Ben de 40 ı çıksın rahat edicez diye bekliyordum ama bu da gol değil sanırımUmutları kırmayalım bu kadar erken, bız daha " 3 aylık olsun daha rahat olacaksın." aşamasına gelmedik, bekliyoruz
Yavrumun güzelliği yüzünü sansürlesen de belli oluyor maşallah ne güzel çocuk doğurmuşsunuz maviş hanımAçık ağızlı bir Alparslan bırakıyorum buraya
Selam teyzoslar
Ben de 40 haftadan sonra diye biliyordum ama diğer yorumlara da bakarak öyle olmadığı kanısına vardım.Atak haftasındayiz sanırım 8. Hafta içinEskiye döndük, sebepsiz ağlama, memede uyuma isteği, uykuya dalamama,kucak istemek vs. 40 hafta tamamlanmis şekilde hesaplayın diyorlar ama erken de doğmuş olsak doğduğu tarihe göre ilerliyor gibi bu haftalar? Takip edenler sizde de bu şekilde mi?
Genel olarak göz kaydırması konuşulmuş. Benim minik 36 haftalık doğdu ve doğduğundan beri kayıyor. Şaşılığı eskiden daha çoktu, şimdilerde azaldı baya ama hala var tabi.Göz kaydırması kanayan yaram resmen. Oğlum doğduğundan beri uykuya dalarken uyanırken gözlerini yukarı doğru kaydırıyor. Bu yüzden 5 gün yoğun bakımda yattı epilepsi şüphesiyle sonradan epilepsi olmadığına karar verdiler ama benim kafam hala karışık bu konuda. Şaşı gibi yapıyorsa çok normal. Bizdeki durum biraz farklı
yenimi uyandı bebiş 2 saat oldu bizeBen de 40 ı çıksın rahat edicez diye bekliyordum ama bu da gol değil sanırım
Yavrumun güzelliği yüzünü sansürlesen de belli oluyor maşallah ne güzel çocuk doğurmuşsunuz maviş hanım
Ben de 40 haftadan sonra diye biliyordum ama diğer yorumlara da bakarak öyle olmadığı kanısına vardım.
Çünkü biz de 5. Atak haftasını atlattık artık eminim
Çok zor bi 1 hafta geçti. 2 gecedir biraz daha sakin ve geceleri de gündüz uykuları da arttı neyseki
8. Hafta için bol sabır diliyorumsize
Genel olarak göz kaydırması konuşulmuş. Benim minik 36 haftalık doğdu ve doğduğundan beri kayıyor. Şaşılığı eskiden daha çoktu, şimdilerde azaldı baya ama hala var tabi.
Kaydırdığı halleri uzun sürüyor videoya uzun uzun çekebilecek kadar. Uykuya dalmadan Ve uyanırken oluyor. Hatta gözleri açıkken uyuduğu oldu içi geçiyorama bunlar bu aşamada normal diye biliyorum önemli olan şaşılığın aşırı boyutlara ulaşmaması 2 zıt yöne iyice ayrılmaması gibi
Bizim de doğduğu tarihe göre gidiyor öbür atak haftası zamanlarında uslu oluyor yarın anneme bırakıp saç kestirmeye gideceğim bakalım annem nereye kadar dayanabilecek ataktaykenAtak haftasındayiz sanırım 8. Hafta içinEskiye döndük, sebepsiz ağlama, memede uyuma isteği, uykuya dalamama,kucak istemek vs. 40 hafta tamamlanmis şekilde hesaplayın diyorlar ama erken de doğmuş olsak doğduğu tarihe göre ilerliyor gibi bu haftalar? Takip edenler sizde de bu şekilde mi?
