2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar ev işlerini nasıl yapıyorsunuz? Uyumaya zor vakit buluyorum. Evi de anca toparlıyorum öyle derin bi temizlik yapmak için içim gidiyor ama fırsat bulamıyorum bi türlü nasıl olacak böyle

Geç döllenme olabilir düzenli artışı takip edin 2 günde 2 kat artması lazım artmıyorsa kimyasal gebelik olabilir
Tesekkur ederim. Yarın doktora gidicem en net cevabı almak icin cunku beta olayı beni aşırı strese soktu. Ilk gebeligim olucak bilgi acisindan daha iç rahatlatici cevabi doktordan alirim.

Bizimki de öyle biraz egoluyuz. Diyorum ki her kakada kan var, ee olabilir fln diyo, dana etini niye kestin diyo.. doktor dedi dedim niye girmiş ki o kadar derine diyo ne bileyim ben yani.. çocuğu daha sık besle diyo, zaten 3.5 4 saatte besliyorum. Emer emmez uyumuyo ki çocuk, bu kez 1, 1.5 saat uykuyla uyandirmam gerekcek.

Kızlar ev işlerini nasıl yapıyorsunuz? Uyumaya zor vakit buluyorum. Evi de anca toparlıyorum öyle derin bi temizlik yapmak için içim gidiyor ama fırsat bulamıyorum bi türlü nasıl olacak böyle
O benim de kanayan yaram. Dip köşe yapamıyorum tabi ama zaten evvelden beri düzenliyimdir sağolsun eşim de Başak Burcu olmasından mütevellit düzenlidir :)

Aldığımı aldığım yere koyuyorum, geceden bulaşık vs bırakmıyorum hiç tezgahta Öyle olunca düzenli oluyor ev olabildiği kadar. Evi bebiş uyurken sürüyorum öyle böyle. Robot var bazen onu açıyorum. Temizlik konusunda da dediğim gibi dip köşe malesef yapamıyoruz hal kalmıyor çünkü. Temizliğe gelen biri vardı ama bebek çok küçük diye daha almadım onu almayı planlıyorum bir kaç hafta sonra.

Herkes bırak yapma diyor ama alışmışım düzene tertibe temizliğe içim rahat etmiyor. Zaten hayatımız epey değişti bu konudaki değişimi kaldıramam

Yok daha olmadık aşıyı. 1. Ay aşısını hasta olduğu için geç olmuştu bunu da geç olacak o yüzden

Kesinlikle. Ya ben de birini çağırmayı planlıyorum ama buraya geleli çok olmadı çevremde de güvenilir birini tanıyan kimse yok. Rastgele kimseyi de çağıramıyor insan bu zamanda. İnsanlar da o kadar anlayışsız ki misafir gelip hizmet ikram bekliyorlar. Bu eski kadınlar nasıl yapıyormuş şaşırıp kalıyorum valla bizden de aynısını bekliyorlar ona da bi güceniyorum bi ben mi yetişemiyorum işlere diye buraya yazayım dedim. Çok dert oldu içime

Emin ol kimse hiçbir şeye yetişemiyor şuan. Ben mesela duş alacağım yorgunluktan dün alamadım bugüne kaldı, şimdi beşiği banyo önüne çekip kapıyı açıp almayı planlıyorum

İzzeti ikram beklemeleri çok yanlış. Gelen bari gelirken bir şey getirsin. Gelene bir şey verme canım bence, anlayış göstermeyen de kendi bilir. Bu dönemde temizlik ikram vs bunları sorgulayan gelmesin bir zahmet.

Çok açım, sürekli yemek yemek istiyorum böyle giderse hamilelikte almadığım kiloyu emzirme döneminde alacağım.

Uyudukça ufak tefek yapıyorum robot süpürge çalışıyor her gün doğdu doğalı dip köşe giremedim eve döndüğümde halıları yıkamaya verip süpürür silerim halıları sererim max temizlik bu olur şu an için

İşte bu en iyisini ben bilirim kafası. asla yeniliğe, farklı fikire açık olmayan, bir iki bilgiyle kendini kaf dağında görenler. bu tip insanlara ne kadar anlatırsan anlat dinlemez bile bazısı da dinler gibi gözüküp lafını bitirmeni bekler sonra yine kendi bildiğini okur. Kendini yorduğunla kalırsın he aynen de geç

Çok açım, sürekli yemek yemek istiyorum böyle giderse hamilelikte almadığım kiloyu emzirme döneminde alacağım.
Ben de öyleyim baktım önünü alamıyorum boğazım durmuyor tartıda hep artış görüyorum yediklerimi değiştirdim sebze yiyorum altınbaşak kepekli grissini var onu atıyorum ağzıma ne bileyim tatlı yemiyorum da bir tane hurma yiyorum mesela

Ay valla eşim beni çok zorluyor çiş yaptı hemen değiş diyor. Bencede uyku daha önemli bide ben uyandımmı hemen uykuya dalamıyorum sütüm azalıyor uykusuzluktan
Kendisi değiştirsin o zaman değiştirmiyorsa da sütüm azalıyor mama almak zorunda kalırız diye duygu sömürüsü yapılabilir bence

bebeğimin burnuna serum suyu sıkıp sonra aspirstörle çekiyorum fizyolojik serum almamıştım enjektörle sıkarken ilk defa tek yaptığım için azcıkta gözüne geldi kafasını tam tutamadım sanırım hemen sildim yüzünü rahatladı uyudu ama bişi olmamıştır dimi gözüne(ben çok pippirik bi anne olucam sanırım)

3 saattir uyuyor. Çok üzülüyorum ya aç uyuyosa diye ya
ben uyanmazsa 4 saate kadar bekliyorum uykuluyken yine emmek istemiyo yataktan alınca altını alıyorum o zamna uyanıyo hemen aranmaya başlıyo.yani en fazla 4 saat bekle bence kaldırıncada ilk altını al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…