Teşekkür ederim canım Allah razı olsun 11 haftalıktı doktor birkaç hafta önce gelişimi Durmuş kalp atışı Durmuş dedi, patolojiye gönderdik 15 güne sonuç çıkar. Çok şükür iki çocuğum var Rabbim onlara sağlık versin herkese de hayırlı sağlıklı ve sıhhatli doğumlar nasip etsin inşallah
3 e yakın ama ben yaklaşık 3 aydır yatıyorm sürekli, tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım
17. 19. günler kanamam oldu diye doktorum kalkmamamı tavsiye etti o yüzden hareketsizlikten aldım sanırım ben, yoksa ne yesem çıkarıyorm afedersin sen aldın mı?
Fetal dna testi nin baska adi var mi? Hollanda da nifty test yapiliyor. Ucreti 175 eur ama sizin dediginiz testle ayni mi farkli mi emin olamadim. Belki siz biliyorsunuzdur, danismak istedim
Var değişik isimleri, NIPT diye kısaltıyorlar, Nifty, Verifi, Harmony markası ülkeye göre değişiklik gösteriyor. Aynı hepsinin amacı.
175 Euro , işte ülke farkı diyorum
450 Pound vermiştim zamanında.
Neyse ki son 6 yılda 300 dolarlara kadar düşmüş Türkiye’de, bu da bir gelişme diyelim.
Var değişik isimleri, NIPT diye kısaltıyorlar, Nifty, Verifi, Harmony markası ülkeye göre değişiklik gösteriyor. Aynı hepsinin amacı.
175 Euro , işte ülke farkı diyorum
450 Pound vermiştim zamanında.
Neyse ki son 6 yılda 300 dolarlara kadar düşmüş Türkiye’de, bu da bir gelişme diyelim.
Evet devlet karsiliyormus geri kalan kismi. Geri kalan kisim nedir bilmiyorum gerci. Birde 20. Haftada detayli organ tarama var, o ucretsizmis. Hollandaya 3 yil once gocmus biri olarak bakalim gorecegiz dogum asamalari vs nasil ilerliyor
Evet devlet karsiliyormus geri kalan kismi. Geri kalan kisim nedir bilmiyorum gerci. Birde 20. Haftada detayli organ tarama var, o ucretsizmis. Hollandaya 3 yil once gocmus biri olarak bakalim gorecegiz dogum asamalari vs nasil ilerliyor
Bende Almanyadayim burda nasıl bilmiyorum yarın gidicem 12. Haftamdayim açıkçası düşünmüyorum herhangi bi test yaptırmayı. Neler yapılıyo bilmiyorum yarın ögrenicem inşallah
Benimde 2 yasindaki oglum ateslendi. Surekli bademcikleri doluyor diye bu seferde bademcikleri doldu sandim ama koronaymis. 2 gun sonrada bana bulasti. Cok hastalandim ateslendim kemiklerim kirildi resmen. Simdi yeni yeni toparladim. Bende 3 asi olmustum asi korumuyor yani sadece hafif atlatmamizi sagliyor. Bu seferde bebegim iyi midir diye dusunmekten alamiyorum kendimi. Bi arkadasim 5 aylik hamileyken korona gecirdi ve kalbi durdu bebegin. Acaba kalbi hala atiyor mu diye dusunmekten alamiyorum kendimi. Karantinam bitince hemen kalbini duymak istiyorum
Benimde aklımda bu sorular dönüp duruyor canım Rabbim korktugumuzu yaşatmasın perşembe kontrolum vardı ikili test yapılacaktı ama kısmet degilmiş karantinam bitince gidecegim hemen insallah iyidir
Bende geceleri prilam içiyorum ama geçmiyor sadece sabah kusmayı engelliyor. Ama midem gece gündüz o kadar kötü ki ekşiyor sürekli keyfim desen hiç olmuyor. Midem sürekli rahatsız krakerle bastırmaktan meyveler yemekten gına geldi napıcam bilmiyorum. Tv bile izleyemiyorum günler çok kötü geçmeye başladı bazen oturup ağlıyorum delircem bi çözüm yok mu
Merhaba arkadaşlar ikiz gebelik varmı aranızda eylülsonunda doğacak ikiz dedi doktorum daha yeni yıl 8 haftalık aranızda benimle aynı durumda olan varmi
Merhaba arkadaşlar ikiz gebelik varmı aranızda eylülsonunda doğacak ikiz dedi doktorum daha yeni yıl 8 haftalık aranızda benimle aynı durumda olan varmi