Günaydın canım kaç gündüz gazdan dolayı uykusuz geceler topiğe bile giremez oldum gaz ilacımız var ama doktor 2 3 ay dişimizi sıkıcaz dedi.hergün yıkıyoruz masajlar arabada gezdirmeler ancak böyle rahatlıyoruz kısa bi süre gece daha cok sıkıştırıyor
Bizim 5.gün düştü bize doktor krem verdi düştügü zaman sabah aksam sür dedi.banyo yaptırıp kuruluyorum orayı kremini sürüyorum krem kurutuyor.doktoruna sor iştersen krem vericektir.2 gün öncede nedense kendi kendine kanamış orası içini alkolle temizleyip kremliyorum.
iç kısmıda kurumultı bizim 7.gğnde düştü her banyodan sonra kuruladık iyice başkada bi bakım yapmadık düştüğü günde doktor kontrolümüz vardı gayet iyi kanama ya da sarı akıntı okmadığı sürece sorun yok dediler çok şükürde hiçbişi olmadı
Size bir fotoğraf atayım kızlar bugün daha kuru heralde bugün yarın düşer diye düşünüyorum rahat edemiyor gibi geliyor bebeğim. Doktor da hiç krem vs bi şey söylemedi bi yazayım yarınBizim göbek bağı yogunbakimda düşmüştü. Eve gelir gelmez banyo yaptırmıştım ama havlusuyla kurularken kan lekesi gördük, %70 alkollü solüsyonlar var eczanede satılan, oraya günde bir iki kez sıktım. Steril spanclarla da kurulabilirsin
İç kısımında kuruması lazım kolonya ile dezenfekte etGünaydın kızlar, hepimize uykumuzu aldığımız enerji dolu bir gün dilemekle bir sorum var
Göbek bağı düşen arkadaşlar;
Bu göbek bağı bizim tamamen kuru değil o göbek deliğinin iç kısmı bazen sıvı gibi oluyor ama bağlanan kısım da kopmak üzere gibi. Şimdi eğer koparsa nasıl yapacağım? Direkt banyo mu yaptırmak lazım orayı temizlemek mi gerek? Anladığım kadarıyla bir büyük halinde o göbek içindeki sıvı ile gelmeyecek değil mi? Ya da o iç kısmında mı kuruması gerek?
Kafam karışık, yardım
Düştü düşücek.Size bir fotoğraf atayım kızlar bugün daha kuru heralde bugün yarın düşer diye düşünüyorum rahat edemiyor gibi geliyor bebeğim. Doktor da hiç krem vs bi şey söylemedi bi yazayım yarın
Geçmiş olsun canim gozunuzaydin şuan nasılsınız bebeğin kg boyu ve adını ekliyim dilersen listeye Allah analı babalı büyütsün inşallahBana suni sancı takıldı kızlar sancılar istikrarlı olmadı dua edin
Kızlar merhaba dün 29 unda kendi sancılar başlayan 30 unda suni sancı ile devam den ve sonunda sezeryane dönen doğumla şükür eve çıktım bugün akşam. Çok yorucu bir süreç oldu, canim çok acıyor ne zaman düzeleceğini tam
Bizim de aynı böyleydi.iki gün içinde düşer sizin bence.doktor kötü koku kanama yoksa bişey sürmeyin demişti surmedik bişey.gobegi düştükten 1 gün sonra yıkayın demişti.Size bir fotoğraf atayım kızlar bugün daha kuru heralde bugün yarın düşer diye düşünüyorum rahat edemiyor gibi geliyor bebeğim. Doktor da hiç krem vs bi şey söylemedi bi yazayım yarın
yakında düşer bence bizimkide iyice kurumuştu küçük siyah kıtıntılar dökülmeye başlamıştı ertesi günde tamamrn düşmüştü bana sadece bezin içinde kalmasın göbek bağı demişlerdi başkada bişi demedilerSize bir fotoğraf atayım kızlar bugün daha kuru heralde bugün yarın düşer diye düşünüyorum rahat edemiyor gibi geliyor bebeğim. Doktor da hiç krem vs bi şey söylemedi bi yazayım yarın
Aynen.. ped koysan bir türlü, koymadan olmuyor.. bitse bir an önce..Devam ediyor.
