2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ben çok yaşıyorum özellikle paketli ürünler veya tatlı yediğimde Korkar oldum hiçbirini tüketmiyorum artık birde yağlı yemeklerde de yanma oluyor
Bende bugün oldu, bir de çok derinden bir bulantım var sanki. Henüz hiç kusmadım, şikayet gibi de olmasın halimden çok memnunum yeterli sağlıklı olsun bebeklerimiz her şeye razıyım

Ay geçmiş olsun kendinize çok dikkat edin burda olacak büyük ihtimal çünkü memleket çok uzak, oraya gidersem küçük bebisle dönmesi çok zor olur diye düşündüm
Teşekkür ederim canım bebekle yol çok zor gerçekten. Sağlıkla gelsin de nerde rahatsan orda doğum yap zaten burda takipli olacaksın
Iyi yapmışsın canım hosgeldin sağlıkla gelsin minigin olsun sen iki grup arasında git gel bizde öyle yapıyoruz genel olarak fikir alışverişi onlar bizden önde olduğu için arada ziyaret ediyoruz
Teşekkür ederim cümlemizin bebişi sağlıkla gelsin, mislerrrr gibi koksun kucağımız öyle canım her fikir öok önemli oluyor bu dönem
Hastane değil bizim maalesef muayenehane, yani odasında yoksa muhtemelen yoktur
Yaaaa ağustos annelerinde bir arkadaşın doktoru hep alttan bakıyormuş. O riskli gebelik uzmanına gidiyor ama daha öncede kayıpları olmuş

Aynen canım görüntü açısından makina önemliymiş. Doktordan memnun kaldın mı 1 ay sonrasına mi çağırdı artık.
Gamze3455 ne yaptı ki
Ben dün akşam gittim bacım kalp atışını duyduk çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin sence fotodan cinsiyeti ne hissediyorsun ben hamilelik başından beri erkek hissediyorum yaa

Eklentiler

• D23F4611-9F1F-4E62-B150-DC40E0FB87C0.webp
    49,6 KB · Görüntüleme: 65
Bende bugün oldu, bir de çok derinden bir bulantım var sanki. Henüz hiç kusmadım, şikayet gibi de olmasın halimden çok memnunum yeterli sağlıklı olsun bebeklerimiz her şeye razıyım
Bende hiç kusmadım midem arada bulanıyor ama şükür iyiyim bu mide yanmasınada normal dedi doktorum ilaçta vermedi beslenmeyle dengelemeye çalışıyorum

Bende aç içemem zaten bulantı var. Neden sonra değiştirdi ki acaba seninkini? Doktorlar elinde bırakılan tanıtım gibi kağıtları verip bunu al diyorlar genelde herkese aynısını veriyorlar ben o yüZden verdiği folik asitte hiç ünlü olmadığı için onu almak istemedim şimdi kendi kafama göre alıyorum o yüzden bişiy olur m u ki

Ikra meyra bana da tahmin lütfennn bebişim buuu 9 hafta olduk daha yeniii

Eklentiler

• 3EAAA992-E17B-4890-8538-075543E43996.webp
    49,6 KB · Görüntüleme: 63
Ben sadece tekli folik asit ve tekli omega 3 alıyordum canım, şimdi multivitamin gibi yA elenatal 2 o yüzden ona geçtik hepsini içeriyor diye. Ya benim doktor çok takılmıyor öyle anlaşmalara illa anlaşması var diye verdiğini sanmıyorum, önerilere de çok açıktır, açar bakar değerlere filan. Ben uzun süredir takipteyim de kendisinde

Yok canım Allaha şükür iyiyim kalp atışını da duydum ya çok rahatım artik bundan sonrası keyifle bekleme dönemi işte, Allah sağlık açısından bi sorun vermesin
Evet bundan sonra her ay biseyini öğreneceğiz heyecanli bekleyiş
Önümüzdeki salı gidiyorum. Çok merak ediyorum ya büyüdü mü sağlıklı mı. Doktorum belki cinsiyet tahmini yaparım demişti sen ne zaman gitceksin
Evettt o sebeple sordum tahminde bulunabilir bende 11.haftamda gideceğim şuan 9 haftalık
Kuzum kız bebeklerde böyle oluyor diyorlar. Acaba?
Evet ya öyle diyorlar bir de oğlumda böyle olmuyordu ondan hep bi acabaaa
17 aylık canım 1.5 oluyo yani kardeşi olduğunda 2 yaşını görür tam insallah
Ohhh maşallah kardeşimle benim gibi olacak Yaş aralıkları bizim de 4 Yaş olacak kısmetse ❤
Al canım Sana doktor ultrasyon vermedimi fotoğrafını
İyice bebek gibi olmaya başladılar maşallah
İnsallah kuzum hayırlısı haftaya ense kalınlıgını ölçecekmiş çagırdı tekrar
Ucundan kıyısından bile tahminde bulunur bence canim
Kızlar aranızda mide yanması yaşayan var mı?
Bennn ben ne yesem bir yangın bir elimdesoda bir elimde yeşil elma bide bulantısı da çoğalmaya basladi ara ara oluyor biseyler

Ne güzel bende prilam bulantı hapı almaya başladım ggeceleri iyi geldi kusmayı durdurdu sabahları.

Ne güzel iyiymiş senin. Ozaman bende elenatal 2 ye de gecsem olur galiba. 1 hafta öndeyim senden sanırım

Bende 10+4 günlük hali var tahmin eder mi ki acaba

Ben bi ara İskenderunda Özel Gelişimde Handan Özge Güzele gitmiştim. Yakın olsa onu tavsiye ederdim uzun süre gitmedim ama çok güzel ilgilendi uzun açıklayıcı cevaplar verdi beğendim yani

Ben tam günlerim bitmeden gidiyorum valla ama aralıklar uzuyor zaman geçtikçe 3 hafta nasıl geçecek acep
İşte şimdi kalbi de duyduk ya 1 ay sonra dedi, ama arada sırada çok şiddetli olan vajinal ağrım var böyle giderse bi kontrole gidebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…