2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bende yeni almışken bilgilendireyim sizi
Teşekkür ederim ama çok anlamadım okuyamadım yani hangisi hangisi,bunlar hangi aşılar şimdi?
erkek mi bebeğin acaba yukarı doğru çiş yaparken sızmış olmasn benm bi kaç kere öyle oldu bi de az önce kaka yapmış sırtlarına kadar bulaşmış nasıl oralara kadar cktı hayret ettim
Evet erkek ama sızma alttan oluyor anlayamadım. Bizim de çıktı birkac kere sırtına kaka
4600 kg bebegim sleepy 1numara kullanıyorum hic sıkıntı yaşamadım sizma da olmadi bebekten bebege degisiyordur
Evet değişir ama sizin kiloya göre 1 numara küçük sanki ama siz daha iyi bilirsiniz tabi
Bende fiyat almamıştım bilgilendirme için teşekkürler

Kakasını yapınca rahatladı ama kusması devam ediyor asla kusmazdı böyle ı l u masajını biliyorum yapıyorum da o sayede gazını çıkarıyor ama kakasını yapamıyordu şimdi rahatladık çok şükür

Biz 3 aylıkken o da olmadı 4 aylıkken rahatlayabileceğimize inandık bu büyüyü bozma lütfen…
ya söyle rahatladım durmadan kucagimda durmak istemiyordu etrafa bakmak istedi yavas yavas hareketlenmeler ama gece uykusunda 4. ayda bir uyku gerilemesi yasadik abowwwww 10. ayda bir daha şimdi gece uykusundan uyanip oyun oynamak istiyor guluyor gazdan gene agliyor tabiki

Eczaneden mi alıyoruz yoksa doktor mu yapıyor ya bize gelirken hiç alın gelin falan demedi doktorumuzda
2 aylıkken rota vuruluyor, doktor o yüzden aşı ismini verdi eczaneden gidin alın, burada vuracağız dedi. Doktorun aşı ismi vermesi gerek, farklı aşılarda varmış. Bize 2 çocuk hekimimiz de bu aşıları önermişti.

Benim bildiğim 5.ayda yapılıyor rota virüsü aşısı iğne gibi değil zaten ağızdan veriliyor sistem değişti ise bilemem T temmuzekim

Ben de silikon kullanıyorum ilk günden beri. Emecek çocuk emiyor. Hiç alakası olduğunu düşünmüyorum. Bence bırakacaksa silikon kullanmaya devam et sen onu en iyi sen bilirsin. Ama uykusuzluk direk etkiliyor süt miktarını. Şöyle bir iki saat deliksiz uyu bak aşırı farkediyor. Ben de hipp natal tee içiyorum. Çok memnunun tavsiye ederim dene istersen

Kızlar bebelerinizin gözleri kayıyo mu. Bazen bisey oluyo kayiyo şaşı oluyo baya. Doktor aylık kontrolde bakmıştı ama. Ni daha söylesem mi ki pazartesi günü rota aşısı için gidicez

Kızlar bebelerinizin gözleri kayıyo mu. Bazen bisey oluyo kayiyo şaşı oluyo baya. Doktor aylık kontrolde bakmıştı ama. Ni daha söylesem mi ki pazartesi günü rota aşısı için gidicez
Kayma farketmedim ama böyle şaşı gibi bakıyor bazen

Kayma farketmedim ama böyle şaşı gibi bakıyor bazen
Bayağı aşağı doğru gidiyo göz bebekleri sadi oluyo babası da farketmiş ben em iyisi bi kağıda yazıp defterinin arasına koyayım unutmim. Üzüldüm yaa. Ağladım ağlıcam. Diğerleri de sasi5 yapardı aslında normal ama. sanki bana normal değilmiş gibi geldi bu

Merhaba kızlar, bebeklerinize rota virüsü aşısı gibi özel aşılar yaptiriyormusunuz ? Ben takvim oluşturmak için doktora gidemedim sanırım bu takvimi pediatri doktoru oluşturuyormus doğum tarihine göre şuanda 1 ay 13 günlük bebeğim kaçırmadım değil mi

Benim bebeğimde de oluyor ben hala aylık göz kontrolü yaptırmadım, açılmıyor bir türlü sıra, en erken Kasım sonuna bulabiliyorum randevu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…