- 24 Ocak 2021
- 5.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.888
- 123
- 31
Doktor söylemiştirde aklımda hiç bir şey kalmıyor her şeyi unutuyorum ben ya artık2 aylıkken rota vuruluyor, doktor o yüzden aşı ismini verdi eczaneden gidin alın, burada vuracağız dedi. Doktorun aşı ismi vermesi gerek, farklı aşılarda varmış. Bize 2 çocuk hekimimiz de bu aşıları önermişti.
Hiç bilgim yok vallahi doktor ne derse onu yapıyoruzBenim bildiğim 5.ayda yapılıyor rota virüsü aşısı iğne gibi değil zaten ağızdan veriliyor sistem değişti ise bilememT temmuzekim
Arada şaşı gibi oluyor doktora bende sordum kontrolde etti bir sorun yok normal dedi. Uykuya dalarken gözlerini kaydırıyor bizimki meselaKızlar bebelerinizin gözleri kayıyo mu. Bazen bisey oluyo kayiyo şaşı oluyo baya. Doktor aylık kontrolde bakmıştı ama. Ni daha söylesem mi ki pazartesi günü rota aşısı için gidicez
Yok kaçırmadınız 2.ayda yapacak bizimki ilk özel aşısını canımMerhaba kızlar, bebeklerinize rota virüsü aşısı gibi özel aşılar yaptiriyormusunuz ? Ben takvim oluşturmak için doktora gidemedim sanırım bu takvimi pediatri doktoru oluşturuyormus doğum tarihine göre şuanda 1 ay 13 günlük bebeğim kaçırmadım değil mi
Doktor mu yazması gerekiyor canım eczaneden sorup alıp sağlık ocağına mı vurdurcaz bilgin var mıYok kaçırmadınız 2.ayda yapacak bizimki ilk özel aşısını canım
Valla benimkinin kayıyor, hiç sormadım ama normal kabul ediliyor içe doğru şası bakmalarKızlar bebelerinizin gözleri kayıyo mu. Bazen bisey oluyo kayiyo şaşı oluyo baya. Doktor aylık kontrolde bakmıştı ama. Ni daha söylesem mi ki pazartesi günü rota aşısı için gidicez
Göz kaydırması kanayan yaram resmen. Oğlum doğduğundan beri uykuya dalarken uyanırken gözlerini yukarı doğru kaydırıyor. Bu yüzden 5 gün yoğun bakımda yattı epilepsi şüphesiyle sonradan epilepsi olmadığına karar verdiler ama benim kafam hala karışık bu konuda. Şaşı gibi yapıyorsa çok normal. Bizdeki durum biraz farklıKızlar bebelerinizin gözleri kayıyo mu. Bazen bisey oluyo kayiyo şaşı oluyo baya. Doktor aylık kontrolde bakmıştı ama. Ni daha söylesem mi ki pazartesi günü rota aşısı için gidicez
Bizim doktorumuz takip ediyor. Hangi aylarda ne aşısı yapılacağını birde kendi yapacakmış.Bence doktorunuza sorun en azından gününü söyler kendi yapmıyorsa bile eczaneden alıp sağlık ocağında yaptırırsın canımDoktor mu yazması gerekiyor canım eczaneden sorup alıp sağlık ocağına mı vurdurcaz bilgin var mı
Canım yukarı doğru kaydırma bizdede var uykuya dalarken yapıyor kaşlarınıda kaldırıp. Uyurkende yapıyor ama doktor çoğu yapar dedi. İnternette videolarınıda izledim paylaşmışlar instagramda reels olarak bebekleri. Sizin başka bulgu var mıydı bunun dışındaGöz kaydırması kanayan yaram resmen. Oğlum doğduğundan beri uykuya dalarken uyanırken gözlerini yukarı doğru kaydırıyor. Bu yüzden 5 gün yoğun bakımda yattı epilepsi şüphesiyle sonradan epilepsi olmadığına karar verdiler ama benim kafam hala karışık bu konuda. Şaşı gibi yapıyorsa çok normal. Bizdeki durum biraz farklı
Bizimkini ben Bebek+ uygulamasıyla takip ediyorum, 6. Hafta ağlama ve bu kolik olarak adlandırdıkları süreçte pik noktası diyorlardı nitekim öyle de oldu ve çocuğum hastaydı da. mahvoldu, mahvolduk. Bazen sanırım ara ara yoklayacak o süreçler 12 haftaya kadar. Doğduğu zamana göre hesaplıyor uygulama normali o benim bildiğim.Atak haftasındayiz sanırım 8. Hafta içinEskiye döndük, sebepsiz ağlama, memede uyuma isteği, uykuya dalamama,kucak istemek vs. 40 hafta tamamlanmis şekilde hesaplayın diyorlar ama erken de doğmuş olsak doğduğu tarihe göre ilerliyor gibi bu haftalar? Takip edenler sizde de bu şekilde mi?
