Evet geliyor emerken duyuyorum geneldeeBebeğinn karnından tuhaf ses gelen var mı sindiirm sistemi tam gelişmediğindn dolayı normal diye okudum internette ama bilmiyorum doktora sormayıda unuttum
Gözlerden bahsedilmiş benmkide uykuya dalacagı an böyle yukarı kayıyor şaşı bakışıda cok fazla kalmadı daha az yapıyor artık.doktor normal demişti bu kaymaya
Benmkide yapıyo aynı böyle daha sonra tık gidiyo. Maşallah sübhanallah kuzumaGö bahsedilmiş benmkide uykuya dalacagı an böyle yukarı kayıyor şaşı bakışıda cok fazla kalmadı daha az yapıyor artık.doktor normal demişti bu kaymaya
Sagol teyzesiBenmkide yapıyo aynı böyle daha sonra tık gidiyo. Maşallah sübhanallah kuzuma
İyi bari tek benmki değilmiş.:) kaynanamlar üşütük bu çocuk üşüttük deyip duruyo çok biliyolar yaa kakası yeşildi doktora sordum üşütmektn değil yediğindendr dedi hattaEvet geliyor emerken duyuyorum geneldee
Ayy kafamdaki sorunun cevabını sayende buldum bugünde bizim kaka yeşildi düşünüp duruyodumİyi bari tek benmki değilmiş.:) kaynanamlar üşütük bu çocuk üşüttük deyip duruyo çok biliyolar yaa kakası yeşildi doktora sordum üşütmektn değil yediğindendr dedi hatta
Yapıyordu doğduğundan beri hiç önemesemedik. Başka bişey için doktora götürdük muayene sırasında farketti bu hareketi yaptığını. Sonra da bırakmadı yoğun bakıma aldılar. Sizi böyle gönderemem falan dedi. Biraz fazla panikti gerçekten. Bana da biraz boşu boşuna yatırdılar gibi geliyor. Yatırırsın 24 saat izlersin hareketi yaparken başka bir bulgu var mı yok mu diye. Ama bunlar ne izlem yaptılar ne başka bişey. Çocuğum 5 gün ağladı orda. Biz daha iyi gözlemliyorum evde diyerek çıkardık düşün.Birebir bizimkinin hareketler hatta bence çoğu öyle canım bazen gözleri açıkkende kaydırıyor bakıyorum içi uyuyor çocuğun. Siz biraz panik doktor + özel hastane olayı mı yaşadınız acaba para almak için yapıyorlar bazen
Ben karbonatlı suyla yapıyorum temizliğini sen nasıl yapıyorsunAyy kafamdaki sorunun cevabını sayende buldum bugünde bizim kaka yeşildi düşünüp duruyodumpamukcuk olmuştuk onun için karışım kullanıyoruz onu yutuyor heralde ondan yeşile döndü bugün
Hadi yaaAyy kafamdaki sorunun cevabını sayende buldum bugünde bizim kaka yeşildi düşünüp duruyodumpamukcuk olmuştuk onun için karışım kullanıyoruz onu yutuyor heralde ondan yeşile döndü bugün
Ya bizimkiler de üşumekten der bende deneyimledim ama gerçekten öyle.İyi bari tek benmki değilmiş.:) kaynanamlar üşütük bu çocuk üşüttük deyip duruyo çok biliyolar yaa kakası yeşildi doktora sordum üşütmektn değil yediğindendr dedi hatta
Karbonatlı suyuda doktor bir sprey yazdı onuda denedik geçmedi en sonunda bi karışım yazdı doktor eczanede yaptırdık. 3 4 damla ondan verdik temizledk 1 günde nerdeyse bitti pamukcuguBen karbonatlı suyla yapıyorum temizliğini sen nasıl yapıyorsun
Ya ben arada bir temizliyorum acaba ondan mı geçmiyorKarbonatlı suyuda doktor bir sprey yazdı onuda denedik geçmedi en sonunda bi karışım yazdı doktor eczanede yaptırdık. 3 4 damla ondan verdik temizledk 1 günde nerdeyse bitti pamukcugu
Olablir canım cünnki günde 4 kere 3 4 damlayla temizliyorum.düzenli yaparsan faydası olur.benm başlarda geçmedigi gibi gittikçe cogaluyordu bide bembeyaz olmuştuYa ben arada bir temizliyorum acaba ondan mı geçmiyor
Sütte yeşil renk olrusa şaşırmamHadi yaaBen ıspanak yemiştm hata ondan ddidm kendi kendime dikkat et bak sende yeşil yaptaklı bsy yiyince oluyo demekki Sennkide o karışımdan olabilir canım
Ya yesinler onun spa keyfiniSelam teyzeleeer biz bugün geç kalmış 40 ucurmasi için spaya gittik,benim oğluş çok sevdi spayi bol bol keyif yaptı , üzerine de mis gibi masaj yaptılarBenim bile uykum geldi mayıstim ama bizimki hala ayakta uyumadı orası ayrı
Allah'a şükür öyle kötü huyları yok ne demek uyumakYa yesinler onun spa keyfiniaman yanlışlıkla uyurlar fln
Yaa kıyamam boşu boşuna ayırmışlar 5gün iyiki çıkarmışsınız canım. Birde madem yatırıyorlar kafasına cihaz falan bağlayıp takip yapsalardı keşke. Sen hiç korkma bence bebişinde bir şey yok bak burdaki çoğumuzda aynı belirtiler var uykuya dalarken çoğu yapıyor demekki.Yapıyordu doğduğundan beri hiç önemesemedik. Başka bişey için doktora götürdük muayene sırasında farketti bu hareketi yaptığını. Sonra da bırakmadı yoğun bakıma aldılar. Sizi böyle gönderemem falan dedi. Biraz fazla panikti gerçekten. Bana da biraz boşu boşuna yatırdılar gibi geliyor. Yatırırsın 24 saat izlersin hareketi yaparken başka bir bulgu var mı yok mu diye. Ama bunlar ne izlem yaptılar ne başka bişey. Çocuğum 5 gün ağladı orda. Biz daha iyi gözlemliyorum evde diyerek çıkardık düşün.
Ayy maşallah kuzuyaSelam teyzeleeer biz bugün geç kalmış 40 ucurmasi için spaya gittik,benim oğluş çok sevdi spayi bol bol keyif yaptı , üzerine de mis gibi masaj yaptılarBenim bile uykum geldi mayıstim ama bizimki hala ayakta uyumadı orası ayrı
Maşallah cıbıl cıbıll yüzüyorSelam teyzeleeer biz bugün geç kalmış 40 ucurmasi için spaya gittik,benim oğluş çok sevdi spayi bol bol keyif yaptı , üzerine de mis gibi masaj yaptılarBenim bile uykum geldi mayıstim ama bizimki hala ayakta uyumadı orası ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?