2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Canım benim de vardı adet olacak gibi şiddetli oldu bi de dediğin gibi keseyi hissettiğim bölge de oldu dün akşam dayanamadım kadın doğumun aciline gittik. Kadın bebek kendine yer açıyor normal dedi önce ama sonra ısrarımla muayene etti. Kalp atımı vardı iyiydi bebek çok az enfeksiyon var o ağrı yapar dedi bol su iç ve sıcak tut kendini ilişki de ilk üç ay yaşama dedi öyle ondanmış. Gebelikte enfeksiyon çok normal dedi bir dedi

Slm canım başladinmi bende kan kusuyorum başlamaya korkuyorum zofer e
Yok kullanmak istemedim aynı devam ediyorum hayat enerjim bitti hep yatıyorum sofraya ağlaya ağlaya oturuyorum kayınvalidem yemek göndermeye başladı ama onu bile zar zor azıcık bişey yiyorum bian önce geçer ve su hamileliğin tadını çıkarırız umarım

Fetal dna testi nin baska adi var mi? Hollanda da nifty test yapiliyor. Ucreti 175 eur ama sizin dediginiz testle ayni mi farkli mi emin olamadim. Belki siz biliyorsunuzdur, danismak istedim

Hadi gönder gelsin bi usg fotosu ❤ hareketleri nasıldı minnosun
Çok hareketliydi ya sırtını falan döndü bi ara ekliyorum usg görüntüsü tahminleri bekliyorum

Eklentiler

• 1ED2AF03-319C-484C-B222-F29FA1D4297D.webp
    37 KB · Görüntüleme: 91
Fetal dna testi nin baska adi var mi? Hollanda da nifty test yapiliyor. Ucreti 175 eur ama sizin dediginiz testle ayni mi farkli mi emin olamadim. Belki siz biliyorsunuzdur, danismak istedim
Genel adı fetal dna. Nifty, nıpt vs gibi markaları var. Evet aynı test. Benimkinin markası nıpt mesela abdye gidecek. Bize göre fiyatı çok iyiymiş yalnız

Günaydın canım sen zofer mi içtin nasıldı ben zararlı diye korkuyorum ama böyle de tükendim nasıl bir yol izledin yazar mısın lütfen
Canim önce prilam kullandim hemde 4tane ma hiçbir işe yaramadi bende doktor zofer verdi sonra o digerine gore cok daha etkiliydi bende .tiksinme hassasiyet gecmiyor sadece bulantima iyi geldi.kutuda 10tane var kutu bitmeden bulantilarim bitti benim insallah siz de tez zamanda kurtulursunuz hayatimin en zor gunleriydi..bu arada ayva evde bulundurun bulanti oldukc minik bir lokma atin agziniza bu da tavsiyem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…