Ne kullanıyorsunuz ilaç? Ben samsimplex ve relactaz kullanıyorum gaz için lakin hiç bir şey yemiyorum. Makarna pilav ve kuzu eti diyetim var. Tek sebzem havuç. Pişmiş soğan bile o geceyi iptal ediyorVallahi bizimde 6.hafta bitmek bilmediher gece bir saat ağladı sabahları ağladı gazdan mahvoldu çocuğum. Yeni yeni ilaçlar etki ediyor galiba daha az ağlıyor artık
Bizim aşırı gazımız olmadı en fazla bir saat ağlıyor canım. Sab sımplex,biogaia ve nurse harveys colex şurup kullanıyoruz. Bizim bebiş emmiyor sağıp veriyorum ama sütüm çok çok az 150cc civarları anca günde. Bende bu kadar katı olmasada her şeye dikkat ediyorum doktorun dediği. Müzik konusu bizde de aynı bazen kendi kendime ninni uyduruyorum başkası duysa deli bu kadın derNe kullanıyorsunuz ilaç? Ben samsimplex ve relactaz kullanıyorum gaz için lakin hiç bir şey yemiyorum. Makarna pilav ve kuzu eti diyetim var. Tek sebzem havuç. Pişmiş soğan bile o geceyi iptal ediyor
Bir saatse çok iyi ben 5 saat susmadığı zamanı gördüm artık deliriyprdım ama onu oyalamayı başardığımda artık susuyor. Evde sürekli “bakkal amca” şarkısı çalıyor. Halbuki hamileyken neler neler dinletmiştim :))
Evet kaşlarını da kaldırıyor. İnşallah bişeyi yoktur gerçekten oğlumunNormal bence bizimde doğduğundan beri öyle uyuyor. Uykusu gelince dolandırıveriyor hemen yukarı doğru gözleri
Canım bana denk geldi video. Eğlencesine çekmişler hatta bir takip ettiğim hesapta paylaşmıştı bebeğimin uykusu gelince bizde böyle oluyoruz diyip gülmüştü. Benim bebişte doğduğundan beri yapıyor her uyku anında birde kaşlarını kaldırıyor gülüyoruz çok tatlı diye biz. Doktor bir sorun yok diyor zaten. Bence kendini rahatlat iyi düşün iyi olsun
Evet şaşı gibi yana kaydırması çok normal. Ama oğlum her iki gözü de yukarı kaydırıyor gözünüm beyazı kalıyor sadeceBen de 40 ı çıksın rahat edicez diye bekliyordum ama bu da gol değil sanırım
Yavrumun güzelliği yüzünü sansürlesen de belli oluyor maşallah ne güzel çocuk doğurmuşsunuz maviş hanım
Ben de 40 haftadan sonra diye biliyordum ama diğer yorumlara da bakarak öyle olmadığı kanısına vardım.
Çünkü biz de 5. Atak haftasını atlattık artık eminim
Çok zor bi 1 hafta geçti. 2 gecedir biraz daha sakin ve geceleri de gündüz uykuları da arttı neyseki
8. Hafta için bol sabır diliyorumsize
Genel olarak göz kaydırması konuşulmuş. Benim minik 36 haftalık doğdu ve doğduğundan beri kayıyor. Şaşılığı eskiden daha çoktu, şimdilerde azaldı baya ama hala var tabi.
Kaydırdığı halleri uzun sürüyor videoya uzun uzun çekebilecek kadar. Uykuya dalmadan Ve uyanırken oluyor. Hatta gözleri açıkken uyuduğu oldu içi geçiyorama bunlar bu aşamada normal diye biliyorum önemli olan şaşılığın aşırı boyutlara ulaşmaması 2 zıt yöne iyice ayrılmaması gibi
Benimki de öyle canım yukarıya kaydırıyor Beyazı kalıyorEvet şaşı gibi yana kaydırması çok normal. Ama oğlum her iki gözü de yukarı kaydırıyor gözünüm beyazı kalıyor sadece
Benimde göğüs ucum yok silikon ucla emziriyorum ve şükür sadece anne sütü alıyor.ilk oglum silikonla bile emmedi sagip gıdım gıdım zor veriyodum .simdide herkes silikonu birak normal ver diyo mesela deniyorum zaten ama bebegim deneyip agzina tutana kdr ucu kayboluyor sonrasi çığlık kıyamet.bnde bosverdim sonucta önemli olan silikonla emmesi dgl anne sütü almasiBen de silikon kullanıyorum ilk günden beri. Emecek çocuk emiyor. Hiç alakası olduğunu düşünmüyorum. Bence bırakacaksa silikon kullanmaya devam et sen onu en iyi sen bilirsin. Ama uykusuzluk direk etkiliyor süt miktarını. Şöyle bir iki saat deliksiz uyu bak aşırı farkediyor. Ben de hipp natal tee içiyorum. Çok memnunun tavsiye ederim dene istersen
