Sürekli mi ağrıyor canim mutlaka doktora danisBenim sol taraf ağrıyor yürürken ve özellikle öksürürken
Uzun yürüyüşler olursa ağrıyor özellikle, Görüştüm doktorumla cumartesi günü bebekle alakalı olmadığını daha erken olduğunu söyledi. Kaslarda tendon gerilmesi olabilir ama olsa da krem vs kullanmak yasak olduğu için bikaç hafta daha dayan dedi.Sürekli mi ağrıyor canim mutlaka doktora danis
Benim doktorum da TR de yapan yerleri önermedi, daha yeni yeni yapıldığı için hata olabilir dedi.Aa çok iyi bende bugün karar verdim 5500 dedi doktorum. Yaptırdığı lab. Aradım orası direk 6000 dedi. Doktorum daha ucuz söylemiş herhalde anlaşmalı olduğu için o fiyattır. Cinsiyet önemli değil ama bende isteyeceğim madem böyle bir fırsatımız var neden öğrenmeyelim değil mihangi şehirdesiniz ben izmirdeyim hiç başka lab. Fiyat almadımda sadece güney kore 3500 dedi doktorum ama ben amerika tercih ediyorum diyince çokta fark yok zaten öyle olsun dedik. Nedense Tr’de yapılanları önermedi.
Herhalde o yüzden önermiyorlarBenim doktorum da TR de yapan yerleri önermedi, daha yeni yeni yapıldığı için hata olabilir dedi.
Bana mı yazdınız10 hafta dolduysa hemen yaptırıyor musun? Yoksa 12. Haftayı bekleyecek misin?
Fiyatlar inanılmaz farklı, doktor bile G. Kore 'ye 3500 demiş. Kendi de kar koymuştur, ona rağmen, özel laboratuar fiyatından daha uygun. ( İzmir için)
Sanki kimden ne koparırlarsa gibi bir durum var.
Bakalım daha ne fiyatlar duyacağız, araştıran yazsın lütfen.
Ben de bir an yanlış alıntı yaptım sandımBana mı yazdınız3 martta randevum o zaman yaptıracağız.şu an 10 haftalık olduk. Bende şaşırdım yapan lab. 6000 dedi doktor 5500 dedi bakalım gitmeden bir gün önce sekreterini arayıp ekstra indirim alabiliyorlar mı soracağım pek sanmıyorum ama belki bi 5000 falan olur diye. Aslında yaptırmayı düşünmüyordum 27yaşında ilk hamileliğim tüp bebek. Ama doktor önerince düşündüm ikili üçlü dörtlüde istenmeyen yanlış bir sonuç çıktığında o üzüntüyü yaşayacağıma yaptırıp kesin sonuca ulaşmak en mantıklısı geldi
Benim arkadaşımın 1 yaşında oğlu pozitif çıktı. 5 gün hastanede yattılar emziriyordu üstelik. Arkadaşıma hiç geçmedi 3 aşısı var diye düşünüyoruz. Umarım sanada geçmezİyi aksamlar kızlar bugün 4 yasındaki kızım pozitif çıktı ben suan negatifim ama benimle temas halinde sürekli ne yapacagımı bilmiyorum 2 gündür cok ateslenmişti yanımda uyuyordu ögrendikten sonra maske kullanmaya basladım ama ne kadar faydası olur bilmiyorum
Günaydın canım sen zofer mi içtin nasıldı ben zararlı diye korkuyorum ama böyle de tükendim nasıl bir yol izledin yazar mısın lütfenKoku hassasiyeti gecmiyor zoferde zira bulantilarim tamamen bitmesine ragmen koku hassasiyetim hala devam ediyor maskeyle esime ve ogluma yemek yapiyorum ama ben o yemegi mesela hala yiyemiyorum baska seyler yapip yiyorum
Slm canım başladinmi bende kan kusuyorum başlamaya korkuyorum zofer eKızlar.ben artık kusmaktan mahvoldum artık kan kusar hale geldim doktoruma yazdım oda zofer tb başlayabilirsiniz yazmis kullanıp fayda gören varmi
Bende de var canım yürürken farkediyorum. Sağ kalça kemiğimde hafif bir ağrı oluyor. Ben ohss nedeniyle uzun süre yattığım ve şimdi de genelde yarı yatar gibi uzandığım için olabilir diye düşünmüştüm.Kızlar kalça kemiği ağrıyan var mi yoksa bana has bisey mi bu durum
Yok canim sormadım bir günlük oldu ama sanırım kendimi yordykca oluyor doktor randevum pazartesiBende de var canım yürürken farkediyorum. Sağ kalça kemiğimde hafif bir ağrı oluyor. Ben ohss nedeniyle uzun süre yattığım ve şimdi de genelde yarı yatar gibi uzandığım için olabilir diye düşünmüştüm.doktora sordunuz mu hiç
İnsallah canımBenim arkadaşımın 1 yaşında oğlu pozitif çıktı. 5 gün hastanede yattılar emziriyordu üstelik. Arkadaşıma hiç geçmedi 3 aşısı var diye düşünüyoruz. Umarım sanada geçmez
Cok geçmiş olsun canim kreşe falan mı gidiyor kızın çocuklardan daha çabuk geçiyor geçen yaz bizde covid olduk bizede oğlumda geldi anlamadık covid olduğunu ateşleniuor diye aramız da yatırdık bir güzel ikimize de bulaştırmisti ama çocuklar daha kolay anlatıyor canim Rabbım şifasını versinİyi aksamlar kızlar bugün 4 yasındaki kızım pozitif çıktı ben suan negatifim ama benimle temas halinde sürekli ne yapacagımı bilmiyorum 2 gündür cok ateslenmişti yanımda uyuyordu ögrendikten sonra maske kullanmaya basladım ama ne kadar faydası olur bilmiyorum
Eki Görüntüle 3011205 Eki Görüntüle 3011204 Eki Görüntüle 3011205 Eki Görüntüle 3011206 Eki Görüntüle 3011206Bende tam onu diyecektim canimsakıncası yoksa usg fotosunu paylaşır mısınız kızlar çok sevindim güzel haberler almanıza darısı bize sanırım ikili testi bende yaptırmayacağım bu sefer riskli olsa ne olacak hersey Allahtan
Ay erkek gibi hissettim benkızlar fotoğrafları yüklemeyi beceremedim pek kusura bakmayın. cinsiyet tahmini olan var mı
Yok canım covid yüzünden baslatmadım korktum kreside ertelemeştim nasıl oldu bizde bilmiyoruz bugün benimde agrılarım basladıCok geçmiş olsun canim kreşe falan mı gidiyor kızın çocuklardan daha çabuk geçiyor geçen yaz bizde covid olduk bizede oğlumda geldi anlamadık covid olduğunu ateşleniuor diye aramız da yatırdık bir güzel ikimize de bulaştırmisti ama çocuklar daha kolay anlatıyor canim Rabbım şifasını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?