Şans eseri yaşıyor kısmı cok güldürdü beni.bende hep eşime derim aynısınıBizimki de emdikten sonra gazını çıkarır o da gönlü olursa keyfi yerindeyse karnı toksa tuvalette değilse falan
Dış kısıma sürüyorum ben de ince bir tabaka yapışıklık muhabbetini öğrendiğimden beri kaynanamın yoğurt sürer gibi sürdüğü geliyor aklıma annem gelip ince sürmen lazım diyene kadar ben de doğrusu o sanıyordum Allah korudu yavrumu gerçekten bu kadın bir de başkasının kız çocuğuna bakıyor 6 aylıktan beri nasıl bilmez bunları anlamıyorum zaten diyorum 3 çocuğu var hepsi şans eseri yaşıyor
Uyuyor kucağımda uyanınca emer inşallahBence uykuya dalamiyo olabilir sadece aç olsa ortalığı yıkar, biraz aç olsa da uyuyabiliyorlar bence uyumasına odaklan bı saat sonra gibi uyanırsa anca emicek gibi duruyor
Doğru bak haklısın, ben önce o serumdan sıkıp yumuşattım o şekilde çektim sonrasında.Bizim doktor öneriyorda kuruysa falan çekince kanıyormuş ondan dikkatli olmak gerekli herhalde o yüzden sakıncalı diyorlar. Bizimkide alıştı ağlamıyor artık rahatlıyor sümüklerden kurtulunca
Bizimki de emdikten sonra gazını çıkarır o da gönlü olursa keyfi yerindeyse karnı toksa tuvalette değilse falan
Dış kısıma sürüyorum ben de ince bir tabaka yapışıklık muhabbetini öğrendiğimden beri kaynanamın yoğurt sürer gibi sürdüğü geliyor aklıma annem gelip ince sürmen lazım diyene kadar ben de doğrusu o sanıyordum Allah korudu yavrumu gerçekten bu kadın bir de başkasının kız çocuğuna bakıyor 6 aylıktan beri nasıl bilmez bunları anlamıyorum zaten diyorum 3 çocuğu var hepsi şans eseri yaşıyor
YA peki gerçekten ne tüketiyorsunValla zaten vücutta birikiyor bu alerjenler hemen temizleniyor malesef. Bugün gastroenterolojiye gittik 4 tüp kan verdik. Sonuç negatifte çıksa alerji yok demek değildir. Belirtiler bizim için tanı yerine geçer dediler. Şimdilik süt ürünleri kesinlikle yok. Keçi, koyun hepsi. Yumurtayı da kestik. Bu doktor dana etine donebilirsin gözlemleyerek dedi. Zor işler, bu arada son üç dorttur kan görmüyoruz çok şükür yarın tam anlamıyla diyete gireli 14gun olacak. Sende de kırmızı döküntüler, huzursuzluk, kusma, kakada kan, hatta saçta konak vs varsa bı doktor görüşü al derim.
Bı de yazdıklarını görünce söyleyeyim dedim. İç dudaklara ben pek girmiyorum inceleyerek, oradaki flora önemli, kaka vs tabi olmamalı ama temizleyin derken içeriyi enfekte edebiliriz ama dikkat, oralara pek girme, ya da sık sık uğraşma olur mu? Bana annem demişti ben temizlemeye çalıştığında orda hafif beyaz şeyler vardı, oraları çok elleme dedi aynı şekilde doktoruna sordum o da öyle dedi
Üstündeki elbiseler çok mu kalındı ki 200 gram eksik hesapladılarKızlar bu arada aile hekimliğinde kilo ölçümü uzerindeki giysi ile yapılmıştı ve 200 Gr eksik kabul etmişlerdi. 2 farklı doktorda bez yeni ise 100 Gr eksik hesaplanmali dedi. Buna göre 800 Gr almışız. 600-800 arası normal kabul ediliyor ve ek gıda gerekli gorulmuyormus
Acıkınca ortalığı yıka yıka uyanır uykuya da ihtiyaçları var en iyisi yatsınÖyle yaptım şimdi emdi 2-3 dk bıraktı. Dolandırdım ayakta biraz uyuyakladı. Bakalım ne zaman uyanacak
Zaten bebek arabasını indirmek bebekle çıkmaktan daha zor benim de kanguru kolayıma geliyorKızlar sling soranlar vardı, bugün çok daha iyi bağladım ve dışarıdayken hep uyudu çok rahat etti bebeğim. Tabi ben de rahat ettim bebek arabası tangır Tungur zormuş bu daha kolay tavsiye ederim.
