Allah'ım maşallah bal bu bal annesiBence ben doğum yapmadım. Bu kız hala benim karnımda sürekli. Taşımaktan kolum oturmaktan popom ağrıdı
Valla gaz sancısı çok çaresiz hissettiriyor. Ben de dün emzik sayesinde uyudu da evi toplayabildim. Misafir de kabul etmedim bu süreçte benim dağınıklığım, sinir bozucu sorular bana yeter. Bugün kv grldi tuzu bastı, ben de döküp yenisini yaptım mesela, bisuru şey sayip tavsiye veriyor. O kadar dedik sütüm fazla vs diye,bugün görünce inandıBizimki de gece gaz sancısından uyumadı epey kıvrandı en sonunda bayıldı 4 saat uyudu ben de o ara temizlik yaptım enkaz halinde ev annemler geldiğinde her gün temizlik yapmışlardı kv gil batırdığı için bir de 2 gün sonra yatılı onlara gidicez iyi kötü bir düzen vardı o da bozulacak salak salak sorular saçma sapan muhabbetler hiç çekecek modda değilim 24 saat hepi topu ama insan yine de evinden başka bir yeri istemiyor
Ben 3. Hâlâ gezdiriyorum mesaim sabah 8 de başlıyo hep kucak da uyuyo geziyoz falanAllah'ım maşallah bal bu bal annesio kadar yoruluyoruz,perişan oluyoruz, ben ilk kızımı göğsümde evi dolaştırdığım günleri özlemişim. Değisik bir manyaklık seviyesindeyim
Ya zaten yeni doğurmuş bir insana koşa koşa hayırlı olsuna gitmek bana saçma geliyor daha 4 gün olmuş komşular sana hayırlı olsuna gelelim diyorlardı ben de kvler var sonra annemler gelcek gittikleri zaman belki dedim kp 3 haftadır her gün gidelim özledim diyormuş gideli o kadar oldu zaten hayır gelince de hizmet bekliyor benle hiç ilgilenmiyorsunuz çay kahve vermiyorsunuz der görümcem kızı kıskanır ona masaj yapıyorsunuz bana yapmıyorsunuz diye ev kreş gibiydi yaValla gaz sancısı çok çaresiz hissettiriyor. Ben de dün emzik sayesinde uyudu da evi toplayabildim. Misafir de kabul etmedim bu süreçte benim dağınıklığım, sinir bozucu sorular bana yeter. Bugün kv grldi tuzu bastı, ben de döküp yenisini yaptım mesela, bisuru şey sayip tavsiye veriyor. O kadar dedik sütüm fazla vs diye,bugün görünce inandıAz insan çok huzur.. ben çok geride durmaya çalışıyorum ise de yarıyor gibi
ben çıkmışım gibi sevindim insan evde otur otur bunalıyor bu akşam biz de yürüyüşe çıkacağız açık hava iyi geliyor eve gelir gelmez uyuyor40 uçtu teyzelerBuraya yazmıştım açık havada yürüyüş yapmak istiyorum diye, bugün nasip oldu çok şükür
Sutum icin uzgunum Kuzum ama olsun tek iyi olsunlar da mama da olur kg aliyorlar raziyim hamdolsunOcean 400 lük canım
Canım ocean 400 lük kullanıyoruz biz 3 damla şeklinde yA da 1 fıs kullanabilirsin.
Sağlık ocağından verilenlerin içinde adını hatırlamadığım bi şey var o yüzden tercih edilmiyordu.
Katinacım ne yapıyorsun tazyik için? Ben de ileride daha da problem yaşamaktan korkuyorum. sürekli boğulma tehlikesi yaşıyoruz zaten yüzü gözü de sürekli süt içinde kalıyor yavrusun
İçeri bastırıp biraz sıkıp sonra yeniden veriyorum. Sık sık duraksama yaşıyoruz mecburen
Magni her şeyin yavaştan yoluna girdiğine cok sevindim
Sen vazgeçme sütün de artar inşallah
Ya en çok anlayış beklediğimiz dönemde bunların olması incitiyor insanı ve bu dönem tecrübe ettiklerini unutmuyor insan. Ne diyeyim halden anlayanlara çıksın yolumuzYa zaten yeni doğurmuş bir insana koşa koşa hayırlı olsuna gitmek bana saçma geliyor daha 4 gün olmuş komşular sana hayırlı olsuna gelelim diyorlardı ben de kvler var sonra annemler gelcek gittikleri zaman belki dedim kp 3 haftadır her gün gidelim özledim diyormuş gideli o kadar oldu zaten hayır gelince de hizmet bekliyor benle hiç ilgilenmiyorsunuz çay kahve vermiyorsunuz der görümcem kızı kıskanır ona masaj yapıyorsunuz bana yapmıyorsunuz diye ev kreş gibiydi ya
Mavisim ya hamdolsun cok guzel ama asiri yorucu olsun buna raziyim sikayet edememYaaaa magnimmm nasıl gidiyor iki bebisli hayat
Millet anlayış bekliyor bir de üstüne… amin valla doğru söze ne denirYa en çok anlayış beklediğimiz dönemde bunların olması incitiyor insanı ve bu dönem tecrübe ettiklerini unutmuyor insan. Ne diyeyim halden anlayanlara çıksın yolumuz