Kanama desem değil, demesem hiç değil. Sinir bozucu bi kanama şekli
Kuzum göbek bakım KİTi almıştık üstteki fotodaki ürünle aynı mantık. Biz göbek düştükten sonra ortadaki siyah kısmın da düşmesini bekledik. İçi sıvı gibiydi çünkü. Başka bi ürün krem kullanmadık, verilmedi.Size bir fotoğraf atayım kızlar bugün daha kuru heralde bugün yarın düşer diye düşünüyorum rahat edemiyor gibi geliyor bebeğim. Doktor da hiç krem vs bi şey söylemedi bi yazayım yarın
hatırı sayılır sekilde oluyor günde 2 ped normal dimi .
Ben 3-4 değiştiriyorum tamamen dolmasa da çok rahatsız ediyor.Aynen.. ped koysan bir türlü, koymadan olmuyor.. bitse bir an önce..
Of aynı durum bizdede var gazdan ağlama nöbetleri geçiriyoruz. O ağladıkça ben panik oluyorum. Sap simplex kullanıyorduk 4 saatte 5 damla ama etki etmedi şimdi eşim biogalia mı neydi o ilaçtan almaya gitti İnşallah etki ederGünaydın canım kaç gündüz gazdan dolayı uykusuz geceler topiğe bile giremez oldum gaz ilacımız var ama doktor 2 3 ay dişimizi sıkıcaz dedi.hergün yıkıyoruz masajlar arabada gezdirmeler ancak böyle rahatlıyoruz kısa bi süre gece daha cok sıkıştırıyor
Bizim 5.gün düştü bize doktor krem verdi düştügü zaman sabah aksam sür dedi.banyo yaptırıp kuruluyorum orayı kremini sürüyorum krem kurutuyor.doktoruna sor iştersen krem vericektir.2 gün öncede nedense kendi kendine kanamış orası içini alkolle temizleyip kremliyorum.
Evet sarı kahve arası.. bazen oluyor.. bazen hiç yok.. tek sorunum pedlere olan alerjimBen 3-4 değiştiriyorum tamamen dolmasa da çok rahatsız ediyor.
Kanamalar kırmızı renkli mi sizde? Bende sarı kahve şeklinde. ne zaman kesilecek merakla bekliyorum
40 gün Adet görsem bu kadar rahatsız etmezdi
En rahat yüzüstü yatıyorlar, doktorumuz önerdi bize de . kendini anne karnında gibi hissediyormus o yüzden, mesela şey de dedi kusarsa vs aşağıya kusar genzine kaçma vs olmaz. Önemli olan yüzüstü yatacağı yerin orta sertlikte ve sadece gergin bir çarşaf ya da örtü serilmiş olmasıymis. Yumuşak vs bı zemin üzerinde olmayacak dedi.bben de reflü yatağına muslin serip yatırıyorum çok daha derin ve uzun süre uyuyor yüzustu yatincaCırtlı kundak aldık bizde sadece cırtlı kısmını kullanıyoruz sıcak diye. Kıpırdaya kıpırdaya ağzına kadar kaydırıyor onuyüzüstü hiç denemedim daha canım merak ediyorum aslında
Canım bızım kı 7.gün düştü düştüğünde ici ıslak gıbıydı 1 gun bekledım hemen kurudu ertesı gün banyo yaptırdımGünaydın kızlar, hepimize uykumuzu aldığımız enerji dolu bir gün dilemekle bir sorum var
Göbek bağı düşen arkadaşlar;
Bu göbek bağı bizim tamamen kuru değil o göbek deliğinin iç kısmı bazen sıvı gibi oluyor ama bağlanan kısım da kopmak üzere gibi. Şimdi eğer koparsa nasıl yapacağım? Direkt banyo mu yaptırmak lazım orayı temizlemek mi gerek? Anladığım kadarıyla bir büyük halinde o göbek içindeki sıvı ile gelmeyecek değil mi? Ya da o iç kısmında mı kuruması gerek?