Emzik kullanıyor musunUyandı hemen meme verdim yine 1-2 emdi uyudu. Oturup ağlayacağım ya
maşallah baya almış benimki en fazla 10 dakka emerek mamasız 1150 aldınilk ay.az emiyo ama gaz çıkarırken hep kusuyor demekki doyuyo diye düşünüyorum bence biraz zorlamaya çalış zorla ağzına ver başka ne yağılabilir bilemiyorumMamayı azalt dedi. Azaltıcam mecburen ama emzirme işini nasıl çözcem bilmiyorum 1400 almış 1 ayda
Al benden de o kadar ya, bebek arabasına poşeti yerleştir destek koy bebeği koy battaniye koy üstünü ört resmen bi hazırlıkZaten bebek arabasını indirmek bebekle çıkmaktan daha zor benim de kanguru kolayıma geliyor
31-32 günlükken yani daha yeni. Gece 12 den sabah 4 e kadar hiç uyumamıştı. İnş bi daha olmazGüzel anneler ilk ataginizi kaç günlükken geçirdiniz? Biz 27 günlük olduk iki gündür ne uyku kaldı ne başka birşey acaba büyüme atağına mi girdik yoksa. Mama takviyesi mi yapsam? Kararsız kaldim
Gaz yapar diye bakliyatlari elemistim ama onlari da yemem gerektiğini soylediler. Dün nohut yedim mesela.. Hurma, ceviz, muz, reçel yiyorum genelde tatlı ihtiyacımı karşılamak için. Sebze, tavuk, balık,kuzu eti, yumurta ve yogurtsuz hamurisleri, yeşillik, meyve yiyorum. dana etine bugün geri dönüp deniycem. Yemek yaparken de sadece zeytinyağı kullanıyorum. En çok paketli gıda zorluyor beni can bu çekiyor yani mayonezdir, bisküvidirçok güzel ifade ettin
YA peki gerçekten ne tüketiyorsun
Yediğim bi yumurta bi kaşarlı tost var şimdiden diyet stresi sardı beni
Kan görmek insanı moral olarak ayrıca düşürür sanırım umarım tekrarlamaz artık
Kızımın sadece kakada sorun var vücudunda saçında hiçbir şey yok çok şükür ya. kanı takipteyim umarım onu da görmeyiz hiçbirimiz
Teşekkür ederim paylaştığın için farkındayım cok aşırı uğraşmıyorum ama malum ishal durumlarından dolayı muhakkak bulaşıyor, pamukla bi kaç sefer Yukarıdan aşağıya sıyırma yapıyorum
Beyazlıklara takılmayacağım artık öğrendiğim iyi oldu
Ağlardı di mi ya aç olsaAcıkınca ortalığı yıka yıka uyanır uykuya da ihtiyaçları var en iyisi yatsın
KullanıyorumEmzik kullanıyor musun
Ah 10 dk emse içim rahatlayacak ama emmiyor iştemaşallah baya almış benimki en fazla 10 dakka emerek mamasız 1150 aldınilk ay.az emiyo ama gaz çıkarırken hep kusuyor demekki doyuyo diye düşünüyorum bence biraz zorlamaya çalış zorla ağzına ver başka ne yağılabilir bilemiyorum
Yok ya uzun kollu üst ve alt bı de çorap, bezi de yeniydi.Üstündeki elbiseler çok mu kalındı ki 200 gram eksik hesapladılar
Nohuttan sonra bir şey olmadı mı bizimki mercimekte gazmana dönüştüGaz yapar diye bakliyatlari elemistim ama onlari da yemem gerektiğini soylediler. Dün nohut yedim mesela.. Hurma, ceviz, muz, reçel yiyorum genelde tatlı ihtiyacımı karşılamak için. Sebze, tavuk, balık,kuzu eti, yumurta ve yogurtsuz hamurisleri, yeşillik, meyve yiyorum. dana etine bugün geri dönüp deniycem. Yemek yaparken de sadece zeytinyağı kullanıyorum. En çok paketli gıda zorluyor beni can bu çekiyor yani mayonezdir, bisküvidiryani hamurisleri elendi bende, anca pişi fln.. vegan bı mayonez, bı çikolata buldum, onlari sipariş edicem bakalım. Muhtemelen de 15 gün sonra yumurtayı denetebilir diye düşünüyorum. Süt ürünleri epey bekleyecek.
Sen üzme kendini o uyurken keyfine bak nasıl olsa uyanır 2 aylık bebek. Uyandırıp besleme mecburiyeti sarılık zamanı var açığı da kapatır 2. Ay aşınızı olduysanız onun ağırlığı da olabilirAğlardı di mi ya aç olsa
Kullanıyorum
Ah 10 dk emse içim rahatlayacak ama emmiyor işte
Bunun nesi 200 gram bebek kıyafetleri el kadar zaten 50 gram anca gelir boş bezin de ağırlığı sanmıyorum 150 gram gelsin kafalarına göre sağlık ocaklarının her şey sanki hiç sevmiyorum bana denk gelen hemşireler acayip egolu sanırsın sağlık bakanılarYok ya uzun kollu üst ve alt bı de çorap, bezi de yeniydi.
Geç döllenme olabilir düzenli artışı takip edin 2 günde 2 kat artması lazım artmıyorsa kimyasal gebelik olabilirMerhaba sevgili anneler anne adayları. Benim reglim bugun itibariyle 3 gun gecikti. Dun kan testi yaptirdim beta 43.9 cikti. Ozelde yaptirdigim icin sonucu gosteremedim. Sizce pozitif mi bu sonuc.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?