2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bizimki reflü yatağını bıraktı çünkü sürekli kıpır kıpır aşağıya kayıyor iki büklüm içinde. Mecburen park yatak salona taşındı kızlar

Yok gidemedim cnm, bı bakayım. Sorun emzirmede değil gibi ya hayırlısı hakkımda, emzikle de uykuya geçiş aşamasında aynı şey oluyor. Yarım kundakla kucağımda sallayarak çözüm bulmaya çalışıyorum. Bı de sorun memede mi diye sağıp verdim bibronla da kavga etti. Sanırım doydum, uykum var demek ama niye kavgayla anlatıyor arada bu derdini onu çözemedim. yine de danışmak da fayda var tabi, zira kolum şimdiki kilosuyla bile yoruluyor sallarken, bı de süt fazlalığı var tabi, şu an sagmadan durmak mümkün değil, bebekle koordine gidemiyorum

Hayırlı olsun, gözün aydın. Sağ salim kucağına aldın çok şükür. Öncelikle öyle düşün. Normal doğumda da ben öyle hemen ayaklanmadım 5 gün sürdü tam toparlanmam. Haliyle bir ameliyat geçiriyorsun tabiki zor olacak başta biraz. Sen daha önce normal doğum yapmıştın sanki neden sezeryana aldılar seni? Yeterince açılma mı olmadı?

Bizimki reflü yatağını bıraktı çünkü sürekli kıpır kıpır aşağıya kayıyor iki büklüm içinde. Mecburen park yatak salona taşındı kızlar
Ben yarım kundak yapıp koyuyorum yoksa benim minik de kayıyor kıpır kıpır sürekli. Bazen de yüzüstü koyuyorum direk seviyor öyle olunca

Bir görüş istersen canım fikir verir belki. O kavgalarda insan ne yapacağını bilemiyor gerçekten. Belkide büyüme atağındasınızdır

Ben yarım kundak yapıp koyuyorum yoksa benim minik de kayıyor kıpır kıpır sürekli. Bazen de yüzüstü koyuyorum direk seviyor öyle olunca
Cırtlı kundak aldık bizde sadece cırtlı kısmını kullanıyoruz sıcak diye. Kıpırdaya kıpırdaya ağzına kadar kaydırıyor onu yüzüstü hiç denemedim daha canım merak ediyorum aslında

Teşekkürler arkadaşım. Sancilarim çok iyi idi ama bebek doğum kanalına girmek istemedim hep yukarılara itti kendini sonra kendi düzenli doğum sancilarim yok oldu azaldı ondan sonra suni sancı verildi suni sancilada bebis yine tepki vermeyip kaçtı hep derken kararı bana bıraktı doktor bende peki madem sezeryana geçelim dedim ve hersey oldu bitti :)

Günaydın kızlar, hepimize uykumuzu aldığımız enerji dolu bir gün dilemekle bir sorum var

Göbek bağı düşen arkadaşlar;

Bu göbek bağı bizim tamamen kuru değil o göbek deliğinin iç kısmı bazen sıvı gibi oluyor ama bağlanan kısım da kopmak üzere gibi. Şimdi eğer koparsa nasıl yapacağım? Direkt banyo mu yaptırmak lazım orayı temizlemek mi gerek? Anladığım kadarıyla bir büyük halinde o göbek içindeki sıvı ile gelmeyecek değil mi? Ya da o iç kısmında mı kuruması gerek?

Kafam karışık, yardım

Günaydın canım kaç gündüz gazdan dolayı uykusuz geceler topiğe bile giremez oldum gaz ilacımız var ama doktor 2 3 ay dişimizi sıkıcaz dedi.hergün yıkıyoruz masajlar arabada gezdirmeler ancak böyle rahatlıyoruz kısa bi süre gece daha cok sıkıştırıyor

Bizim 5.gün düştü bize doktor krem verdi düştügü zaman sabah aksam sür dedi.banyo yaptırıp kuruluyorum orayı kremini sürüyorum krem kurutuyor.doktoruna sor iştersen krem vericektir.2 gün öncede nedense kendi kendine kanamış orası içini alkolle temizleyip kremliyorum.

iç kısmıda kurumultı bizim 7.gğnde düştü her banyodan sonra kuruladık iyice başkada bi bakım yapmadık düştüğü günde doktor kontrolümüz vardı gayet iyi kanama ya da sarı akıntı okmadığı sürece sorun yok dediler çok şükürde hiçbişi olmadı

Çok yoruldum hiç bakma fırsatım olmadi şu an çok başım ağrıyor ne zaman düzelirim acaba ben ya canim
Allah analı babalı büyütsün canım 1 haftaya kddar daha iyi hissedersin kendini merak etme.bn bu süreci hareketli geçirdim yattıkca daha cok canım yandı.agrı kesiciyle destekledim.sadece sabır

Bizim göbek bağı yogunbakimda düşmüştü. Eve gelir gelmez banyo yaptırmıştım ama havlusuyla kurularken kan lekesi gördük, %70 alkollü solüsyonlar var eczanede satılan, oraya günde bir iki kez sıktım. Steril spanclarla da kurulabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…