2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ederim canım sağol söylediğin için ben hiç dikkat etmiyorum benim çocuk çok düzensz emiyor doymasa ağlar diyolar on dk emip doyuyo ama yarım saat sonra yine emiyo bi de hani dikkat etmiyorum genelde hangisi verdiğime çünkü takip edemiyorum unutuyorum elimde siskinlk kontorlu yapıyorum artık bnde

erkek mi bebeğin acaba yukarı doğru çiş yaparken sızmış olmasn benm bi kaç kere öyle oldu bi de az önce kaka yapmış sırtlarına kadar bulaşmış nasıl oralara kadar cktı hayret ettim

4600 kg bebegim sleepy 1numara kullanıyorum hic sıkıntı yaşamadım sizma da olmadi bebekten bebege degisiyordur

Biz iki gündür huzursuzuz kakasını da yapmadı epeydir onun vermiş olduğu bir rahatsızlık mı aşıdan dolayı mı yoksa enfeksiyon mu kaptı acaba her emmeden sonra bir müddet geçiyor sonra fazlaca kusuyor beslenemiyor gibi geliyor bana günde 3-4 tane dolu dolu çişli bez alıyorum onca kusmaya rağmen doktora götürsem mi

4600 kg bebegim sleepy 1numara kullanıyorum hic sıkıntı yaşamadım sizma da olmadi bebekten bebege degisiyordur
5 kilo bebek için 1 numara küçük değil mi sleepy zaten piyasadaki en küçük bez gibi diğer markaların 1 numarasına kıyasla

7de uyandı eşimin yanına bırakıp oturma odasında 2 saat uyudum öyle iyi geldi kii
Oh gelmez mi? Her fırsatta uyu canım uykusuzluk çok kötü insanın psikolojisini bozuyor
I love yolu masajı diye geçen bir masaj var gaz İçin onu yap canım hem bebeğin kaka yapmasına da yardımcı biz fayda görüyoruz. Rahatlar. Bizimki de demiştim ya sana kusmadan geçen bir emmemiz yok ama kilo alıyor. Daha 1. Ay kontrolüne gitmedik ama kendimiz tarttık, kusma çok normalmiş. Çişi kakası da normal bizim o yüzden doktor endişelenmek bir şey yok ekstra bir şey kullanmayacaksınız dedi

Kaka da mukus var mı?

Rica ederim Zamlanacakmış hepsi çok yüksek oranlarda. İmkanı olan var ise tüm dozları almak mantıklı bu arada.
Eczaneden mi alıyoruz yoksa doktor mu yapıyor ya bize gelirken hiç alın gelin falan demedi doktorumuzda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…