- 22 Aralık 2021
- 320
- 261
- 53
- 31
Yoo bende de bütün sümük balgam alıyor canım şırıngayla hiç uğraşmadan fizyolojiklerin tüpünü sıkmak yeterli oluyor sıktıktan sonra bebeği yüz üstü çevirip sırtına pat pat vurmak yeterliBen şırıngaya 2 ml çekip yan çevirip üst delikten sıkıyorum alt delikten çıkıyo iki burun deliğinede yapıyorum bütün sümük balgam akıyo sizin yaptığınızla burnu temizlenmez
Yaaa ne kadar güzel çok düşünceli bir hareketAyy maşallah kuzuyabizde istiyoruz ama gazlardan bir niyetlenemedik. Bugün eşimin teyzesine gittik böyle bir sepet hazırlamış hediye almış çok güzel olmuş
Alışana kadar destek oldum sonra bıraktı beni takıldı kendisi su kuşuMaşallah cıbıl cıbıll yüzüyorBizimde pazartesi günü doluyor 40mız bende spa merkezinden randevu almıştım
Yıkarken aglamıyor yüzmeyide sever sanırımYaaa ne kadar güzel çok düşünceli bir hareketaslında gaza iyi gelebilir masaj vs yapılıyor ya bizimki spadan çıkar çıkmaz patır patır bıraktı
Alışana kadar destek oldum sonra bıraktı beni takıldı kendisi su kuşuyaa süper çok iyi yapmışsın güzel bir anı oluyor herşeyden önce
Tatlı elma yagı diyor bizim yagın üzerinde.ayaklarının altına mı sürüyorsunuzBizde 5 te uyandık gazla.elma yağı sürdüm. şuan memede yeni daldı sızmamak için kendimi zor tutuyorum
Canım bizimki sürekli patır patır zaten bizde anlamıyoruz hala neyin gazı bu diye ama gaz çok yapması içeride olmaması anlamına gelmiyor dedi doktorumuzYaaa ne kadar güzel çok düşünceli bir hareketaslında gaza iyi gelebilir masaj vs yapılıyor ya bizimki spadan çıkar çıkmaz patır patır bıraktı
Alışana kadar destek oldum sonra bıraktı beni takıldı kendisi su kuşuyaa süper çok iyi yapmışsın güzel bir anı oluyor herşeyden önce
Eeg çekildi 5 günde sadece 1 defa o da. Temiz çıktı çok şükür. Umarım sağlıklıdır birşeyi yoktur. Hayatımın en kötü anıydı Meteyi yoğun bakıma verip eve gelmek. Allah kimseye yaşatmasınYaa kıyamam boşu boşuna ayırmışlar 5gün iyiki çıkarmışsınız canım. Birde madem yatırıyorlar kafasına cihaz falan bağlayıp takip yapsalardı keşke. Sen hiç korkma bence bebişinde bir şey yok bak burdaki çoğumuzda aynı belirtiler var uykuya dalarken çoğu yapıyor demekki.
Memede uyuyoruz gaz çıkarırkende uyumaya devam ediyor beşiğe koyduğumda uyanıyor yanıma alınca içime kadar sokulup nefesimle uyuyor bende napıcağımı şaşırdım kucağa alıştırmışsıncılar başıma üşüştüKızlar bebeği beşikte yatmayan kucak ve memede yada ayakta sallanarak uyuyan var mı? Bnmki beşik dısında her türlü uyuyo beşiğe alınca gözlerini açıyo beşiğe alerjisi var çocuğun cıldırcm nasıl alıştrcm bilmiyorum
Amin canım hepsi sağlıkla büyüsün inşallahEeg çekildi 5 günde sadece 1 defa o da. Temiz çıktı çok şükür. Umarım sağlıklıdır birşeyi yoktur. Hayatımın en kötü anıydı Meteyi yoğun bakıma verip eve gelmek. Allah kimseye yaşatmasın
Tutu masallah benimkine benzio seninkiAçık ağızlı bir Alparslan bırakıyorum buraya
Selam teyzoslar
Benimki genelde gazı var ve cikaramiyorsa bu durumda oluyor acaba oyle bisey miKızlar bir de benim bebek dünden beri doğru düzgün uyumuyor. Dalıyor yatağa koyuyorum korkarak uyanıyor sürekli, eller hep aktif,kundak yaptırmıyor.yuzustu koyuyorum istemiyor. Normalde pusette çok güzel uyur ama bugün dışarıda pusette bile uyumadı sürekli korkarak uyandı çığlık kıyamet koptu. Sizde de böyle bişey yaşayan var mı, rüyada sürekli korkuyor çocuk sonrası en kıyamet ağlama krizi
Evet evet banyoyu seviyorsa keyif alır ağlamazYıkarken aglamıyor yüzmeyide sever sanırımGaz için güzel şeyler yazmışsn inşallah bizimkide patır patır bırakır
