2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar bu fotoları genital nub kategorisinde İkra Meyra ya atın o bir cinsiyet tahmini yapar benim oğlumda erkek olduğunu bilmişti bende doktora gidince hemen usgyi ona atacağım
Kasım 2016 Annesi idi o da. Yapıyordu tahmin , eveeet. Burda yazılınca hoş oldum birden

Kese fasulye gibi basık olunca erkek
Yuvarlak olursa kız.
7 haftalık ultrason görüntüsünde,
kesenin sağındaysa yolk sac , kız ;
solunda ise , erkek deniyor.

Benimki tutarsa ikinci kez, (sağlıkla devam eder inşallah) teorinin altına ben de imzamı atarım

Ben dün akşam gittim bacım kalp atışını duyduk çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin sence fotodan cinsiyeti ne hissediyorsun ben hamilelik başından beri erkek hissediyorum yaa
Allah gönlüne göre versin.Herşeyden önce sağlıkla. Ama bu teorilere göre , kız gibi Tutarsa yazarsın

Ay amiin

Hmm bi sor canım valla. Ama bi ara bende de çok kötü oldu gece ağrısına uyandım dedim gidiyor bebek herhalde ama çok şükür bişi olmadı. Bence gebelikte alakalı bişi yine de sormak en iyisi

Hmm bi sor canım valla. Ama bi ara bende de çok kötü oldu gece ağrısına uyandım dedim gidiyor bebek herhalde ama çok şükür bişi olmadı. Bence gebelikte alakalı bişi yine de sormak en iyisi
Soracam bakalım canım devam ederse inşallah etmesin yine de

Dilos6342 canım senin bebişle benimkinin ultrason görüntüsü çok benziyor geçen hafta gittim ben de tam 7 haftalıktı.

Eklentiler

• B30DC8CB-FF6E-4815-87D2-5EA58E3A5279.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 66
O da çok fazla imiş .
Fırsat buldukça yürüyorum. Şimdilik haftada birde pilates e devam ediyorum.
Herkes bir avazda kurtulsun inşallah

Ay suna bakk tatliss evet cook benziyor ya benimki biraz ayakta gibi duruyor ama artist Hahaha benimkide normalde 7+2 ama 7+1 çıktı ultrasonda
Benim de 7+1 di gittiğimde ultrasonda 7+0 çıktı bir ay bekleyeceğiz şimdi hayırlısıyla Kese yuvarlak olunca kız muhabbeti var benim de gönlümden kız geçiyor ama bilemiyorum sağlıklı olsun da Bu arada geçti mi bulantıların? Ben kusmaktan helak durumdayım yediğim hiçbir şey durmuyor

O da çok fazla imiş .
Fırsat buldukça yürüyorum. Şimdilik haftada birde pilates e devam ediyorum.
Herkes bir avazda kurtulsun inşallah
Çok iyii bir sorun yoksa başlamak lazım. Bende hiç yerimde durmuyorum cam silmek evi işi falan derken sezeryan olacak ama olsun

Aynıymış bebisler benimde gönlümden kız geçiyor elim sürekli kız eşyalarına gidiyor bende merak içindeyim ya da belki kıza çok yatkın olduğum için öyle oluyor
Benim bulantilarim 5. Haftanın sonuna kadar devam etti sonra kesildi. Ama büyük ihtimal bağırsak enfeksiyonu geçirdiğim için afedersin ishal durumu olduğundan çok kötü bulantim oldu onla alakalı diyorum. Şuan rahatım şükür sadece ağız eksimesi durumu var ne yesem aynı
Doktora sormuş muydun bulantı için ilaç verdi mi? İnşallah bi an önce geçer ya insanı mahvediyor

Ben 9.haftadayim ama önde göbüşüm çıktı ufacık top gibi bu çok erken çıktı 2.hamileliğim olduğu için mi acaba ilkte 12 den sonra belli olmaya başlamıştı

Son gittiğimde kilo kaybım olduğu için kendisi sordu bulantı kusma durumunu ve prilam verdi. Ama yine de tam anlamıyla geçmiyor canım. Şikayet etmek de istemiyorum bebiş için uğraştık çünkü 1 yıla yakın buna şükür diyorum ama insanı da hayattan soğutuyor bu bulantılar Biz de eşimle sevgili olduğumuz dönemden beri hep kız ismi düşünmüştük o yüzden belki ben de kıza daha yakın düşünüyorum bir de o bıcır bıcır halleri ve kıyafetleri Allah hepimizin gönlüne göre versin tabi ilk önce sağlık versin

Yaa gerçekten o kadar mı şiddetli Allah yardımcın olsun bi arkadaş gece 2 tane içiyorum diyordu prilam için öyle iyi geliyormuş. Beyaz leblebi, ayva da iyi geliyor diyorlar bulanti için. İnşallah bir an önce geçer ya şikayet etmek değil bu aslında insan o kadar kötü oluyor ki endiseleniyorda artık bebek için bisey yiyemez duruma geliyor insan ben 7 8 gün yaşadım ama patates haslamasi muzdan başka bisey yiyemiyordum onları da çıkartıyordum ee böyle olunca çok halsiz kalıyorsun. Allah yardımcınız olsun inşallah vücut bir an önce alışırda kesilir bulantilar
Benim hiç kilomu ölçmedi bu arada doktor bende tartilmadim, sadece bu aralar ani kilo artışı görülebilir dedi. Hakikaten de öyle oluyor, bulantım geçince hiç bisey yiyemedigim için birden yemeklere çöktüm bu da pek iyi olmadi, hareket ediyorum ama tamamen yürüyüşe de başlamak lazım galiba. Kilom olmasa bu kadar takmazdım aslında ama fazla kilo da zarar ilerde şeker problemi cikabilir

İnşallah canım çok geçmiş olsun bol bol su iç gerçekten ben öyle yaptım düzeldi diyebilirim henüz doktora gitmeden belkide enfeksiyon değildi benimki ama iyi de su iç sen bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…