Bende bugün oldu, bir de çok derinden bir bulantım var sanki. Henüz hiç kusmadım, şikayet gibi de olmasın halimden çok memnunum yeterli sağlıklı olsun bebeklerimiz her şeye razıyımBen çok yaşıyorum özellikle paketli ürünler veya tatlı yediğimdeKorkar oldum hiçbirini tüketmiyorum artık birde yağlı yemeklerde de yanma oluyor
Teşekkür ederim canımAy geçmiş olsun kendinize çok dikkat edinburda olacak büyük ihtimal çünkü memleket çok uzak, oraya gidersem küçük bebisle dönmesi çok zor olur diye düşündüm
Teşekkür ederimIyi yapmışsın canım hosgeldin sağlıkla gelsin miniginolsun sen iki grup arasında git gel bizde öyle yapıyoruz genel olarak fikir alışverişi onlar bizden önde olduğu için arada ziyaret ediyoruz
YaaaaHastane değil bizim maalesef muayenehane, yani odasında yoksa muhtemelen yoktur
Ben dün akşam gittim bacım kalp atışını duyduk çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsinAynen canım görüntü açısından makina önemliymiş. Doktordan memnun kaldın mı 1 ay sonrasına mi çağırdı artık.
Gamze3455 ne yaptı ki
Bende hiç kusmadım midem arada bulanıyor ama şükür iyiyim bu mide yanmasınada normal dedi doktorum ilaçta vermedi beslenmeyle dengelemeye çalışıyorumBende bugün oldu, bir de çok derinden bir bulantım var sanki. Henüz hiç kusmadım, şikayet gibi de olmasın halimden çok memnunum yeterli sağlıklı olsun bebeklerimiz her şeye razıyım
BennKızlar aranızda mide yanması yaşayan var mı?
Bende aç içemem zaten bulantı var. Neden sonra değiştirdi ki acaba seninkini? Doktorlar elinde bırakılan tanıtım gibi kağıtları verip bunu al diyorlar genelde herkese aynısını veriyorlar ben o yüZden verdiği folik asitte hiç ünlü olmadığı için onu almak istemedim şimdi kendi kafama göre alıyorum o yüzden bişiy olur m u kiOcean güzel bana da doktorum gebelik öncesi onun folik asit ve balık yağını aldırmıştı. Memnun kalmıştım. Şimdi önerisiyle elenatal2 ye geçtim.
Şimdi değerleri karşılaştırdım çok fazla bi fark yok ikisi arasında. Elenatal 2 90 TL ye satılıyor. Tok karna kahvaltı sonrası alıyorum ben.
Kızlar haftası 11 12 olanlar cinsiyet içinIkra meyra bu arkadaş doğru tahminlerde bulunuyor kuzenimin ikizleri 11. Haftada doğru tahmin etmişti daha önce söylemiştim görmeyen varsa diye tekrardan söylüyorum cinsiyeti merak edenlere duyurulur
Aynen canım görüntü açısından makina önemliymiş. Doktordan memnun kaldın mı 1 ay sonrasına mi çağırdı artık.
Gamze3455 ne yaptı ki
Ikra meyra bana da tahmin lütfennn bebişim buuu 9 hafta olduk daha yeniii
Ben sadece tekli folik asit ve tekli omega 3 alıyordum canım, şimdi multivitamin gibi yA elenatal 2 o yüzden ona geçtik hepsini içeriyor diye. Ya benim doktor çok takılmıyor öyle anlaşmalara illa anlaşması var diye verdiğini sanmıyorum, önerilere de çok açıktır, açar bakar değerlere filan. Ben uzun süredir takipteyim de kendisindeBende aç içemem zaten bulantı var. Neden sonra değiştirdi ki acaba seninkini? Doktorlar elinde bırakılan tanıtım gibi kağıtları verip bunu al diyorlar genelde herkese aynısını veriyorlar ben o yüZden verdiği folik asitte hiç ünlü olmadığı için onu almak istemedim şimdi kendi kafama göre alıyorum o yüzden bişiy olur m u ki
Evet bundan sonra her ay biseyini öğreneceğiz heyecanli bekleyişYok canım Allaha şükür iyiyim kalp atışını da duydum ya çok rahatım artikbundan sonrası keyifle bekleme dönemi işte, Allah sağlık açısından bi sorun vermesin
Evettt o sebeple sordum tahminde bulunabilir bende 11.haftamda gideceğim şuan 9 haftalıkÖnümüzdeki salı gidiyorum. Çok merak ediyorum ya büyüdü mü sağlıklı mı. Doktorum belki cinsiyet tahmini yaparım demiştisen ne zaman gitceksin
Evet ya öyle diyorlar bir de oğlumda böyle olmuyordu ondan hep bi acabaaaKuzum kız bebeklerde böyle oluyor diyorlar. Acaba?
