Ben de bugün öyle uyandım. Ama ben çok köt beslendim bu hafta malesef, hep katı yedim ondan kaynaklandığını düşünüyorum. Doktorum bana prebiyotik vermişti hamilelikte.Geçmiş olsun biz bol su içelim.selamlar annelerimdoğumdan beri söylemesi ayıp şiddetli kabız yaşıyorum geçer diye çok önemsememiştim ama geçmedi ve çok can yakıcı. Artık makattan kan geliyor wc girdiğimde ve batıyor. Kusura bakmayın biraz açık oldu. Bu durumu yaşayan tavsiyesi olan var mı? Duphalac şurup verdi acil yeni kullanmaya başladım ama faydası olur inş.
Benimki doğumdan beri hatta hamilelikte de vardı ama bu kadar can yakıcı değildi. Şuan bildiğiniz wc girince ağlıyorum o dereceyimBen de bugün öyle uyandım. Ama ben çok köt beslendim bu hafta malesef, hep katı yedim ondan kaynaklandığını düşünüyorum. Doktorum bana prebiyotik vermişti hamilelikte.Geçmiş olsun biz bol su içelim.
Ben o şurubu hiç beğenmedim kullanınca saçma sapan bir hale sokuyor bağırsakları.selamlar annelerimdoğumdan beri söylemesi ayıp şiddetli kabız yaşıyorum geçer diye çok önemsememiştim ama geçmedi ve çok can yakıcı. Artık makattan kan geliyor wc girdiğimde ve batıyor. Kusura bakmayın biraz açık oldu. Bu durumu yaşayan tavsiyesi olan var mı? Duphalac şurup verdi acil yeni kullanmaya başladım ama faydası olur inş.
Makinadan hiç haberim yok doktorumuzda demedi öyle birşey cildine bakıp sıkıntı yok dedi bende kendisine güvendim tamamenİyi çok şükür bizimde düşmeye devam ediyor şuan 7 ye düştü Bizim makinayla ölçülüyor artık kan almıyorlar değeri yüksek olmadığı için.
İlaç mı dokundu ? Benimde demir ilacı loğusalıkta hap olarak verilmişti ben onu ilk başta içip sonra içmemiştim acaba onu mu içmek gerekirdi kabızlık içinBen o şurubu hiç beğenmedim kullanınca saçma sapan bir hale sokuyor bağırsakları.
Ben sezaryen zamanı gazımı kolay çıkarmak için incir kayısı kuru erik kaynatıp blenderdan çekmiştim doğumdan sonra hamilelikten kalan çok affedersiniz makatta sıyrık vardı ara ara kanayan ve 1 ay önce tekrar olunca bende tekrar bu üçlüyü kaynatıp blenderdan çektim her gün 1 bardak içiyordum demir ilacımı ona damlatıyorum hem demir ilacı kabızlık yapmıyor hem de düzene girdi ondan sonra kanama yaşamadım belki yardımcı olur
Geçmiş olsun. Gebelikte Duphalac kullanmıştım. 24 saat içinde etki gösteriyordu bende, fakat asiri da gaz yapardı. Kan, catlaktan dolayı ise sıcak suyu duşta üç dk kadar polise tutmak iyi geliyor. Ordako kan akışı artıyor ve iyileştiren hücreler dhaa hizli çalışıyor, aklınızda olsunselamlar annelerimdoğumdan beri söylemesi ayıp şiddetli kabız yaşıyorum geçer diye çok önemsememiştim ama geçmedi ve çok can yakıcı. Artık makattan kan geliyor wc girdiğimde ve batıyor. Kusura bakmayın biraz açık oldu. Bu durumu yaşayan tavsiyesi olan var mı? Duphalac şurup verdi acil yeni kullanmaya başladım ama faydası olur inş.
Aynı durum bende de var. Hatta bugün kan geldi benden de. Çatlağı geçirmek için bir ilaç kullanıyorum krem şeklinde. Gebelik boyunca hiç kabız olmamıştım. Ama şimdi saatlerce emzirmek için oturmaktan oluyor sanırımselamlar annelerimdoğumdan beri söylemesi ayıp şiddetli kabız yaşıyorum geçer diye çok önemsememiştim ama geçmedi ve çok can yakıcı. Artık makattan kan geliyor wc girdiğimde ve batıyor. Kusura bakmayın biraz açık oldu. Bu durumu yaşayan tavsiyesi olan var mı? Duphalac şurup verdi acil yeni kullanmaya başladım ama faydası olur inş.
