- 1 Ağustos 2022
- 1.278
- 1.497
- 53
Tekerlekleri silip kullanabilirsin biz arabayı evde baya kullandık 2 gün önce dışarda kullandık çok seviyor rahat uyuyor içindeÇık valla, ben en son Nisan sonu çıkmıştım bu şekildesonra hep hastane vs. Bizimki uyuyodu gittik, emerken bile uyanamadi cocuum şu an hala uyuyo,evde de bebek.arabasi mi kullansam diye düşünmüyor değilim
Ben de çekiniyorum baharatlar vs gaz yapar çocuğa diye o yüzden de dışarıdan yiyecek bişey bulamıyorumBen arada dışardan söylüyorum mecbur, pizza, hamburger, pide vs yiyorum. Salata vs korkutuyor beni hala.. Tavuk ızgara, köfte de olabilir güvenilir bir yerden..
Ben iki haftalikken oldum ama korkuttuklari icin doktor gitmedim netten baka baka biseyler yapip hallettim aklinda olsun evde lahana bulundur lahana yapraklarini sogutup gogse koyacaksinAy en büyük korkum mastit olmak ben de sağmıyorum o yüzden humanayı falan bıraktım
Al benden de o kadar şehir disindayim gelenim gidenim olmaz diye seviniyordum sezeryan ve kist ameliyati ikisi bi arada oldum 3.gun eve geldik, komşum iki cocugunu almis 4.gun kapima gelmisler eşim içeri almamış sağolsun ben yatakodasinda yatalak şekilde yatiyodum yaniYa zaten yeni doğurmuş bir insana koşa koşa hayırlı olsuna gitmek bana saçma geliyor daha 4 gün olmuş komşular sana hayırlı olsuna gelelim diyorlardı ben de kvler var sonra annemler gelcek gittikleri zaman belki dedim kp 3 haftadır her gün gidelim özledim diyormuş gideli o kadar oldu zaten hayır gelince de hizmet bekliyor benle hiç ilgilenmiyorsunuz çay kahve vermiyorsunuz der görümcem kızı kıskanır ona masaj yapıyorsunuz bana yapmıyorsunuz diye ev kreş gibiydi ya
Ay benim salon da maşallah. Oyuncak arabaya bastım tahtalı köye gidiyordum. Kafamı mermere vuruyordum az daha son anda yırttımOyy okudum da hep aynı dertler kuzular kaç saattir yatır ağla kaldır pışpışla emzir sonra ıkınmalar sonra kusma üst değişme alt değişme tekrar acıkma şimdi uyudubi kahve yapıp sessizce tavana bakmak istiyorum. Ama nirdaa salon oyuncakçı dükkanına dönmüş basacak yer yok. Bu arada 2 numara işler becermiş. Valla analık zor zanaat azizim
Valla evde sürekli bi akış sirkülasyon bi yaşanmışlık bakalımAy benim salon da maşallah. Oyuncak arabaya bastım tahtalı köye gidiyordum. Kafamı mermere vuruyordum az daha son anda yırttım
Iyi mi bebişim yoktu kucağımda
Ay Naptin. Inşallah doğmuştur
Naptınnn?? Meraktayız
Kızlar merhaba dün 29 unda kendi sancılar başlayan 30 unda suni sancı ile devam den ve sonunda sezeryane dönen doğumla şükür eve çıktım bugün akşam. Çok yorucu bir süreç oldu, canim çok acıyor ne zaman düzeleceğini tamRabbim kolaylık versin yaedımcın olsun inşallah
Çok yoruldum hiç bakma fırsatım olmadi şu an çok başım ağrıyor ne zaman düzelirim acaba ben ya canim
Vallahi seni bravoOyy okudum da hep aynı dertler kuzular kaç saattir yatır ağla kaldır pışpışla emzir sonra ıkınmalar sonra kusma üst değişme alt değişme tekrar acıkma şimdi uyudubi kahve yapıp sessizce tavana bakmak istiyorum. Ama nirdaa salon oyuncakçı dükkanına dönmüş basacak yer yok. Bu arada 2 numara işler becermiş. Valla analık zor zanaat azizim
Canım suni sancı vs normal doğum süreci artı+sezaryen süreci yaşadın. Çok normal yorgun hissetmen. Ben de aynı yoldan geçtim. 1 hafta sonrasında şuan tamamen toparlamış vaziyetteyim öyle ki yaz üstü bile yatabiliyorumBana suni sancı takıldı kızlar sancılar istikrarlı olmadı dua edin
Kızlar merhaba dün 29 unda kendi sancılar başlayan 30 unda suni sancı ile devam den ve sonunda sezeryane dönen doğumla şükür eve çıktım bugün akşam. Çok yorucu bir süreç oldu, canim çok acıyor ne zaman düzeleceğini tam
Kan sürekli var mıydı canım? Bugün Osman gönülalın bi videosunu izledim. Alerji ile alakalı bi Prof ile video çekmiş. Doktor tek sefer kan varsa diyete gerek yok diyor.Bı bakayım diğer forumlara da, doktorlar biraz rahat oluyo gibiler bu konularda, kilo aliyosa çok da takılmaz gibi düşünüyorum. Tahini kes hemen değişiyor. Değişmezse dönersin, ben de süt ürünlerini azalttım tamamen kesmedim. Mukusluydu bizim kan o çok belirgin bir belirtiymis, bı de öncesindeki tipsiz kakalar geçti, ikna oldum yani.
