Ben de normal istiyorum bi kaza bela olmazsa korkuyorum da accukeğer normal için bi engel olmazsa normal istiyorum canım aşka bi arksdaşım aynı hastanede normal doğum yapmış bi sorun yaşamamış o sadece gelip gidip oraya bakmalarına ellemelerine sinir olmuş ama o da normaldir herhaldenettede kötü bi yorum yoktu bakalım neler yaşıcaz arkadaşım dayanamamış sezeryana alın demiş istememişler yapabilirsin az kaldı falan diyip temkinlemişler
Olabilir sat 1 Ocak benim. Ama sezaryen olacağı için Eylül son haftası kısmetse doğum olacak sanırımNe güzel iyiymiş senin. Ozaman bende elenatal 2 ye de gecsem olur galiba. 1 hafta öndeyim senden sanırım
Kızlar ben de elenetal 1 ve diafol kullanıyorum pıhtılaşma olduğu İçin, elenetal 2 ye 3. Aydan sonra mı geçiyoruz?
Benim ilk kese 5+0 da fasulye gibiydi bildiğin, şimdi 6+3 te yusyuvarlak olmuşİçimden kız geçtibi de kese yuvarlak olunca da kız diyorlar benimkide öyle
Elenatal 1 hamilelik öncesi, 2 de zaten hamilelik olarak geçiyor. 3 ise doğumdan sonra kullanılıyor. Elinizdeki vitaminler bittikten sonra geçin öyle beklenecek bi şey yok. Zaten bu multivitaminler genel olarak benzer içeriklere sahipBen 8. Haftam şuan elenatal 1 bitti yenisini alıcam 2 yi alsam olur mu diye araştırıyorum da bilmiyorum öyle belli sürede mi geçiliyor
Kafayi siyirtacak bi durum ya zaten goguslerim haric belirti hissetmedigim icin korkuyorum hamileligim ne bulanti ne baska birsey cok gzl geciyor sadece goguslerden anliyorum hamile olup olmadigimiCanım o konu çok konuşuldu etti. Ben de sürekli sapık gibi göğüslerime bakıp incelediğim için hemen yazmak istedim sana:)
O hormonlarla alakalı, bebeğin iyi olup olmadığının bir göstergesi değil. Benim göğüslerim sönük olduğu zaman gittim kontrole öyle denk geldi ama çok şükür sağlıklıydı bebeğim
Hiç kötü düşünme. Allah’ın izniyle iyiler Allah’a emanet hepsi
Ben Folvimix kullanıyorum. Omegalı olan multivitaminleri 3 aydan sonra içmemi önerdi doktorum. 3 hafta sonra hem multivitamin hem demir yazıcam dedi şimdilik folik asit devamSelam kızlar folik asitim son 1 tane kaldı. Doktorum folbiser diye bi folik asit kağıdını verdi. Araştırdım pek bi vitamini yok gibi pek kullanan yok bilgi yok fazla. Şuan 8. Haftadayım sizce hangi folik asiti almalıyım kendim nasıl seçicem? Doktorumun dediğini almak istemiyorum bişiy olur mu? Kendim yanlış bi folik asit seçerim diye bilemedim. Bana bi fikir verir misinizBugün sipariş vermem lazım! omega olanlar bulantı yapıyormuş sanırım. Benimde bulantım oluyor o yüzden onları tercih edemiyorum
Canım o konu çok konuşuldu etti. Ben de sürekli sapık gibi göğüslerime bakıp incelediğim için hemen yazmak istedim sana:)
O hormonlarla alakalı, bebeğin iyi olup olmadığının bir göstergesi değil. Benim göğüslerim sönük olduğu zaman gittim kontrole öyle denk geldi ama çok şükür sağlıklıydı bebeğim
Hiç kötü düşünme. Allah’ın izniyle iyiler Allah’a emanet hepsi
12 haftallikken gidecegim daha 2 haftam var stres icindeyimDolgunluk devam ediyor ama bazen bende öyle hissediyorum canım normal demekkibazen cok acıyor dokunamıyorum bazen de cok rahat oluyorum
Nasıl yani yarım saatten uzun mu sürecekAa gerçekten mi? insan bi teşvikler ya sanki normal doğumu kendi yaptıracak, ebeler uğraşıyor uğraşırsa dasırf para için aynen başka açıklaması yok yani.
Ben eğer bebis pırt diye yarım saatte çıkma durumu olmazsa( bu da çok düşük ihtimal) büyük ihtimal sezeryan olucam. Çünkü omuriligimden ameliyatliyim son aylarim tahmini olarak zaten cok sırt ağrısıyla geçecek doğumda da nasıl olur hiç kestiremiyorum o yüzden tehlikeye atmak istemiyorum açıkçası canim
Yavaş yavaş gelsin cinsiyetler bakalımÖnümüzdeki salı gidiyorum. Çok merak ediyorum ya büyüdü mü sağlıklı mı. Doktorum belki cinsiyet tahmini yaparım demiştisen ne zaman gitceksin
Cok iyi olur canım teşekkür ederimCuma günkü kontrolümde soracağım canım buraya yazarım doktorun ne söylediğini.
