2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Evet iki gündür gözüme perde inmiş gibi bitkisel hayatta gibi yatıyordum Allah kimseye yaşatmasın çok zor heleki ailenizde uzaktaysa
Seni çok iyi anlıyorum . Yalnızken el mahkum kalmak gerçekten çok zor.
Allah yardımcımız olsun.
Şu an Türkiye’dekilerden , kızımı anneme bırakıp eşimle tüm gün dışarıdaki işlerimizi hallettik dönüşte gelmek istemedi kayınvalideme geçerken. Siz beni gece alın dedi .
Aile desteği bulunmaz nimet

Ben de öyle yaptım bugün kan verdim 10 güne belli olur herhalde

Teşekkür ederim amerikaya 4500 e anlaştık cinsiyet bilgisi istiyomusunuz dediler evet dedim
Aa çok iyi bende bugün karar verdim 5500 dedi doktorum. Yaptırdığı lab. Aradım orası direk 6000 dedi. Doktorum daha ucuz söylemiş herhalde anlaşmalı olduğu için o fiyattır. Cinsiyet önemli değil ama bende isteyeceğim madem böyle bir fırsatımız var neden öğrenmeyelim değil mi hangi şehirdesiniz ben izmirdeyim hiç başka lab. Fiyat almadımda sadece güney kore 3500 dedi doktorum ama ben amerika tercih ediyorum diyince çokta fark yok zaten öyle olsun dedik. Nedense Tr’de yapılanları önermedi.

Merhaba ben de kullanıyorum ilk aylar göbekten vurulmayı tercih ettim göbek deliğimden 3-4 parmak gerisinden vuruyorum ( öncesinde karın boşluğuna falan da yapıyodum ama hemşire 3-4 parmağa denk gelecek şekilde vurulmamı söyledi) onun dışında iğnenin kapağını çıkarmadan, iğneye hafif vurunca hava yukarı çıkıyo kapağını açınca önce onu boşaltıyorum, iki parmağımla karnımı tutup iğnenin sivri ucunu bulup dik değil de hafif yan vuruyorum. Biraz uzun oldu ama böyle vurunca acımıyor ve morarmıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…