daha o aşamaya gelemedik ama siteye inip 10 dk yürüyüş yapalım dedik valla 2 saate anca çıktık, üstünü değişiyoruz batırıyor, emziryorum çıkana kadar tekrar acıkıyorKızlar ya bu emziren anne olmak ne zormuş. bebiş ve eşimle dışarı çıktık yürüyüşe sonra biseyler yiyelim dedik ama ben aç kaldım. Herşey gaz yapacak gibi geliyor hazır olduğu için. Sizler dışarıda yemek yerseniz ne yiyorsunuz emzirirken ya, yoksa ben mi çok pimpirik yapıyorum acaba
40 banyomuzu yaptık, mislendik kızlar
Valla gaz sancısı çok çaresiz hissettiriyor. Ben de dün emzik sayesinde uyudu da evi toplayabildim. Misafir de kabul etmedim bu süreçte benim dağınıklığım, sinir bozucu sorular bana yeter. Bugün kv grldi tuzu bastı, ben de döküp yenisini yaptım mesela, bisuru şey sayip tavsiye veriyor. O kadar dedik sütüm fazla vs diye,bugün görünce inandıAz insan çok huzur.. ben çok geride durmaya çalışıyorum ise de yarıyor gibi
Oh maşallah 40 gün geçti he? Daha dün gibi40 uçtu teyzelerBuraya yazmıştım açık havada yürüyüş yapmak istiyorum diye, bugün nasip oldu çok şükür
Ahhh sorma zaten bu bitirici darbe oluyor annelereBir de içten ağlamaları yok mu yürek dayanmaz…
Ayy sorma çıkana kadar akla karayı seçiyoruz biz dedaha o aşamaya gelemedik ama siteye inip 10 dk yürüyüş yapalım dedik valla 2 saate anca çıktık, üstünü değişiyoruz batırıyor, emziryorum çıkana kadar tekrar acıkıyor
Ama kazanan biz olduk çıktık 10 dk 10 dkdır o bile iyi geldi. Bazen hep böyle evde mi olacağız kafasından çıkamıyorum..
Ay yok artık. Kaç yaşında GörümcenYa zaten yeni doğurmuş bir insana koşa koşa hayırlı olsuna gitmek bana saçma geliyor daha 4 gün olmuş komşular sana hayırlı olsuna gelelim diyorlardı ben de kvler var sonra annemler gelcek gittikleri zaman belki dedim kp 3 haftadır her gün gidelim özledim diyormuş gideli o kadar oldu zaten hayır gelince de hizmet bekliyor benle hiç ilgilenmiyorsunuz çay kahve vermiyorsunuz der görümcem kızı kıskanır ona masaj yapıyorsunuz bana yapmıyorsunuz diye ev kreş gibiydi ya
Yaa bana da çok hızlı geçti gibi geliyor. Bana da akrabalar sen toparlan bize haber ver öyle gelelim dediler. Öyle düşünüyorlar evet ayıp olur gitmedik vs diye hep akıllarında oluyoruz.daha o aşamaya gelemedik ama siteye inip 10 dk yürüyüş yapalım dedik valla 2 saate anca çıktık, üstünü değişiyoruz batırıyor, emziryorum çıkana kadar tekrar acıkıyor
Ama kazanan biz olduk çıktık 10 dk 10 dkdır o bile iyi geldi. Bazen hep böyle evde mi olacağız kafasından çıkamıyorum..
Oh maşallah 40 gün geçti he? Daha dün gibi
Bana da gelmek istiyoruz diyen bir kaç akrabam oldu yakından dedim biraz toparlanalım acelesi yok diye. Gerçekten gelmedikleri için ayıp olur falan diye mi düşünüyorlar nedir
Çık valla, ben en son Nisan sonu çıkmıştım bu şekildeben çıkmışım gibi sevindim insan evde otur otur bunalıyor bu akşam biz de yürüyüşe çıkacağız açık hava iyi geliyor eve gelir gelmez uyuyor
Ben arada dışardan söylüyorum mecbur, pizza, hamburger, pide vs yiyorum. Salata vs korkutuyor beni hala.. Tavuk ızgara, köfte de olabilir güvenilir bir yerden..Kızlar ya bu emziren anne olmak ne zormuş. bebiş ve eşimle dışarı çıktık yürüyüşe sonra biseyler yiyelim dedik ama ben aç kaldım. Herşey gaz yapacak gibi geliyor hazır olduğu için. Sizler dışarıda yemek yerseniz ne yiyorsunuz emzirirken ya, yoksa ben mi çok pimpirik yapıyorum acaba
Aman canım ağlamasındaYok ya ıkınıyor, esniyor, arada sütten tıkanıyor filan derken çocuk bi uyurken normal rengine dönüyor
omzumda gazını çıkarırken bile gerine gerine mosmor oluyor, dudaklar da büzüşüyor zaten minicik bebe yiyip yutacağım o haliyle
Bizimkide yürüyüşte bayılıyor hemen hiç sesi çıkmıyor eve gelince basıyor yaygarayıÇık valla, ben en son Nisan sonu çıkmıştım bu şekildesonra hep hastane vs. Bizimki uyuyodu gittik, emerken bile uyanamadi cocuum şu an hala uyuyo,evde de bebek.arabasi mi kullansam diye düşünmüyor değilim
16Ay yok artık. Kaç yaşında Görümcen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?