Bilirim o damarda oynatmayı can yakıcı oluyor korkutucu bnceMecbur kaldım canım bende, burda pek bi yer de bilmiyorum çoğu hastanede de aynı şikayetler. Benim en büyük endiselerimden biri, anestezici birisi var rahim filmi cekilecegim sırada da damar bulucam diye mahvetti beni, yarım saati geçti kaç yerimden iğneyi soktu soktu oynattı icerde ay şimdi bile içim bi hoş oldu bak. Sağlıkçı varsa alınmasın ama hem laylaylom hemde bi işi beceremedi. Delik deşik etti kollarımı mahvetti damar yolu bulucam diye. Hareketlerinden falan da hiç hoşlanmadım, damarın hiç gözükmüyor ya nasıl buluyorlar falan diye kızarak bana şikayet ediyor, hiç bu zamana kadar böyle denk gelmedi ama şak diye açıyor açan hemşireler. Bende büyük ihtimal sezeryan olucam onu düşünüyorum, doğum sırasında birbirimize gireriz herhalde aynı şekilde devam ederse. Birde belden uyusturma falan oluyor ya nasıl olacak hiç bilmiyorum
ben üniversite hastanesinde doçentin özel muayenesine gidiyorum 200 tl veriyorum tabi test falan içn bidaha para vermiyorum özelde test isterse ekstra para veriyosun dimi hemde sırada beklemiyorum gayette güzel ilgilendiBelli olmaz hiç canım o zaman 14. Haftada mi gitmiş olacaksın sen tam?
Hadi yaa gerçekten mibenim gittiğim hastane de öyle aslında çok şikayet dolu. Özel ama tıklım tıklım, bir de çok paragöz inanılmaz derecede. 1 yılda doktora 3 4 kez zam geldi, diğer şeyler de aynı
Tansiyonum düştü birde buz gibiydi o da nasıl titriyorum bayılcam sandım ilk defaBilirim o damarda oynatmayı can yakıcı oluyor korkutucu bncesenin doktorun kendi doguma giriyor demi
Bende öyle oğlum var gönlümden bu kız olsun geçiyor hep kız elbiselerine gözüm ilişiyorAy kızlar bende cinsiyeti çok merak ediyorum açıkçası1 oğlum var gönül ister kız olsun diye ama erkek olursa da asla üzülmem bakalım hayırlısı
Evet canım benim gittiğim doktor da doçent 250 lira şuan muayenesi, bu gebelik için 5 tüp kan falan alıyorlar ya ona mesela 300 küsür verdim. Diğer testlerde öyle tabi paralı. Bende buralı değilim ya hiç bilmiyorum, dediklerine göre araştırma hastanesi cok kötüymüş ilgilenen yokmuş bu doktor iyi demişti bi kaç kişi bende ona başladım artıkben üniversite hastanesinde doçentin özel muayenesine gidiyorum 200 tl veriyorum tabi test falan içn bidaha para vermiyorum özelde test isterse ekstra para veriyosun dimi hemde sırada beklemiyorum gayette güzel ilgilendi
İnşallah geçer yaAynısını ben yaşıyorum cankm acayip bir sivilce bastı suratımı alnımda yok ama çene altlarım falan hep sivilce oğlumda hiç böyle olmamisti
olsun canım bebiş sağlıklı olsunda burasıda normal çalışma saatlerinde çok yoğunmuş ama 4 ten sonra özel muayenede sakin oluyo iyi denk geldi çok şükür fiyatıda çok değil o zaman dimi sadece muayeneye para veriyorum sonuçta bendende 3 tüp kan aldılar bide idrae tahlili onlara hiç para ödemedimEvet canım benim gittiğim doktor da doçent 250 lira şuan muayenesi, bu gebelik için 5 tüp kan falan alıyorlar ya ona mesela 300 küsür verdim. Diğer testlerde öyle tabi paralı. Bende buralı değilim ya hiç bilmiyorum, dediklerine göre araştırma hastanesi cok kötüymüş ilgilenen yokmuş bu doktor iyi demişti bi kaç kişi bende ona başladım artık
Çok iyi canım bence fiyatı, benimki özelde ya tabi yılda kaç kere zam yapıyorlar. Ama araştırma hastanesinde o kadar artış olmaz. Ben başka bi sorunum için ortopedi doktoruna gidiyordum araştırma hastanesinde adamın ne kadar süre muayenesi 100 lira kalmıştı o zaman doçentti. Özelde hemen arttiriyorlar aynı doktora geçen sene de gidiyordum 150 lirayla başlamıştım bi senede tam 100 lira artti, bakalım doğuma falan kaç diyeceklerolsun canım bebiş sağlıklı olsunda burasıda normal çalışma saatlerinde çok yoğunmuş ama 4 ten sonra özel muayenede sakin oluyo iyi denk geldi çok şükür fiyatıda çok değil o zaman dimi sadece muayeneye para veriyorum sonuçta bendende 3 tüp kan aldılar bide idrae tahlili onlara hiç para ödemedim
