Kızlar bugün kontrolümüz vardı.
Doktorumu değiştireceğim galiba, sünneti sordum bence yaptırmayın dedi. Hiç yaptırmayacakmışız yani ben şok.
Dinen yaptırmak istiyorsanız da 3-6 ay arası yaptırabilirsiniz dedi. 4
4 gün evvel sağlık ocağında 57 cm çıkan boy 54 çıktı, 52 doğmuştu 2 cm mi uzadı bu çocuk eğer 4 günde çekmediyse. Keza kilosu da düşmüş çıktı. Ne ara ölçtü anlamadım zaten. sağlık ocağında hemşireyle beraber ölçtük ben bacaklarını tuttum aşağı topuk kısmından rahat ölçsün diye hatta. Doktor salladı bence resmen.
Kaş kısmında bi sertlik vardı döküntü gibi meğer Konak olmuş. Lansinoh kremi sür 3 saat bekle sonra ufala her gün yap bunu dedi bunda okeyiz.
Bu topuk kanı alınmıştı ya onda SMA bakıldı mı dedim yok dedi ama bakılması gerekiyor mu vs sordum net cevap vermedi.
Kusmayı sordum ufak reflümüz varmış ama kilo alımı normalse ve akciğer enfeksiyonu yoksa ekstra bir şey yapmaya gerek yok dedi. Sütüm ziyan olurmuş bide kıyafet çok batarmış
hope2022
buraya etiketliyorum canım seni.
Hadi hemen bakayım gidin tavrında gibiydi birde ölçümler epey farklı çıkıp sorularıma net cevap alamayınca canım sıkıldı.
Kalça usgde de çekildi ama ben şuan göremiyorum henüz düşmemiş doktor size bir şey olup olmadığını söylemiştir zaten dedi. Çekerken bir taraf İçin iyi dedi ama diğer tarafa yorum yapmamıştı mesela.