Kaç haftalıkmkş canım maşallah bebiş olmuş artıkMerhaba anne adayları,
Bende az önce bebeğimizle tanıştım .
Ebe hersey güzel gözüküyor dedi alttan baktı.
Kalbi de ritmik atıyordu ama dinletmedi sanırım alttan tehlikeli olabilir diye.
Bir kutu dolusu da hediye verdiler .
Şükür içim rahat . Tüm bu ağır belirtiler onun iyi olduğuna işaretmiş .
Sağlıkla gelsinler inşallah
aynen dediğin gibi işine geldi yüksek ihtimalAynen öyle canım durum bu şekilde olduğu için en sağlıklı şekilde nasil olacaksa öyle olsun diyorum. Belki kuzeninin de işine gelmiştir korkuyorsa, memnunsa boşver sen kendine bak artıkherkeste aynı doktorla anlaşamıyor zaten bazılarına iyi geliyor bazılarına kötü
Elenatal 2 kullanıyorum ben. Omega 3 te var içinde. Açıkçası hamileliğimin başından beri bunu kullanıyorum. Öncesinde gebe kalmadan önce 2 aydır da omega 3 ve folik asit alıyordum. Bunların hiçbiri bulantı yapmadı ben de. Hala da öyle bi bulantım yok bazen boş mideye su içince oluyor.Selam kızlar folik asitim son 1 tane kaldı. Doktorum folbiser diye bi folik asit kağıdını verdi. Araştırdım pek bi vitamini yok gibi pek kullanan yok bilgi yok fazla. Şuan 8. Haftadayım sizce hangi folik asiti almalıyım kendim nasıl seçicem? Doktorumun dediğini almak istemiyorum bişiy olur mu? Kendim yanlış bi folik asit seçerim diye bilemedim. Bana bi fikir verir misinizBugün sipariş vermem lazım! omega olanlar bulantı yapıyormuş sanırım. Benimde bulantım oluyor o yüzden onları tercih edemiyorum
Benim de cuma 8:30 daBenim de cuma günü randevum saat 08:30’da. Beraber bekleyelim :)
Sizin kaç olacak haftası günü?
Bende elenatal 1 kullandım hamileliğimi öğrendiğim andan beri. O yeni bitiyor yarın. Ocean mummy i çok beğenmişler hatta hamilelikten emzirmede bile hala kullanıyorlarmış süte de faydası oldu demişler onu mu alayım diye düşünüyorum şuanElenatal 2 kullanıyorum ben. Omega 3 te var içinde. Açıkçası hamileliğimin başından beri bunu kullanıyorum. Öncesinde gebe kalmadan önce 2 aydır da omega 3 ve folik asit alıyordum. Bunların hiçbiri bulantı yapmadı ben de. Hala da öyle bi bulantım yok bazen boş mideye su içince oluyor.
8+1 dedi canım , adetime göre uyumlu. Sat 22 aralıktı.Kaç haftalıkmkş canım maşallah bebiş olmuş artık
Evet aynen bu kadarcık senin minnostaYerim ya çok güzel bnmkidemi smdi böyle 10+2deyim
İnsallah kuzum hayırlısı haftaya ense kalınlıgını ölçecekmiş çagırdı tekrarDiğer gönderini alintilayamadim maşallah subhanallahsonraki gidişin de cinsiyeti öğrenirsin sanırım canim ❤
Amin insallah canımAy küçük civciv yerim ben onu sağlıkla gelsinler insallahh
Ocean güzel bana da doktorum gebelik öncesi onun folik asit ve balık yağını aldırmıştı. Memnun kalmıştım. Şimdi önerisiyle elenatal2 ye geçtim.Bende elenatal 1 kullandım hamileliğimi öğrendiğim andan beri. O yeni bitiyor yarın. Ocean mummy i çok beğenmişler hatta hamilelikten emzirmede bile hala kullanıyorlarmış süte de faydası oldu demişler onu mu alayım diye düşünüyorum şuan
Ben tam günlerim bitmeden gidiyorum vallaBana dedi ki giriş yapıyoruz ya 10 gün geçerli oluyor aynı ücret bi daha vermiyoruz, onu degerlendirmek istersen gelebilirsin dedisorun yoksa da 1 ay sonra gelirsin dedi
O yüzden napsam gitsem mi acaba diye düşünüyorum2 gün oldu ama insan merak ediyormuş ya
Öyle kuzum çok şükür dr um da çok net şekil almıs diye özellikle belirtti hersey yolunda hamdolsun darısı sizlere olsun güzel haberlerin
Yaa şu minnak diş fırçasına bittiimmMerhaba anne adayları,
Bende az önce bebeğimizle tanıştım .
Ebe hersey güzel gözüküyor dedi alttan baktı.
Kalbi de ritmik atıyordu ama dinletmedi sanırım alttan tehlikeli olabilir diye.
Bir kutu dolusu da hediye verdiler .
Şükür içim rahat . Tüm bu ağır belirtiler onun iyi olduğuna işaretmiş .
Sağlıkla gelsinler inşallah
Ben göndrrdim canım bakalım ne diyecekKızlar haftası 11 12 olanlar cinsiyet için @Ikra meyra bu arkadaş doğru tahminlerde bulunuyor kuzenimin ikizleri 11. Haftada doğru tahmin etmişti daha önce söylemiştim görmeyen varsa diye tekrardan söylüyorum cinsiyeti merak edenlere duyurulur
Bağırsak hareketleri diyelimKızlar siz de göbeğinizde böyle pıtpıtları hissediyor musunuz benim özellikle karnımın sol alt kısmı hem daha fazla ağrıyordu şimdi de şimdi böyle pıtpıt oluyor sanki damardır muhtemelen ama bebişim diye seviyorum orayı
Kız elbiseleri çok güzeeelBende öyle oğlum var gönlümden bu kız olsun geçiyor hep kız elbiselerine gözüm ilişiyorinsan iki duyguyu da tatmak istiyor tabi ikisi de evlat sonuçta hakkımızda hayırlısı olsun
Bende vinalac folik asit kullanıyorum içinde mide bulantısına iyi gelen vitaminler ve zencefil var benimde gerçekten hiç kusmam olmadı çok şükür. Birde neptune krill omega 3 kullanıyorum oda hiç bulantı yapmadı bendeBende elenatal 1 kullandım hamileliğimi öğrendiğim andan beri. O yeni bitiyor yarın. Ocean mummy i çok beğenmişler hatta hamilelikten emzirmede bile hala kullanıyorlarmış süte de faydası oldu demişler onu mu alayım diye düşünüyorum şuan
Hemen gelsek şu 20. HaftalaraBağırsak hareketleri diyelim. Bende de oluyor çok ama 20. Haftadan önce hissedilmez
Ben çok yaşıyorum özellikle paketli ürünler veya tatlı yediğimdeKızlar aranızda mide yanması yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?