- 29 Ocak 2019
- 1.871
- 2.248
- 133
Eveeett bende bugün 3 tanesiyle tanıştım,çok değişik geldiBi sabah çıktık geldik çok iyi geldi. Park anneleriyle tanışıyoruz her seferinde
Bu çok kötü bir psikoloji, bu şekilde düşünüyordum ben de hala asabilmis değilim, malesef aylık kontrolde kilosu belirleyecek dediler. 3 dk emiyor diye her doktora söyledim.Bazen alacağını 3 dk da alır sen takılma, eğer kilo alımında sorun olursa o zmn yeniden konuşuruz dediler.3 saattir uyuyor. Çok üzülüyorum ya aç uyuyosa diye ya
ben uyanmazsa 4 saate kadar bekliyorum uykuluyken yine emmek istemiyo yataktan alınca altını alıyorum o zamna uyanıyo hemen aranmaya başlıyo.yani en fazla 4 saat bekle bence kaldırıncada ilk altını al
birde altını alıp uyandığı halde emmek istemiyosa aç değildir dicem ama 4 saatte acıkmış olması lazım
Uyandırdım altını açtım emdi 10-12 dk inşallah doymuştur. Yeniden uykuya daldı. Böyle uyuması normal mi yaBu çok kötü bir psikoloji, bu şekilde düşünüyordum ben de hala asabilmis değilim, malesef aylık kontrolde kilosu belirleyecek dediler. 3 dk emiyor diye her doktora söyledim.Bazen alacağını 3 dk da alır sen takılma, eğer kilo alımında sorun olursa o zmn yeniden konuşuruz dediler.
Bu ara bizde de uykuya eğilim var mesela bugün kesintisiz geçmek istedi ikinci uykuya, aşıya bağlıyorum, ya da atak donemineUyandırdım altını açtım emdi 10-12 dk inşallah doymuştur. Yeniden uykuya daldı. Böyle uyuması normal mi ya
Benimki de tam doymadan yattı şimdi ortalığı yıka yıka uyandı ilk memeyi bitirmek üzere genelde tek meme yetiyordu ikinci memeye geçircem gibi görünüyor3 saattir uyuyor. Çok üzülüyorum ya aç uyuyosa diye ya
Açık havada yürüyüş yaptık bugün biraz belki ondan uyuyordur böyle. Şimdi uyandı babasına gülücükler saçıyor sıpaBu ara bizde de uykuya eğilim var mesela bugün kesintisiz geçmek istedi ikinci uykuya, aşıya bağlıyorum, ya da atak donemine
Dün yoktu da pek bugün çoğalınca benim yediğim bişiy alerjimi yaptı diye düşündümBizimkinde de var canım sütten dolayı oluyor diye biliyorum ben korkulacak bir şey değil. Yüzüne süt bulaşınca falan silmek gerekiyor diye biliyorum yanaklarını.
Biz bı bucuga çıktık genelde, gece uykusuna geçişte 2, muhtemelen azalıyor geceye doğru sütüm.. hümana anne sütü arttırıcı aldım bakalım ne kadar etkili olacak.Ne kadar doğrusal gidiyoruz, bu biraz rahatlatıyor beni. Tek meme diye de kafama takiyordumBenimki de tam doymadan yattı şimdi ortalığı yıka yıka uyandı ilk memeyi bitirmek üzere genelde tek meme yetiyordu ikinci memeye geçircem gibi görünüyor
Aynen süt gelecek olsa memesini de verecekŞu eş kişilerinin 10 tane doğurmuş gibi akıl vermesi beni fıtık ediyor
Ay sıvıyağ neden yok kendi tercihin mi yoksa o da mı yasakGaz yapar diye bakliyatlari elemistim ama onlari da yemem gerektiğini soylediler. Dün nohut yedim mesela.. Hurma, ceviz, muz, reçel yiyorum genelde tatlı ihtiyacımı karşılamak için. Sebze, tavuk, balık,kuzu eti, yumurta ve yogurtsuz hamurisleri, yeşillik, meyve yiyorum. dana etine bugün geri dönüp deniycem. Yemek yaparken de sadece zeytinyağı kullanıyorum. En çok paketli gıda zorluyor beni can bu çekiyor yani mayonezdir, bisküvidiryani hamurisleri elendi bende, anca pişi fln.. vegan bı mayonez, bı çikolata buldum, onlari sipariş edicem bakalım. Muhtemelen de 15 gün sonra yumurtayı denetebilir diye düşünüyorum. Süt ürünleri epey bekleyecek.
Ben son zamanlarda çok bulgur pilavı yedim herkeste böyle mi bilmiyorum ama resmen sütün doluşunu hissediyorum bende çok fazla süt yaptı bulgur o yüzden tek meme yetiyordu şimdi bugün çok fazla kaka yapınca çok acıktı ondan sürekli memede e dün de hiç kaka yapmamıştı emdiğini kusuyordu dik tutmama rağmen dün de nerdeyse mastit oluyordum çok içmiyor diye bugün sütüm yokBiz bı bucuga çıktık genelde, gece uykusuna geçişte 2, muhtemelen azalıyor geceye doğru sütüm.. hümana anne sütü arttırıcı aldım bakalım ne kadar etkili olacak.Ne kadar doğrusal gidiyoruz, bu biraz rahatlatıyor beni. Tek meme diye de kafama takiyordum
Ben de inanılmaz susuyorum o yüzden yanımda hep su varAy sıvıyağ neden yok kendi tercihin mi yoksa o da mı yasak
Yıkıldım ya eğer diyet başlarsa yarın marka önerisi alırım artık
Zaten emzirirken deli bir açlık geliyor
Sıvıyağ yasak değilAy sıvıyağ neden yok kendi tercihin mi yoksa o da mı yasak
Yıkıldım ya eğer diyet başlarsa yarın marka önerisi alırım artık
Zaten emzirirken deli bir açlık geliyor
Of o zaten fena ya. Neyseki ihtiyacımızı vücut belli ediyorBen de inanılmaz susuyorum o yüzden yanımda hep su var
İyi bari sevindimSıvıyağ yasak değilEgeli alışkanlığı zeytinyağı
normaldir bence keşke benşmkide hep uyusa genelde direniyo uykuyaUyandırdım altını açtım emdi 10-12 dk inşallah doymuştur. Yeniden uykuya daldı. Böyle uyuması normal mi ya
Serum fizyolojikler göz temizliğinde de kullanılabiliyor zaten. Birşey olmaz yani merak etmeyinbebeğimin burnuna serum suyu sıkıp sonra aspirstörle çekiyorum fizyolojik serum almamıştım enjektörle sıkarken ilk defa tek yaptığım için azcıkta gözüne geldi kafasını tam tutamadım sanırım hemen sildim yüzünü rahatladı uyudu ama bişi olmamıştır dimi gözüne(ben çok pippirik bi anne olucam sanırım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?