Ahh bu gaz var yaaa bu gaz,çok fena cidden bütün düzeni bozuyor bne yazik ki ama ben sordum bugün kolik bebekler bile çok geliyor dedi,sizin bebiş kolik değil o da gidebilir , gitsin hatta spa suyuna bıraksın pat patCanım bizimki sürekli patır patır zaten bizde anlamıyoruz hala neyin gazı bu diye ama gaz çok yapması içeride olmaması anlamına gelmiyor dedi doktorumuz
Gazi yokken de yapıyor ara ara haber oluyor anlayamıyorum,hemen dua açıp dinletiyorum manevi olarak iyi geliyor banaBenimki genelde gazı var ve cikaramiyorsa bu durumda oluyor acaba oyle bisey mi
Çok üzüldüm :/ uyku uyumaması çok huzursuz ediyor minikleriKızlar bir de benim bebek dünden beri doğru düzgün uyumuyor. Dalıyor yatağa koyuyorum korkarak uyanıyor sürekli, eller hep aktif,kundak yaptırmıyor.yuzustu koyuyorum istemiyor. Normalde pusette çok güzel uyur ama bugün dışarıda pusette bile uyumadı sürekli korkarak uyandı çığlık kıyamet koptu. Sizde de böyle bişey yaşayan var mı, rüyada sürekli korkuyor çocuk sonrası en kıyamet ağlama krizi
Banyoya bayılıyor zaten haftaya götürelim bari iyice soğuklar gelmeden bizdeEvet evet banyoyu seviyorsa keyif alır ağlamazgaz hepimizde kanayan yara, inşallah iyi gelir kuzuya
Ahh bu gaz var yaaa bu gaz,çok fena cidden bütün düzeni bozuyor bne yazik ki ama ben sordum bugün kolik bebekler bile çok geliyor dedi,sizin bebiş kolik değil o da gidebilir , gitsin hatta spa suyuna bıraksın pat pat
Gazi yokken de yapıyor ara ara haber oluyor anlayamıyorum,hemen dua açıp dinletiyorum manevi olarak iyi geliyor bana
Bizde kucakta uyutuyoruz sırayla bir ben bir eşim alıyor. Mışıl mışıl uyuyor bütün gün ama yatağa koyalım hemen açılıyor o gözlerÇok üzüldüm :/ uyku uyumaması çok huzursuz ediyor minikleri
Bizim bu kadar yoğun olmasa da tek gün içinde bazı günler yatakta dediğiniz gibi oluyor. Elleri aktif, birden uyanıyor falan. Doktora sordum; dünyaya alışma süreci, sarılıp destek olmak ve kundak dışında çözüm önermedi. Cidden böyle olduğu dönemlerde ben veya eşim kucağımıza alıyoruz ve kesintisiz uyuyor. Çok zor yapması ebeveyn için ama çocuk uyuyor en azından.
Eve çok insan gelmişse çok yapıyor bu arada bu dediğinizi. Yabani birazcık bizimki :)
Biz de hemen kucağımıza alıp göğsümuze ve yasliyoruz,yeter ki uyusun aynen bir de çok keyifli nefesini böylesine yakın hissetmek, onu lizlemek,her zerresine hayran olmak muhtesem bir duyguÇok üzüldüm :/ uyku uyumaması çok huzursuz ediyor minikleri
Bizim bu kadar yoğun olmasa da tek gün içinde bazı günler yatakta dediğiniz gibi oluyor. Elleri aktif, birden uyanıyor falan. Doktora sordum; dünyaya alışma süreci, sarılıp destek olmak ve kundak dışında çözüm önermedi. Cidden böyle olduğu dönemlerde ben veya eşim kucağımıza alıyoruz ve kesintisiz uyuyor. Çok zor yapması ebeveyn için ama çocuk uyuyor en azından.
Eve çok insan gelmişse çok yapıyor bu arada bu dediğinizi. Yabani birazcık bizimki :)
Evet evet çok iyi olur ben her ay düzenli götürmeyi düşünüyorum hatta, kas gelişimi içinBanyoya bayılıyor zaten haftaya götürelim bari iyice soğuklar gelmeden bizde
3850 ile dogduk normal. Doktorlar ne diyor kilosu kaçHanımlar 4 kg a yakın ve 4 kg üzeri normal doğum yapanlar var mı?Sezeryandan çokk korkuyorum ben ya
Aynıyız demekki. Kaynanam sağolsn onn yüzünden alıstı benmkisi uyuyan cocugu yatırmak yerine öyle kucagında beklete beklete piş piş yapa yapa şimdi o yok ben ugrasıyorum kollarımıza Allah güç kuvvet versin napcz bi çzöğm bulursan bana da söyleMemede uyuyoruz gaz çıkarırkende uyumaya devam ediyor beşiğe koyduğumda uyanıyor yanıma alınca içime kadar sokulup nefesimle uyuyor bende napıcağımı şaşırdım kucağa alıştırmışsıncılar başıma üşüştü
Ayyy maşallah3850 ile dogduk normal. Doktorlar ne diyor kilosu kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?