Kan ve çatlak yok. O zaman duphalac etki gösterecek mi bi takip edeyim ben teşekkür ederimGeçmiş olsun. Gebelikte Duphalac kullanmıştım. 24 saat içinde etki gösteriyordu bende, fakat asiri da gaz yapardı. Kan, catlaktan dolayı ise sıcak suyu duşta üç dk kadar polise tutmak iyi geliyor. Ordako kan akışı artıyor ve iyileştiren hücreler dhaa hizli çalışıyor, aklınızda olsun
Sezaryen le mi alakalı acaba diye düşünüyorum ben hiç hayatımda böyle kabız olmadım daha doğrusu hiç kabızlık yaşamazdım çünkü. Metabolizmam hızlıdır normalde. Çünkü emzirmeden önce doğum gününden beri kabızlık bu şekilde devam ediyor emzirmeyle ilgili değildir bence.Aynı durum bende de var. Hatta bugün kan geldi benden de. Çatlağı geçirmek için bir ilaç kullanıyorum krem şeklinde. Gebelik boyunca hiç kabız olmamıştım. Ama şimdi saatlerce emzirmek için oturmaktan oluyor sanırım
Uyuma kapat gözlerini uzan. Başka işle meşgul olma,yine iyi gelir. O konuda haklısın ben de başka birisi asla bakamyacak modundayım.Kozl
Mekan değişikliği bile çok iyi geliyor insana, Farklı bir evde uyuyup uyanmak bile lüks. Sana da iyi gelecek.
Ya ben verip neden uyuyamıyorum, sanki bakamayacak gibi mi hissediyorum ağlayacak diye mi korkuyorum nedir.
Çok iyi yaptın annene gitmekle, anne candır, dinlenirsin, sütün de güzel gelirAnneme geldim de gün içinde ilgileniyor geceleri ben bakıyorum sabah da veriyorum 1-2 saat fazladan uyuyorum halıları yıkatcam diye pazartesi dönüyorum bakalım 1 hafta tek kalacağız işin kötü yanı ağlıyor ama neden onu bilememek kötü aç değil gazı yok uykusunu almış ağlıyor habire umarım ataktan dolayıdır
Yok demir ilaçları genel olarak kabızlık yapıyor benim demirim düşük olduğu için demir ilacı başlamıştık hamileliğin en başından beri o yüzden kabızlık oluştu bunun sonuncunda da makatta sıyrık gelişti hala daha pirinç, patates, hamur işi yediğim zaman kanamalar tekrarlıyor öbür taraftan kan seviyem de düşük. o kadar düşük ki ameliyattan sonra kan nakli yapıldı bana şimdi ise ocean demir ilacı kullanıyorum damla şeklinde olan çocuklar için o üçlü karışıma damlatıyorum kabızlık yapmıyor hem de kan demir değerim 11 olmuş 5lerden geldim buralaraİlaç mı dokundu ? Benimde demir ilacı loğusalıkta hap olarak verilmişti ben onu ilk başta içip sonra içmemiştim acaba onu mu içmek gerekirdi kabızlık içinondan da olmuş olabilir mi ki
Duphalac beni daha kötü yaptı cok gaz yapıyordu özellikle. çareyi bunda buldum.probiyotikte cok işe yarıyorselamlar annelerimdoğumdan beri söylemesi ayıp şiddetli kabız yaşıyorum geçer diye çok önemsememiştim ama geçmedi ve çok can yakıcı. Artık makattan kan geliyor wc girdiğimde ve batıyor. Kusura bakmayın biraz açık oldu. Bu durumu yaşayan tavsiyesi olan var mı? Duphalac şurup verdi acil yeni kullanmaya başladım ama faydası olur inş.
Araba salladikca uyur merak etmebebekle ilk yolculuğumuza çıktık yol 2 bçk saat ama durmazsa diye bi korku var içimde şimdilik uyuyo umarım rahat devam eder
Hadi ya bende napıcağımı bilemiyorum sizinde mi şiddetli kabız var? Ben bugün zeytinyağla limon karışımı falan içmeye başladımDuphalac beni daha kötü yaptı cok gaz yapıyordu özellikle. çareyi bunda buldum.probiyotikte cok işe yarıyor
Yaa benim bebiş arabada asla uyumuyor aksine boncuk boncuk gözler açık etrafı izliyor, kendine has biriAraba salladikca uyur merak etmeiyi yolculuklar
Sizede geçmiş olsun benim demirle ilgili bir sorunum olmadı ama doğumdan sonra yazmış doktor demir için hap. Nedenini bilmiyorum.Yok demir ilaçları genel olarak kabızlık yapıyor benim demirim düşük olduğu için demir ilacı başlamıştık hamileliğin en başından beri o yüzden kabızlık oluştu bunun sonuncunda da makatta sıyrık gelişti hala daha pirinç, patates, hamur işi yediğim zaman kanamalar tekrarlıyor öbür taraftan kan seviyem de düşük. o kadar düşük ki ameliyattan sonra kan nakli yapıldı bana şimdi ise ocean demir ilacı kullanıyorum damla şeklinde olan çocuklar için o üçlü karışıma damlatıyorum kabızlık yapmıyor hem de kan demir değerim 11 olmuş 5lerden geldim buralara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?