2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ya ben de bulgur pilavının süte olan etkisini okudum çok yerde ama gaz yapar korkusundan yemiyorum.hatta gaz yapar diye diye yiyecek bişey bulamıyorum. Kimyonlu falan mı tükettin bulgur pilavini bir de sade mi domatesli mi

Kızlar alınan bu topuk kanında sma hastalığına da bakılıyor mu? Mayıs 2022 itibariyle sma taraması da yapılıyor diye biliyorum ama çok fazla sonuç var anlamadım.

Ya ben de bulgur pilavının süte olan etkisini okudum çok yerde ama gaz yapar korkusundan yemiyorum.hatta gaz yapar diye diye yiyecek bişey bulamıyorum. Kimyonlu falan mı tükettin bulgur pilavini bir de sade mi domatesli mi
Sade domatesli farketmiyor kimyonsuz yediğim yemek yok nerdeyse belki de ondan kaynaklıdır

Kızlar alınan bu topuk kanında sma hastalığına da bakılıyor mu? Mayıs 2022 itibariyle sma taraması da yapılıyor diye biliyorum ama çok fazla sonuç var anlamadım.
Bakılıyor evet hatta sağlık ocağı emin olmak için taa il sağlığı aramıştı bakıldı mı diye. Sonucun çıkması birkaç ay sürermiş. Zaten normalse ki umarım öyledir, kimse dönüş yapmıyor

Hastanedeki çıkmıştı ben sonuçları istedim doktoruml da görüştüm normal denildi. Herhangi bir sorun yokmuş. Sağlıkocağından da söylediğin şekilde bi sorun yoksa aramayız demişlerdi arayan olmadı ama 10 Güne çıkar demişlerdi.

Benim merak ettiğim şey bu sma hangi isim altında teste yansıyor acaba netten baktım kafam netleşmedi. SMA olarak ayrı bir değer de yer almıyor sonuçlarda.

Acaba sonradan mı çıkıyor sadece sma için bakılan test sonucu?

Ben sonuç almadım, alındığını da bilmiyordum. Hastanedeki de hıfzısıhhaya gitmiyor mu size ne sonucu verdiler??

Bazen kafayı yeme boyutuna geliyorum bu saate kadar hep ağladı emzir kus gaz çıkar altına yap uyumadık sinirleniyorum evladıma da yansıyor ve hiç sakinleşmiyor öyle olunca kısır bir döngüdeyiz umarım en kısa zamanda düzelir

Emzirme nöbetinden selam olsun ey yoldaşlar acayip uykum var..
Night watch dan selamlar
Ahhh Bazen bende aynısını yasıyorum, özellikle uykusuzluk ve yorgunluk tavan ise istemsiz miniğe sinirleniyorum, sonra da üzülüp ağlıyorum, geçecek arkadaşım inşallah

Night watch dan selamlar

Ahhh Bazen bende aynısını yasıyorum, özellikle uykusuzluk ve yorgunluk tavan ise istemsiz miniğe sinirleniyorum, sonra da üzülüp ağlıyorum, geçecek arkadaşım inşallah
ah ben de böyle istemsiz gerçekten bazen sinirleniyorum eşimde ben sinirleniyorum diye hemen bana kızmaya başlıyo minicik bebeğe sinirlenirmişmi bazen erkeklerin hiç anlamadığını düşünüyorum sonra akıyo kucağımdan ben bakarım kızıma siye triplere giriyo banada sen yat diyo (tabi benimde işimr geliyo o an)uykusuzluktan yorgunluktan bi süre sonra bebeğine sinirlenen sadece ben değilim yanibu süreç ne zaman bitcek ne zaman birazda olsa uykular dğzenli olcak gerçekten çok merak ediyorum

Ben sonuç almadım, alındığını da bilmiyordum. Hastanedeki de hıfzısıhhaya gitmiyor mu size ne sonucu verdiler??
Valla 3 sayfa sonuç var bende ben özelden atacağım size.
Valla ben de sinirleniyorum bence hepimiz sinirleniyoruz, gündüz bir Şey değil de gece çok zorlanıyorum ben. Uykusuzluk beni çok gergin yapıyor, sürekli tamam annecim tamam annecim diyerek aslında kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum. 3:30 gibi uyumuştuk 5 te tekrar uyandı hala uyumadı. Ne derdi var bilmiyorum. Ki

Benim eşim de birebir aynısıni yapıyor valla hepsi aynı bunların. Yalnız değilsin arkadaşım

Night watch dan selamlar

Halbuki el kadar çocuğun ne suçu var iletişim şekli tamamen ağlayarak oluyor ben de ağlama noktasındayım ama her şeye gözü dolan ben ağlayamıyorum artık ağlayamadıkça ferahlayamıyorum da napcam bilmiyorum

Dün tuvalete gitmiştim o ara oğlum babasındaydı ağlamaya başladı içerden sesi duyuyorum, dönünce bi baktım eşim oturduğu yerden bi elinde çocuk bi elinde telefon. Telefondan bruno burun aspiratörü başlığı siparişi veriyor shsgsg

Dedim napıyorsun al biraz gezdirsene onun ne acelesi var. Gezdirdim amA susmadı diyor Babalar, babalarımız çok değişikler ya. Sonra ben sabaha kadar trip işte böyle. Saçma sapan şeylere sinirleniyor insan. Çocuğa kızamayınca da biraz eşten çıkıyor acısı malesef.

Bizim babamız da beni eleştiriyordu bebeğe kızdığım için(gazlı sürekli ağlayan bir kızım var), al dedim sen bak ben sadece emziricem haberin olsun. Yarım saat dayanamadı almış çocuğu bunu hastaneye götürelim sustursunlar diyo onlar pışpış yapacak sanki bir daha bana laf edemedi tabi ondan sonra

aynen gündüz akşama kadar uyumasa bu kadar zorlanmam.ben de hep bi derdimi var biyerimi ağrıyoki diye düşünüyorum ya da huysuzlukmu yapıyo anlayamıyoki insan

Benim eşim de birebir aynısıni yapıyor valla hepsi aynı bunların. Yalnız değilsin arkadaşım
bizi hiç düşünmüyolar bazen.bende bugün anneme gitcem farklı ildeyiz 2 hafta kalcam belki kafam dağılır birazda olsa diye beyefendi onuda istemiyo kıznı özlermiş ama zorla kabul etti bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…