Maşallah40 banyomuzu yaptık, mislendik kızlar
Canım ben darıcadayım, tuzlaya cok yakınım, Gebze, Darıca, tuzla, Pendik civarında doktor bakıyorum su anda.Istanbul da nerde oturuyorsun
Ay hele 3 defa doktora gittik. Kapıdan cıkıcaz ama bebe memededaha o aşamaya gelemedik ama siteye inip 10 dk yürüyüş yapalım dedik valla 2 saate anca çıktık, üstünü değişiyoruz batırıyor, emziryorum çıkana kadar tekrar acıkıyor
Ama kazanan biz olduk çıktık 10 dk 10 dkdır o bile iyi geldi. Bazen hep böyle evde mi olacağız kafasından çıkamıyorum..
Arkaya yay gibi açılıp gerinmeleri gaz sancısı oluyor aylardır okuduklarımdan bunu biliyorum bi tekAman canım ağlamasındabizimkide aşırı geriniyor ya seviyorlar herhalde. Beyaz adam ağlayınca kıpkırmızı oluyor kaşlarımızda hep çatık sinirliyiz
Hastaneden çıktığım akşam, kv kp görümce kayınbiraderler çocukları cümbür cemaat gelmişlerdi.. şok geçirmiştim düşüncesizliğin boyutuna..Ya zaten yeni doğurmuş bir insana koşa koşa hayırlı olsuna gitmek bana saçma geliyor daha 4 gün olmuş komşular sana hayırlı olsuna gelelim diyorlardı ben de kvler var sonra annemler gelcek gittikleri zaman belki dedim kp 3 haftadır her gün gidelim özledim diyormuş gideli o kadar oldu zaten hayır gelince de hizmet bekliyor benle hiç ilgilenmiyorsunuz çay kahve vermiyorsunuz der görümcem kızı kıskanır ona masaj yapıyorsunuz bana yapmıyorsunuz diye ev kreş gibiydi ya
Aklımda bulunsunBen iki haftalikken oldum ama korkuttuklari icin doktor gitmedim netten baka baka biseyler yapip hallettim aklinda olsun evde lahana bulundur lahana yapraklarini sogutup gogse koyacaksin
Al benden de o kadar şehir disindayim gelenim gidenim olmaz diye seviniyordum sezeryan ve kist ameliyati ikisi bi arada oldum 3.gun eve geldik, komşum iki cocugunu almis 4.gun kapima gelmisler eşim içeri almamış sağolsun ben yatakodasinda yatalak şekilde yatiyodum yani
Ben hastanede yatarken kp kayın görümce evimde kalıyordu eve bir geldim tam 24 saatte ev savaş alanına dönmüştü temizliğe düşkün biri olarak sinirlerim zıplamıştı ve öylece bırakıp gittiler annemlerin geleceklerini bildikleri halde…Hastaneden çıktığım akşam, kv kp görümce kayınbiraderler çocukları cümbür cemaat gelmişlerdi.. şok geçirmiştim düşüncesizliğin boyutuna..
1 haftaya toparlarsın güzelimBana suni sancı takıldı kızlar sancılar istikrarlı olmadı dua edin
Kızlar merhaba dün 29 unda kendi sancılar başlayan 30 unda suni sancı ile devam den ve sonunda sezeryane dönen doğumla şükür eve çıktım bugün akşam. Çok yorucu bir süreç oldu, canim çok acıyor ne zaman düzeleceğini tam
Daha çok ev işi yapıyorsunVallahi seni bravo
Arkada çocuk olunca uğraşmak iki katı ne iki katı 5 katı zordur eminim ki.
Biz de o uyuduğu zaman uyuma rutin geliştirmeye çalışıyoruz. 17:30-19:30 civarı uyuyordu biz de kestirmişiz çok iyi geldi. Eşim işe başlayınca gün içindeki kestirme sürelerini arttırmayı düşünüyorum
Kan bir kez oldu ama ishal ve rengi yeşile kaçanlar iki haftaya yakın sürdü. Sen yine de gözlemle biraz olmadı yeniden başlayıp test etmiş olursun.Kan sürekli var mıydı canım? Bugün Osman gönülalın bi videosunu izledim. Alerji ile alakalı bi Prof ile video çekmiş. Doktor tek sefer kan varsa diyete gerek yok diyor.
Hatta bizde baya bi şey var ama onun dediklerine göre suan diyete gerek yok.
Ama ben bi tahini deneyeceğim yine de.
Link bu;
Maşallahdışarı da çıkmışsınız. Biz de yarın bi dolaşmaya çıkmayı düşünüyoruz niyetteyim su anda
Canım ben darıcadayım, tuzlaya cok yakınım, Gebze, Darıca, tuzla, Pendik civarında doktor bakıyorum su anda.
Ay hele 3 defa doktora gittik. Kapıdan cıkıcaz ama bebe memedeçok stresli oluyor yarım saat önden gidiyoruz bi tur da hastanede emziriyorum yarın bi deniz kenarında çay içmeye gitme niyetim var ama kısmet
Arkaya yay gibi açılıp gerinmeleri gaz sancısı oluyor aylardır okuduklarımdan bunu biliyorum bi tek
Sorma el kadar bebeler nasıl bu kadar sinirli olabilirler
Bizim sarılık da var kendini bi kasıyor mosmor surat ama alnı sarı
Öncelikle hayırlı olsun, gözün aydın, sağlıkla büyütÇok yoruldum hiç bakma fırsatım olmadi şu an çok başım ağrıyor ne zaman düzelirim acaba ben ya canim
Fazla fazla emiyorlar minik oburlar ,sonrası kaçınılmaz olan kusmaKızlar bebeğim bir kaç gündür çok kusuyor normal mi?
Emdikten sonra kusuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?