2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Çık valla, ben en son Nisan sonu çıkmıştım bu şekilde sonra hep hastane vs. Bizimki uyuyodu gittik, emerken bile uyanamadi cocuum şu an hala uyuyo,evde de bebek.arabasi mi kullansam diye düşünmüyor değilim
Tekerlekleri silip kullanabilirsin biz arabayı evde baya kullandık 2 gün önce dışarda kullandık çok seviyor rahat uyuyor içinde

Ben arada dışardan söylüyorum mecbur, pizza, hamburger, pide vs yiyorum. Salata vs korkutuyor beni hala.. Tavuk ızgara, köfte de olabilir güvenilir bir yerden..
Ben de çekiniyorum baharatlar vs gaz yapar çocuğa diye o yüzden de dışarıdan yiyecek bişey bulamıyorum neyse biraz daha büyüsün de oğlum esnetebilirim kuralları

Oyy okudum da hep aynı dertler kuzular kaç saattir yatır ağla kaldır pışpışla emzir sonra ıkınmalar sonra kusma üst değişme alt değişme tekrar acıkma şimdi uyudu bi kahve yapıp sessizce tavana bakmak istiyorum. Ama nirdaa salon oyuncakçı dükkanına dönmüş basacak yer yok. Bu arada 2 numara işler becermiş. Valla analık zor zanaat azizim

Ay en büyük korkum mastit olmak ben de sağmıyorum o yüzden humanayı falan bıraktım
Ben iki haftalikken oldum ama korkuttuklari icin doktor gitmedim netten baka baka biseyler yapip hallettim aklinda olsun evde lahana bulundur lahana yapraklarini sogutup gogse koyacaksin
Al benden de o kadar şehir disindayim gelenim gidenim olmaz diye seviniyordum sezeryan ve kist ameliyati ikisi bi arada oldum 3.gun eve geldik, komşum iki cocugunu almis 4.gun kapima gelmisler eşim içeri almamış sağolsun ben yatakodasinda yatalak şekilde yatiyodum yani

Ay benim salon da maşallah. Oyuncak arabaya bastım tahtalı köye gidiyordum. Kafamı mermere vuruyordum az daha son anda yırttım
Iyi mi bebişim yoktu kucağımda

Ay benim salon da maşallah. Oyuncak arabaya bastım tahtalı köye gidiyordum. Kafamı mermere vuruyordum az daha son anda yırttım
Iyi mi bebişim yoktu kucağımda
Valla evde sürekli bi akış sirkülasyon bi yaşanmışlık bakalım

Reactions: Zzy
Bana suni sancı takıldı kızlar sancılar istikrarlı olmadı dua edin
@zehra_g yineyeniyeniden2 @alin91 kızlar doğum yaptınız mı en son sizde hareketlilikler vardı
Ay Naptin. Inşallah doğmuştur

Naptınnn?? Meraktayız

Rabbim kolaylık versin yaedımcın olsun inşallah
Kızlar merhaba dün 29 unda kendi sancılar başlayan 30 unda suni sancı ile devam den ve sonunda sezeryane dönen doğumla şükür eve çıktım bugün akşam. Çok yorucu bir süreç oldu, canim çok acıyor ne zaman düzeleceğini tam

Vallahi seni bravo
Arkada çocuk olunca uğraşmak iki katı ne iki katı 5 katı zordur eminim ki.

Biz de o uyuduğu zaman uyuma rutin geliştirmeye çalışıyoruz. 17:30-19:30 civarı uyuyordu biz de kestirmişiz çok iyi geldi. Eşim işe başlayınca gün içindeki kestirme sürelerini arttırmayı düşünüyorum

Canım suni sancı vs normal doğum süreci artı+sezaryen süreci yaşadın. Çok normal yorgun hissetmen. Ben de aynı yoldan geçtim. 1 hafta sonrasında şuan tamamen toparlamış vaziyetteyim öyle ki yaz üstü bile yatabiliyorum

Çok zorlu yollardan geçtin ama bir aşama kaldı o da önündeki 3-5 gün. Sabret, her şey daha iyi olacak. Kötü hissettiğinde bebeğine bak güç bul. Biliyorum zor o ağrılar ama geçecek.

Kan sürekli var mıydı canım? Bugün Osman gönülalın bi videosunu izledim. Alerji ile alakalı bi Prof ile video çekmiş. Doktor tek sefer kan varsa diyete gerek yok diyor.
Hatta bizde baya bi şey var ama onun dediklerine göre suan diyete gerek yok.
Ama ben bi tahini deneyeceğim yine de.
Link bu;

40 banyomuzu yaptık, mislendik kızlar
Maşallah dışarı da çıkmışsınız. Biz de yarın bi dolaşmaya çıkmayı düşünüyoruz niyetteyim su anda
Istanbul da nerde oturuyorsun
Canım ben darıcadayım, tuzlaya cok yakınım, Gebze, Darıca, tuzla, Pendik civarında doktor bakıyorum su anda.
Ay hele 3 defa doktora gittik. Kapıdan cıkıcaz ama bebe memede çok stresli oluyor yarım saat önden gidiyoruz bi tur da hastanede emziriyorum yarın bi deniz kenarında çay içmeye gitme niyetim var ama kısmet
Aman canım ağlamasında bizimkide aşırı geriniyor ya seviyorlar herhalde. Beyaz adam ağlayınca kıpkırmızı oluyor kaşlarımızda hep çatık sinirliyiz
Arkaya yay gibi açılıp gerinmeleri gaz sancısı oluyor aylardır okuduklarımdan bunu biliyorum bi tek
Sorma el kadar bebeler nasıl bu kadar sinirli olabilirler
Bizim sarılık da var kendini bi kasıyor mosmor surat ama alnı sarı

Hastaneden çıktığım akşam, kv kp görümce kayınbiraderler çocukları cümbür cemaat gelmişlerdi.. şok geçirmiştim düşüncesizliğin boyutuna..

Aklımda bulunsun

Milletimizdeki bu ziyaret ısrarı nedir ya

Hastaneden çıktığım akşam, kv kp görümce kayınbiraderler çocukları cümbür cemaat gelmişlerdi.. şok geçirmiştim düşüncesizliğin boyutuna..
Ben hastanede yatarken kp kayın görümce evimde kalıyordu eve bir geldim tam 24 saatte ev savaş alanına dönmüştü temizliğe düşkün biri olarak sinirlerim zıplamıştı ve öylece bırakıp gittiler annemlerin geleceklerini bildikleri halde…

1 haftaya toparlarsın güzelim

Daha çok ev işi yapıyorsun

Kan bir kez oldu ama ishal ve rengi yeşile kaçanlar iki haftaya yakın sürdü. Sen yine de gözlemle biraz olmadı yeniden başlayıp test etmiş olursun.

Kızlar bebeğim bir kaç gündür çok kusuyor normal mi?
Emdikten sonra kusuyor.
Fazla fazla emiyorlar minik oburlar ,sonrası kaçınılmaz olan kusma Bizde de durum aynı canım doktorumuza da sordum normal dedi ama ben reflü yatağı aldım ona yatırıyorum bir nebze daha azaldı gibi aklında bulunsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…