2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
merhaba ben bugün 1 de kontrole ve 2 li tarama testine gideceğim. inşallah iyi haberler alırım. biraz stresliyim kötü bişey duyarsam diye dualarınıza talibim.
Guzel haberlerle gel canım kötü düşünme iyiyi çağıralım hersey güzel olacak inşallah cinsiyet tahmini de yapar inşallah

Kızlar kalça kemiği ağrıyan var mi yoksa bana has bisey mi bu durum
Benim de bu iki gündür hem kuyruk sokumu bölgesi hem karnım ağrıyor ama gebelikten önce zaten kalça kemiğimde ödem vardı hamile kaldığım ay kortizon vurulacaktı hamile kalınca vurmadım ondan diye düşünmüştüm. Başka bi şeyden mi ki

Hic bilmiyorum canım dun temizlik yaptım ondanmi oldu bugün bisey yok

ben çıktım kontrolden ense kalınlığına iyi dedi, burun kemiği de oluşmuş şükür, kan verdim bir kaç güne arayacak doktor sonuçlar için. cinsiyet için erken dedi ve 3 hafta sonraya randevu verdi. hepiniz hayırlı haberler alırsınız inşallah. bebiş de kocaman olmuş her yeri belli :)

Dün belime ani sancı girdiği için bende bugün ara kontrole gittim bebek çok iyi şükür gitmişken doktorumla 3 marttaki ikili testim hakkında konuştuk bu tarama testlerinin devletin prosedürlerinde olduğu için yapıldığını ama çok çok eski teknikler olduğu için sonuçların güvensizliği hakkında bilgi verdi direk fetal dna testi yaptırmanızı öneririm dedi. Güney koreye gidene 3500tl. Amerikaya gidene 5500 tl dedi. Bende Amerikaya göndertmeye karar verdim direk fetal dna testi yaptırıp bu tarama testlerine hiç bulaşmayacağım.

Çıkınca yazın bize de kızlar ❤
Ben çıktım şükürler olsun tam 12 haftalikmis folik asiti kesti doktor.d vitamini damla,demir ilaci ferrum, bide decavit vitamin başladı.ayrica akıntım olduğu için flora duzenleyici bir probiyotik aldirdi..ikili testin kararini tamamen bana birakti ben de kabul etmedim ikili testi yaptirmayacagm Allahtan gelen her şeye raziyim dedim.ve bir ay sonraya kadar simdilik boyle bu arada bulantilarim bitti kizlar.istahim acildi ama yemek kokularindn tiksinme devam ediyor.aksam yemegi yiyemiyorum asla salcali sulu yiyemiyorum aperatif seyler yiyorum doktor zorlama daha 1ay sonra senden beslenecek dedi sukur her sey yolunda

Aynen bende simdi ciktim ve inanamadim iki hafta once minicikti bu sefer baya farkettim masllah büyümüş

Bu gün kontrolü Kızlar usg fotoğraflarınız var mı?

Maşallah bugünkü tüm kontroller güzel geçmiş harika
Bende tam onu diyecektim canim sakıncası yoksa usg fotosunu paylaşır mısınız kızlar çok sevindim güzel haberler almanıza darısı bize sanırım ikili testi bende yaptırmayacağım bu sefer riskli olsa ne olacak hersey Allahtan

Benim resimler bunlar cok hareketliydi ondan boyle çıktı

Eklentiler

• IMG_20220221_152854_263.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 95
  • IMG_20220221_152843_571.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 92
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…