2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Yine uyandık

Ben de işte ne yapayım emzik tutacağı, zeka kartları falan sipariş ediyorum. Yetişebilirsem BİM’e gidip şu gelen ıvır zıvır oyuncaklara bakacağım.
Benimki de 6da uyudu 6bucukta bağırarak uyandı gaz ile kaka yaptı ama yetmedi ana hala var 45 Dk dir mücadele veriyorum çıksın diye ama yok olmuyor

Benimki de 6da uyudu 6bucukta bağırarak uyandı gaz ile kaka yaptı ama yetmedi ana hala var 45 Dk dir mücadele veriyorum çıksın diye ama yok olmuyor
Gaz çıktı mı insan oh diyor ama devamı olunca işte böyle eziyet ediyor çocuklara. O kadar da dikkat ediyoruz ama işte. Hava karanlıkken ayılmak bizim için de zor oluyor yavaşta aydınlanmaya başladı, gün içinde uyudular mı hemen uyumak lazım bir türlü beceremedim şu olayı

Ya gaz olmasın diye neredeyse tek tip beslenir oldum herşeyden uzak durarak ama yine de böyle oluyor,klasik erkek bebekValla 1bucuk saat süren mücadele sonucunda kakasını yaptı rahatladı ama tabi bu sürede uykusu açıldı ve uyandı gün içinde ne zaman uyuyum desem olmuyor sürekli evde biseyleri hallediyorum bebişin ütüsü,çamaşır yıkama asma akşam üzeri yemek yapma vs derken zaten uyanıyor uykusuzluk ile yola devam ediyorum

Kızlar Aptamil uygulaması böyle eğitimler yapıyor. Yararlanmak isteyen baksın

Eklentiler

• 579D870D-32AB-4E2F-BD54-82A22C7A3227.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 57
Bizde mahvolduk bu gece 2-3 saate yakın çığlık çığlığa yavrum

Canım süt tazyikli geliyor olabilir mi? Süt çok ya da tazyikli geldiğinde bizimki de memeden çıkıyor ağlıyor
Süt çok gelince neredeyse yatacak kadar arkaya yaslanip bebek üstte kalacak şekilde emziriyorum, yer çekimini kullanarak akışı yavaslatiyoruz , ya da çok az sağmak gerekiyor.

Arkadaşlar menenjit aşısı yaptiracakmisiniz sebepleriyle yazarmisiniz bende kararsızım rotayi kesin yaptircam insallah ama diğerinde kararsızım

Süt çok gelince neredeyse yatacak kadar arkaya yaslanip bebek üstte kalacak şekilde emziriyorum, yer çekimini kullanarak akışı yavaslatiyoruz , ya da çok az sağmak gerekiyor.
Önden sağıyorum çoğunlukla ilk sütü, daha doğrusu mochi ile boşaltıyorum diyeyim.
O tazyik hissi düşününce benim ağzımı bile kötü yapıyor ya yazık yavrulara.

Kızlar bugün kontrolümüz vardı.

Doktorumu değiştireceğim galiba, sünneti sordum bence yaptırmayın dedi. Hiç yaptırmayacakmışız yani ben şok.
Dinen yaptırmak istiyorsanız da 3-6 ay arası yaptırabilirsiniz dedi. 4

4 gün evvel sağlık ocağında 57 cm çıkan boy 54 çıktı, 52 doğmuştu 2 cm mi uzadı bu çocuk eğer 4 günde çekmediyse. Keza kilosu da düşmüş çıktı. Ne ara ölçtü anlamadım zaten. sağlık ocağında hemşireyle beraber ölçtük ben bacaklarını tuttum aşağı topuk kısmından rahat ölçsün diye hatta. Doktor salladı bence resmen.

Kaş kısmında bi sertlik vardı döküntü gibi meğer Konak olmuş. Lansinoh kremi sür 3 saat bekle sonra ufala her gün yap bunu dedi bunda okeyiz.

Bu topuk kanı alınmıştı ya onda SMA bakıldı mı dedim yok dedi ama bakılması gerekiyor mu vs sordum net cevap vermedi.

Kusmayı sordum ufak reflümüz varmış ama kilo alımı normalse ve akciğer enfeksiyonu yoksa ekstra bir şey yapmaya gerek yok dedi. Sütüm ziyan olurmuş bide kıyafet çok batarmış hope2022 buraya etiketliyorum canım seni.

Hadi hemen bakayım gidin tavrında gibiydi birde ölçümler epey farklı çıkıp sorularıma net cevap alamayınca canım sıkıldı.
Kalça usgde de çekildi ama ben şuan göremiyorum henüz düşmemiş doktor size bir şey olup olmadığını söylemiştir zaten dedi. Çekerken bir taraf İçin iyi dedi ama diğer tarafa yorum yapmamıştı mesela.

Önden sağıyorum çoğunlukla ilk sütü, daha doğrusu mochi ile boşaltıyorum diyeyim.
O tazyik hissi düşününce benim ağzımı bile kötü yapıyor ya yazık yavrulara.
Büyüdükçe alisiyorlarmis, biraz azalsa da sütüm söylenerek tolere edebilir hale geldik. Sen de ara ara dene derim bı kaç gün sonra. On süt de önemli. Ben az da sağsam acaba susuz kalır mı diye endişeleniyorum.

Doktor faktörü önemli bencede değiştir. En nefret ettiğim düzgün cevap vermeme olayları. Sen her gün bu soruları duyabilirsin ama biz her gün yeni anne olmuyoruz.

Bizde gittik küçük bey dışarı cıkınca ufak bir sorun çıkardı ancaa eve gelince kendine geldi o yüzden giremedim yazamadım. Olabilir diyor banada kusma hala gazını tam cıkaramıyorsundur diyor. Anne sütünü peynirimsi kusuyor mamayı oldugu gibi sıvı kusuyor dedim idrarda koku, farklı bir renk, yada kan var mı dedi yok dedim. Alerji vs tarzı durum olsa anne sütünüde dediğin gibi sıvı kusardı dedi genede idrar testi verdik bakalım sonuca göre arayacak. O arada da bezinide kontrol etti tabi idrarının rengni gördü bezdeki hala o esnada da kakasınıda yapmıs zaten kakasınına da baktı orda da sıkıntı yok dedi. Alerji vs durularında kaka da değişik oluyormus. Bakalım bizde böyle durumlar. 3 günde 60 gr almısız basta az kilo alımımız vardı simdi normale binmiş dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…