2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Canım bizim 15.günden sonra arttı gazı. Doktorda ilk iki hafta çok olmaz demişti zaten bio gaia damlayıda 15.günde başladık L Lalalala1 yalnız etkisini 4-5 günde gösteriyor ortalama.

Haftada 1 2 kere yapan bebege normal diyorlarsa seninkinin bagırsaklar iyi brnce
Ayy iyi o zaman bende rahatsız olursa karnı ağrırsa diye korkuyordum canım bu arada danışman humanada şeker var diye önermedi bebeği etkiler diye kullanıyorsan bir doktoruna danış istersen

Kızlar bebeğim kakasını 2 günde bir yapıyor bu normal değil mi zaten bir yapıyor tam yapıyor iki günlük toplu
canım her cocuk özelinde değerlendirmek de lazım ama genelde günde 4 5 kere kakalı bez değişir 4 5 ten de fazla yapar aslında yine de uzman bir doktora görünebilirsin.

Ayy iyi o zaman bende rahatsız olursa karnı ağrırsa diye korkuyordum canım bu arada danışman humanada şeker var diye önermedi bebeği etkiler diye kullanıyorsan bir doktoruna danış istersen
Bn bıraktım canım günde bir bardak bile etkliyor sütü başıma bela olduydu

Uzun süredir bakamadım buraya saolasın canım sütüm baya geliyor artık şükür emiyor ilk başta yara falan oldu bebiş uçtan emmdiği için hep. sonra emzirme hemşireleri falan gösterince düzelttik. Ama kaç gündür doğduktan 3. Günden beri sarılıkla uğraşıyoruz anne bebek kan uyuşmazlığı sebebiyle hiç evde kalamadık doğumdan beri hastaneye git gel yaptık 2 gün bir ara yatış verildi ışıkta sonrada hep kan alınıyor kontrole gidiyoruz 18 den 14 e düştü 2 gün önce yarın yine bakılcak inş düşmüştür daha da

Reactions: Zzy
Ya kızlar bu bebek emme dışında sürekli ağlama modunda ya uyuyor ya emiyor uyanık asla kendi kendine durmuyor çok yoruldum

Ya kızlar bu bebek emme dışında sürekli ağlama modunda ya uyuyor ya emiyor uyanık asla kendi kendine durmuyor çok yoruldum
Ya aynı benimki ya emiyor ya uyuyor, uyandıgında mesela direk ağlayarak kalkıp emiyor gazı oluyor kaka yapıyor sonra aglıyor altını alıyorum emzirerek uyutuyorum. yüzünü göremiyorum ben de uyanık durmuyor hiç herkes boyle sanıyordum değil mi : /

Yeni anne olanlar sakin olun sikayetlenmeyin tek çocuk hiç bunu unutmayın. Ne hikmetse ablasının cisi bem bebişi emzirirken gekiyo hep. Bende emcem diye tutturuyo. Canım.bebisim daha 1 aylık olmadı saklambaç körebe ne varsa öğrendi

Ya artık başım ağrıdı valla bir süre sonra düzeliyor ama Bi iki ay daha var şu gazlı dönemleri bir bitse

Aynısı canım benimde öyle büyüğü 2 buçuk olmasına 3 ay filan var bezden kesmedim daha sabah önce büyüğünü sonra küçüğün alt değiştirme üst baş derken 1 saatim gidiyor ne zaman emzirsem öbürü anne acıktım diyor telefon veriyorum büyüğüne biliyorum kötü ama. Başka türlü yetişemiyorum

Valla bende napim gittim tablet aldık birer tane aylarca telefondan uzak tutan ben. Artık pes ettim. Yoksa büyüğünün kalbini kircam dite korkuyorum. Biraz zaman geçsin orta yolu bulurum.diye düşünüyorum. Bebiş daha hiç birseyden anlamiyo.

Kızlar bebeğim kakasını 2 günde bir yapıyor bu normal değil mi zaten bir yapıyor tam yapıyor iki günlük toplu
Benim bebeğim de 2 günde 1 yapıyordu. Birkaç farklı doktora sordum 5-7 güne kadar normal dedi. Hatta biri ister günde 7-8 yapar ister haftada 1 dedi. Ama şimdi düzeldi günde 3-4 kez yapıyor. Ben de mama destekli gidiyorum. Normal yani.

Babası dersen çıldırtcak beni. Em çok vakit geçiren benim doğal.olarak bunalip kızabiliyorum. Yok.ben çocuklara kızıyormusum bilmem ne. Ne derse yapiyo hayır diyen ben oluyorum evde doğal.olarak kötü olan ben. Oluyorum

Senin ki kaç yaşında ya benim büyük de bebek sayılacak yaşta benim inadıma dikkatimi çekmek için oyuncakları atıyor ya da hiç beklemediğim anda kardeşine vuruyor bunu can yakmak için değilde oyun sanıyor vurunca gülüyor filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…