2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ben şırıngaya 2 ml çekip yan çevirip üst delikten sıkıyorum alt delikten çıkıyo iki burun deliğinede yapıyorum bütün sümük balgam akıyo sizin yaptığınızla burnu temizlenmez
Yoo bende de bütün sümük balgam alıyor canım şırıngayla hiç uğraşmadan fizyolojiklerin tüpünü sıkmak yeterli oluyor sıktıktan sonra bebeği yüz üstü çevirip sırtına pat pat vurmak yeterli

Ayy maşallah kuzuya bizde istiyoruz ama gazlardan bir niyetlenemedik. Bugün eşimin teyzesine gittik böyle bir sepet hazırlamış hediye almış çok güzel olmuş
Yaaa ne kadar güzel çok düşünceli bir hareket aslında gaza iyi gelebilir masaj vs yapılıyor ya bizimki spadan çıkar çıkmaz patır patır bıraktı
Maşallah cıbıl cıbıll yüzüyorBizimde pazartesi günü doluyor 40mız bende spa merkezinden randevu almıştım
Alışana kadar destek oldum sonra bıraktı beni takıldı kendisi su kuşu yaa süper çok iyi yapmışsın güzel bir anı oluyor herşeyden önce

Yıkarken aglamıyor yüzmeyide sever sanırımGaz için güzel şeyler yazmışsn inşallah bizimkide patır patır bırakır

Canım bizimki sürekli patır patır zaten bizde anlamıyoruz hala neyin gazı bu diye ama gaz çok yapması içeride olmaması anlamına gelmiyor dedi doktorumuz

Eeg çekildi 5 günde sadece 1 defa o da. Temiz çıktı çok şükür. Umarım sağlıklıdır birşeyi yoktur. Hayatımın en kötü anıydı Meteyi yoğun bakıma verip eve gelmek. Allah kimseye yaşatmasın

Memede uyuyoruz gaz çıkarırkende uyumaya devam ediyor beşiğe koyduğumda uyanıyor yanıma alınca içime kadar sokulup nefesimle uyuyor bende napıcağımı şaşırdım kucağa alıştırmışsıncılar başıma üşüştü

Hanımlar 4 kg a yakın ve 4 kg üzeri normal doğum yapanlar var mı?Sezeryandan çokk korkuyorum ben ya

Amin canım hepsi sağlıkla büyüsün inşallah

Benimki genelde gazı var ve cikaramiyorsa bu durumda oluyor acaba oyle bisey mi

Yıkarken aglamıyor yüzmeyide sever sanırımGaz için güzel şeyler yazmışsn inşallah bizimkide patır patır bırakır
Evet evet banyoyu seviyorsa keyif alır ağlamaz gaz hepimizde kanayan yara, inşallah iyi gelir kuzuya
Canım bizimki sürekli patır patır zaten bizde anlamıyoruz hala neyin gazı bu diye ama gaz çok yapması içeride olmaması anlamına gelmiyor dedi doktorumuz
Ahh bu gaz var yaaa bu gaz,çok fena cidden bütün düzeni bozuyor bne yazik ki ama ben sordum bugün kolik bebekler bile çok geliyor dedi,sizin bebiş kolik değil o da gidebilir , gitsin hatta spa suyuna bıraksın pat pat
Benimki genelde gazı var ve cikaramiyorsa bu durumda oluyor acaba oyle bisey mi
Gazi yokken de yapıyor ara ara haber oluyor anlayamıyorum,hemen dua açıp dinletiyorum manevi olarak iyi geliyor bana

Çok üzüldüm :/ uyku uyumaması çok huzursuz ediyor minikleri
Bizim bu kadar yoğun olmasa da tek gün içinde bazı günler yatakta dediğiniz gibi oluyor. Elleri aktif, birden uyanıyor falan. Doktora sordum; dünyaya alışma süreci, sarılıp destek olmak ve kundak dışında çözüm önermedi. Cidden böyle olduğu dönemlerde ben veya eşim kucağımıza alıyoruz ve kesintisiz uyuyor. Çok zor yapması ebeveyn için ama çocuk uyuyor en azından.
Eve çok insan gelmişse çok yapıyor bu arada bu dediğinizi. Yabani birazcık bizimki :)

Banyoya bayılıyor zaten haftaya götürelim bari iyice soğuklar gelmeden bizde
Bizde kucakta uyutuyoruz sırayla bir ben bir eşim alıyor. Mışıl mışıl uyuyor bütün gün ama yatağa koyalım hemen açılıyor o gözler biz seviyoruz kucağımızda uyumasını vallahi onu öyle izlemek dünyanın en güzel şeyi bence

Biz de hemen kucağımıza alıp göğsümuze ve yasliyoruz,yeter ki uyusun aynen bir de çok keyifli nefesini böylesine yakın hissetmek, onu lizlemek,her zerresine hayran olmak muhtesem bir duygu
Valla neden oluyor bilmiyorum ama huzursuz olunca üzülüyorum ben de.
Banyoya bayılıyor zaten haftaya götürelim bari iyice soğuklar gelmeden bizde
Evet evet çok iyi olur ben her ay düzenli götürmeyi düşünüyorum hatta, kas gelişimi için

Benim gibi göbeği kalan oldu mu. Çok çirkin duruyo ya. Bahasa büyük. Hele akşamları. Napicam bilmiyorum.

Aynıyız demekki. Kaynanam sağolsn onn yüzünden alıstı benmkisi uyuyan cocugu yatırmak yerine öyle kucagında beklete beklete piş piş yapa yapa şimdi o yok ben ugrasıyorum kollarımıza Allah güç kuvvet versin napcz bi çzöğm bulursan bana da söyle

Kızlar grip oldum bebeği nasıl koruyacağım gece benimle yatıyor daha çok küçük yatarken maske de takamam bebeğe bulaştırmadan atlatan var mı aranızda?

3850 ile dogduk normal. Doktorlar ne diyor kilosu kaç
Ayyy maşallah. Doktorum normal istiyorsun ama 34+6 da 3 kg fazla dedi. Kontrole gittim bugun ölçüler 38.hafta ile uyumlu çıkıyor. 4 kg üstü olursa sezeryan dedi ve yediklerine dikkat et dedi. Herşeyi de yiyesim geliyor ama, yürümeye çıkıcam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…