2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228

Size bir fotoğraf atayım kızlar bugün daha kuru heralde bugün yarın düşer diye düşünüyorum rahat edemiyor gibi geliyor bebeğim. Doktor da hiç krem vs bi şey söylemedi bi yazayım yarın

Eklentiler

• 362709BF-A321-4B2E-8F50-AAF778088FF8.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 72
İç kısımında kuruması lazım kolonya ile dezenfekte et

Size bir fotoğraf atayım kızlar bugün daha kuru heralde bugün yarın düşer diye düşünüyorum rahat edemiyor gibi geliyor bebeğim. Doktor da hiç krem vs bi şey söylemedi bi yazayım yarın
Düştü düşücek.Kullandıgım bunlar canım sanırım genel olarak bunlar kullanılıyor.göbek bagı düşmeden önce alkolü sıkıp temizliyordum düştükten sonra kreme geçtik kanama oluncada ikisi kullanıyoruz

Eklentiler

• IMG_20221002_114130.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 63
Geçmiş olsun canim gozunuzaydin şuan nasılsınız bebeğin kg boyu ve adını ekliyim dilersen listeye Allah analı babalı büyütsün inşallah

Bizim de aynı böyleydi.iki gün içinde düşer sizin bence.doktor kötü koku kanama yoksa bişey sürmeyin demişti surmedik bişey.gobegi düştükten 1 gün sonra yıkayın demişti.

yakında düşer bence bizimkide iyice kurumuştu küçük siyah kıtıntılar dökülmeye başlamıştı ertesi günde tamamrn düşmüştü bana sadece bezin içinde kalmasın göbek bağı demişlerdi başkada bişi demediler

Kuzum göbek bakım KİTi almıştık üstteki fotodaki ürünle aynı mantık. Biz göbek düştükten sonra ortadaki siyah kısmın da düşmesini bekledik. İçi sıvı gibiydi çünkü. Başka bi ürün krem kullanmadık, verilmedi.

hatırı sayılır sekilde oluyor günde 2 ped normal dimi .

Aynen.. ped koysan bir türlü, koymadan olmuyor.. bitse bir an önce..
Ben 3-4 değiştiriyorum tamamen dolmasa da çok rahatsız ediyor.
Kanamalar kırmızı renkli mi sizde? Bende sarı kahve şeklinde. ne zaman kesilecek merakla bekliyorum
40 gün Adet görsem bu kadar rahatsız etmezdi

Of aynı durum bizdede var gazdan ağlama nöbetleri geçiriyoruz. O ağladıkça ben panik oluyorum. Sap simplex kullanıyorduk 4 saatte 5 damla ama etki etmedi şimdi eşim biogalia mı neydi o ilaçtan almaya gitti İnşallah etki eder

Ben 3-4 değiştiriyorum tamamen dolmasa da çok rahatsız ediyor.
Kanamalar kırmızı renkli mi sizde? Bende sarı kahve şeklinde. ne zaman kesilecek merakla bekliyorum
40 gün Adet görsem bu kadar rahatsız etmezdi
Evet sarı kahve arası.. bazen oluyor.. bazen hiç yok.. tek sorunum pedlere olan alerjim

Cırtlı kundak aldık bizde sadece cırtlı kısmını kullanıyoruz sıcak diye. Kıpırdaya kıpırdaya ağzına kadar kaydırıyor onu yüzüstü hiç denemedim daha canım merak ediyorum aslında
En rahat yüzüstü yatıyorlar, doktorumuz önerdi bize de . kendini anne karnında gibi hissediyormus o yüzden, mesela şey de dedi kusarsa vs aşağıya kusar genzine kaçma vs olmaz. Önemli olan yüzüstü yatacağı yerin orta sertlikte ve sadece gergin bir çarşaf ya da örtü serilmiş olmasıymis. Yumuşak vs bı zemin üzerinde olmayacak dedi.bben de reflü yatağına muslin serip yatırıyorum çok daha derin ve uzun süre uyuyor yüzustu yatinca

Canım bızım kı 7.gün düştü düştüğünde ici ıslak gıbıydı 1 gun bekledım hemen kurudu ertesı gün banyo yaptırdım

Bizim de aynı böyleydi.iki gün içinde düşer sizin bence.doktor kötü koku kanama yoksa bişey sürmeyin demişti surmedik bişey.gobegi düştükten 1 gün sonra yıkayın demişti.

Kızlar çok teşekkür ederim bana da bu beyaz aparat iyice aşağı inmiş yakında düşer gibi geldi. Dün akşam o halka kısım ıslaktı dediğim gibi, bazen öyle bir çiş yapıyor ki taa sırtına Çıkıyor o ara ıslanmışsa ıslanmıştır onun haricimde korumaya çalışıyorum

Ah ah uykusuzluga razıyız öyle aglamasalar bnde sap simplex biogaliayı aynı anda kullanıyorum gündüz simplexten 15 damla biodan 5 damla veriyorum aksamda 20 damla simplexten biraz faydası oldu gaz cıkarıyor ama hala gazı var sürekli ıkınma halinde kıpkırmızı oluyorsanırım 2 3 aylık olana kadar geçmiyecek

Ben bugün uyanıkken denedim biraz bakındı ağladı ya bizimki. Uyurken deneyeceğim birde bakalım direk yatağına koyarım bende.

3 kardeşiz üçümüzde yüzüstü yatarak büyümüşüz bazı doktorlarsa göğüs kafesi kalbe baskı yapıyor diye önermiyormuş bilmiyorum hangisi doğru. Bebek ve sağlık konusunda doğru yanlış bir sürü bilgi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…