Şınav çekiyor sanki minnakAy maşallah ne kadar büyük gözüküyor net çıkmış haftasına göre şuna bak yaa❤
Verdi canim benimki minik ve artistik bir pozda ayakta duruyor gibi7+1 çıktı ultrasonda 1 gün geri sadece
Orası almanyadan daha iyi herhaldeAy ağzından bal damladı. Bende merak ediyorum cinsiyeti ama herseyden önce temennim sağlıklı olması Allah’tan..
8+1 dedi ebe. Son adetle uyumlu yani. Gelişimi de iyiymiş. Bu haftadan sonra düşük olma iht %10 a düştü dedi.
Ultrasona girerken tedirgindim 2 kayıp nedeniyle ama bı görüntüyü görünce o da rahatlamış . Bacağımı falan okşuyo eliyleyapıyor gülerek.
Burada doğumu evde yaptırıyorlar istersen.
Benimkiler aşırı hassas yüzüstü yatmakta zorlanıyorum şekilden şekile giriyorum ya uçlarda sert şiş hissediyorum patlayacak bomba gibiYa bisi sorcam goguslerinizin dolgunlugu ve hassasligi varmi benim bugun goguslerim sondu gibi bisymi oldu acaba diye dusunuyorum
Canım İnan benim de öyleKafayi siyirtacak bi durum ya zaten goguslerim haric belirti hissetmedigim icin korkuyorum hamileligim ne bulanti ne baska birsey cok gzl geciyor sadece goguslerden anliyorum hamile olup olmadigimiinsllah birsey yoktur
Ay icim bi kotu oldu ya cok cok hassas deildi ama dolgundu dokununca az agriyordu oda yok olduBenimkiler aşırı hassas yüzüstü yatmakta zorlanıyorum şekilden şekile giriyorum ya uçlarda sert şiş hissediyorum patlayacak bomba gibi
Canım İnan benim de öyle
Bir sorun olmamasını sorun edengilleriz biz malesef.
sabah diş fırçalarken çok az bir öğürme oluyor onun haricinde sürekli gidip göğüslerime bakıyorum; evden çalıştığım bir dönemdeyim sütyen de takmıyorum. Şişkin oluyor mesela böyle dokununca sönüveriyor
Göğüs ucuna dokunma Rahmi uyarır diye bi bilgi var kafamda o yüzden çok da dokunmak istemiyorum ama işte. Bu konu da bilgisi olan arkadaşlarım
Canım İnan benim de öyle
sabah diş fırçalarken çok az bir öğürme oluyor onun haricinde sürekli gidip göğüslerime bakıyorum; evden çalıştığım bir dönemdeyim sütyen de takmıyorum. Şişkin oluyor mesela böyle dokununca sönüveriyor
Göğüs ucuna dokunma Rahmi uyarır diye bi bilgi var kafamda o yüzden çok da dokunmak istemiyorum ama işte. Bu konu da bilgisi olan arkadaşlarım varsa yazarlar.
Oylemi ben surekli elliyorum aklimda bulunsun bu ellemem asla seytan diyor acile gitCanım İnan benim de öyle
Göğüs ucuna dokunma Rahmi uyarır diye bi bilgi var kafamda o yüzden çok da dokunmak istemiyorum ama işte. Bu konu da bilgisi olan arkadaşlarım varsa yazarlar.
Stres olma canım inan kendimize bos yere stres yapıyoruz12 haftallikken gidecegim daha 2 haftam var stres icindeyim
Elde olsa keske ya cok korkuyorumStres olma canım inan kendimize bos yere stres yapıyoruz
Bence hamileliği sadece göğüslere bağlayamayız canım kendini öyle huzursuz etme. Benim adet zamanlarımda da sürekli göğüs hassasiyeti oluyordu. Hamileliğimde de hiç sakinleşmediler zor da oluyor yani. Bence bu herkeste aynı değildir. Benim bünyem göğüste hassas demekki.Ay icim bi kotu oldu ya cok cok hassas deildi ama dolgundu dokununca az agriyordu oda yok oldu
Canım enfeksiyonla ilgili hiç bi belirti yok yanma akıntı vs. Sadece ilk adetimde gebeliği öğrendiğim zamanda bu ağrı vardı. Bi kaç gün sonra geçmişti, dün yine başladı arada çok fena sızı giriyor adet dönemiyle bi alakası var mı bilmiyorumEnfeksiyona dikkat etmek lazım 10 gün dolmadan git canım valla ben sebeb de söylemeden gidiyorum o kadar para veriyoruz görelim bari
Insallah canim dua dan baska bisi gelmez elimizdenBence hamileliği sadece göğüslere bağlayamayız canım kendini öyle huzursuz etme. Benim adet zamanlarımda da sürekli göğüs hassasiyeti oluyordu. Hamileliğimde de hiç sakinleşmediler zor da oluyor yani. Bence bu herkeste aynı değildir. Benim bünyem göğüste hassas demekki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?