İnşallah yaa.. en azından kafadaki soru işaretleri gider rahat rahat stressiz geçerSuper ben de yaptiracagim, insallah guzel sonuclar alirizpeki cinsiyet belli oluyor mu bu testte
Ne güzel olgunlukla karşılayabilmişsinSevgili hamileler herkes sağlık ve sıhhatle kucağına alsin inşallahdün yoğun ağrılarım üzerine doktora gittim bebeğimin kalp atışı nin durdugunu öğrendim ve bugün ne yazikki gebeliğe son verildi . Her şeyde var bir hayır diyorum artık Eylül anneleri grubundan değilim . Rabbim tüm hamilelere sağlıklı ve sıhhatli doğumlar nasip etsin inşallah
Kız dicemKizlar benim bebişimi tahmin edermisiniz çatlicam yakinda14 martta doktor randevum daha çok var
Yarın detaylı ultrason için perinatolog randevum var. O arada ikili testte yapılacakGünaydın kızlar muhteşem haberler alacağımız bir hafta olsun inşallah varmi bu hafta doktora gidecekler
Başınız sağ olsun. İnşallah bundan sonrası gönlünüzce olurSevgili hamileler herkes sağlık ve sıhhatle kucağına alsin inşallahdün yoğun ağrılarım üzerine doktora gittim bebeğimin kalp atışı nin durdugunu öğrendim ve bugün ne yazikki gebeliğe son verildi . Her şeyde var bir hayır diyorum artık Eylül anneleri grubundan değilim . Rabbim tüm hamilelere sağlıklı ve sıhhatli doğumlar nasip etsin inşallah
Çok geçmiş olsun en kısa zamanda daha sağlıklı hayırlı bir gebelik nasip etsin AllahSevgili hamileler herkes sağlık ve sıhhatle kucağına alsin inşallahdün yoğun ağrılarım üzerine doktora gittim bebeğimin kalp atışı nin durdugunu öğrendim ve bugün ne yazikki gebeliğe son verildi . Her şeyde var bir hayır diyorum artık Eylül anneleri grubundan değilim . Rabbim tüm hamilelere sağlıklı ve sıhhatli doğumlar nasip etsin inşallah
Bana da erkek gibi geldi bugün bütün bebişleri erkek olarak görüyorumÇok hareketliydi ya sırtını falan döndü bi ara ekliyorum usg görüntüsü tahminleri bekliyorum
MaşaAllhÇok hareketliydi ya sırtını falan döndü bi ara ekliyorum usg görüntüsü tahminleri bekliyorum
Kız gibiKizlar benim bebişimi tahmin edermisiniz çatlicam yakinda14 martta doktor randevum daha çok var
Teşekkür ederim canım, çok şükür 2 çocuğum var ilerde yine olurEn kısa zamanda sağlıklı bir bebek diliyorum. Geçmiş olsun
Amin inşallah canım benimNe güzel olgunlukla karşılayabilmişsinTabiki vardır doğa sağlıksız doğacak bir canı elemine ediyor aslında bu çok güzel birşey demişti benim doktorum. Doğru bence sağlıkla sıhhatle nasip etsin rabbim inşallah en hayırlısıyla
Allah razı olsun canım benimBaşınız sağ olsun. İnşallah bundan sonrası gönlünüzce olur
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun 11 haftalıktı doktor birkaç hafta önce gelişimi Durmuş kalp atışı Durmuş dedi, patolojiye gönderdik 15 güne sonuç çıkar. Çok şükür iki çocuğum var Rabbim onlara sağlık versin herkese de hayırlı sağlıklı ve sıhhatli doğumlar nasip etsin inşallahÇok geçmiş olsun en kısa zamanda daha sağlıklı hayırlı bir gebelik nasip etsin Allahkaç haftalıktı neden olmuş bir şey dedi mi doktor?
Ayy ins kiz olmasini cok istiyoruzYa maşallah, bence tombik bir kız bu
Kız dicemAllah gönlüne göre versin tabikii
İnsallah dediginiz gibi çıkar eşim kizim olacak diyor sürekli ama çin takviminde felan erkek çıktı ağzinizdan bal damlıyorKız gibi
Basedilebilir şekilde kalsa razıyım.grcmis olsun umarım bir an önce biter9 haftada bıraktım ama ara ara gene geliyor cok sık değil
Çok üzüldüm insallah en kisa zamanda saglikli minnoş bir bebeginiz olurTeşekkür ederim canım Allah razı olsun 11 haftalıktı doktor birkaç hafta önce gelişimi Durmuş kalp atışı Durmuş dedi, patolojiye gönderdik 15 güne sonuç çıkar. Çok şükür iki çocuğum var Rabbim onlara sağlık versin herkese de hayırlı sağlıklı ve sıhhatli doğumlar nasip etsin inşallah
Biri bisey yazarsa etiketlerse girip yazıyorum canım hepsini okuyamıyorum mesajlarınYaaa ne güzel çok sevindim canım iyi gelmiştir sana da iyiyiz çok şükür aynı bildiğin gibi beklemeye devam Bayadır göremeyince bi yazayım nerelerde dedim
Geçicek canım merak etme bnde geçicekmi acaba diye düşünüp duruyodum cok şükür yerini başka şeyler alıyorBasedilebilir şekilde kalsa razıyım.grcmis olsun umarım bir an önce biter
Ben bi çıkıntı gördüm erkek gibi geldi banaKizlar benim bebişimi tahmin edermisiniz çatlicam yakinda14 martta doktor randevum daha çok var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?