Merhaba canim gecen hafta gitmistim. Minnos sukur iyi idi. Doktorumu da begendim. Bir sonrali kontrol 11. Haftada olacak☺simdiden pek ozledim.Doktora mı gittiniz durumlar nasil bebis nasilmis canim
aynen nerdeyse %100 artmış çok fazla tahlillerde bi o kadar artmıştır ben burda özelde gebelik testi yaptırdım 150 tl aldılar çok geldi bana. araştırmada geçen senede 200 alıyolarmış değişmemiş tanıdığım geçen sene orda doğurmuş ordan biliyorum normal doğumda para almıyolarmış sezeryanda 3000 alıyolarmış öyle dedi bakalım bu sene ne olcak kayınvalidemlerle çok yakınız ilişkimizdr iyi o daha çok araştırdı buldu bunu kontrolda yanımda geliyo o ücreti bile ödetmiyolar sağolsunlarÇok iyi canım bence fiyatı, benimki özelde ya tabi yılda kaç kere zam yapıyorlar. Ama araştırma hastanesinde o kadar artış olmaz. Ben başka bi sorunum için ortopedi doktoruna gidiyordum araştırma hastanesinde adamın ne kadar süre muayenesi 100 lira kalmıştı o zaman doçentti. Özelde hemen arttiriyorlar aynı doktora geçen sene de gidiyordum 150 lirayla başlamıştım bi senede tam 100 lira artti, bakalım doğuma falan kaç diyeceklerhastane de bildiğin devlet hastanesi gibi çok kalabalık yine bekliyorsun sürekli hiç bi farki yok. Bende bulsam da öyle gitsem keşke araştırma hastanesinde, en azından sürekli tahlillere para verilmez
Ayy ne güzel canım ne şanslısın maşallah doktordan da memnunsan aynen devam et fiyatlar baya sabit kalıyor gerçekten araştırma hastanesinde. Ne güzel denk gelmiş valla cok sevindim senin adınaaynen nerdeyse %100 artmış çok fazla tahlillerde bi o kadar artmıştır ben burda özelde gebelik testi yaptırdım 150 tl aldılar çok geldi bana. araştırmada geçen senede 200 alıyolarmış değişmemiş tanıdığım geçen sene orda doğurmuş ordan biliyorum normal doğumda para almıyolarmış sezeryanda 3000 alıyolarmış öyle dedi bakalım bu sene ne olcak kayınvalidemlerle çok yakınız ilişkimizdr iyi o daha çok araştırdı buldu bunu kontrolda yanımda geliyo o ücreti bile ödetmiyolar sağolsunlar
çok sağol canım aynen gayet memnundum sadece doktorun nosunu istemeyi unuttum o da bişi demedi bu gittiğimde isticem.yine o 50 tl iyiymiş her seferinde 150 verse 4 kerede 600 çok fazla.ben acilden giriş yapmıştım ondanmı o kadar fazla acaba ama dışardan aldığın seruma 160 gerçekten çok fazla yani sadece işlemi yapıyo sonuçta soyguna çıkmışlar resmen özeller Allah yardımcınız olsun maddi açıdanda.bide yanlış hatırlamıyosam serumda koluny şişirmişlerdi dimi o kadar para alıp beceremiyolarda. bende tiroid ameliyatımı özelde olmuştum 2020 de 5000 tl verdik hemşireler gayet ılımlıydılar surat falan asmıyolardı ama gece bi serum taktı bende kalp çarpıntısı yaptı ölüyorum sandım soğuk soğuk terler döktüm meğer serumu fazla açmış en yükseğe getirmiş farkında olmadan sonra çıkardıda rahatladım bende hiç dikkat etmemiştim hemşire sonuçta aynı gece diğer serumda hiç açmadı taktı gitti onu biz açtık tuhaftı yani doktor çok iyiydi ama hemşireler sanki eğitim görmemişAyy ne güzel canım ne şanslısın maşallah doktordan da memnunsan aynen devam et fiyatlar baya sabit kalıyor gerçekten araştırma hastanesinde. Ne güzel denk gelmiş valla cok sevindim senin adına
Benim gittiğimde 4 5 kere kan vermek zorunda kaldım mecbur çok erken öğrendiğim için ama allahtan 50 lira aldılar. Bu normal kan alma yeri var ya ordan, çok daha fazla bekliyordum açıkçası. Acilde de giriş sadece 100 lira beta hcg için de ayrı 15 lira alıyorlar fiyatlar bi değişik. Dışarıdan aldığım serum vardı onu taktiracaktim onun için de 160 lira aldılar biliyor musun
Kendim ücretini verip gelmişim ya sadece takıyorsunuz bu kadar