Vallahi bizimde 6.hafta bitmek bilmediBizimkini ben Bebek+ uygulamasıyla takip ediyorum, 6. Hafta ağlama ve bu kolik olarak adlandırdıkları süreçte pik noktası diyorlardı nitekim öyle de oldu ve çocuğum hastaydı da. mahvoldu, mahvolduk. Bazen sanırım ara ara yoklayacak o süreçler 12 haftaya kadar. Doğduğu zamana göre hesaplıyor uygulama normali o benim bildiğim.
Bizde galba atak haftasındayız. 6 hafta bitti sayılır bizde. Erken doğum olmasına ragmen tam haftaya göre ilerliyor bizde de. bide extra gaz sorunu var iyice kötü oldu. Uyku nedir bilmez, hep kucakta olacakAtak haftasındayiz sanırım 8. Hafta içinEskiye döndük, sebepsiz ağlama, memede uyuma isteği, uykuya dalamama,kucak istemek vs. 40 hafta tamamlanmis şekilde hesaplayın diyorlar ama erken de doğmuş olsak doğduğu tarihe göre ilerliyor gibi bu haftalar? Takip edenler sizde de bu şekilde mi?
Göz için mi. Göze bizim çocuk.doktoru baktı. Normal Göz doktoruna ne zaman yonlendirir bilmiyorum. Aşılar da sağlık ocağında takip.ediliyor. ücretli aşıları çocuk doktoru uyguluyorBenim bebeğimde de oluyor ben hala aylık göz kontrolü yaptırmadım, açılmıyor bir türlü sıra, en erken Kasım sonuna bulabiliyorum randevu
Videoya çekicem bi daha olurda izletirim doktora. Normaldir inşallahDoktor söylemiştirde aklımda hiç bir şey kalmıyor her şeyi unutuyorum ben ya artıkgitmeden bir arayıp sorayım en iyisi
Hiç bilgim yok vallahi doktor ne derse onu yapıyoruz
Arada şaşı gibi oluyor doktora bende sordum kontrolde etti bir sorun yok normal dedi. Uykuya dalarken gözlerini kaydırıyor bizimki mesela
Bizimde aşağı doğru yapiyo kaydiriyo sasi3 bakması normal evet ama. Bayağı kaydiriyo ama.asagi doğru. Tam.videoya çekiyordum sonunu yakaladım. Doktor anlayabilir mi bilmiyorum bi daha çekmeye calisacam.Göz kaydırması kanayan yaram resmen. Oğlum doğduğundan beri uykuya dalarken uyanırken gözlerini yukarı doğru kaydırıyor. Bu yüzden 5 gün yoğun bakımda yattı epilepsi şüphesiyle sonradan epilepsi olmadığına karar verdiler ama benim kafam hala karışık bu konuda. Şaşı gibi yapıyorsa çok normal. Bizdeki durum biraz farklı
Evet ama.fazla.gibi geldi. Takip.edicem bi süreValla benimkinin kayıyor, hiç sormadım ama normal kabul ediliyor içe doğru şası bakmalar
Yok başka bi bulgu olmadığı için epilepsi değil dediler zaten. Ama işte o şüphe düştü ya içime bir kere her hareketini sorguluyorum. Eğer atabilirsem sana video atıcam özelden. Instagramda nasıl aratıp izleyebilirim videoları?Canım yukarı doğru kaydırma bizdede var uykuya dalarken yapıyor kaşlarınıda kaldırıp. Uyurkende yapıyor ama doktor çoğu yapar dedi. İnternette videolarınıda izledim paylaşmışlar instagramda reels olarak bebekleri. Sizin başka bulgu var mıydı bunun dışında
Ilk.3.ay normal diyor bir doktor şimdi video izledim de.Yok başka bi bulgu olmadığı için epilepsi değil dediler zaten. Ama işte o şüphe düştü ya içime bir kere her hareketini sorguluyorum. Eğer atabilirsem sana video atıcam özelden. Instagramda nasıl aratıp izleyebilirim videoları?
Evet normal diyolar göz kasları henüz gelişmediğiIlk.3.ay normal diyor bir doktor şimdi video izledim de.
Normal bence bizimde doğduğundan beri öyle uyuyor. Uykusu gelince dolandırıveriyor hemen yukarı doğru gözleriVideoya çekicem bi daha olurda izletirim doktora. Normaldir inşallah
Canım bana denk geldi video. Eğlencesine çekmişler hatta bir takip ettiğim hesapta paylaşmıştı bebeğimin uykusu gelince bizde böyle oluyoruz diyip gülmüştü. Benim bebişte doğduğundan beri yapıyor her uyku anında birde kaşlarını kaldırıyor gülüyoruz çok tatlı diye biz. Doktor bir sorun yok diyor zaten. Bence kendini rahatlat iyi düşün iyi olsunYok başka bi bulgu olmadığı için epilepsi değil dediler zaten. Ama işte o şüphe düştü ya içime bir kere her hareketini sorguluyorum. Eğer atabilirsem sana video atıcam özelden. Instagramda nasıl aratıp izleyebilirim videoları?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?