2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
ben bugün doktoruma sordum gelecek aydan itibaren karından bakarız ama kanaman olursa ya da şüphelendiğim durumlar olursa vajinal bakarım dedi. belki arkadaşın da riskli olduğu icin hep öyle kontrol ediyorlardır. allah kolaylık versin beni çok rahatsız ediyor alttan

Insllaj tatlim

Benim ikisinde de yuvarlaktı demek ki pek kesin sonuç vermiyor

Elde olsa keske ya cok korkuyorum
Biliyorum değil inan herkes senin gibi düşünüyor zaten dr gidene kadar hepimiz aynı duyguları yasıyoruz ben bugün kendime kızdım neden bu kadar olumsuz düşünüyorsun diye çok şükür herşey yolunda boş yere olumsuzluk çekiyoruz sanki bişeyler yap vakit geçirmeye çalış düşünmemek için herşey yolunda gidecek göreceksin insallah

Aslinda normaldede 2 gebeligimde okadr takintili gectiki aglaya aglaya zor bitirmistim hamilelikleri yine basladi bende takinti sureciballah yardimcimiz olsun

Nasıl yani yarım saatten uzun mu sürecek
Kız kaç saat sancı çekenler var ya, ondan bahsediyorum. Benim bir tanıdığım vardı ama evde hafif sancısı başlamış hemen suyu gelmiş, oturmuş meyve yemiş beklemiş bi güzel kısa sürede sıklaşmış sancılar. Hastane de yarım saat uzaklıkta gitmişler 20 dk içinde doğurmuş. Yani toplam 2 3 saat anca onda da sonunda sıklaşmış ağrılar. Allah herkese böyle kolay doğum nasip etsin

Alttan muayenenin sıkıntısı yok ama insan gerçekten rahatsız oluyor. Neyseki hep bakılmayacakmış gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…