- 1 Şubat 2020
- 1.506
- 3.041
- 133
Kim uyuyorHanimiş uyumayanlar Benim huni süslü olsun
7de uyandı eşimin yanına bırakıp oturma odasında 2 saat uyudum öyle iyi geldi kiiNöbetteyiiiiz
Bizim bebiş de baştan aşağı çiş olmuş üstünü değiş emzir kalan sütü sağ derken 1 saat olmuş bile, şimdi uyuttum yatış vakti :)
Ben de sık sık değiştiriyorum ama en son aldığım paket hep sızma yapıyor, paketten numune gönderdim fabrikaya inceleme yapilacakÇok sık bez değiştiriyorum. Hiç sızdırma, pişik vs yaşamadık
Bende yeni almışken bilgilendireyim siziT temmuzekim canım rota virüsü ve menenjit aşılarının güncel fiyatları nedir
Ederim canım sağol söylediğin içinBen de bilmiyordum.iki gün önce sütüm yok diye ağladım, tek fark uyku şimdi tek göğsümdeki tıkanıklığı açmaya çalışıyorum. O göğsü emzirmeden uyuyup uyandım, bunun olabileceğini de tahmin etmemistim. Sen de dikkat et olur mu?
erkek mi bebeğin acaba yukarı doğru çiş yaparken sızmış olmasn benm bi kaç kere öyle oldu bi de az önce kaka yapmış sırtlarına kadar bulaşmış nasıl oralara kadar cktı hayret ettimYok küçük değil tam oluyor. hatta müşteri ilişkilerine bezin bağlı şekilde önlü arkalı fotoğrafını da attim bağlama şekli doğru,numarası bebeğin anatomik yapısına da uygun,doğru numara dediler
4600 kg bebegim sleepy 1numara kullanıyorum hic sıkıntı yaşamadım sizma da olmadi bebekten bebege degisiyordurBen de emzirip anneme atıp uçarak gidip geleyim diyorum yarın falan kas için
Biz de 4400 kg ile sleepy bio natural 2 numara kullanıyoruz ama son günlerde sürekli sızma oluyor,özellikle geceleri full ıslak çocuğun üzeri ki maksimum 3 saatte bir değiştiriyorum geceleri. Kafayı yemek üzereyim artık hasta olacak çocuk diye korkuyorum. Müşteri hizmetleri ile görüştüm numune gönderdim elimdeki paketten umarım pakette sıkıntı vardır.
5 kilo bebek için 1 numara küçük değil mi sleepy zaten piyasadaki en küçük bez gibi diğer markaların 1 numarasına kıyasla4600 kg bebegim sleepy 1numara kullanıyorum hic sıkıntı yaşamadım sizma da olmadi bebekten bebege degisiyordur
Oh gelmez mi? Her fırsatta uyu canım uykusuzluk çok kötü insanın psikolojisini bozuyor7de uyandı eşimin yanına bırakıp oturma odasında 2 saat uyudum öyle iyi geldi kii
I love yolu masajı diye geçen bir masaj var gaz İçin onu yap canım hem bebeğin kaka yapmasına da yardımcı biz fayda görüyoruz. Rahatlar. Bizimki de demiştim ya sana kusmadan geçen bir emmemiz yok ama kilo alıyor. Daha 1. Ay kontrolüne gitmedik ama kendimiz tarttık, kusma çok normalmiş. Çişi kakası da normal bizim o yüzden doktor endişelenmek bir şey yok ekstra bir şey kullanmayacaksınız dediBiz iki gündür huzursuzuz kakasını da yapmadı epeydir onun vermiş olduğu bir rahatsızlık mı aşıdan dolayı mı yoksa enfeksiyon mu kaptı acaba her emmeden sonra bir müddet geçiyor sonra fazlaca kusuyor beslenemiyor gibi geliyor bana günde 3-4 tane dolu dolu çişli bez alıyorum onca kusmaya rağmen doktora götürsem mi
Kaka da mukus var mı?Biz iki gündür huzursuzuz kakasını da yapmadı epeydir onun vermiş olduğu bir rahatsızlık mı aşıdan dolayı mı yoksa enfeksiyon mu kaptı acaba her emmeden sonra bir müddet geçiyor sonra fazlaca kusuyor beslenemiyor gibi geliyor bana günde 3-4 tane dolu dolu çişli bez alıyorum onca kusmaya rağmen doktora götürsem mi
T temmuzekim canım rota virüsü ve menenjit aşılarının güncel fiyatları nedir
Bende fiyat almamıştım bilgilendirme için teşekkürlerBende yeni almışken bilgilendireyim sizi
Ben gelecekten ümitliydim oysa ki1 yaş 2 aylıktan bildiriyorum hala gece uyumuyoruz teşkürler
Rica ederimBende fiyat almamıştım bilgilendirme için teşekkürler
gaz sancılarından kalkıyorBen gelecekten ümitliydim oysa ki
Gaz sancıları bitmiyor mu 4-5. aydagaz sancılarından kalkıyoremmek için durmadan kalkıyor. oyun oynuyor kalkip
ah nerde o günlerGaz sancıları bitmiyor mu 4-5. ayda
Eczaneden mi alıyoruz yoksa doktor mu yapıyor ya bize gelirken hiç alın gelin falan demedi doktorumuzdaRica ederimZamlanacakmış hepsi çok yüksek oranlarda. İmkanı olan var ise tüm dozları almak mantıklı bu arada.
Bunun hangisi rota hangisi menenjit acabaBende yeni almışken bilgilendireyim sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?