ben bugün doktoruma sordum gelecek aydan itibaren karından bakarız ama kanaman olursa ya da şüphelendiğim durumlar olursa vajinal bakarım dedi. belki arkadaşın da riskli olduğu icin hep öyle kontrol ediyorlardır. allah kolaylık versin beni çok rahatsız ediyor alttan
Kızlar hep şöyle düşünmeliyiz aslında bu dönemde olacak olumlu olumsuz hiçbir şey bizlik şeyler değil, Allah’ın nasibi. Ben hep bu şekilde düşünemiyorum malesef ama işte, kendimi telkin etmeye çalışıyorum.
Güzel olacak bu sefer Allah’ın izniyle her şey
Olabilir sat 1 Ocak benim. Ama sezaryen olacağı için Eylül son haftası kısmetse doğum olacak sanırım
Benim ilk kese 5+0 da fasulye gibiydi bildiğin, şimdi 6+3 te yusyuvarlak olmuş
Elenatal 1 hamilelik öncesi, 2 de zaten hamilelik olarak geçiyor. 3 ise doğumdan sonra kullanılıyor. Elinizdeki vitaminler bittikten sonra geçin öyle beklenecek bi şey yok. Zaten bu multivitaminler genel olarak benzer içeriklere sahip Yine danışın tabi kontrollerinizde
Biliyorum değil inan herkes senin gibi düşünüyor zaten dr gidene kadar hepimiz aynı duyguları yasıyoruz ben bugün kendime kızdım neden bu kadar olumsuz düşünüyorsun diye çok şükür herşey yolunda boş yere olumsuzluk çekiyoruz sanki bişeyler yap vakit geçirmeye çalış düşünmemek için herşey yolunda gidecek göreceksin insallah
Biliyorum değil inan herkes senin gibi düşünüyor zaten dr gidene kadar hepimiz aynı duyguları yasıyoruz ben bugün kendime kızdım neden bu kadar olumsuz düşünüyorsun diye çok şükür herşey yolunda boş yere olumsuzluk çekiyoruz sanki bişeyler yap vakit geçirmeye çalış düşünmemek için herşey yolunda gidecek göreceksin insallah
Kız kaç saat sancı çekenler var ya, ondan bahsediyorum. Benim bir tanıdığım vardı ama evde hafif sancısı başlamış hemen suyu gelmiş, oturmuş meyve yemiş beklemiş bi güzel kısa sürede sıklaşmış sancılar. Hastane de yarım saat uzaklıkta gitmişler 20 dk içinde doğurmuş. Yani toplam 2 3 saat anca onda da sonunda sıklaşmış ağrılar. Allah herkese böyle kolay doğum nasip etsin
ben bugün doktoruma sordum gelecek aydan itibaren karından bakarız ama kanaman olursa ya da şüphelendiğim durumlar olursa vajinal bakarım dedi. belki arkadaşın da riskli olduğu icin hep öyle kontrol ediyorlardır. allah kolaylık versin beni çok rahatsız ediyor alttan