- 24 Ocak 2021
- 5.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.888
- 123
- 31
Gaz sorunumuz yok bizim bence alttan üstten yapıyor sürekli ama bilemiyorjm tabi bazen ıkınıyorKan sürekli var mıydı canım? Bugün Osman gönülalın bi videosunu izledim. Alerji ile alakalı bi Prof ile video çekmiş. Doktor tek sefer kan varsa diyete gerek yok diyor.
Hatta bizde baya bi şey var ama onun dediklerine göre suan diyete gerek yok.
Ama ben bi tahini deneyeceğim yine de.
Link bu;
Maşallahdışarı da çıkmışsınız. Biz de yarın bi dolaşmaya çıkmayı düşünüyoruz niyetteyim su anda
Canım ben darıcadayım, tuzlaya cok yakınım, Gebze, Darıca, tuzla, Pendik civarında doktor bakıyorum su anda.
Ay hele 3 defa doktora gittik. Kapıdan cıkıcaz ama bebe memedeçok stresli oluyor yarım saat önden gidiyoruz bi tur da hastanede emziriyorum yarın bi deniz kenarında çay içmeye gitme niyetim var ama kısmet
Arkaya yay gibi açılıp gerinmeleri gaz sancısı oluyor aylardır okuduklarımdan bunu biliyorum bi tek
Sorma el kadar bebeler nasıl bu kadar sinirli olabilirler
Bizim sarılık da var kendini bi kasıyor mosmor surat ama alnı sarı
Ben doğduğundan beri orda yatırıyorum canım, akşama kadar salonda reflü yatağında akşam da o reflü yatağını alıp beşiğin içine koyuyorum orda yatıyor.Fazla fazla emiyorlar minik oburlar ,sonrası kaçınılmaz olan kusmaBizde de durum aynı canım doktorumuza da sordum normal dedi ama ben reflü yatağı aldım ona yatırıyorum bir nebze daha azaldı gibi aklında bulunsun.
Biraz sabir canım geciyo geçecek. Herkes sezeryandan sonra böyle düşündü ama geçti gitti. Yürüyüş öneriyorlar yavaş yavaş evim içinde yürü insalah iyi gelecektir. Kahve be bitter çikolata öneriyorlar baş ağrısı için. Bol bol.tuker sende. Sezeryan olan arkadaşlar daha çok şey biliyordur ve destek olacaklardır. Allah yardımcın olsunÇok yoruldum hiç bakma fırsatım olmadi şu an çok başım ağrıyor ne zaman düzelirim acaba ben ya canim
Ya ınstagram da birini takip ediyorum o doktor sormuştu o civarlarda. Bakım bi inşallah ekran görüntüsü almışımdır.Kan sürekli var mıydı canım? Bugün Osman gönülalın bi videosunu izledim. Alerji ile alakalı bi Prof ile video çekmiş. Doktor tek sefer kan varsa diyete gerek yok diyor.
Link bu;
Maşallahdışarı da çıkmışsınız. Biz de yarın bi dolaşmaya çıkmayı düşünüyoruz niyetteyim su anda
Canım ben darıcadayım, tuzlaya cok yakınım, Gebze, Darıca, tuzla, Pendik civarında doktor bakıyorum su anda.
Ay hele 3 defa doktora gittik. Kapıdan cıkıcaz ama bebe memedeçok stresli oluyor yarım saat önden gidiyoruz bi tur da hastanede emziriyorum yarın bi deniz kenarında çay içmeye gitme niyetim var ama kısmet
Arkaya yay gibi açılıp gerinmeleri gaz sancısı oluyor aylardır okuduklarımdan bunu biliyorum bi tek
En çok bi doktorlar tavsiye edilmiş canım sizin o tarafda sanirimKan sürekli var mıydı canım? Bugün Osman gönülalın bi videosunu izledim. Alerji ile alakalı bi Prof ile video çekmiş. Doktor tek sefer kan varsa diyete gerek yok diyor.
Link bu;
Emdikten sonra en az 10-15 dk dik konumda omzuna al bekle, ben böyle çok azaldığını gözlemledim, gaz cikmasa da hemen yatırmaKızlar bebeğim bir kaç gündür çok kusuyor normal mi?
