Nipt test benimkisi non invazif prenatal test bana da 10 dolduktan sonra önerdiler 10 artı 2 3 en iyi zaman dediler ben de 10 artı 3 te yaptırdım bakalım
Doktor erkeğe benziyor sanki dedi siz kız dediniz şimdi daha çok merak ettim bana hiç farketmez sağlıklı doğsun tek isteğim bu. İlk çocuk olacak ikisinden de yok zaten
Genel adı fetal dna. Nifty, nıpt vs gibi markaları var. Evet aynı test. Benimkinin markası nıpt mesela abdye gidecek. Bize göre fiyatı çok iyiymiş yalnız
Yaaa ne güzel çok sevindim canım iyi gelmiştir sana da iyiyiz çok şükür aynı bildiğin gibi beklemeye devam Bayadır göremeyince bi yazayım nerelerde dedim
Nipt test benimkisi non invazif prenatal test bana da 10 dolduktan sonra önerdiler 10 artı 2 3 en iyi zaman dediler ben de 10 artı 3 te yaptırdım bakalım
Sevgili hamileler herkes sağlık ve sıhhatle kucağına alsin inşallah dün yoğun ağrılarım üzerine doktora gittim bebeğimin kalp atışı nin durdugunu öğrendim ve bugün ne yazikki gebeliğe son verildi . Her şeyde var bir hayır diyorum artık Eylül anneleri grubundan değilim . Rabbim tüm hamilelere sağlıklı ve sıhhatli doğumlar nasip etsin inşallah
İyi aksamlar kızlar bugün 4 yasındaki kızım pozitif çıktı ben suan negatifim ama benimle temas halinde sürekli ne yapacagımı bilmiyorum 2 gündür cok ateslenmişti yanımda uyuyordu ögrendikten sonra maske kullanmaya basladım ama ne kadar faydası olur bilmiyorum
Benimde 2 yasindaki oglum ateslendi. Surekli bademcikleri doluyor diye bu seferde bademcikleri doldu sandim ama koronaymis. 2 gun sonrada bana bulasti. Cok hastalandim ateslendim kemiklerim kirildi resmen. Simdi yeni yeni toparladim. Bende 3 asi olmustum asi korumuyor yani sadece hafif atlatmamizi sagliyor. Bu seferde bebegim iyi midir diye dusunmekten alamiyorum kendimi. Bi arkadasim 5 aylik hamileyken korona gecirdi ve kalbi durdu bebegin. Acaba kalbi hala atiyor mu diye dusunmekten alamiyorum kendimi. Karantinam bitince hemen kalbini duymak istiyorum
Sevgili hamileler herkes sağlık ve sıhhatle kucağına alsin inşallah dün yoğun ağrılarım üzerine doktora gittim bebeğimin kalp atışı nin durdugunu öğrendim ve bugün ne yazikki gebeliğe son verildi . Her şeyde var bir hayır diyorum artık Eylül anneleri grubundan değilim . Rabbim tüm hamilelere sağlıklı ve sıhhatli doğumlar nasip etsin inşallah