Kasım 2016 Annesi idi o da. Yapıyordu tahmin , eveeet. Burda yazılınca hoş oldum birdenKızlar bu fotoları genital nub kategorisinde İkra Meyra ya atın o bir cinsiyet tahmini yapar benim oğlumda erkek olduğunu bilmişti bende doktora gidince hemen usgyi ona atacağım
Allah gönlüne göre versin.Herşeyden önce sağlıkla. Ama bu teorilere göre , kız gibiBen dün akşam gittim bacım kalp atışını duyduk çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsinsence fotodan cinsiyeti ne hissediyorsun ben hamilelik başından beri erkek hissediyorum yaa
Ay amiinKız kaç saat sancı çekenler var ya, ondan bahsediyorum. Benim bir tanıdığım vardı ama evde hafif sancısı başlamış hemen suyu gelmiş, oturmuş meyve yemiş beklemiş bi güzel kısa sürede sıklaşmış sancılar. Hastane de yarım saat uzaklıkta gitmişler 20 dk içinde doğurmuş. Yani toplam 2 3 saat anca onda da sonunda sıklaşmış ağrılar. Allah herkese böyle kolay doğum nasip etsin
Ben ilkte 17 de hissettim kişiden kişiye değişiyor ya bunda umudum 15 ye falan hissetmekİlk gebelikte 21. Haftalarda , 2. De 16 sonrası hissedilebilirmiş.
30 dan sonra resmen ayak izi çıkacak merak etmeyin
Hmm bi sor canım valla. Ama bi ara bende de çok kötü oldu gece ağrısına uyandım dedim gidiyor bebek herhalde ama çok şükür bişi olmadı. Bence gebelikte alakalı bişi yine de sormak en iyisiAynen beni de çok cici oluyorlar insan böyle giydirip giydirip süslemek istiyorsağlıkla gelsinler inşallah
Soracaktım unuttum pazartesi günü canım, dün akşam o ağrı oldu birde adet sancısı gibi bi ağrıyla uyudum uyandım yoktu. Bugün daha olmadi, bakalım devam ederse 10 gün içinde kayıt var zaten gider sorarım artik. Sadece kasık ağrısı olsa rahim büyüyo diyicem de bu ağrı çok değişik afedersin altta giriş kısmında oluyor ilk defa yaşadığım bisey valla anlamlandiramadim
Soracam bakalım canım devam ederse inşallah etmesin yine deHmm bi sor canım valla. Ama bi ara bende de çok kötü oldu gece ağrısına uyandım dedim gidiyor bebek herhalde ama çok şükür bişi olmadı. Bence gebelikte alakalı bişi yine de sormak en iyisi
Ay suna bakk tatliss evet cook benziyor yaDilos6342 canım senin bebişle benimkinin ultrason görüntüsü çok benziyor geçen hafta gittim ben de tam 7 haftalıktı.
Amin cnm sağol .2.doğumu yapan arkadaşlarım çok rahat yaptı. İnşallah bir avazda kavuşursunuz
O da çok fazla imişMaşallah yine iyi olmuş, hareket gercekten kısaltıyor diyorlar, birde ikinci üçüncü çocuk daha kolay gelir diyorlar ne kadar doğrudur bilemem
Benim arkadaşım 7 8 gün sancı çekmişti ona göre çok çok iyi
Teşekkür ederim canım yazarım 1.5 ay sonraAllah gönlüne göre versin.Herşeyden önce sağlıkla. Ama bu teorilere göre , kız gibiTutarsa yazarsın
Benim de 7+1 di gittiğimde ultrasonda 7+0 çıktıAy suna bakk tatliss evet cook benziyor yabenimki biraz ayakta gibi duruyor ama artist Hahaha benimkide normalde 7+2 ama 7+1 çıktı ultrasonda
Çok iyii bir sorun yoksa başlamak lazım. Bende hiç yerimde durmuyorum cam silmek evi işi falan derkenO da çok fazla imiş.
Fırsat buldukça yürüyorum. Şimdilik haftada birde pilates e devam ediyorum.
Herkes bir avazda kurtulsun inşallah
Aynıymış bebislerBenim de 7+1 di gittiğimde ultrasonda 7+0 çıktıbir ay bekleyeceğiz şimdi hayırlısıyla Kese yuvarlak olunca kız muhabbeti var benim de gönlümden kız geçiyor ama bilemiyorum sağlıklı olsun da Bu arada geçti mi bulantıların? Ben kusmaktan helak durumdayım yediğim hiçbir şey durmuyor
Bende öyle yaa puset örtüsü minderi baktım cinsiyeti belli olsun yaptircam diye hep kiz renklerine gözüm kayıyorKız elbiseleri çok güzeeelEşime diyorum zaten kız olursa yandın diye
Son gittiğimde kilo kaybım olduğu için kendisi sordu bulantı kusma durumunu ve prilam verdi. Ama yine de tam anlamıyla geçmiyor canım. Şikayet etmek de istemiyorum bebiş için uğraştık çünkü 1 yıla yakın buna şükür diyorum ama insanı da hayattan soğutuyor bu bulantılarAynıymış bebislerbenimde gönlümden kız geçiyor elim sürekli kız eşyalarına gidiyor bende merak içindeyim ya da belki kıza çok yatkın olduğum için öyle oluyor
Benim bulantilarim 5. Haftanın sonuna kadar devam etti sonra kesildi. Ama büyük ihtimal bağırsak enfeksiyonu geçirdiğim için afedersin ishal durumu olduğundan çok kötü bulantim oldu onla alakalı diyorum. Şuan rahatım şükür sadece ağız eksimesi durumu var ne yesem aynı
Doktora sormuş muydun bulantı için ilaç verdi mi? İnşallah bi an önce geçer ya insanı mahvediyor
Yaa gerçekten o kadar mı şiddetliSon gittiğimde kilo kaybım olduğu için kendisi sordu bulantı kusma durumunu ve prilam verdi. Ama yine de tam anlamıyla geçmiyor canım. Şikayet etmek de istemiyorum bebiş için uğraştık çünkü 1 yıla yakın buna şükür diyorum ama insanı da hayattan soğutuyor bu bulantılarBiz de eşimle sevgili olduğumuz dönemden beri hep kız ismi düşünmüştük o yüzden belki ben de kıza daha yakın düşünüyorum bir de o bıcır bıcır halleri ve kıyafetleri Allah hepimizin gönlüne göre versin tabi ilk önce sağlık versin
İnşallah canım çok geçmiş olsun bol bol su iç gerçekten ben öyle yaptım düzeldi diyebilirim henüz doktora gitmeden belkide enfeksiyon değildi benimki ama iyi de su iç sen bol bolEvet canim çok sık idrara cikiyorum ama yarım saat de bir falan ve bitmeyen yeşile dönük sarı akıntım var kaşıntı vs olmuyor çok şükür bakalım bugün kültür testi verdim cumaya kadar belli olur insAllah antibiyotik kullancak kadar büyük bir rahatsız olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?