Emdikten sonra kusuyor.
Evet sürekli bir acaba mi ve panik modu oluyor insanda ister istemez. Zamanla alışacağız hepsineBen doğduğundan beri orda yatırıyorum canım, akşama kadar salonda reflü yatağında akşam da o reflü yatağını alıp beşiğin içine koyuyorum orda yatıyor.
Ben de normal olduğunu düşündüm aslında ama çocuk tüm emdiğini kusuyor sanki, o yüzden bi panik oldum
Annelik sürekli panik hali galiba..
Ahh canim çok teşekkür ediyorum bu bana motivasyon oldu önümü aydınlattıCanım suni sancı vs normal doğum süreci artı+sezaryen süreci yaşadın. Çok normal yorgun hissetmen. Ben de aynı yoldan geçtim. 1 hafta sonrasında şuan tamamen toparlamış vaziyetteyim öyle ki yaz üstü bile yatabiliyorum
Çok zorlu yollardan geçtin ama bir aşama kaldı o da önündeki 3-5 gün. Sabret, her şey daha iyi olacak. Kötü hissettiğinde bebeğine bak güç bul. Biliyorum zor o ağrılar ama geçecek.
Ahh canim çok teşekkür ediyorum bu bana motivasyon oldu önümü aydınlattıCanım suni sancı vs normal doğum süreci artı+sezaryen süreci yaşadın. Çok normal yorgun hissetmen. Ben de aynı yoldan geçtim. 1 hafta sonrasında şuan tamamen toparlamış vaziyetteyim öyle ki yaz üstü bile yatabiliyorum
Çok zorlu yollardan geçtin ama bir aşama kaldı o da önündeki 3-5 gün. Sabret, her şey daha iyi olacak. Kötü hissettiğinde bebeğine bak güç bul. Biliyorum zor o ağrılar ama geçecek.
Spinalden sonra benim de korkunç başağrısı oluştu. Bol su içip, Nescafe tükettim ve gerçekten yatıp dinlenmek gerekiyor.. 3 ağrılı günden sonra geçtiÇok yoruldum hiç bakma fırsatım olmadi şu an çok başım ağrıyor ne zaman düzelirim acaba ben ya canim
Aynen canim evde yardım eden var şükür yoksa tek başına imkansız bence bu süreç. Kahve iyi geldi yarında hep içeyim en iyisi ben.Spinalden sonra benim de korkunç başağrısı oluştu. Bol su içip, Nescafe tükettim ve gerçekten yatıp dinlenmek gerekiyor.. 3 ağrılı günden sonra geçtiumarım evde yardım edenin vardır..
KanamaSelam kızlar hala kanamam devam ediyor sizin de oyle mi?
Kan bir kez oldu ama ishal ve rengi yeşile kaçanlar iki haftaya yakın sürdü. Sen yine de gözlemle biraz olmadı yeniden başlayıp test etmiş olursun.
Bilemiyorum ki her gün miniğe bi güncelleme geliyorGaz sorunumuz yok bizim bence alttan üstten yapıyor sürekli ama bilemiyorjm tabi bazen ıkınıyorya iki gündür bizimde ağlayınca kaşlarının çatık yeri sarı oluyor bunu farkettim ama sarılığımız yok ilk zamanlar vardı. Diğer yerleri kıpkırmızı oluyor
Ya ınstagram da birini takip ediyorum o doktor sormuştu o civarlarda. Bakım bi inşallah ekran görüntüsü almışımdır.
Ya çok teşekkür ediyorumEn çok bi doktorlar tavsiye edilmiş canım sizin o tarafda sanirim
Normaldir bence canım bizimde o sarı çatık kaş işi yeni güncelleme geldi zatenteşekkür ederim katinacım yine aydınlatıcı bi sohbet oldu
Bilemiyorum ki her gün miniğe bi güncelleme geliyor
Sarı konusunu Bilemedim acaba normal mi öyle görünmesiinşallah normaldir
Ya çok teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?