2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Doktora yazıyorum bahaneler ama gel demiyor ya oda anladı heralde derdimi beklicez artık sen daha gtme 2 gün oldu
Bana dedi ki giriş yapıyoruz ya 10 gün geçerli oluyor aynı ücret bi daha vermiyoruz, onu degerlendirmek istersen gelebilirsin dedi sorun yoksa da 1 ay sonra gelirsin dedi
O yüzden napsam gitsem mi acaba diye düşünüyorum 2 gün oldu ama insan merak ediyormuş ya

Aklıma giriyorsun yapma bnde ayın 9nda gittim 10 gün geçmedi

Tahmin filan yapablir belki 11 12.haftade bazı doktorlar yapıyor diye duydumda
Benim doktor pek yapmıyor sanki çünkü bi tanıdığım var o da aynı doktora gidiyordu 14. 16. Hafta arasında söyledi diye hatırlıyorum. Gerçi bebeğin durumuna da bağlı herhalde duruşuna falan.
Yine de benim yol uzun

Bnm 1 ay var ama belki ögrenemem göstermez filan belli olmaz hiç birde benm doktorun hastane değiştiriyormus gidecegi hastane için yorumlara baktımda bi tane güzel yorum okumadım napıcam bilmiyorum

Bnm 1 ay var ama belki ögrenemem göstermez filan belli olmaz hiç birde benm doktorun hastane değiştiriyormus gidecegi hastane için yorumlara baktımda bi tane güzel yorum okumadım napıcam bilmiyorum
Belli olmaz hiç canım o zaman 14. Haftada mi gitmiş olacaksın sen tam?
Hadi yaa gerçekten mi benim gittiğim hastane de öyle aslında çok şikayet dolu. Özel ama tıklım tıklım, bir de çok paragöz inanılmaz derecede. 1 yılda doktora 3 4 kez zam geldi, diğer şeyler de aynı

13 14 hafta arası olucak sanırım canım.nasıl yapıcaz bilmiyorum sen ne düşünüyorsun bn korktum şansen

13 14 hafta arası olucak sanırım canım.nasıl yapıcaz bilmiyorum sen ne düşünüyorsun bn korktum şansen
Mecbur kaldım canım bende, burda pek bi yer de bilmiyorum çoğu hastanede de aynı şikayetler. Benim en büyük endiselerimden biri, anestezici birisi var rahim filmi cekilecegim sırada da damar bulucam diye mahvetti beni, yarım saati geçti kaç yerimden iğneyi soktu soktu oynattı icerde ay şimdi bile içim bi hoş oldu bak. Sağlıkçı varsa alınmasın ama hem laylaylom hemde bi işi beceremedi. Delik deşik etti kollarımı mahvetti damar yolu bulucam diye. Hareketlerinden falan da hiç hoşlanmadım, damarın hiç gözükmüyor ya nasıl buluyorlar falan diye kızarak bana şikayet ediyor, hiç bu zamana kadar böyle denk gelmedi ama şak diye açıyor açan hemşireler. Bende büyük ihtimal sezeryan olucam onu düşünüyorum, doğum sırasında birbirimize gireriz herhalde aynı şekilde devam ederse. Birde belden uyusturma falan oluyor ya nasıl olacak hiç bilmiyorum

Ay kızlar bende cinsiyeti çok merak ediyorum açıkçası 1 oğlum var gönül ister kız olsun diye ama erkek olursa da asla üzülmem bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…