2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar bu fotoları genital nub kategorisinde İkra Meyra ya atın o bir cinsiyet tahmini yapar benim oğlumda erkek olduğunu bilmişti bende doktora gidince hemen usgyi ona atacağım

Al canım Sana doktor ultrasyon vermedimi fotoğrafını
Ay maşallah ne kadar büyük gözüküyor net çıkmış haftasına göre şuna bak yaa
Verdi canim benimki minik ve artistik bir pozda ayakta duruyor gibi 7+1 çıktı ultrasonda 1 gün geri sadece

Eklentiler

• 20220214_100637.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 71
  • Screenshot_20220214-101858_Gallery.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 71
Ay maşallah ne kadar büyük gözüküyor net çıkmış haftasına göre şuna bak yaa
Verdi canim benimki minik ve artistik bir pozda ayakta duruyor gibi 7+1 çıktı ultrasonda 1 gün geri sadece
Maşallah evet ama ultrasyonla alakalı makinayla Seninkide maşallah Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Maşallah 8 hafta da ne kadar da net bi görüntü. Erkek bebekler daha erken belli oluyormuş diyorlar bakalım tutacak mi

Ay maşallah ne kadar net bi görüntü sağlıkla gelsin minik bayıldım görüntüye ❤

Söyledim kese etrafında kan görmedim ama yinede dikkat et dedi dinlen dedi ağır iş yapma dedi. Yani sebebi yok
Bana da akıntı normal dedi sağlıklı olduğunu gösterir gayet sağlıklı 3 hafta sonra gel dedi ense boyuna bakıcaz

Kızlar haftası 11 12 olanlar cinsiyet için Ikra meyra bu arkadaş doğru tahminlerde bulunuyor kuzenimin ikizleri 11. Haftada doğru tahmin etmişti daha önce söylemiştim görmeyen varsa diye tekrardan söylüyorum cinsiyeti merak edenlere duyurulur

Maşallah 8 hafta da ne kadar da net bi görüntü. Erkek bebekler daha erken belli oluyormuş diyorlar bakalım tutacak mi
Ay ağzından bal damladı . Bende merak ediyorum cinsiyeti ama herseyden önce temennim sağlıklı olması Allah’tan..
8+1 dedi ebe. Son adetle uyumlu yani. Gelişimi de iyiymiş. Bu haftadan sonra düşük olma iht %10 a düştü dedi.
Ultrasona girerken tedirgindim 2 kayıp nedeniyle ama bı görüntüyü görünce o da rahatlamış . Bacağımı falan okşuyo eliyle yapıyor gülerek.
Burada doğumu evde yaptırıyorlar istersen.

Reactions: Zzy
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…