2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Gözlerden bahsedilmiş benmkide uykuya dalacagı an böyle yukarı kayıyor şaşı bakışıda cok fazla kalmadı daha az yapıyor artık.doktor normal demişti bu kaymaya
Gö bahsedilmiş benmkide uykuya dalacagı an böyle yukarı kayıyor şaşı bakışıda cok fazla kalmadı daha az yapıyor artık.doktor normal demişti bu kaymaya
Benmkide yapıyo aynı böyle daha sonra tık gidiyo. Maşallah sübhanallah kuzuma

Benmkide yapıyo aynı böyle daha sonra tık gidiyo. Maşallah sübhanallah kuzuma
Sagol teyzesi herkez aynı zamanda aynı şeyleri yaşıyor ama kanıtlayamam uyumadı uyumadı kendi yatağıma aldım bnde yanına kıvrıldım uyudu

İyi bari tek benmki değilmiş.:) kaynanamlar üşütük bu çocuk üşüttük deyip duruyo çok biliyolar yaa kakası yeşildi doktora sordum üşütmektn değil yediğindendr dedi hatta
Ayy kafamdaki sorunun cevabını sayende buldum bugünde bizim kaka yeşildi düşünüp duruyodum pamukcuk olmuştuk onun için karışım kullanıyoruz onu yutuyor heralde ondan yeşile döndü bugün

Yapıyordu doğduğundan beri hiç önemesemedik. Başka bişey için doktora götürdük muayene sırasında farketti bu hareketi yaptığını. Sonra da bırakmadı yoğun bakıma aldılar. Sizi böyle gönderemem falan dedi. Biraz fazla panikti gerçekten. Bana da biraz boşu boşuna yatırdılar gibi geliyor. Yatırırsın 24 saat izlersin hareketi yaparken başka bir bulgu var mı yok mu diye. Ama bunlar ne izlem yaptılar ne başka bişey. Çocuğum 5 gün ağladı orda. Biz daha iyi gözlemliyorum evde diyerek çıkardık düşün.

Ayy kafamdaki sorunun cevabını sayende buldum bugünde bizim kaka yeşildi düşünüp duruyodum pamukcuk olmuştuk onun için karışım kullanıyoruz onu yutuyor heralde ondan yeşile döndü bugün
Ben karbonatlı suyla yapıyorum temizliğini sen nasıl yapıyorsun

Hadi yaa Ben ıspanak yemiştm hata ondan ddidm kendi kendime dikkat et bak sende yeşil yaptaklı bsy yiyince oluyo demekki Sennkide o karışımdan olabilir canım

İyi bari tek benmki değilmiş.:) kaynanamlar üşütük bu çocuk üşüttük deyip duruyo çok biliyolar yaa kakası yeşildi doktora sordum üşütmektn değil yediğindendr dedi hatta
Ya bizimkiler de üşumekten der bende deneyimledim ama gerçekten öyle.

Ben karbonatlı suyla yapıyorum temizliğini sen nasıl yapıyorsun
Karbonatlı suyuda doktor bir sprey yazdı onuda denedik geçmedi en sonunda bi karışım yazdı doktor eczanede yaptırdık. 3 4 damla ondan verdik temizledk 1 günde nerdeyse bitti pamukcugu

Karbonatlı suyuda doktor bir sprey yazdı onuda denedik geçmedi en sonunda bi karışım yazdı doktor eczanede yaptırdık. 3 4 damla ondan verdik temizledk 1 günde nerdeyse bitti pamukcugu
Ya ben arada bir temizliyorum acaba ondan mı geçmiyor

Hadi yaa Ben ıspanak yemiştm hata ondan ddidm kendi kendime dikkat et bak sende yeşil yaptaklı bsy yiyince oluyo demekki Sennkide o karışımdan olabilir canım
Sütte yeşil renk olrusa şaşırmam Ne yapcamı şaşırdım iyice zombi gibi dolanıyorum ortada uyuşuk bi sekilde

Selam teyzeleeer biz bugün geç kalmış 40 ucurmasi için spaya gittik,benim oğluş çok sevdi spayi bol bol keyif yaptı , üzerine de mis gibi masaj yaptılar Benim bile uykum geldi mayıstim ama bizimki hala ayakta uyumadı orası ayrı

Eklentiler

• IMG20221022152840.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG20221022152823.webp
    47,4 KB · Görüntüleme: 79
Ya yesinler onun spa keyfiniaman yanlışlıkla uyurlar fln

Kızlar bir de benim bebek dünden beri doğru düzgün uyumuyor. Dalıyor yatağa koyuyorum korkarak uyanıyor sürekli, eller hep aktif,kundak yaptırmıyor.yuzustu koyuyorum istemiyor. Normalde pusette çok güzel uyur ama bugün dışarıda pusette bile uyumadı sürekli korkarak uyandı çığlık kıyamet koptu. Sizde de böyle bişey yaşayan var mı, rüyada sürekli korkuyor çocuk sonrası en kıyamet ağlama krizi

Yaa kıyamam boşu boşuna ayırmışlar 5gün iyiki çıkarmışsınız canım. Birde madem yatırıyorlar kafasına cihaz falan bağlayıp takip yapsalardı keşke. Sen hiç korkma bence bebişinde bir şey yok bak burdaki çoğumuzda aynı belirtiler var uykuya dalarken çoğu yapıyor demekki.

Ayy maşallah kuzuya bizde istiyoruz ama gazlardan bir niyetlenemedik. Bugün eşimin teyzesine gittik böyle bir sepet hazırlamış hediye almış çok güzel olmuş

Eklentiler

• 9506E377-C308-4CDA-AE27-B0770E040454.webp
    47,9 KB · Görüntüleme: 86
Maşallah cıbıl cıbıll yüzüyorBizimde pazartesi günü doluyor 40mız bende spa merkezinden randevu almıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…