2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Sürekli mi ağrıyor canim mutlaka doktora danis
Uzun yürüyüşler olursa ağrıyor özellikle, Görüştüm doktorumla cumartesi günü bebekle alakalı olmadığını daha erken olduğunu söyledi. Kaslarda tendon gerilmesi olabilir ama olsa da krem vs kullanmak yasak olduğu için bikaç hafta daha dayan dedi.

Benim doktorum da TR de yapan yerleri önermedi, daha yeni yeni yapıldığı için hata olabilir dedi.

10 hafta dolduysa hemen yaptırıyor musun? Yoksa 12. Haftayı bekleyecek misin?

Fiyatlar inanılmaz farklı, doktor bile G. Kore 'ye 3500 demiş. Kendi de kar koymuştur, ona rağmen, özel laboratuar fiyatından daha uygun. ( İzmir için)
Sanki kimden ne koparırlarsa gibi bir durum var.
Bakalım daha ne fiyatlar duyacağız, araştıran yazsın lütfen.

Bana mı yazdınız 3 martta randevum o zaman yaptıracağız.şu an 10 haftalık olduk. Bende şaşırdım yapan lab. 6000 dedi doktor 5500 dedi bakalım gitmeden bir gün önce sekreterini arayıp ekstra indirim alabiliyorlar mı soracağım pek sanmıyorum ama belki bi 5000 falan olur diye. Aslında yaptırmayı düşünmüyordum 27yaşında ilk hamileliğim tüp bebek. Ama doktor önerince düşündüm ikili üçlü dörtlüde istenmeyen yanlış bir sonuç çıktığında o üzüntüyü yaşayacağıma yaptırıp kesin sonuca ulaşmak en mantıklısı geldi

İyi aksamlar kızlar bugün 4 yasındaki kızım pozitif çıktı ben suan negatifim ama benimle temas halinde sürekli ne yapacagımı bilmiyorum 2 gündür cok ateslenmişti yanımda uyuyordu ögrendikten sonra maske kullanmaya basladım ama ne kadar faydası olur bilmiyorum

Ben de bir an yanlış alıntı yaptım sandım Doğruymuş. Bu hesaba göre 12. Haftalarda tavsiye edilmiş yine.
Hayırlı haberler olsun şimdiden.

Benim arkadaşımın 1 yaşında oğlu pozitif çıktı. 5 gün hastanede yattılar emziriyordu üstelik. Arkadaşıma hiç geçmedi 3 aşısı var diye düşünüyoruz. Umarım sanada geçmez

Koku hassasiyeti gecmiyor zoferde zira bulantilarim tamamen bitmesine ragmen koku hassasiyetim hala devam ediyor maskeyle esime ve ogluma yemek yapiyorum ama ben o yemegi mesela hala yiyemiyorum baska seyler yapip yiyorum
Günaydın canım sen zofer mi içtin nasıldı ben zararlı diye korkuyorum ama böyle de tükendim nasıl bir yol izledin yazar mısın lütfen

Kızlar kalça kemiği ağrıyan var mi yoksa bana has bisey mi bu durum
Bende de var canım yürürken farkediyorum. Sağ kalça kemiğimde hafif bir ağrı oluyor. Ben ohss nedeniyle uzun süre yattığım ve şimdi de genelde yarı yatar gibi uzandığım için olabilir diye düşünmüştüm. doktora sordunuz mu hiç

Yok canim sormadım bir günlük oldu ama sanırım kendimi yordykca oluyor doktor randevum pazartesi

Cok geçmiş olsun canim kreşe falan mı gidiyor kızın çocuklardan daha çabuk geçiyor geçen yaz bizde covid olduk bizede oğlumda geldi anlamadık covid olduğunu ateşleniuor diye aramız da yatırdık bir güzel ikimize de bulaştırmisti ama çocuklar daha kolay anlatıyor canim Rabbım şifasını versin

Kızlar dün geceden belli bebeğin kesesinin olduğu yer ağrıyor yani nasıl desem keseyi hissediyorum biliyorum nerde olduğunu hareket ettiğim zaman orada bı taş bı ağrı oluyor alt karnimda öyle sanki spor yapmışım oyle bı ağrı normal mi sizce

Yok canım covid yüzünden baslatmadım korktum kreside ertelemeştim nasıl oldu bizde bilmiyoruz bugün benimde agrılarım basladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…