Kızlar 1 haftadır bebeğim emiyor ve sonra kusuyo bugün emerken kustu, herzaman olmuyo canım sıkıldı yaşayan var mı nurse harveys suruba bağlamıştım, 2 gün ara verdim ama yine de yaşıyoruz
Ağladığı zaman ben de sebebini bilmediğim için panik oluyorum öyle durumlarda soyundurun belki kıyafetinde bir yer kaşındırıyor diyolar işe yarıyo yada aspiratörün altına götürüyorum sakinleşiyo deneyebilirsiniz :)
Biz de öyleyiz
En başından beri hatt, baya fışkırmalı kusuyor. Memeden bıraktığı an gaz çıkarmaya aldığımda boşaltıyor sütü, hatta bugün memeden kusarak çıktı bir anda. Normalmiş doktor öyle söyledi. fazlasını atıyormuş vücut.
Yaa ilginç gerçekten, genelde uyurlarGaz falan dağılır salladikca rahat ederler. Bizimki eğer acikarak uyanırsa o zmn durmuyor. Onun harici etrafı izleyip, sonra da uyuyor.
Yaa ilginç gerçekten, genelde uyurlarGaz falan dağılır salladikca rahat ederler. Bizimki eğer acikarak uyanırsa o zmn durmuyor. Onun harici etrafı izleyip, sonra da uyuyor.
Benim oğluş piyanolu oyun halısını seviyor yeni yeni 10 dk falan oyalaniyor , zamanla süre daha da artacak diye düşünüyorum. Ana kucağı kullanmıyorum o konuda fikrim yok bu sebeple
Açken Chucky gibi oluyo benim kız, vallahi korkuyorum bazen, hızlı hızlı emerken tıkanıyo yavrum Hava yutuyor, devam edemeyince gazını almak istiyorum, sanki yavrusundan ayırmışım gibi nası acıklı ağlıyo Ah yaşama içgüdüsü, el kadar bebe nası da anlatıyo derdini. Her güne, her ana bin şükür
Saat 2 den beri gaz çığlıkları bebeğimle uyumadık hala karnı ağrıyor sürekli gazını kac kere cıkartmamıza rağmenharap olduk bu gece memede cığlık atıyor emerken aniden çok yorulduk inş uyuyabiliriz ağrımız gecerse
Saat 2 den beri gaz çığlıkları bebeğimle uyumadık hala karnı ağrıyor sürekli gazını kac kere cıkartmamıza rağmenharap olduk bu gece memede cığlık atıyor emerken aniden çok yorulduk inş uyuyabiliriz ağrımız gecerse
Bir emme nöbetinden günaydın da benden Ahh bu minik insanlar hergun yeni bir güncelleme geliyor hepsine ayrı ayrı, bakalım daha neler neler keşfedecegiz
Açken Chucky gibi oluyo benim kız, vallahi korkuyorum bazen, hızlı hızlı emerken tıkanıyo yavrum Hava yutuyor, devam edemeyince gazını almak istiyorum, sanki yavrusundan ayırmışım gibi nası acıklı ağlıyo Ah yaşama içgüdüsü, el kadar bebe nası da anlatıyo derdini. Her güne, her ana bin şükür
Ben çingene diyordum chucky daha iyiymiş memeyi açmama bile tahammülü yok kızın emziği de emmiyor tam bir kaos o esnalarda ellerini sokuyor artık onu da keşfetti
Yok malesef gazı cıkınca rahatlıyor ama bitmiyor gaz bu ara bas bas bağırıyor bacaklarıyla tekmeleyip ıkınıyor yavrumyarım saate bir uyanıyor çığlıkla. Sanırım karnına kramp gibi ağrı saplanıyor öyle bağıryor