2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Aynen öyle canım evin neresiyse orda rahat ediyorsun yine işte

Ben dün akşam gittim bacım kalp atışını duyduk çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin sence fotodan cinsiyeti ne hissediyorsun ben hamilelik başından beri erkek hissediyorum yaa
Anam minik şey şuna bak seninde net çıkmış çok Ay bilmiyorum ki canım ben hiç anlamam hahah

Kıpırdadıgını görsek hareketlerini falan o çok güzel olur işte 10. Haftadan sonra gözüküyor mu acaba

Ben bi ara İskenderunda Özel Gelişimde Handan Özge Güzele gitmiştim. Yakın olsa onu tavsiye ederdim uzun süre gitmedim ama çok güzel ilgilendi uzun açıklayıcı cevaplar verdi beğendim yani
Ah canım antakyadayim işte gidip gelmesi zor olur baya, ama şükür yine benim doktorda ilgileniyor ya

İşte şimdi kalbi de duyduk ya 1 ay sonra dedi, ama arada sırada çok şiddetli olan vajinal ağrım var böyle giderse bi kontrole gidebilirim
Enfeksiyona dikkat etmek lazım 10 gün dolmadan git canım valla ben sebeb de söylemeden gidiyorum o kadar para veriyoruz görelim bari

Havalar ısınsın diyince bi üzülüyorum ya ev düzeli çok olmadı klima falan da yok nasıl geçecek bu Batmanın sıcağı

Ya bisi sorcam goguslerinizin dolgunlugu ve hassasligi varmi benim bugun goguslerim sondu gibi bisymi oldu acaba diye dusunuyorum
Canım o konu çok konuşuldu etti. Ben de sürekli sapık gibi göğüslerime bakıp incelediğim için hemen yazmak istedim sana:)

O hormonlarla alakalı, bebeğin iyi olup olmadığının bir göstergesi değil. Benim göğüslerim sönük olduğu zaman gittim kontrole öyle denk geldi ama çok şükür sağlıklıydı bebeğim

Hiç kötü düşünme. Allah’ın izniyle iyiler Allah’a emanet hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…