- 29 Ocak 2019
- 1.871
- 2.248
- 133
Teşekkür ederim ama çok anlamadım okuyamadım yani hangisi hangisi,bunlar hangi aşılar şimdi?Bende yeni almışken bilgilendireyim sizi
Evet erkek ama sızma alttan oluyor anlayamadım. Bizim de çıktı birkac kere sırtına kakaerkek mi bebeğin acaba yukarı doğru çiş yaparken sızmış olmasn benm bi kaç kere öyle oldu bi de az önce kaka yapmış sırtlarına kadar bulaşmış nasıl oralara kadar cktı hayret ettim
Evet değişir ama sizin kiloya göre 1 numara küçük sanki ama siz daha iyi bilirsiniz tabi4600 kg bebegim sleepy 1numara kullanıyorum hic sıkıntı yaşamadım sizma da olmadi bebekten bebege degisiyordur
Bende fiyat almamıştım bilgilendirme için teşekkürler
Umutları kırmayalım bu kadar erken, bız daha " 3 aylık olsun daha rahat olacaksın." aşamasına gelmedik, bekliyoruz1 yaş 2 aylıktan bildiriyorum hala gece uyumuyoruz teşkürler
Amaninnnn kimmiş sarı civciv maşallah egosaBen de bir gülücük fotosu bırakıyorum, tabi bunlar daha refleks gülücükleri muhtemelen ama:)
Ahhh ahhh cennet kokmuş buralar ben hep geriden geliyorum görüyorum ya maşallahEki Görüntüle 3148642 bu da bizden gelsin geceye
Kakasını yapınca rahatladı ama kusması devam ediyor asla kusmazdı böyle ı l u masajını biliyorum yapıyorum da o sayede gazını çıkarıyor ama kakasını yapamıyordu şimdi rahatladık çok şükürOh gelmez mi? Her fırsatta uyu canım uykusuzluk çok kötü insanın psikolojisini bozuyor
I love yolu masajı diye geçen bir masaj var gaz İçin onu yap canım hem bebeğin kaka yapmasına da yardımcı biz fayda görüyoruz. Rahatlar. Bizimki de demiştim ya sana kusmadan geçen bir emmemiz yok ama kilo alıyor. Daha 1. Ay kontrolüne gitmedik ama kendimiz tarttık, kusma çok normalmiş. Çişi kakası da normal bizim o yüzden doktor endişelenmek bir şey yok ekstra bir şey kullanmayacaksınız dedi
Yok normal kakasıKaka da mukus var mı?
Biz 3 aylıkken o da olmadı 4 aylıkken rahatlayabileceğimize inandık bu büyüyü bozma lütfen…1 yaş 2 aylıktan bildiriyorum hala gece uyumuyoruz teşkürler
ya söyle rahatladım durmadan kucagimda durmak istemiyordu etrafa bakmak istedi yavas yavas hareketlenmelerBiz 3 aylıkken o da olmadı 4 aylıkken rahatlayabileceğimize inandık bu büyüyü bozma lütfen…
Bildiğim kadarıyla soğuk ortamda dolapta saklanması gerekiyor canimrota aşısını önceden alabiliyomuyuz alırsak evde nasıl saklanırki
2 aylıkken rota vuruluyor, doktor o yüzden aşı ismini verdi eczaneden gidin alın, burada vuracağız dedi. Doktorun aşı ismi vermesi gerek, farklı aşılarda varmış. Bize 2 çocuk hekimimiz de bu aşıları önermişti.Eczaneden mi alıyoruz yoksa doktor mu yapıyor ya bize gelirken hiç alın gelin falan demedi doktorumuzda
Benim bildiğim 5.ayda yapılıyor rota virüsü aşısı iğne gibi değil zaten ağızdan veriliyor sistem değişti ise bilemem2 aylıkken rota vuruluyor, doktor o yüzden aşı ismini verdi eczaneden gidin alın, burada vuracağız dedi. Doktorun aşı ismi vermesi gerek, farklı aşılarda varmış. Bize 2 çocuk hekimimiz de bu aşıları önermişti.
3 doz rotateq rota virüsü içinBunun hangisi rota hangisi menenjit acaba
En alttaki rota sanırım
Üsttekiler ne?
Hiç bir fikrim yok cidden önceki süreçleri tam bilemiyorum. ben emir kulu gibiyim bu konularda Doktor yap diyor, ben yapıyorumBenim bildiğim 5.ayda yapılıyor rota virüsü aşısı iğne gibi değil zaten ağızdan veriliyor sistem değişti ise bilememT temmuzekim
Ben de silikon kullanıyorum ilk günden beri. Emecek çocuk emiyor. Hiç alakası olduğunu düşünmüyorum. Bence bırakacaksa silikon kullanmaya devam et sen onu en iyi sen bilirsin. Ama uykusuzluk direk etkiliyor süt miktarını. Şöyle bir iki saat deliksiz uyu bak aşırı farkediyor. Ben de hipp natal tee içiyorum. Çok memnunun tavsiye ederim dene istersenSilikon uç kullanıyorum bıraktr diyolar ama sanki onu kullanmasam hiç ememick gibi geliyo. Bi de göğüslerm şişti hep hani dolu doluydu dünden beri farkındaym yumusack oldular su aralar uykusuzm çok ondan olabilr mi uukusuzluk bı kadar etikler mi? Herseyi yiyorum süt yapack helva rezene komposto
Kayma farketmedim ama böyle şaşı gibi bakıyor bazenKızlar bebelerinizin gözleri kayıyo mu. Bazen bisey oluyo kayiyo şaşı oluyo baya. Doktor aylık kontrolde bakmıştı ama. Ni daha söylesem mi ki pazartesi günü rota aşısı için gidicez
Bayağı aşağı doğru gidiyo göz bebekleri sadi oluyo babası da farketmiş ben em iyisi bi kağıda yazıp defterinin arasına koyayım unutmim. Üzüldüm yaa. Ağladım ağlıcam. Diğerleri de sasi5 yapardı aslında normal ama. sanki bana normal değilmiş gibi geldi buKayma farketmedim ama böyle şaşı gibi bakıyor bazen
Benim bebeğimde de oluyor ben hala aylık göz kontrolü yaptırmadım, açılmıyor bir türlü sıra, en erken Kasım sonuna bulabiliyorum randevuKızlar bebelerinizin gözleri kayıyo mu. Bazen bisey oluyo kayiyo şaşı oluyo baya. Doktor aylık kontrolde bakmıştı ama. Ni daha söylesem mi ki pazartesi günü rota aşısı için gidicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?