2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
3 saattir uyuyor. Çok üzülüyorum ya aç uyuyosa diye ya
Bu çok kötü bir psikoloji, bu şekilde düşünüyordum ben de hala asabilmis değilim, malesef aylık kontrolde kilosu belirleyecek dediler. 3 dk emiyor diye her doktora söyledim.Bazen alacağını 3 dk da alır sen takılma, eğer kilo alımında sorun olursa o zmn yeniden konuşuruz dediler.

ben uyanmazsa 4 saate kadar bekliyorum uykuluyken yine emmek istemiyo yataktan alınca altını alıyorum o zamna uyanıyo hemen aranmaya başlıyo.yani en fazla 4 saat bekle bence kaldırıncada ilk altını al

birde altını alıp uyandığı halde emmek istemiyosa aç değildir dicem ama 4 saatte acıkmış olması lazım

Uyandırdım altını açtım emdi 10-12 dk inşallah doymuştur. Yeniden uykuya daldı. Böyle uyuması normal mi ya

Bizimki de uyuyor kızlar gün içerisinde emmediii zamanlarda, bence normal bu dönem için. Gece daha aktif oluyor benim bebeğim, saha sık uyanıyor mesela. Gün içimde süpürge yapıyorum tv açıyorum sesten etkilenmiyor bile ama gece terlik sesine tepki veriyor. Uyusun büyüsün kuzularımız

Benimki de tam doymadan yattı şimdi ortalığı yıka yıka uyandı ilk memeyi bitirmek üzere genelde tek meme yetiyordu ikinci memeye geçircem gibi görünüyor
Biz bı bucuga çıktık genelde, gece uykusuna geçişte 2, muhtemelen azalıyor geceye doğru sütüm.. hümana anne sütü arttırıcı aldım bakalım ne kadar etkili olacak.Ne kadar doğrusal gidiyoruz, bu biraz rahatlatıyor beni. Tek meme diye de kafama takiyordum

Ay sıvıyağ neden yok kendi tercihin mi yoksa o da mı yasak
Yıkıldım ya eğer diyet başlarsa yarın marka önerisi alırım artık
Zaten emzirirken deli bir açlık geliyor

Ben son zamanlarda çok bulgur pilavı yedim herkeste böyle mi bilmiyorum ama resmen sütün doluşunu hissediyorum bende çok fazla süt yaptı bulgur o yüzden tek meme yetiyordu şimdi bugün çok fazla kaka yapınca çok acıktı ondan sürekli memede e dün de hiç kaka yapmamıştı emdiğini kusuyordu dik tutmama rağmen dün de nerdeyse mastit oluyordum çok içmiyor diye bugün sütüm yok
Aynı şeyleri senden duymak da rahatlatıyor beni yoksa çok kez doktorun kapısını çalmıştım

Ay sıvıyağ neden yok kendi tercihin mi yoksa o da mı yasak
Yıkıldım ya eğer diyet başlarsa yarın marka önerisi alırım artık
Zaten emzirirken deli bir açlık geliyor
Ben de inanılmaz susuyorum o yüzden yanımda hep su var

Kızlar artık oyuncak alma zamanı geldi gibi sesli şeyler ilgisini çekiyor hangi oyuncakları almalıyım var mı alan, fikri olan?

Serum fizyolojikler göz temizliğinde de kullanılabiliyor zaten. Birşey olmaz yani merak etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…