2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Biz de öyleyiz
En başından beri hatt, baya fışkırmalı kusuyor. Memeden bıraktığı an gaz çıkarmaya aldığımda boşaltıyor sütü, hatta bugün memeden kusarak çıktı bir anda. Normalmiş doktor öyle söyledi. fazlasını atıyormuş vücut.

Hadi ya bende napıcağımı bilemiyorum sizinde mi şiddetli kabız var? Ben bugün zeytinyağla limon karışımı falan içmeye başladım
Şimdi yok ama dogumdan sonra bi 15 20 gün zorlandım gaz ve kabızlık yüzünden o zaman kullanmıştım.inşallah çözülür sorunun kabızlık cok berbat birşey

Yaa benim bebiş arabada asla uyumuyor aksine boncuk boncuk gözler açık etrafı izliyor, kendine has biri
Yaa ilginç gerçekten, genelde uyurlarGaz falan dağılır salladikca rahat ederler. Bizimki eğer acikarak uyanırsa o zmn durmuyor. Onun harici etrafı izleyip, sonra da uyuyor.

Yaa ilginç gerçekten, genelde uyurlarGaz falan dağılır salladikca rahat ederler. Bizimki eğer acikarak uyanırsa o zmn durmuyor. Onun harici etrafı izleyip, sonra da uyuyor.
Evet ya çok ilginç cidden benim yeğenler falan hep uyurdu arabaya binince benimki tam tersi açken zaten mümkün değil durmuyor basıyor çığlığı
Oyun halısı ya da ana kucaginda oyalanan bebek var mı? Benimki pek durmuyor da
Benim oğluş piyanolu oyun halısını seviyor yeni yeni 10 dk falan oyalaniyor , zamanla süre daha da artacak diye düşünüyorum. Ana kucağı kullanmıyorum o konuda fikrim yok bu sebeple

Açken Chucky gibi oluyo benim kız, vallahi korkuyorum bazen, hızlı hızlı emerken tıkanıyo yavrum Hava yutuyor, devam edemeyince gazını almak istiyorum, sanki yavrusundan ayırmışım gibi nası acıklı ağlıyo Ah yaşama içgüdüsü, el kadar bebe nası da anlatıyo derdini. Her güne, her ana bin şükür

Saat 2 den beri gaz çığlıkları bebeğimle uyumadık hala karnı ağrıyor sürekli gazını kac kere cıkartmamıza rağmenharap olduk bu gece memede cığlık atıyor emerken aniden çok yorulduk inş uyuyabiliriz ağrımız gecerse

Canım süt tazyikli geliyor olabilir mi? Süt çok ya da tazyikli geldiğinde bizimki de memeden çıkıyor ağlıyor

Emme nöbetinden erken günaydınlar herkese. Karnı yok vidi vidi kendisiyle konuşur gibi ses çıkartıp uyumuyor

Ben çingene diyordum chucky daha iyiymiş memeyi açmama bile tahammülü yok kızın emziği de emmiyor tam bir kaos o esnalarda ellerini sokuyor artık onu da keşfetti

Canım süt tazyikli geliyor olabilir mi? Süt çok ya da tazyikli geldiğinde bizimki de memeden çıkıyor ağlıyor
Yok malesef gazı cıkınca rahatlıyor ama bitmiyor gaz bu ara bas bas bağırıyor bacaklarıyla tekmeleyip ıkınıyor yavrumyarım saate bir uyanıyor çığlıkla. Sanırım karnına kramp gibi ağrı saplanıyor öyle bağıryor

Yine uyandık

Ben de işte ne yapayım emzik tutacağı, zeka kartları falan sipariş ediyorum. Yetişebilirsem BİM’e gidip şu gelen ıvır zıvır oyuncaklara bakacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…