2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Umutları kırmayalım bu kadar erken, bız daha " 3 aylık olsun daha rahat olacaksın." aşamasına gelmedik, bekliyoruz
Ben de 40 ı çıksın rahat edicez diye bekliyordum ama bu da gol değil sanırım
Açık ağızlı bir Alparslan bırakıyorum buraya
Selam teyzoslar
Yavrumun güzelliği yüzünü sansürlesen de belli oluyor maşallah ne güzel çocuk doğurmuşsunuz maviş hanım
Ben de 40 haftadan sonra diye biliyordum ama diğer yorumlara da bakarak öyle olmadığı kanısına vardım.
Çünkü biz de 5. Atak haftasını atlattık artık eminim
Çok zor bi 1 hafta geçti. 2 gecedir biraz daha sakin ve geceleri de gündüz uykuları da arttı neyseki
8. Hafta için bol sabır diliyorumsize
Genel olarak göz kaydırması konuşulmuş. Benim minik 36 haftalık doğdu ve doğduğundan beri kayıyor. Şaşılığı eskiden daha çoktu, şimdilerde azaldı baya ama hala var tabi.
Kaydırdığı halleri uzun sürüyor videoya uzun uzun çekebilecek kadar. Uykuya dalmadan Ve uyanırken oluyor. Hatta gözleri açıkken uyuduğu oldu içi geçiyor ama bunlar bu aşamada normal diye biliyorum önemli olan şaşılığın aşırı boyutlara ulaşmaması 2 zıt yöne iyice ayrılmaması gibi

yenimi uyandı bebiş 2 saat oldu bize

Bizim de doğduğu tarihe göre gidiyor öbür atak haftası zamanlarında uslu oluyor yarın anneme bırakıp saç kestirmeye gideceğim bakalım annem nereye kadar dayanabilecek ataktayken

Vallahi bizimde 6.hafta bitmek bilmedi her gece bir saat ağladı sabahları ağladı gazdan mahvoldu çocuğum. Yeni yeni ilaçlar etki ediyor galiba daha az ağlıyor artık
Ne kullanıyorsunuz ilaç? Ben samsimplex ve relactaz kullanıyorum gaz için lakin hiç bir şey yemiyorum. Makarna pilav ve kuzu eti diyetim var. Tek sebzem havuç. Pişmiş soğan bile o geceyi iptal ediyor
Bir saatse çok iyi ben 5 saat susmadığı zamanı gördüm artık deliriyprdım ama onu oyalamayı başardığımda artık susuyor. Evde sürekli “bakkal amca” şarkısı çalıyor. Halbuki hamileyken neler neler dinletmiştim :))

sabah 4.30 kadar oturduk 6 da gene kalkti ölüyorum anlıyormusunuz

Bizim aşırı gazımız olmadı en fazla bir saat ağlıyor canım. Sab sımplex,biogaia ve nurse harveys colex şurup kullanıyoruz. Bizim bebiş emmiyor sağıp veriyorum ama sütüm çok çok az 150cc civarları anca günde. Bende bu kadar katı olmasada her şeye dikkat ediyorum doktorun dediği. Müzik konusu bizde de aynı bazen kendi kendime ninni uyduruyorum başkası duysa deli bu kadın der

Evet kaşlarını da kaldırıyor. İnşallah bişeyi yoktur gerçekten oğlumun
Evet şaşı gibi yana kaydırması çok normal. Ama oğlum her iki gözü de yukarı kaydırıyor gözünüm beyazı kalıyor sadece

Evet şaşı gibi yana kaydırması çok normal. Ama oğlum her iki gözü de yukarı kaydırıyor gözünüm beyazı kalıyor sadece
Benimki de öyle canım yukarıya kaydırıyor Beyazı kalıyor
Videoya eklense eklerdim uzun da sürüyor

