2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Gaz sorunumuz yok bizim bence alttan üstten yapıyor sürekli ama bilemiyorjm tabi bazen ıkınıyor ya iki gündür bizimde ağlayınca kaşlarının çatık yeri sarı oluyor bunu farkettim ama sarılığımız yok ilk zamanlar vardı. Diğer yerleri kıpkırmızı oluyor

Ben doğduğundan beri orda yatırıyorum canım, akşama kadar salonda reflü yatağında akşam da o reflü yatağını alıp beşiğin içine koyuyorum orda yatıyor.

Ben de normal olduğunu düşündüm aslında ama çocuk tüm emdiğini kusuyor sanki, o yüzden bi panik oldum
Annelik sürekli panik hali galiba..

Çok yoruldum hiç bakma fırsatım olmadi şu an çok başım ağrıyor ne zaman düzelirim acaba ben ya canim
Biraz sabir canım geciyo geçecek. Herkes sezeryandan sonra böyle düşündü ama geçti gitti. Yürüyüş öneriyorlar yavaş yavaş evim içinde yürü insalah iyi gelecektir. Kahve be bitter çikolata öneriyorlar baş ağrısı için. Bol bol.tuker sende. Sezeryan olan arkadaşlar daha çok şey biliyordur ve destek olacaklardır. Allah yardımcın olsun

Ya ınstagram da birini takip ediyorum o doktor sormuştu o civarlarda. Bakım bi inşallah ekran görüntüsü almışımdır.

Bebişi uzun süre kakasiniı yapmayan anneler. Bunuda diğer çocuklarda da katildigim topiklerde kaydetmiştim.

Eklentiler

• 20221001_220039.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 55
En çok bi doktorlar tavsiye edilmiş canım sizin o tarafda sanirim

Eklentiler

• 20221001_221738.webp
    14 KB · Görüntüleme: 53
Evet sürekli bir acaba mi ve panik modu oluyor insanda ister istemez. Zamanla alışacağız hepsine

Ahh canim çok teşekkür ediyorum bu bana motivasyon oldu önümü aydınlattı

Ahh canim çok teşekkür ediyorum bu bana motivasyon oldu önümü aydınlattı

Selam kızlar 15 günlük olduk ara ara girip okudum yazdıklarınızı ama okadar yogunumkı buyuk kızım sabahcı kucuk kızım ögl3ncı bırde 1.cı sınıfa basladı gunlerin nasıl gectıgını anlamıyorum. 3.300 gram 49 cm dogdu prensesim hastaneden cıkaeken 3.100 cıktık cok şükür herşey yolunda ama kuzumun 1 haftadır burun tıkanıklıgı yaşıyoruz serum suyula ve aspiratöruyle temizleyorum sureklı ama gecmek bilmıyor önerecegıniz birsey var mı kızlar

Çok yoruldum hiç bakma fırsatım olmadi şu an çok başım ağrıyor ne zaman düzelirim acaba ben ya canim
Spinalden sonra benim de korkunç başağrısı oluştu. Bol su içip, Nescafe tükettim ve gerçekten yatıp dinlenmek gerekiyor.. 3 ağrılı günden sonra geçti umarım evde yardım edenin vardır..

Selam kızlar hala kanamam devam ediyor sizin de oyle mi?

Spinalden sonra benim de korkunç başağrısı oluştu. Bol su içip, Nescafe tükettim ve gerçekten yatıp dinlenmek gerekiyor.. 3 ağrılı günden sonra geçti umarım evde yardım edenin vardır..
Aynen canim evde yardım eden var şükür yoksa tek başına imkansız bence bu süreç. Kahve iyi geldi yarında hep içeyim en iyisi ben.

Kan bir kez oldu ama ishal ve rengi yeşile kaçanlar iki haftaya yakın sürdü. Sen yine de gözlemle biraz olmadı yeniden başlayıp test etmiş olursun.
teşekkür ederim katinacım yine aydınlatıcı bi sohbet oldu

Bilemiyorum ki her gün miniğe bi güncelleme geliyor
Sarı konusunu Bilemedim acaba normal mi öyle görünmesi inşallah normaldir
Ya ınstagram da birini takip ediyorum o doktor sormuştu o civarlarda. Bakım bi inşallah ekran görüntüsü almışımdır.

En çok bi doktorlar tavsiye edilmiş canım sizin o tarafda sanirim
Ya çok teşekkür ediyorum

Reactions: Zzy
Normaldir bence canım bizimde o sarı çatık kaş işi yeni güncelleme geldi zaten

Canım emzirme danışmanına gittin mi ben son kez birde emzirme danışmanı serdi hanımı deneyeceğim bakalım. Emzirme haftası olduğu için fiyatlarında indirim yapmış konuşmak istersen katinaizmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…