- 29 Ocak 2019
- 1.871
- 2.248
- 133
Benimki de 6da uyudu 6bucukta bağırarak uyandı gaz ile kaka yaptı ama yetmedi ana hala var 45 Dk dir mücadele veriyorum çıksın diye ama yok olmuyorYine uyandık
Ben de işte ne yapayım emzik tutacağı, zeka kartları falan sipariş ediyorum. Yetişebilirsem BİM’e gidip şu gelen ıvır zıvır oyuncaklara bakacağım.
Gaz çıktı mı insan oh diyor ama devamı olunca işte böyle eziyet ediyor çocuklara. O kadar da dikkat ediyoruz ama işte. Hava karanlıkken ayılmak bizim için de zor oluyor yavaşta aydınlanmaya başladı, gün içinde uyudular mı hemen uyumak lazım bir türlü beceremedim şu olayıBenimki de 6da uyudu 6bucukta bağırarak uyandı gaz ile kaka yaptı ama yetmedi ana hala var 45 Dk dir mücadele veriyorum çıksın diye ama yok olmuyor
Ya gaz olmasın diye neredeyse tek tip beslenir oldum herşeyden uzak durarak ama yine de böyle oluyor,klasik erkek bebekGaz çıktı mı insan oh diyor ama devamı olunca işte böyle eziyet ediyor çocuklara. O kadar da dikkat ediyoruz ama işte. Hava karanlıkken ayılmak bizim için de zor oluyor yavaşta aydınlanmaya başladı, gün içinde uyudular mı hemen uyumak lazım bir türlü beceremedim şu olayı
Bu da bizden olsun.Kucak bebesi uyuyor
Yok bizimkide daha anlamıyor sürekli deniyorum ama sonuç başarısızOyun halısı ya da ana kucaginda oyalanan bebek var mı? Benimki pek durmuyor da
Maşallah bebişeDün parktaki çekmiştim
Bizde mahvolduk bu gece 2-3 saate yakın çığlık çığlığa yavrumSaat 2 den beri gaz çığlıkları bebeğimle uyumadık hala karnı ağrıyor sürekli gazını kac kere cıkartmamıza rağmenharap olduk bu gece memede cığlık atıyor emerken aniden çok yorulduk inş uyuyabiliriz ağrımız gecerse
Aynen ya oyun halısında yine tavana bakıyor, koltuğa bakıyor. Yalnız tavan perileri çok komikYok bizimkide daha anlamıyor sürekli deniyorum ama sonuç başarısız
Süt çok gelince neredeyse yatacak kadar arkaya yaslanip bebek üstte kalacak şekilde emziriyorum, yer çekimini kullanarak akışı yavaslatiyoruz , ya da çok az sağmak gerekiyor.Canım süt tazyikli geliyor olabilir mi? Süt çok ya da tazyikli geldiğinde bizimki de memeden çıkıyor ağlıyor
Ne görüyorlarsa avizeyede çok heyecanlanıyor bizimkiAynen ya oyun halısında yine tavana bakıyor, koltuğa bakıyor. Yalnız tavan perileri çok komikOnlara çok gülüyoruz
Önden sağıyorum çoğunlukla ilk sütü, daha doğrusu mochi ile boşaltıyorum diyeyim.Süt çok gelince neredeyse yatacak kadar arkaya yaslanip bebek üstte kalacak şekilde emziriyorum, yer çekimini kullanarak akışı yavaslatiyoruz , ya da çok az sağmak gerekiyor.
Geçmiş olsunBizde mahvolduk bu gece 2-3 saate yakın çığlık çığlığa yavrum
Maşallah bebişebizimki kemerleri asla taktırmıyor ya basıyor çığlığı
Büyüdükçe alisiyorlarmis, biraz azalsa da sütüm söylenerek tolere edebilir hale geldik. Sen de ara ara dene derim bı kaç gün sonra. On süt de önemli. Ben az da sağsam acaba susuz kalır mı diye endişeleniyorum.Önden sağıyorum çoğunlukla ilk sütü, daha doğrusu mochi ile boşaltıyorum diyeyim.
O tazyik hissi düşününce benim ağzımı bile kötü yapıyor ya yazık yavrulara.
Kızlar bugün kontrolümüz vardı.
Doktorumu değiştireceğim galiba, sünneti sordum bence yaptırmayın dedi. Hiç yaptırmayacakmışız yani ben şok.
Dinen yaptırmak istiyorsanız da 3-6 ay arası yaptırabilirsiniz dedi. 4
4 gün evvel sağlık ocağında 57 cm çıkan boy 54 çıktı, 52 doğmuştu 2 cm mi uzadı bu çocuk eğer 4 günde çekmediyse. Keza kilosu da düşmüş çıktı. Ne ara ölçtü anlamadım zaten. sağlık ocağında hemşireyle beraber ölçtük ben bacaklarını tuttum aşağı topuk kısmından rahat ölçsün diye hatta. Doktor salladı bence resmen.
Kaş kısmında bi sertlik vardı döküntü gibi meğer Konak olmuş. Lansinoh kremi sür 3 saat bekle sonra ufala her gün yap bunu dedi bunda okeyiz.
Bu topuk kanı alınmıştı ya onda SMA bakıldı mı dedim yok dedi ama bakılması gerekiyor mu vs sordum net cevap vermedi.
Kusmayı sordum ufak reflümüz varmış ama kilo alımı normalse ve akciğer enfeksiyonu yoksa ekstra bir şey yapmaya gerek yok dedi. Sütüm ziyan olurmuş bide kıyafet çok batarmışhope2022 buraya etiketliyorum canım seni.
Hadi hemen bakayım gidin tavrında gibiydi birde ölçümler epey farklı çıkıp sorularıma net cevap alamayınca canım sıkıldı.
Kalça usgde de çekildi ama ben şuan göremiyorum henüz düşmemiş doktor size bir şey olup olmadığını söylemiştir zaten dedi. Çekerken bir taraf İçin iyi dedi ama diğer tarafa yorum yapmamıştı mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?