Benimde göğüs ucum yok silikon ucla emziriyorum ve şükür sadece anne sütü alıyor.ilk oglum silikonla bile emmedi sagip gıdım gıdım zor veriyodum .simdide herkes silikonu birak normal ver diyo mesela deniyorum zaten ama bebegim deneyip agzina tutana kdr ucu kayboluyor sonrasi çığlık kıyamet.bnde bosverdim sonucta önemli olan silikonla emmesi dgl anne sütü almasi

Tmm canım deneym . dün bütün gün ucu vermedim gece uykuluykende vermedm güzel emdi çok şükür vermicm bi daha şimdilik iyi gidiyoz

Göz için mi. Göze bizim çocuk.doktoru baktı. Normal Göz doktoruna ne zaman yonlendirir bilmiyorum. Aşılar da sağlık ocağında takip.ediliyor. ücretli aşıları çocuk doktoru uyguluyor
Göz için bizde gitmedik daha göz polikliniği bakıyo diye biliyorum ben. Hangi ayda bakılıyo tam olalarak bana birisi 3. Ayda git boşuna gidersn demiştim

Reactions: Zzy
Bizim de doğduğu tarihe göre gidiyor öbür atak haftası zamanlarında uslu oluyor yarın anneme bırakıp saç kestirmeye gideceğim bakalım annem nereye kadar dayanabilecek ataktayken
Valla sabır diliyorum, şu an annemde olmasam, aç kalırdım heralde ağlar ve meme düşer normalde, bizimki önce memeyi atıp sonra ağlıyor. Çığlık atmayı da öğrendi çok fena buralar. Saç boyama hayalim vardı, geçen hafta olsa olurdu ama bu haliyle bırakmayı göze alamıyorum. İnşallah dayanir senin ki, süt sağ, onu içirip uyuturlar en kötü.

Ninni uydurmak çok zevkli yaa, arada gülümseyerek kendime kufrettigim oluyor benim de ninni seklinde Bırak kucağında kalsın yatağa ne yatırıyorsun, niye acele ediyorsun diye deliye vuruyorum.

Birebir bizimkinin hareketler hatta bence çoğu öyle canım bazen gözleri açıkkende kaydırıyor bakıyorum içi uyuyor çocuğun. Siz biraz panik doktor + özel hastane olayı mı yaşadınız acaba para almak için yapıyorlar bazen
Ninni uydurmak çok zevkli yaa, arada gülümseyerek kendime kufrettigim oluyor benim de ninni seklinde Bırak kucağında kalsın yatağa ne yatırıyorsun, niye acele ediyorsun diye deliye vuruyorum.
Ahh ahh kucakta baygın uyuyup yatağa koyduğum an açılıveriyor o gözler

Kızlar bebeği beşikte yatmayan kucak ve memede yada ayakta sallanarak uyuyan var mı? Bnmki beşik dısında her türlü uyuyo beşiğe alınca gözlerini açıyo beşiğe alerjisi var çocuğun cıldırcm nasıl alıştrcm bilmiyorum

Kesinlikle ben de öyle hem aşı huzursuzluğunda da yardımcı oldu hem yemek temizlik derdi yok sabahları alıyor gidiyor kızı sen biraz daha uyu diye o 2 saat uyku bile o kadar iyi geliyor ki
Pompayı almayı unuttum onu düşündüm de yani zaten 1 saat sürecek diye çok da üzerine düşmedim karnını doyurur giderim o peynir kesiklerini çıkarana kadar gelmiş olurum

Gözlerden bahsedilmiş benmkide uykuya dalacagı an böyle yukarı kayıyor şaşı bakışıda cok fazla kalmadı daha az yapıyor artık.doktor normal demişti bu kaymaya

Eklentiler

• IMG_20221022_115340.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 66
Bebeğinn karnından tuhaf ses gelen var mı sindiirm sistemi tam gelişmediğindn dolayı normal diye okudum internette ama bilmiyorum doktora sormayıda unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…