Bende daha numarasını almadım canım unutuyorum hep. Orası 160 lira olunca ertesi gün eski devlet hastanesi vardı oraya gittim tabi kimse ilgilenmiyor orda kolum şişmişti. Damara değil deri altına gitmiş serumçok sağol canım aynen gayet memnundum sadece doktorun nosunu istemeyi unuttum o da bişi demedi bu gittiğimde isticem.yine o 50 tl iyiymiş her seferinde 150 verse 4 kerede 600 çok fazla.ben acilden giriş yapmıştım ondanmı o kadar fazla acaba ama dışardan aldığın seruma 160 gerçekten çok fazla yani sadece işlemi yapıyo sonuçta soyguna çıkmışlar resmen özeller Allah yardımcınız olsun maddi açıdanda.bide yanlış hatırlamıyosam serumda koluny şişirmişlerdi dimi o kadar para alıp beceremiyolarda. bende tiroid ameliyatımı özelde olmuştum 2020 de 5000 tl verdik hemşireler gayet ılımlıydılar surat falan asmıyolardı ama gece bi serum taktı bende kalp çarpıntısı yaptı ölüyorum sandım soğuk soğuk terler döktüm meğer serumu fazla açmış en yükseğe getirmiş farkında olmadan sonra çıkardıda rahatladım bende hiç dikkat etmemiştim hemşire sonuçta aynı gece diğer serumda hiç açmadı taktı gitti onu biz açtık tuhaftı yani doktor çok iyiydi ama hemşireler sanki eğitim görmemiş
Insan hep bi merakta hareketlerini hissedince bi nebze de olsa rahatlıyor insanBugünde doktorum nöbetçi düşünücem
Bak dilosum söyle düşünelim çok şükür o kadar zaman bekledin kavustun bebeğine şimdi ki beklemek olmasın az bi zaman havalar ısınsın anlamicaksin nasıl gectiginiBenim doktor pek yapmıyor sankiçünkü bi tanıdığım var o da aynı doktora gidiyordu 14. 16. Hafta arasında söyledi diye hatırlıyorum. Gerçi bebeğin durumuna da bağlı herhalde duruşuna falan.
Yine de benim yol uzun
Hıı hıı benim de oglum var kaç yaşında canim oğlun bende meraktayım hayırlısı insallahAy kızlar bende cinsiyeti çok merak ediyorum açıkçası1 oğlum var gönül ister kız olsun diye ama erkek olursa da asla üzülmem bakalım hayırlısı
İnşallah canim senin geçti mi muhtemelen 3.aydam sonra gececekİnşallah geçer ya
Yaaa evet insan sürekli goresi geliyor olsun geçer Allahin izniyle benim de 11.haftam da randevumMerhaba canim gecen hafta gitmistim. Minnos sukur iyi idi. Doktorumu da begendim. Bir sonrali kontrol 11. Haftada olacak☺simdiden pek ozledim.
Tam olarak geçmedi hala var biraz ama baya azaldıİnşallah canim senin geçti mi muhtemelen 3.aydam sonra gececek
Aaa hiç bilmiyorum. Nasıl yatak olmaz ya. Ne meraklılar hep alttan bakmaya, karından da artık gayet güzel gözükür. Senin randevum ne zamanaydı?Yaa benim doktorumda yatak yok, o zaman karından hiç bakmayacak demek mi ki
Doktora ne zaman gidiyorsun canimTam olarak geçmedi hala var biraz ama baya azaldı
Yok canım Allaha şükür iyiyim kalp atışını da duydum ya çok rahatım artikInsan hep bi merakta hareketlerini hissedince bi nebze de olsa rahatlıyor insan
Bak dilosum söyle düşünelim çok şükür o kadar zaman bekledin kavustun bebeğine şimdi ki beklemek olmasın az bi zaman havalar ısınsın anlamicaksin nasıl gectigini
Hıı hıı benim de oglum var kaç yaşında canim oğlun bende meraktayım hayırlısı insallah
İnşallah canim senin geçti mi muhtemelen 3.aydam sonra gececek
Yaaa evet insan sürekli goresi geliyor olsun geçer Allahin izniyle benim de 11.haftam da randevum
eğer normal için bi engel olmazsa normal istiyorum canım aşka bi arksdaşım aynı hastanede normal doğum yapmış bi sorun yaşamamış o sadece gelip gidip oraya bakmalarına ellemelerine sinir olmuş ama o da normaldir herhaldeBende daha numarasını almadım canım unutuyorum hep. Orası 160 lira olunca ertesi gün eski devlet hastanesi vardı oraya gittim tabi kimse ilgilenmiyor orda kolum şişmişti. Damara değil deri altına gitmiş serumay ne şeyler geldi başıma ilk günden beri saçma sapan vallahi bundan sonrası iyi gider insallah.
Araştırma hastanesinde bende dediğim o ortopedici de ameliyat oldum doktor çok iyiydi ama hemşireler çok fenaydı ilgisizlik vs. Genelde öyle yerlerde o şekilde oluyor ama. Asistan doktorlarda çok kötüydü ama o ortopedi katından herkes şikayetçiydi o zaman. Sagolsun doktor iyiydi de öyle bi şekilde atlattık.
Sen normal doğum mu düşünüyorsun ebeleri falan iyidir inşallah gittiğin hastanenin doktor zaten öyle bi durumda en son geliyor
Aaa hiç bilmiyorum. Nasıl yatak olmaz ya. Ne meraklılar hep alttan bakmaya, karından da artık gayet güzel gözükür. Senin randevum ne zamanaydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?