2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ben de bugün öyle uyandım. Ama ben çok köt beslendim bu hafta malesef, hep katı yedim ondan kaynaklandığını düşünüyorum. Doktorum bana prebiyotik vermişti hamilelikte.Geçmiş olsun biz bol su içelim.

Merhaba
Kızım için alerji testi yaptırdım sonuçları paylaşıyorum anlayan varsa yardımcı olabilir mi?

Benimki doğumdan beri hatta hamilelikte de vardı ama bu kadar can yakıcı değildi. Şuan bildiğiniz wc girince ağlıyorum o dereceyim sizede çok geçmiş olsun

Ben o şurubu hiç beğenmedim kullanınca saçma sapan bir hale sokuyor bağırsakları.
Ben sezaryen zamanı gazımı kolay çıkarmak için incir kayısı kuru erik kaynatıp blenderdan çekmiştim doğumdan sonra hamilelikten kalan çok affedersiniz makatta sıyrık vardı ara ara kanayan ve 1 ay önce tekrar olunca bende tekrar bu üçlüyü kaynatıp blenderdan çektim her gün 1 bardak içiyordum demir ilacımı ona damlatıyorum hem demir ilacı kabızlık yapmıyor hem de düzene girdi ondan sonra kanama yaşamadım belki yardımcı olur

İlaç mı dokundu ? Benimde demir ilacı loğusalıkta hap olarak verilmişti ben onu ilk başta içip sonra içmemiştim acaba onu mu içmek gerekirdi kabızlık için ondan da olmuş olabilir mi ki

Geçmiş olsun. Gebelikte Duphalac kullanmıştım. 24 saat içinde etki gösteriyordu bende, fakat asiri da gaz yapardı. Kan, catlaktan dolayı ise sıcak suyu duşta üç dk kadar polise tutmak iyi geliyor. Ordako kan akışı artıyor ve iyileştiren hücreler dhaa hizli çalışıyor, aklınızda olsun

Aynı durum bende de var. Hatta bugün kan geldi benden de. Çatlağı geçirmek için bir ilaç kullanıyorum krem şeklinde. Gebelik boyunca hiç kabız olmamıştım. Ama şimdi saatlerce emzirmek için oturmaktan oluyor sanırım

Kan ve çatlak yok. O zaman duphalac etki gösterecek mi bi takip edeyim ben teşekkür ederim birazda beslenmeye cok dikkat etmemiştim ondan da devam ediyor olabilir

Sezaryen le mi alakalı acaba diye düşünüyorum ben hiç hayatımda böyle kabız olmadım daha doğrusu hiç kabızlık yaşamazdım çünkü. Metabolizmam hızlıdır normalde. Çünkü emzirmeden önce doğum gününden beri kabızlık bu şekilde devam ediyor emzirmeyle ilgili değildir bence.

Kozl

Mekan değişikliği bile çok iyi geliyor insana, Farklı bir evde uyuyup uyanmak bile lüks. Sana da iyi gelecek.

Ya ben verip neden uyuyamıyorum, sanki bakamayacak gibi mi hissediyorum ağlayacak diye mi korkuyorum nedir.
Uyuma kapat gözlerini uzan. Başka işle meşgul olma,yine iyi gelir. O konuda haklısın ben de başka birisi asla bakamyacak modundayım.

Çok iyi yaptın annene gitmekle, anne candır, dinlenirsin, sütün de güzel gelir keşke ben de gidebilsem

İlaç mı dokundu ? Benimde demir ilacı loğusalıkta hap olarak verilmişti ben onu ilk başta içip sonra içmemiştim acaba onu mu içmek gerekirdi kabızlık için ondan da olmuş olabilir mi ki
Yok demir ilaçları genel olarak kabızlık yapıyor benim demirim düşük olduğu için demir ilacı başlamıştık hamileliğin en başından beri o yüzden kabızlık oluştu bunun sonuncunda da makatta sıyrık gelişti hala daha pirinç, patates, hamur işi yediğim zaman kanamalar tekrarlıyor öbür taraftan kan seviyem de düşük. o kadar düşük ki ameliyattan sonra kan nakli yapıldı bana şimdi ise ocean demir ilacı kullanıyorum damla şeklinde olan çocuklar için o üçlü karışıma damlatıyorum kabızlık yapmıyor hem de kan demir değerim 11 olmuş 5lerden geldim buralara

Duphalac beni daha kötü yaptı cok gaz yapıyordu özellikle. çareyi bunda buldum.probiyotikte cok işe yarıyor

Eklentiler

• IMG_20221027_200152.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_20221027_200353.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar 1 haftadır bebeğim emiyor ve sonra kusuyo bugün emerken kustu, herzaman olmuyo canım sıkıldı yaşayan var mı nurse harveys suruba bağlamıştım, 2 gün ara verdim ama yine de yaşıyoruz
Ağladığı zaman ben de sebebini bilmediğim için panik oluyorum öyle durumlarda soyundurun belki kıyafetinde bir yer kaşındırıyor diyolar işe yarıyo yada aspiratörün altına götürüyorum sakinleşiyo deneyebilirsiniz :)

Sizede geçmiş olsun benim demirle ilgili bir sorunum olmadı ama doğumdan sonra yazmış doktor demir için hap. Nedenini bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…