2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bence ben doğum yapmadım. Bu kız hala benim karnımda sürekli. Taşımaktan kolum oturmaktan popom ağrıdı
Allah'ım maşallah bal bu bal annesi o kadar yoruluyoruz,perişan oluyoruz, ben ilk kızımı göğsümde evi dolaştırdığım günleri özlemişim. Değisik bir manyaklık seviyesindeyim

Reactions: Zzy
Valla gaz sancısı çok çaresiz hissettiriyor. Ben de dün emzik sayesinde uyudu da evi toplayabildim. Misafir de kabul etmedim bu süreçte benim dağınıklığım, sinir bozucu sorular bana yeter. Bugün kv grldi tuzu bastı, ben de döküp yenisini yaptım mesela, bisuru şey sayip tavsiye veriyor. O kadar dedik sütüm fazla vs diye,bugün görünce inandı Az insan çok huzur.. ben çok geride durmaya çalışıyorum ise de yarıyor gibi

Allah'ım maşallah bal bu bal annesi o kadar yoruluyoruz,perişan oluyoruz, ben ilk kızımı göğsümde evi dolaştırdığım günleri özlemişim. Değisik bir manyaklık seviyesindeyim
Ben 3. Hâlâ gezdiriyorum mesaim sabah 8 de başlıyo hep kucak da uyuyo geziyoz falan ama çok hoşuma gidiyo o mutlu ben mutlu. Diğer 2 çocuk mutsuz

Ya zaten yeni doğurmuş bir insana koşa koşa hayırlı olsuna gitmek bana saçma geliyor daha 4 gün olmuş komşular sana hayırlı olsuna gelelim diyorlardı ben de kvler var sonra annemler gelcek gittikleri zaman belki dedim kp 3 haftadır her gün gidelim özledim diyormuş gideli o kadar oldu zaten hayır gelince de hizmet bekliyor benle hiç ilgilenmiyorsunuz çay kahve vermiyorsunuz der görümcem kızı kıskanır ona masaj yapıyorsunuz bana yapmıyorsunuz diye ev kreş gibiydi ya

40 uçtu teyzelerBuraya yazmıştım açık havada yürüyüş yapmak istiyorum diye, bugün nasip oldu çok şükür
ben çıkmışım gibi sevindim insan evde otur otur bunalıyor bu akşam biz de yürüyüşe çıkacağız açık hava iyi geliyor eve gelir gelmez uyuyor

Sutum icin uzgunum Kuzum ama olsun tek iyi olsunlar da mama da olur kg aliyorlar raziyim hamdolsun

Ya en çok anlayış beklediğimiz dönemde bunların olması incitiyor insanı ve bu dönem tecrübe ettiklerini unutmuyor insan. Ne diyeyim halden anlayanlara çıksın yolumuz

Ya en çok anlayış beklediğimiz dönemde bunların olması incitiyor insanı ve bu dönem tecrübe ettiklerini unutmuyor insan. Ne diyeyim halden anlayanlara çıksın yolumuz
Millet anlayış bekliyor bir de üstüne… amin valla doğru söze ne denir

daha o aşamaya gelemedik ama siteye inip 10 dk yürüyüş yapalım dedik valla 2 saate anca çıktık, üstünü değişiyoruz batırıyor, emziryorum çıkana kadar tekrar acıkıyor
Ama kazanan biz olduk çıktık 10 dk 10 dkdır o bile iyi geldi. Bazen hep böyle evde mi olacağız kafasından çıkamıyorum..
40 banyomuzu yaptık, mislendik kızlar

40 uçtu teyzelerBuraya yazmıştım açık havada yürüyüş yapmak istiyorum diye, bugün nasip oldu çok şükür
Oh maşallah 40 gün geçti he? Daha dün gibi

Bana da gelmek istiyoruz diyen bir kaç akrabam oldu yakından dedim biraz toparlanalım acelesi yok diye. Gerçekten gelmedikleri için ayıp olur falan diye mi düşünüyorlar nedir

Ayy sorma çıkana kadar akla karayı seçiyoruz biz de emme,gazı çıkar, altını temizle,giyindir hoop kusma sonra tekrar kıyafet değişimi tekrar emme vs vs kısır döngü valla 10 dk bile süper oluyor insana iyi geliyor. Ben hava güzel oldukça hergun parka götürüyorum yürüyüş yapıyorum bebiş de hava alıyor bana da çok iyi geliyor , sürekli evdeki kısır döngüden çıkmak

Ay yok artık. Kaç yaşında Görümcen

Yaa bana da çok hızlı geçti gibi geliyor. Bana da akrabalar sen toparlan bize haber ver öyle gelelim dediler. Öyle düşünüyorlar evet ayıp olur gitmedik vs diye hep akıllarında oluyoruz.

ben çıkmışım gibi sevindim insan evde otur otur bunalıyor bu akşam biz de yürüyüşe çıkacağız açık hava iyi geliyor eve gelir gelmez uyuyor
Çık valla, ben en son Nisan sonu çıkmıştım bu şekilde sonra hep hastane vs. Bizimki uyuyodu gittik, emerken bile uyanamadi cocuum şu an hala uyuyo,evde de bebek.arabasi mi kullansam diye düşünmüyor değilim

Ben arada dışardan söylüyorum mecbur, pizza, hamburger, pide vs yiyorum. Salata vs korkutuyor beni hala.. Tavuk ızgara, köfte de olabilir güvenilir bir yerden..

Aman canım ağlamasında bizimkide aşırı geriniyor ya seviyorlar herhalde. Beyaz adam ağlayınca kıpkırmızı oluyor kaşlarımızda hep çatık sinirliyiz

Çık valla, ben en son Nisan sonu çıkmıştım bu şekilde sonra hep hastane vs. Bizimki uyuyodu gittik, emerken bile uyanamadi cocuum şu an hala uyuyo,evde de bebek.arabasi mi kullansam diye düşünmüyor değilim
Bizimkide yürüyüşte bayılıyor hemen hiç sesi çıkmıyor eve gelince basıyor yaygarayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…