Kafam karışık, yardım
Düştü düşücek.Kullandıgım bunlar canım sanırım genel olarak bunlar kullanılıyor.göbek bagı düşmeden önce alkolü sıkıp temizliyordum düştükten sonra kreme geçtik kanama oluncada ikisi kullanıyoruz
Bizim de aynı böyleydi.iki gün içinde düşer sizin bence.doktor kötü koku kanama yoksa bişey sürmeyin demişti surmedik bişey.gobegi düştükten 1 gün sonra yıkayın demişti.
yakında düşer bence bizimkide iyice kurumuştu küçük siyah kıtıntılar dökülmeye başlamıştı ertesi günde tamamrn düşmüştü bana sadece bezin içinde kalmasın göbek bağı demişlerdi başkada bişi demediler
Kızlar çok teşekkür ederim bana da bu beyaz aparat iyice aşağı inmiş yakında düşer gibi geldi. Dün akşam o halka kısım ıslaktı dediğim gibi, bazen öyle bir çiş yapıyor ki taa sırtına Çıkıyor o ara ıslanmışsa ıslanmıştır onun haricimde korumaya çalışıyorumKuzum göbek bakım KİTi almıştık üstteki fotodaki ürünle aynı mantık. Biz göbek düştükten sonra ortadaki siyah kısmın da düşmesini bekledik. İçi sıvı gibiydi çünkü. Başka bi ürün krem kullanmadık, verilmedi.
Düştükten sonra bile bir gün vaktim oluyor o zaman hemen panik yapmayayımCanım bızım kı 7.gün düştü düştüğünde ici ıslak gıbıydı 1 gun bekledım hemen kurudu ertesı gün banyo yaptırdım
Ah ah uykusuzluga razıyız öyle aglamasalarOf aynı durum bizdede var gazdan ağlama nöbetleri geçiriyoruz. O ağladıkça ben panik oluyorum. Sap simplex kullanıyorduk 4 saatte 5 damla ama etki etmedi şimdi eşim biogalia mı neydi o ilaçtan almaya gitti İnşallah etki eder
Benim pedi doldurmuyor ama reglin son günleri gibi akıntı halinde sadece bir süredirhatırı sayılır sekilde oluyor günde 2 ped normal dimi .
Ben bugün uyanıkken denedim biraz bakındı ağladı ya bizimki. Uyurken deneyeceğim birde bakalım direk yatağına koyarım bende.En rahat yüzüstü yatıyorlar, doktorumuz önerdi bize de . kendini anne karnında gibi hissediyormus o yüzden, mesela şey de dedi kusarsa vs aşağıya kusar genzine kaçma vs olmaz. Önemli olan yüzüstü yatacağı yerin orta sertlikte ve sadece gergin bir çarşaf ya da örtü serilmiş olmasıymis. Yumuşak vs bı zemin üzerinde olmayacak dedi.bben de reflü yatağına muslin serip yatırıyorum çok daha derin ve uzun süre uyuyor yüzustu yatinca
3 kardeşiz üçümüzde yüzüstü yatarak büyümüşüz bazı doktorlarsa göğüs kafesi kalbe baskı yapıyor diye önermiyormuş bilmiyorum hangisi doğru. Bebek ve sağlık konusunda doğru yanlış bir sürü bilgi varEn rahat yüzüstü yatıyorlar, doktorumuz önerdi bize de . kendini anne karnında gibi hissediyormus o yüzden, mesela şey de dedi kusarsa vs aşağıya kusar genzine kaçma vs olmaz. Önemli olan yüzüstü yatacağı yerin orta sertlikte ve sadece gergin bir çarşaf ya da örtü serilmiş olmasıymis. Yumuşak vs bı zemin üzerinde olmayacak dedi.bben de reflü yatağına muslin serip yatırıyorum çok daha derin ve uzun süre uyuyor yüzustu yatinca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?