2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kaç haftalıkmkş canım maşallah bebiş olmuş artık

aynen dediğin gibi işine geldi yüksek ihtimalevet cnm sağlık açısından tehliken varsa hiç gerek yok

Elenatal 2 kullanıyorum ben. Omega 3 te var içinde. Açıkçası hamileliğimin başından beri bunu kullanıyorum. Öncesinde gebe kalmadan önce 2 aydır da omega 3 ve folik asit alıyordum. Bunların hiçbiri bulantı yapmadı ben de. Hala da öyle bi bulantım yok bazen boş mideye su içince oluyor.
Benim de cuma günü randevum saat 08:30’da. Beraber bekleyelim :)

Sizin kaç olacak haftası günü?
Benim de cuma 8:30 da bakalım

Bende elenatal 1 kullandım hamileliğimi öğrendiğim andan beri. O yeni bitiyor yarın. Ocean mummy i çok beğenmişler hatta hamilelikten emzirmede bile hala kullanıyorlarmış süte de faydası oldu demişler onu mu alayım diye düşünüyorum şuan

Ocean güzel bana da doktorum gebelik öncesi onun folik asit ve balık yağını aldırmıştı. Memnun kalmıştım. Şimdi önerisiyle elenatal2 ye geçtim.
Şimdi değerleri karşılaştırdım çok fazla bi fark yok ikisi arasında. Elenatal 2 90 TL ye satılıyor. Tok karna kahvaltı sonrası alıyorum ben.

Ben tam günlerim bitmeden gidiyorum valla ama aralıklar uzuyor zaman geçtikçe 3 hafta nasıl geçecek acep

Kızlar siz de göbeğinizde böyle pıtpıtları hissediyor musunuz benim özellikle karnımın sol alt kısmı hem daha fazla ağrıyordu şimdi de şimdi böyle pıtpıt oluyor sanki damardır muhtemelen ama bebişim diye seviyorum orayı

Yaa şu minnak diş fırçasına bittiimm

Bağırsak hareketleri diyelim . Bende de oluyor çok ama 20. Haftadan önce hissedilmez

Bende öyle oğlum var gönlümden bu kız olsun geçiyor hep kız elbiselerine gözüm ilişiyorinsan iki duyguyu da tatmak istiyor tabi ikisi de evlat sonuçta hakkımızda hayırlısı olsun
Kız elbiseleri çok güzeeel Eşime diyorum zaten kız olursa yandın diye

Bende vinalac folik asit kullanıyorum içinde mide bulantısına iyi gelen vitaminler ve zencefil var benimde gerçekten hiç kusmam olmadı çok şükür. Birde neptune krill omega 3 kullanıyorum oda hiç bulantı yapmadı bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…