2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Şans eseri yaşıyor kısmı cok güldürdü beni.bende hep eşime derim aynısını

Bizim doktor öneriyorda kuruysa falan çekince kanıyormuş ondan dikkatli olmak gerekli herhalde o yüzden sakıncalı diyorlar. Bizimkide alıştı ağlamıyor artık rahatlıyor sümüklerden kurtulunca
Doğru bak haklısın, ben önce o serumdan sıkıp yumuşattım o şekilde çektim sonrasında.

Kızlar sling soranlar vardı, bugün çok daha iyi bağladım ve dışarıdayken hep uyudu çok rahat etti bebeğim. Tabi ben de rahat ettim bebek arabası tangır Tungur zormuş bu daha kolay tavsiye ederim.

çok güzel ifade ettin
YA peki gerçekten ne tüketiyorsun
Yediğim bi yumurta bi kaşarlı tost var şimdiden diyet stresi sardı beni
Kan görmek insanı moral olarak ayrıca düşürür sanırım umarım tekrarlamaz artık

Kızımın sadece kakada sorun var vücudunda saçında hiçbir şey yok çok şükür ya. kanı takipteyim umarım onu da görmeyiz hiçbirimiz

Teşekkür ederim paylaştığın için farkındayım cok aşırı uğraşmıyorum ama malum ishal durumlarından dolayı muhakkak bulaşıyor, pamukla bi kaç sefer Yukarıdan aşağıya sıyırma yapıyorum
Beyazlıklara takılmayacağım artık öğrendiğim iyi oldu

Üstündeki elbiseler çok mu kalındı ki 200 gram eksik hesapladılar

Kızlar sling soranlar vardı, bugün çok daha iyi bağladım ve dışarıdayken hep uyudu çok rahat etti bebeğim. Tabi ben de rahat ettim bebek arabası tangır Tungur zormuş bu daha kolay tavsiye ederim.
Zaten bebek arabasını indirmek bebekle çıkmaktan daha zor benim de kanguru kolayıma geliyor

Mamayı azalt dedi. Azaltıcam mecburen ama emzirme işini nasıl çözcem bilmiyorum 1400 almış 1 ayda
maşallah baya almış benimki en fazla 10 dakka emerek mamasız 1150 aldınilk ay.az emiyo ama gaz çıkarırken hep kusuyor demekki doyuyo diye düşünüyorum bence biraz zorlamaya çalış zorla ağzına ver başka ne yağılabilir bilemiyorum

Güzel anneler ilk ataginizi kaç günlükken geçirdiniz? Biz 27 günlük olduk iki gündür ne uyku kaldı ne başka birşey acaba büyüme atağına mi girdik yoksa. Mama takviyesi mi yapsam? Kararsız kaldim
31-32 günlükken yani daha yeni. Gece 12 den sabah 4 e kadar hiç uyumamıştı. İnş bi daha olmaz

Gaz yapar diye bakliyatlari elemistim ama onlari da yemem gerektiğini soylediler. Dün nohut yedim mesela.. Hurma, ceviz, muz, reçel yiyorum genelde tatlı ihtiyacımı karşılamak için. Sebze, tavuk, balık,kuzu eti, yumurta ve yogurtsuz hamurisleri, yeşillik, meyve yiyorum. dana etine bugün geri dönüp deniycem. Yemek yaparken de sadece zeytinyağı kullanıyorum. En çok paketli gıda zorluyor beni can bu çekiyor yani mayonezdir, bisküvidir yani hamurisleri elendi bende, anca pişi fln.. vegan bı mayonez, bı çikolata buldum, onlari sipariş edicem bakalım. Muhtemelen de 15 gün sonra yumurtayı denetebilir diye düşünüyorum. Süt ürünleri epey bekleyecek.

Acıkınca ortalığı yıka yıka uyanır uykuya da ihtiyaçları var en iyisi yatsın
Ağlardı di mi ya aç olsa
Emzik kullanıyor musun
Kullanıyorum
Ah 10 dk emse içim rahatlayacak ama emmiyor işte

Merhaba sevgili anneler anne adayları. Benim reglim bugun itibariyle 3 gun gecikti. Dun kan testi yaptirdim beta 43.9 cikti. Ozelde yaptirdigim icin sonucu gosteremedim. Sizce pozitif mi bu sonuc.

Nohuttan sonra bir şey olmadı mı bizimki mercimekte gazmana dönüştü

Ağlardı di mi ya aç olsa

Kullanıyorum

Ah 10 dk emse içim rahatlayacak ama emmiyor işte
Sen üzme kendini o uyurken keyfine bak nasıl olsa uyanır 2 aylık bebek. Uyandırıp besleme mecburiyeti sarılık zamanı var açığı da kapatır 2. Ay aşınızı olduysanız onun ağırlığı da olabilir

Yok ya uzun kollu üst ve alt bı de çorap, bezi de yeniydi.
Bunun nesi 200 gram bebek kıyafetleri el kadar zaten 50 gram anca gelir boş bezin de ağırlığı sanmıyorum 150 gram gelsin kafalarına göre sağlık ocaklarının her şey sanki hiç sevmiyorum bana denk gelen hemşireler acayip egolu sanırsın sağlık bakanılar

Merhaba sevgili anneler anne adayları. Benim reglim bugun itibariyle 3 gun gecikti. Dun kan testi yaptirdim beta 43.9 cikti. Ozelde yaptirdigim icin sonucu gosteremedim. Sizce pozitif mi bu sonuc.
Geç döllenme olabilir düzenli artışı takip edin 2 günde 2 kat artması lazım artmıyorsa kimyasal gebelik olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…