2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
İyiymiş o zaman canımm normal istiyorsan ebeler ilgileniyor hep zaten onlarda güzel ilgileniyorsa bi sorun çıkmaz arkadaşın içinde hayırlısı olsun
Son dönemlerde cok elleyip kontrol ediyorlarmiş zaten o normal ya

Selam kızlar folik asitim son 1 tane kaldı. Doktorum folbiser diye bi folik asit kağıdını verdi. Araştırdım pek bi vitamini yok gibi pek kullanan yok bilgi yok fazla. Şuan 8. Haftadayım sizce hangi folik asiti almalıyım kendim nasıl seçicem? Doktorumun dediğini almak istemiyorum bişiy olur mu? Kendim yanlış bi folik asit seçerim diye bilemedim. Bana bi fikir verir misiniz Bugün sipariş vermem lazım! omega olanlar bulantı yapıyormuş sanırım. Benimde bulantım oluyor o yüzden onları tercih edemiyorum

Merhaba anne adayları,
Bende az önce bebeğimizle tanıştım .
Ebe hersey güzel gözüküyor dedi alttan baktı.
Kalbi de ritmik atıyordu ama dinletmedi sanırım alttan tehlikeli olabilir diye.
Bir kutu dolusu da hediye verdiler .
Şükür içim rahat . Tüm bu ağır belirtiler onun iyi olduğuna işaretmiş .
Sağlıkla gelsinler inşallah

Eklentiler

• 12DFCCE8-AFD5-4CC5-940B-61960F8EF3C6.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 90
  • B24CFCC8-AF68-4D7B-8607-7D58DA6203F6.webp
    51,9 KB · Görüntüleme: 92
aynen yapcak bişi yok ona eşimin kuzeni özele gitmiş çatı muayenesinde rahatsız olmuş acımış falan doktor hemen sen buna dayanamıyosan normal doğumu hiç yapmazsın diyip sezeryan günü vermiş böyle bi doktor denk gelse sinir olurum ben insan biraz moral verir herşey yolunda gidiyosa sırf daha fazla para kazanmak için ben olsam orda doktor değiştirirdim herhalde sen sezeryanmı düşünüyosun normalmi

Allah kurtarsın demekten baska bişi gelmiyo elimizden artk

Aa gerçekten mi? insan bi teşvikler ya sanki normal doğumu kendi yaptıracak, ebeler uğraşıyor uğraşırsa da sırf para için aynen başka açıklaması yok yani.
Ben eğer bebis pırt diye yarım saatte çıkma durumu olmazsa( bu da çok düşük ihtimal ) büyük ihtimal sezeryan olucam. Çünkü omuriligimden ameliyatliyim son aylarim tahmini olarak zaten cok sırt ağrısıyla geçecek doğumda da nasıl olur hiç kestiremiyorum o yüzden tehlikeye atmak istemiyorum açıkçası canim

aynen csnım hiç tehlikeye arma ikinizde sağlıklı olunda gerisi önemli değil.aymem sırf para için olduğu çok belli dediğin gibi uğraşan zaten ebe bide bunu söyleyen bi kadın doktor Allah gözlerini doyursun ne diyeyim ama salak kuzeni hala övüyo doktoru çok iyiydi sende ona gitsene dedi bana böyle insanlara müstehak

Aynen öyle canım durum bu şekilde olduğu için en sağlıklı şekilde nasil olacaksa öyle olsun diyorum. Belki kuzeninin de işine gelmiştir korkuyorsa, memnunsa boşver sen kendine bak artık herkeste aynı doktorla anlaşamıyor zaten bazılarına iyi geliyor bazılarına kötü

17 aylık canım 1.5 oluyo yani kardeşi olduğunda 2 yaşını görür tam insallah

Benim de cuma günü randevum saat 08:30’da. Beraber bekleyelim :)

Sizin kaç olacak haftası günü?
Canim ben ilk gittigimde 6 haftalik ti zaten ben burda kızlara dedim doktor tam olcemedi daha büyük olması lazım diye şuan 9 hafta ama cumartesi acile gittigimde 8+3 Ken 9+3 çıkmıştı yani bu gittiğimde tam haftasını öğreneceğim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…