Guzel haberlerle gel canım kötü düşünme iyiyi çağıralım hersey güzel olacak inşallah cinsiyet tahmini de yapar inşallahmerhaba ben bugün 1 de kontrole ve 2 li tarama testine gideceğim. inşallah iyi haberler alırım. biraz stresliyim kötü bişey duyarsam diyedualarınıza talibim.
Randevum bugun benimdeeGünaydın kızlar muhteşem haberler alacağımız bir hafta olsun inşallah varmi bu hafta doktora gidecekler
amin inşallah maviş. kontrol sonrası yazarım sonuçları.Guzel haberlerle gel canım kötü düşünme iyiyi çağıralım hersey güzel olacak inşallah cinsiyet tahmini de yapar inşallah❤
Benim de bu iki gündür hem kuyruk sokumu bölgesi hem karnım ağrıyor ama gebelikten önce zaten kalça kemiğimde ödem vardı hamile kaldığım ay kortizon vurulacaktı hamile kalınca vurmadım ondan diye düşünmüştüm. Başka bi şeyden mi kiKızlar kalça kemiği ağrıyan var mi yoksa bana has bisey mi bu durum
Çıkınca yazın bize de kızlar ❤Randevum bugun benimdee
Hic bilmiyorum canım dun temizlik yaptım ondanmi oldu bugün bisey yokBenim de bu iki gündür hem kuyruk sokumu bölgesi hem karnım ağrıyor ama gebelikten önce zaten kalça kemiğimde ödem vardı hamile kaldığım ay kortizon vurulacaktı hamile kalınca vurmadım ondan diye düşünmüştüm. Başka bi şeyden mi ki
Amin canımŞaka yapıyosunAllah durumu olmyanlara yardım etsin gerçekten
Ben çıktım şükürler olsun tam 12 haftalikmis folik asiti kesti doktor.d vitamini damla,demir ilaci ferrum, bide decavit vitamin başladı.ayrica akıntım olduğu için flora duzenleyici bir probiyotik aldirdi..ikili testin kararini tamamen bana birakti ben de kabul etmedim ikili testi yaptirmayacagm Allahtan gelen her şeye raziyim dedim.ve bir ay sonraya kadar simdilik boyleÇıkınca yazın bize de kızlar ❤
Aynen bende simdi ciktim ve inanamadim iki hafta once minicikti bu sefer baya farkettim masllah büyümüşben çıktım kontrolden ense kalınlığına iyi dedi, burun kemiği de oluşmuş şükür, kan verdim bir kaç güne arayacak doktor sonuçlar için. cinsiyet için erken dedi ve 3 hafta sonraya randevu verdi. hepiniz hayırlı haberler alırsınız inşallah. bebiş de kocaman olmuş her yeri belli :)
Evet canim ben bugun gittim tam 12 haftaligim ve artik ayda bir gel dedi3.ayin sonuna kdr 15 gunde birmi gidiyorsunuz kontrole kizlar
Ben yarın gideceğimGünaydın kızlar muhteşem haberler alacağımız bir hafta olsun inşallah varmi bu hafta doktora gidecekler
ben çıktım kontrolden ense kalınlığına iyi dedi, burun kemiği de oluşmuş şükür, kan verdim bir kaç güne arayacak doktor sonuçlar için. cinsiyet için erken dedi ve 3 hafta sonraya randevu verdi. hepiniz hayırlı haberler alırsınız inşallah. bebiş de kocaman olmuş her yeri belli :)
Ben çıktım şükürler olsun tam 12 haftalikmis folik asiti kesti doktor.d vitamini damla,demir ilaci ferrum, bide decavit vitamin başladı.ayrica akıntım olduğu için flora duzenleyici bir probiyotik aldirdi..ikili testin kararini tamamen bana birakti ben de kabul etmedim ikili testi yaptirmayacagm Allahtan gelen her şeye raziyim dedim.ve bir ay sonraya kadar simdilik boylebu arada bulantilarim bitti kizlar.istahim acildi ama yemek kokularindn tiksinme devam ediyor.aksam yemegi yiyemiyorum asla salcali sulu yiyemiyorum aperatif seyler yiyorum doktor zorlama daha 1ay sonra senden beslenecek dedi sukur her sey yolunda
Bende tam onu diyecektim canimBu gün kontrolü Kızlar usg fotoğraflarınız var mı?
Maşallah bugünkü tüm kontroller güzel geçmiş harika
Ohhh ohhh senleniyor topigimiz❤Ben yarın gideceğim
Benim resimler bunlarBende tam onu diyecektim canimsakıncası yoksa usg fotosunu paylaşır mısınız kızlar çok sevindim güzel haberler almanıza darısı bize sanırım ikili testi bende yaptırmayacağım bu sefer riskli olsa ne olacak hersey Allahtan
Ya çok hoş baya bebek buBenim resimler bunlarcok hareketliydi ondan boyle çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?