Tmm canım deneym .Ben de silikon kullanıyorum ilk günden beri. Emecek çocuk emiyor. Hiç alakası olduğunu düşünmüyorum. Bence bırakacaksa silikon kullanmaya devam et sen onu en iyi sen bilirsin. Ama uykusuzluk direk etkiliyor süt miktarını. Şöyle bir iki saat deliksiz uyu bak aşırı farkediyor. Ben de hipp natal tee içiyorum. Çok memnunun tavsiye ederim dene istersen
Göz için bizde gitmedik daha göz polikliniği bakıyo diye biliyorum ben. Hangi ayda bakılıyo tam olalarak bana birisi 3. Ayda git boşuna gidersn demiştimGöz için mi. Göze bizim çocuk.doktoru baktı. Normal Göz doktoruna ne zaman yonlendirir bilmiyorum. Aşılar da sağlık ocağında takip.ediliyor. ücretli aşıları çocuk doktoru uyguluyor
Ben de baktım ama gönderilmiyor videoBenimki de öyle canım yukarıya kaydırıyor Beyazı kalıyor
Videoya eklense eklerdim uzun da sürüyor
Valla sabır diliyorum, şu an annemde olmasam, aç kalırdım heraldeBizim de doğduğu tarihe göre gidiyor öbür atak haftası zamanlarında uslu oluyor yarın anneme bırakıp saç kestirmeye gideceğim bakalım annem nereye kadar dayanabilecek ataktayken
Ninni uydurmak çok zevkli yaa, arada gülümseyerek kendime kufrettigim oluyor benim de ninni seklindeBizim aşırı gazımız olmadı en fazla bir saat ağlıyor canım. Sab sımplex,biogaia ve nurse harveys colex şurup kullanıyoruz. Bizim bebiş emmiyor sağıp veriyorum ama sütüm çok çok az 150cc civarları anca günde. Bende bu kadar katı olmasada her şeye dikkat ediyorum doktorun dediği. Müzik konusu bizde de aynı bazen kendi kendime ninni uyduruyorum başkası duysa deli bu kadın der
Birebir bizimkinin hareketler hatta bence çoğu öyle canım bazen gözleri açıkkende kaydırıyor bakıyorum içi uyuyor çocuğun. Siz biraz panik doktor + özel hastane olayı mı yaşadınız acaba para almak için yapıyorlar bazenEvet kaşlarını da kaldırıyor. İnşallah bişeyi yoktur gerçekten oğlumun
Evet şaşı gibi yana kaydırması çok normal. Ama oğlum her iki gözü de yukarı kaydırıyor gözünüm beyazı kalıyor sadece
Ahh ahh kucakta baygın uyuyup yatağa koyduğum an açılıveriyor o gözlerNinni uydurmak çok zevkli yaa, arada gülümseyerek kendime kufrettigim oluyor benim de ninni seklindeBırak kucağında kalsın yatağa ne yatırıyorsun, niye acele ediyorsun diye deliye vuruyorum.
Bacaklari kalin degil ondan galiba suanlik geliyor bez bize5 kilo bebek için 1 numara küçük değil mi sleepy zaten piyasadaki en küçük bez gibi diğer markaların 1 numarasına kıyasla
Kesinlikle ben de öyle hem aşı huzursuzluğunda da yardımcı oldu hem yemek temizlik derdi yok sabahları alıyor gidiyor kızı sen biraz daha uyu diye o 2 saat uyku bile o kadar iyi geliyor kiValla sabır diliyorum, şu an annemde olmasam, aç kalırdım heraldeağlar ve meme düşer normalde, bizimki önce memeyi atıp sonra ağlıyor. Çığlık atmayı da öğrendi çok fena buralar. Saç boyama hayalim vardı, geçen hafta olsa olurdu ama bu haliyle bırakmayı göze alamıyorum. İnşallah dayanir senin ki, süt sağ, onu içirip uyuturlar en kötü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?