2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ama görünüyor ultrasonda hareketi çok belirgin. Ben bugün uzaktan bile hızlı atmaları farkettim.
Evet attığı renk değişimi olarak görüşüyor. 8 haftadayken kalp dışarda olduğu için daha rahat görmüştüm ama bu defa da görebildim çok şükür. Bizim artık 20.haftada her şey tek günde olacak, detaylı ultrason cinsiyet kalp atışı, eşim de ilk kez o zaman görecek. İple çekiyoruz Ama sizinkiler hareket ediyor mu ultrasonda? İnternette izlediğim videolarda bebekler kıpır kıpır maşallah

Orası almanyadan daha iyi herhalde bakalım nolcak 8 haftalık bu kadar net bide bende 2 kız var 10 haftalığı var kızımin sanki bu kadar net değildi de
Hangi yönden canım ?
Sürekli ultrason kontrolü yok ilk aylarda . Yarın bir zoom toplantısı var detaylıca anlatacaklar Bengi haftalarda ne yapılacak diye. Down vb diğer sorunları bilmek isteyip istemediğini ve testler için onay alıyorlar diye biliyorum. Arkadaşım 4 kez falan ultrason kontrolüne gitmiştim toplamda dedi.

Merhaba aşırı bacak ağrısı çekiyorum biraz üşütmüşüm ondan olabilir mi napmam gerek bilmiyorum doktora gitmeli miyim yatıyorum ama geçmiyor çok rahatsız edici

Nasıl yani bi daha 20. Hafta da mi gideceksin

Ben kalp ritmlerini gördüm . Bebek 8. Hafta sonrasında elini kolunu boynunu hareket ettirmeye başlıyormuş . Şansına denk gelirse görebilirsin elbet. Bizim muayene çok kısa idi. 15 dk sürdü toplamda . Alttanda 3 dk falan baktı

Yanı böyle şeyler burda var mı bilmiyorum da gerçi daha yeni geldim. Her ay ultrason var mı bilmiyorum Turkiyedeki gibi

Bende cuma gece geldi işaret. Ctsi pazar kısa düzensiz sancılar çektim , pztsi kıvrandım ve doğum 22.16 da oldu. Hersey nasip kısmet . Bunda daha çok hareket ederek belki kolaylarım

Dün gördüm tipitipi kalp atışını zor dinledik sürekli hareket edip kaçtı yerleri rahat koşturuyorlar içeride

Bende cuma gece geldi işaret. Ctsi pazar kısa düzensiz sancılar çektim , pztsi kıvrandım ve doğum 22.16 da oldu. Hersey nasip kısmet . Bunda daha çok hareket ederek belki kolaylarım
2.doğumu yapan arkadaşlarım çok rahat yaptı. İnşallah bir avazda kavuşursunuz

Bi danış için rahatlasın canım. Bi sorun varsa bile ne kadar erken öğrensen o kadar iyi. Daha önce yaşadığını falan da anlat doktoruna bazen ufak ipuçları çok faydalı oluyor hem cevap içine daha çok siner

Maşallah yine iyi olmuş, hareket gercekten kısaltıyor diyorlar, birde ikinci üçüncü çocuk daha kolay gelir diyorlar ne kadar doğrudur bilemem
Benim arkadaşım 7 8 gün sancı çekmişti ona göre çok çok iyi

Evet ya bekarken bile kız elbiseleri hemen çekerdi beni artık bakalım Allah tan hayırlısı
Aynen beni de çok cici oluyorlar insan böyle giydirip giydirip süslemek istiyor sağlıkla gelsinler inşallah
Soracaktım unuttum pazartesi günü canım, dün akşam o ağrı oldu birde adet sancısı gibi bi ağrıyla uyudum uyandım yoktu. Bugün daha olmadi, bakalım devam ederse 10 gün içinde kayıt var zaten gider sorarım artik. Sadece kasık ağrısı olsa rahim büyüyo diyicem de bu ağrı çok değişik afedersin altta giriş kısmında oluyor ilk defa yaşadığım bisey valla anlamlandiramadim

Sezeryan işlerine geliyor çünkü. Saati belli , günü belli. Ben de çatı muayenesinden çok rahatsız oldum. Doktorumun özel ebesi (Doula) vardı, hocam ben bakayım , dedi . Kibar kibar baktı söyledi açıklığı. Ertesi gün evime geldi kontrole ebe, odamda muayene etti.Dedim ,sen hiç rahatsız etmiyorsun. Erkek doktorlar çok anlamıyor fizyolojimizden , çabuk ve sabırsız yapıyorlar, demişti
Ama o gün ben gerilince, ohoooo nasıl yapacaksın , böyle olmaz , diye bana da söylenmişti doktor. Ama çok farklı şeyler. Dışardan müdahale ve içerden çıkmak isteyenin hissettirdikleri

Çatı muayenesinden, üç gün sonra doğum yapmıştım. Tetikleyen bir şey kesinlikle.

Koşullar uygunsa, bebek doğru pozisyondaysa, normal doğumdan hiç korkmayın bu arada , hele de epidural alırsanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…