Kızlar bu fotoları genital nub kategorisinde İkra Meyra ya atın o bir cinsiyet tahmini yapar benim oğlumda erkek olduğunu bilmişti bende doktora gidince hemen usgyi ona atacağım
Kızlar bu fotoları genital nub kategorisinde İkra Meyra ya atın o bir cinsiyet tahmini yapar benim oğlumda erkek olduğunu bilmişti bende doktora gidince hemen usgyi ona atacağım
Ay maşallah ne kadar büyük gözüküyor net çıkmış haftasına göre şuna bak yaa❤
Verdi canim benimki minik ve artistik bir pozda ayakta duruyor gibi 7+1 çıktı ultrasonda 1 gün geri sadece
Ay maşallah ne kadar büyük gözüküyor net çıkmış haftasına göre şuna bak yaa❤
Verdi canim benimki minik ve artistik bir pozda ayakta duruyor gibi 7+1 çıktı ultrasonda 1 gün geri sadece
Merhaba anne adayları,
Bende az önce bebeğimizle tanıştım .
Ebe hersey güzel gözüküyor dedi alttan baktı.
Kalbi de ritmik atıyordu ama dinletmedi sanırım alttan tehlikeli olabilir diye.
Bir kutu dolusu da hediye verdiler .
Şükür içim rahat . Tüm bu ağır belirtiler onun iyi olduğuna işaretmiş .
Sağlıkla gelsinler inşallah
Merhaba anne adayları,
Bende az önce bebeğimizle tanıştım .
Ebe hersey güzel gözüküyor dedi alttan baktı.
Kalbi de ritmik atıyordu ama dinletmedi sanırım alttan tehlikeli olabilir diye.
Bir kutu dolusu da hediye verdiler .
Şükür içim rahat . Tüm bu ağır belirtiler onun iyi olduğuna işaretmiş .
Sağlıkla gelsinler inşallah
Kızlar haftası 11 12 olanlar cinsiyet için Ikra meyra
bu arkadaş doğru tahminlerde bulunuyor kuzenimin ikizleri 11. Haftada doğru tahmin etmişti daha önce söylemiştim görmeyen varsa diye tekrardan söylüyorum cinsiyeti merak edenlere duyurulur
Ay ağzından bal damladı . Bende merak ediyorum cinsiyeti ama herseyden önce temennim sağlıklı olması Allah’tan..
8+1 dedi ebe. Son adetle uyumlu yani. Gelişimi de iyiymiş. Bu haftadan sonra düşük olma iht %10 a düştü dedi.
Ultrasona girerken tedirgindim 2 kayıp nedeniyle ama bı görüntüyü görünce o da rahatlamış . Bacağımı falan okşuyo eliyle yapıyor gülerek.
Burada doğumu evde yaptırıyorlar istersen.