her bezi kakalı neredeyse. Benim denk geldiğim doktordan rahat olamaz ya. Eşim işe dönmeden Bugün bi kontrole mi gitsek dedim, sonra vazgeçtim. Çocuğa yazık yola çıkacak..
Sen çocuk için yine Acıbadem’de misin? Biz eve yakın bakıyorduk ama çaresiz kalırsak aklımızda olsun
Kuzum ben sırta minder dayıyorum ekstra
O emzirme yastığı çanta pozisyonunda emzirme için özellikle cok iyi. Biraz da eğimli tutuyorum rahat oluyor.
Şuan kucağımda reflü yatağı onun üzerinde emziyorum
Sulu sarı pütürlüve iplik iplik mukus var, hep böyle. Ah ah. Hastanede 2. Gün kan lekesi gördük başka görmedik. Yetersiz beslenme dediler ama o zaman da süt çok yoğun akıyordu. Tahin her gün yiyordum bi takip edeyim ben de. Değişiklik olmazsa süt ürünlerini deneyeceğim. Kontrolsüz diyet yapıp alerji azdırmak da istemiyorum hiç.
Kakalı ve çişli bez sayısını takip etmen doğru bence de.
Az beslenince beze hemen yansıyor. Bir de aç olunca uyumuyor gerçekten bu zamanlarda. Önceden uyanmazdı.
Biraz fazla uyusa ve aç kalsa çöllerde susuz kalmış gibi kana kana içiyor bizimki de.
İnşallah danışmana gerek kalmadan doktorla çözersiniz. Diğer anne gruplarına bi danış istersen benzer süreç yaşayan vardır belki.
Ah amin canım bu vesileyle bu grupta da bi çocuk doktoru soracağım artık kendim bakına bakına bulamadım
Benimki hep mosmor
Buralarda doktor bulamazsam ismini alayım kuzumEvet kuzum orda devam, iki doktor var biri eşey rahat biz ona gidiyoruz. Diğeri daha sıkıymış önünde çok duydum ama bizim doğuma şuan gittiğimiz doktor girdi diye bi süre devam edelim dedik. Gitmek istersen isim olarak özelden paylaşırım seninle
Yaaa kıyamam çok mu ağlıyor canımHeh işte mukus un bizde kralı var. İplik iplik uzuyor ve bu eve geldiğimizden beri böyle. Bir de Ikınıyor ıkınıyor Koca insna gibi gaz çıkarıyor kızımkabız değil kesinlikle her bezi kakalı neredeyse. Benim denk geldiğim doktordan rahat olamaz ya. Eşim işe dönmeden Bugün bi kontrole mi gitsek dedim, sonra vazgeçtim. Çocuğa yazık yola çıkacak..
Sen çocuk için yine Acıbadem’de misin? Biz eve yakın bakıyorduk ama çaresiz kalırsak aklımızda olsun
O emzirme yastığı çanta pozisyonunda emzirme için özellikle cok iyi. Biraz da eğimli tutuyorum rahat oluyor.
Sulu sarı pütürlüve iplik iplik mukus var, hep böyle. Ah ah. Hastanede 2. Gün kan lekesi gördük başka görmedik. Yetersiz beslenme dediler ama o zaman da süt çok yoğun akıyordu. Tahin her gün yiyordum bi takip edeyim ben de. Değişiklik olmazsa süt ürünlerini deneyeceğim. Kontrolsüz diyet yapıp alerji azdırmak da istemiyorum hiç.
Az beslenince beze hemen yansıyor. Bir de aç olunca uyumuyor gerçekten bu zamanlarda. Önceden uyanmazdı.
Biraz fazla uyusa ve aç kalsa çöllerde susuz kalmış gibi kana kana içiyor bizimki de.
İnşallah danışmana gerek kalmadan doktorla çözersiniz. Diğer anne gruplarına bi danış istersen benzer süreç yaşayan vardır belki.
Ah amin canım bu vesileyle bu grupta da bi çocuk doktoru soracağım artık kendim bakına bakına bulamadım
Benimki hep mosmor
Yok ya ıkınıyor, esniyor, arada sütten tıkanıyor filan derken çocuk bi uyurken normal rengine dönüyorYaaa kıyamam çok mu ağlıyor canım
Bı bakayım diğer forumlara da, doktorlar biraz rahat oluyo gibiler bu konularda, kilo aliyosa çok da takılmaz gibi düşünüyorum. Tahini kes hemen değişiyor. Değişmezse dönersin, ben de süt ürünlerini azalttım tamamen kesmedim. Mukusluydu bizim kan o çok belirgin bir belirtiymis, bı de öncesindeki tipsiz kakalar geçti, ikna oldum yani.Heh işte mukus un bizde kralı var. İplik iplik uzuyor ve bu eve geldiğimizden beri böyle. Bir de Ikınıyor ıkınıyor Koca insna gibi gaz çıkarıyor kızımkabız değil kesinlikle her bezi kakalı neredeyse. Benim denk geldiğim doktordan rahat olamaz ya. Eşim işe dönmeden Bugün bi kontrole mi gitsek dedim, sonra vazgeçtim. Çocuğa yazık yola çıkacak..
Benimki hep mosmor
Istanbul da nerde oturuyorsunHeh işte mukus un bizde kralı var. İplik iplik uzuyor ve bu eve geldiğimizden beri böyle. Bir de Ikınıyor ıkınıyor Koca insna gibi gaz çıkarıyor kızımkabız değil kesinlikle her bezi kakalı neredeyse. Benim denk geldiğim doktordan rahat olamaz ya. Eşim işe dönmeden Bugün bi kontrole mi gitsek dedim, sonra vazgeçtim. Çocuğa yazık yola çıkacak..
Benimki hep mosmor
Bizimki de gece gaz sancısından uyumadı epey kıvrandı en sonunda bayıldı 4 saat uyudu ben de o ara temizlik yaptım enkaz halinde ev annemler geldiğinde her gün temizlik yapmışlardı kv gil batırdığı için bir de 2 gün sonra yatılı onlara gidicez iyi kötü bir düzen vardı o da bozulacak salak salak sorular saçma sapan muhabbetler hiç çekecek modda değilim 24 saat hepi topu ama insan yine de evinden başka bir yeri istemiyorYa sorma ne yapacağımı sasirdim ama minimum iki saat uyuyo ben e doyuyordur
Bir de içten ağlamaları yok mu yürek dayanmaz…Ben de çok üzülüyorum, kendimi çaresiz hissediyorum canı yanıyor ve elimden bişey gelmiyor diye. Ama sonra kendime sakin ol o bebek ve kendini ifade edebileceği tek yol ağlamak diyorum. Çünkü biz gerilince bebek daha çok etkilenip huzursuz oluyor.
AynenAman evde doğurma da.bi an önce kurtulursun ınslalah. Em sınır olduğum me zaman doğuruyorsun sorusuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?