Ohhh maşallah kardeşimle benim gibi olacak Yaş aralıkları bizim de 4 Yaş olacak kısmetse ❤17 aylık canım 1.5 oluyo yani kardeşi olduğunda 2 yaşını görür tam insallah
İyice bebek gibi olmaya başladılar maşallahAl canımSana doktor ultrasyon vermedimi fotoğrafını
Ucundan kıyısından bile tahminde bulunur bence canimİnsallah kuzum hayırlısı haftaya ense kalınlıgını ölçecekmiş çagırdı tekrar
Bennn benKızlar aranızda mide yanması yaşayan var mı?
Ne güzel bende prilam bulantı hapı almaya başladım ggeceleri iyi geldi kusmayı durdurdu sabahları.Bende vinalac folik asit kullanıyorum içinde mide bulantısına iyi gelen vitaminler ve zencefil var benimde gerçekten hiç kusmam olmadı çok şükür. Birde neptune krill omega 3 kullanıyorum oda hiç bulantı yapmadı bende
En tahammül edemeyip zorlandığım şey kusmadır benim herhalde o yüzden olmadı çok şükürNe güzel bende prilam bulantı hapı almaya başladım ggeceleri iyi geldi kusmayı durdurdu sabahları.
Ne güzel iyiymiş senin. Ozaman bende elenatal 2 ye de gecsem olur galiba. 1 hafta öndeyim senden sanırımBen sadece tekli folik asit ve tekli omega 3 alıyordum canım, şimdi multivitamin gibi yA elenatal 2 o yüzden ona geçtik hepsini içeriyor diye. Ya benim doktor çok takılmıyor öyle anlaşmalara illa anlaşması var diye verdiğini sanmıyorum, önerilere de çok açıktır, açar bakar değerlere filan. Ben uzun süredir takipteyim de kendisinde
O sıralar yapılıyor zatenBilmem söyledi bana
Kızlar haftası 11 12 olanlar cinsiyet içinIkra meyra bu arkadaş doğru tahminlerde bulunuyor kuzenimin ikizleri 11. Haftada doğru tahmin etmişti daha önce söylemiştim görmeyen varsa diye tekrardan söylüyorum cinsiyeti merak edenlere duyurulur
Ben bi ara İskenderunda Özel Gelişimde Handan Özge Güzele gitmiştim. Yakın olsa onu tavsiye ederdim uzun süre gitmedim ama çok güzel ilgilendi uzun açıklayıcı cevaplar verdi beğendim yaniÇok iyi canım bence fiyatı, benimki özelde ya tabi yılda kaç kere zam yapıyorlar. Ama araştırma hastanesinde o kadar artış olmaz. Ben başka bi sorunum için ortopedi doktoruna gidiyordum araştırma hastanesinde adamın ne kadar süre muayenesi 100 lira kalmıştı o zaman doçentti. Özelde hemen arttiriyorlar aynı doktora geçen sene de gidiyordum 150 lirayla başlamıştım bi senede tam 100 lira artti, bakalım doğuma falan kaç diyeceklerhastane de bildiğin devlet hastanesi gibi çok kalabalık yine bekliyorsun sürekli hiç bi farki yok. Bende bulsam da öyle gitsem keşke araştırma hastanesinde, en azından sürekli tahlillere para verilmez
Olabilir canım çok korktuysa doktorun dediğinden de etkilenmiş olabilir, kim olsa etkilenir gerçiaynen dediğin gibi işine geldi yüksek ihtimalevet cnm sağlık açısından tehliken varsa hiç gerek yok
Kızlar ben de elenetal 1 ve diafol kullanıyorum pıhtılaşma olduğu İçin, elenetal 2 ye 3. Aydan sonra mı geçiyoruz?Ne güzel iyiymiş senin. Ozaman bende elenatal 2 ye de gecsem olur galiba. 1 hafta öndeyim senden sanırım
İşte şimdi kalbi de duyduk ya 1 ay sonra dedi, ama arada sırada çok şiddetli olan vajinal ağrım var böyle giderse bi kontrole gidebilirimBen tam günlerim bitmeden gidiyorum vallaama aralıklar uzuyor zaman geçtikçe 3 hafta nasıl geçecek acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?