2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ben 3-4 değiştiriyorum tamamen dolmasa da çok rahatsız ediyor.
Kanamalar kırmızı renkli mi sizde? Bende sarı kahve şeklinde. ne zaman kesilecek merakla bekliyorum
40 gün Adet görsem bu kadar rahatsız etmezdi
Aynen ya bu sarı kahve akıntı çok rahatsız ediyor günlük pede mi geçsem diyorum

12 saattir uyutuyorum uyutuyorum uyanıyor bir türlü uyumadı sabah sinirden ağlayasım geldi sürekli ağlıyor
Ben bulduğum çözümü soyleyim, emzirdikten sonra, gazını vs çıkarıp, yarım kundak yapıp, emziğin verip, kucağimda uyutuyorum, uyuduktan 15 dk kadar ayirmadan tutuyorum.sonra yallah yatağına.. Bazen hiç bişey ise yaramıyor o ayrı

Ben 3-4 değiştiriyorum tamamen dolmasa da çok rahatsız ediyor.
Kanamalar kırmızı renkli mi sizde? Bende sarı kahve şeklinde. ne zaman kesilecek merakla bekliyorum
40 gün Adet görsem bu kadar rahatsız etmezdi
tabi canım ben de cok ped değiştiriyorum da 2 ped dolacak sekilde miktar belirtmek amacıyla söyledim onu. kanama rengi koyu kahverengi
Benim pedi doldurmuyor ama reglin son günleri gibi akıntı halinde sadece bir süredir
benim de boyleydi 2. hafta haftanın sonunda fazla kanama geldi kıpkırmızıydı o 2 gün 3 4 ped dolacak sekilde geldi tuvalet kıpkırmızı oluyordu ilk günlerdekinden fazlaydı. 2. hafta sonunda miktar azaldı normal regl kanamasına benzedi renk koyulastı

Denemediğim yöntem kalmadı gece 3 gibi uykusundan ağlayarak uyandı yanıma aldım biraz uyudu o sıra ben de dalmışım karabasan bastı bana acaba onu rahatsız ettiler de o yüzden mi uyuyamıyor bilmiyorum gözümü bir açtım ki bana bakıyor kızım sesi soluğu çıkmadan değişik bir geceydi etkisi hala sürüyor okudum üfledim hep

Bişey söyleyeyim mi, ağlayarak uyuyor benimki de sanki bişey uykuya dalarken rahatsız ediyor gibi bende hep okuyup ufluyorum.Allahim korusun hepsini

Benim gozlemim yüzüstü daha rahat uyuduğu çünkü eller vs hareket edip kendini uyandiramiyor. Ama tabi dediğin gibi birsürü farklı görüş var valla herkes bişey diyor

Oo sen baya çok kullanıyormuşsun nası 20 damla birden içiyor benimkisi 5 damlaya bile yüzünü ekşitiyor. Sanrm diğer damla işe yarıcak gibi biraz gazını çıkarttı

40a kadar devam edebiliyor diye biliyorum ama yinede doktoruma bir sor istersen canım

Emziğe nasıl alıştırdınız? Benimki emziği ağzına alıp anında diliyle geri itiyor..

Bişey söyleyeyim mi, ağlayarak uyuyor benimki de sanki bişey uykuya dalarken rahatsız ediyor gibi bende hep okuyup ufluyorum.Allahim korusun hepsini
Benimkinin de beşiğinde cevşeni var yine de okuyup üflüyorum az önce yatırdım 1 saat uyudu uyumadı yine hüzünlü bir şekilde uyandı

Çok yoruldum hiç bakma fırsatım olmadi şu an çok başım ağrıyor ne zaman düzelirim acaba ben ya canim
Bir hafta de sen anca toparlarsın götü başı
Çok zor yaa annem gidince mıçtım bence şimdi ütüdür yemektir elimi sürmüyorum. Ama buzluğu filan dolduruyo bi süre öyle şeyler yaparım artık napaaam.
Kızlar bebeğim bir kaç gündür çok kusuyor normal mi?
Emdikten sonra kusuyor.
Benimki de öyle normal de olabilir alerji de olabilir ilerleyen dönemlerde görmez geçerse normalmiş dicez. Genelde fazla emince kusuyo takip et bakalım sende
Çaban takdire şayan canım yaa. Elinden gelen herşeyi yapıyosun bravo sana Bi de akşamları çayla petibör denesene batıra batıra inanması güç ama süt yapıyo bayaa
Devam ediyor.
Kanama desem değil, demesem hiç değil. Sinir bozucu bi kanama şekli
Ben günlük ped takıyorum kanama oluyo. Normal ped takıyorum 3 gün boyunca 1 damla gelmiyor tekrar günlük takıyorum kanama oluyo. Ağam benle eğleniyir. Hissediyo mübarek diyorum ama tabi kanamada az yanii
Ben yarım kundak yapıp koyuyorum yoksa benim minik de kayıyor kıpır kıpır sürekli. Bazen de yüzüstü koyuyorum direk seviyor öyle olunca
Yüzüstü çok iyi oluyor. 1 aylık olsun da ben de öyle yatırırım severse 2 numaram hep öyle uyuyordu aşırı rahat etmiştim eli kolu deyip uyandırmıyorum. Hala öyle uyuyor düdük makarnam. Bir de tummy time gibi olduğundan sanırım erken emekleyip erken yürüdü
Canım biz hiçbişi sürmedik bağ düştükten 1 gün sonra yıkandık doktor öyle dedi çünkü. O içindeki şeyler filan gitti ama göbek dışarda hala içe gönülmedi. Ben de onu merak ediyorum fıtık filan mı oldu acaba
Size bir fotoğraf atayım kızlar bugün daha kuru heralde bugün yarın düşer diye düşünüyorum rahat edemiyor gibi geliyor bebeğim. Doktor da hiç krem vs bi şey söylemedi bi yazayım yarın

Azcık uğraşmış olabilir kızım ama hepsi anı kalsın diye
Çok tatlı yaa bi de balon tutmuş maşallah supanallah nazarlardan korusun Allah
Benimki de bi uyanıyo ağlayarak birden mal gibi oluyorum. Sanki biri etini kıstırıyo

Kızlar bebiş uyurken 2 saat kestirmişim iyi geldi valla, göğüslerim çok şişiyor emzirmeyince bugün süt sağmayı denedim poşete koydum ama illa sağmak mı gerekiyor herkes sağıyor mu sütleri?

Hemşireye sordum iş hayatına dönecekseniz bir kaç ay sonra başlayıp stok yapın dedi. Ben de şuan sağıp çok arttırıp mastit olmak istemiyorum ama sağmayınca da şişiyor sanki. Sütü sağmayan var mı? Daha sık mı emziriyorsunuz?

Ben sağmıyorum gündüz sürekli emziriyorum gece akıyor hatta her yer süt oluyor açığı gündüz çok emzirerek kapatıyorum ama ben çalışmıyorum sen çalışıyorsun yanlış hatırlamıyorsam sağıp buzluğa atarsan çalışınca rahat edersin

Benim gozlemim yüzüstü daha rahat uyuduğu çünkü eller vs hareket edip kendini uyandiramiyor. Ama tabi dediğin gibi birsürü farklı görüş var valla herkes bişey diyor
Yüzüstü rahat uyuyor benimki de iki gündür. Alttan gazda çıkarıyor uyanmaya yakın kendi kendine. Biraz rahatlattı koligini sanki yüzüstü uyumak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…