2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ayyy bu duruma çok güldüm benim eşim de güzel ilgilenir ama ağlama sesine asla dayanamıyor al şunu al naparsan yap diyor

Destek al mutlaka mümkünse bence. Biraz eşine ver bir saat yat uyu. Ben öyle yapıyorum. Biz de insanız. Tüm gün tüm gece artık vücut da psikoloji de dayanmıyor çok haklısın

Kozl
bizi hiç düşünmüyolar bazen.bende bugün anneme gitcem farklı ildeyiz 2 hafta kalcam belki kafam dağılır birazda olsa diye beyefendi onuda istemiyo kıznı özlermiş ama zorla kabul etti bakalım
Mekan değişikliği bile çok iyi geliyor insana, Farklı bir evde uyuyup uyanmak bile lüks. Sana da iyi gelecek.
Destek al mutlaka mümkünse bence. Biraz eşine ver bir saat yat uyu. Ben öyle yapıyorum. Biz de insanız. Tüm gün tüm gece artık vücut da psikoloji de dayanmıyor çok haklısın
Ya ben verip neden uyuyamıyorum, sanki bakamayacak gibi mi hissediyorum ağlayacak diye mi korkuyorum nedir.

Göz muayenesi nasıl yapılıyor.özele mi gittiniz devlet hastanesine mi acaba.
Özele gittik devlette randevu bulunmuyor diye bakmadık bile.
Göz tansiyonuna bakıyorlar fotoğraf makinesi gibi bi aletle
Sonra doktor muayene ediyor ışıkla , takip ediyor mu diye bakıyor filan o kadar

Ohh süper iyi gelecek emin ol
inşallah geldiğimizde tam 2 aylık olcak belki biraz daha düzene girmeye başlarız diye ümit ediyorum aralıktada kendi evimize taşıncaz kayınvalidrm alt katta olcak onlar 3 kişi durmadıkça oraya götürcem biraz birinin kucağında biraz öbürünün öyle öyle zaman geçer inşallahplanlarıma bak kafayı yemek üzereyim

Valla bizimki bugün 55 günlük ama adeta huyu değişti uyuyan çocuk gececi oldu, gece gündüz uykusu çok azaldı yaa beb kendi anneme gözüm kapalı veriyorum ama karşı taraf söz konusu olunca kimseye veresim gelmiyor çocuğumu güvenmiyorum

Akşamlari babaya vermelisin uyutmasi için, ben çareyi öyle buldum. Böylelikle hem kalan işleri hallediyorum, hem de balkonda bı çay kahve zamanım oluyo. Ha tabi bebek tam dalamiyo uykuda öyle kucakta takiliyo ama bende denesem bende de dalamiyor o saatlerde uykuya. Onu farkedeli veriyorum babasına, hem bu şekilde bana hiç vermiyorsun çocuğu bende aynı şeyi yapicam nasılsa demesinden kurtulmuş oluyorum. Gece arkasını dönüp uyuyor ama olsun

Olsun yapmayacak olsan bile bu güvence insana ilaç gibi gelir eminim.

tabi benimde kendi annemde içim daha rahat keşke yakın olsa annembizimki doğduğundan beri geceleri çok uyumuyo inşallah olumlu yönde değişirbazen gündüzde uyumuyo işte o zaman sıkıntı gündüz zaten pedtilimi çıkarıyo bide geceyi kaldıramıyorum o zaman

Anneme geldim de gün içinde ilgileniyor geceleri ben bakıyorum sabah da veriyorum 1-2 saat fazladan uyuyorum halıları yıkatcam diye pazartesi dönüyorum bakalım 1 hafta tek kalacağız işin kötü yanı ağlıyor ama neden onu bilememek kötü aç değil gazı yok uykusunu almış ağlıyor habire umarım ataktan dolayıdır

Babası göreve gitti 2 hafta yok 1 hafta tek kalacağız ilk defa bu kadar uzun yalnız kalacağız umarım üstesinden gelebilirim

İncir uyutması yapıp yedim baya arttı bir de tahin helvası çok iyi geldi.

İncir uyutması yapıp yedim baya arttı bir de tahin helvası çok iyi geldi.
İncir gaz yapıyor mu?? İnternette her şeye yapmaz ama bazı annelerde yapar gibi objektif olmayan bir şekilde yazdığı içim güvenemiyorum.
Tatlı çekiyor canım dün aklıma gelmişti hatta.

selamlar annelerim doğumdan beri söylemesi ayıp şiddetli kabız yaşıyorum geçer diye çok önemsememiştim ama geçmedi ve çok can yakıcı. Artık makattan kan geliyor wc girdiğimde ve batıyor. Kusura bakmayın biraz açık oldu. Bu durumu yaşayan tavsiyesi olan var mı? Duphalac şurup verdi acil yeni kullanmaya başladım ama faydası olur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…