2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ben de normal istiyorum bi kaza bela olmazsa korkuyorum da accuk Doğum konusunda güveniyorum doktora bi yakınımda doktorumda doğum yaptı çatı için falan hep kendisi geldi ilgilendi ebeler iş bırakmadı çok ilgili dedi öyle bi yüreklendim

Ne güzel iyiymiş senin. Ozaman bende elenatal 2 ye de gecsem olur galiba. 1 hafta öndeyim senden sanırım
Olabilir sat 1 Ocak benim. Ama sezaryen olacağı için Eylül son haftası kısmetse doğum olacak sanırım
Kızlar ben de elenetal 1 ve diafol kullanıyorum pıhtılaşma olduğu İçin, elenetal 2 ye 3. Aydan sonra mı geçiyoruz?

İçimden kız geçti bi de kese yuvarlak olunca da kız diyorlar benimkide öyle
Benim ilk kese 5+0 da fasulye gibiydi bildiğin, şimdi 6+3 te yusyuvarlak olmuş
Ben 8. Haftam şuan elenatal 1 bitti yenisini alıcam 2 yi alsam olur mu diye araştırıyorum da bilmiyorum öyle belli sürede mi geçiliyor
Elenatal 1 hamilelik öncesi, 2 de zaten hamilelik olarak geçiyor. 3 ise doğumdan sonra kullanılıyor. Elinizdeki vitaminler bittikten sonra geçin öyle beklenecek bi şey yok. Zaten bu multivitaminler genel olarak benzer içeriklere sahip Yine danışın tabi kontrollerinizde

Kafayi siyirtacak bi durum ya zaten goguslerim haric belirti hissetmedigim icin korkuyorum hamileligim ne bulanti ne baska birsey cok gzl geciyor sadece goguslerden anliyorum hamile olup olmadigimi insllah birsey yoktur

Ben Folvimix kullanıyorum. Omegalı olan multivitaminleri 3 aydan sonra içmemi önerdi doktorum. 3 hafta sonra hem multivitamin hem demir yazıcam dedi şimdilik folik asit devam

Dolgunluk devam ediyor ama bazen bende öyle hissediyorum canım normal demekki bazen cok acıyor dokunamıyorum bazen de cok rahat oluyorum
12 haftallikken gidecegim daha 2 haftam var stres icindeyim

Nasıl yani yarım saatten uzun mu sürecek

Orası almanyadan daha iyi herhalde bakalım nolcak 8 haftalık bu kadar net bide bende 2 kız var 10 haftalığı var kızımin sanki bu kadar net değildi de

Kafayi siyirtacak bi durum ya zaten goguslerim haric belirti hissetmedigim icin korkuyorum hamileligim ne bulanti ne baska birsey cok gzl geciyor sadece goguslerden anliyorum hamile olup olmadigimi insllah birsey yoktur
Canım İnan benim de öyle
Bir sorun olmamasını sorun edengilleriz biz malesef.
sabah diş fırçalarken çok az bir öğürme oluyor onun haricinde sürekli gidip göğüslerime bakıyorum; evden çalıştığım bir dönemdeyim sütyen de takmıyorum. Şişkin oluyor mesela böyle dokununca sönüveriyor

Göğüs ucuna dokunma Rahmi uyarır diye bi bilgi var kafamda o yüzden çok da dokunmak istemiyorum ama işte. Bu konu da bilgisi olan arkadaşlarım varsa yazarlar.

Oylemi ben surekli elliyorum aklimda bulunsun bu ellemem asla seytan diyor acile git

Ay icim bi kotu oldu ya cok cok hassas deildi ama dolgundu dokununca az agriyordu oda yok oldu
Bence hamileliği sadece göğüslere bağlayamayız canım kendini öyle huzursuz etme. Benim adet zamanlarımda da sürekli göğüs hassasiyeti oluyordu. Hamileliğimde de hiç sakinleşmediler zor da oluyor yani. Bence bu herkeste aynı değildir. Benim bünyem göğüste hassas demekki.

Kızlar hep şöyle düşünmeliyiz aslında bu dönemde olacak olumlu olumsuz hiçbir şey bizlik şeyler değil, Allah’ın nasibi. Ben hep bu şekilde düşünemiyorum malesef ama işte, kendimi telkin etmeye çalışıyorum.
Güzel olacak bu sefer Allah’ın izniyle her şey

Enfeksiyona dikkat etmek lazım 10 gün dolmadan git canım valla ben sebeb de söylemeden gidiyorum o kadar para veriyoruz görelim bari
Canım enfeksiyonla ilgili hiç bi belirti yok yanma akıntı vs. Sadece ilk adetimde gebeliği öğrendiğim zamanda bu ağrı vardı. Bi kaç gün sonra geçmişti, dün yine başladı arada çok fena sızı giriyor adet dönemiyle bi alakası var mı bilmiyorum

Insallah canim dua dan baska bisi gelmez elimizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…