- 18 Ağustos 2021
- 356
- 288
- 53
Erkek drmek icimden geldiSelam kızlarsizce nedir cinsiyeti tahmini olan var mı bende çok merak ediyorum 3 hafta sonra 2 li taramaya gitcez
Allah razı olsun canımCanım benim çok geçmiş olsun rabbim iki yavruna uzun ömürler versin
Valla bilmiyorum hele ağzımda şu tat yokmu zehir gibi bildiğin zehir Allahım mide bulantısı geçse bu ağzı tadı var senin başka çocuk yok galiba birde evde kızım var üstüne üst hasta olmuş bakacak kimse yok gurbetyeym eşim akşam 7de geliyor halimi düşünün nolur okuyan herkes bana dua etsinBende geceleri prilam içiyorum ama geçmiyor sadece sabah kusmayı engelliyor. Ama midem gece gündüz o kadar kötü ki ekşiyor sürekli keyfim desen hiç olmuyor. Midem sürekli rahatsız krakerle bastırmaktan meyveler yemekten gına geldi napıcam bilmiyorum. Tv bile izleyemiyorum günler çok kötü geçmeye başladı bazen oturup ağlıyorum delircem bi çözüm yok mu
ben de çok kötüyüm haftalar ilerledikçe bulantı geçer sanıyordum arttı resmen günlük hayatımı çok etkiliyor .ilaç alıyorum ama asla geçmiyorTam rahatlaidm galiba dedim dun yine basladi yanma ve bulantı bugunsirf yrmek icin yiyorum. Zevk almıyorum ya
Allahım yardımcı olsun çok zor bir durum naz yapacak kimsen olmayınca da mecbur bir şeyler yapmak zorundasın zorlanarak yapınca çok üzülüyor insan hele evde çocuk olunca acını da yaşayamıyorsun dur uyuyayım diyemiyorsun ekmek arası yapıp geçiştireyim diyemiyorsun ,çocuk geliyor acıktım susadım oyun oynayalım Allahım sabır ve bütün bunlarla mücedele etme gücü versin sana ve tüm annelere...Valla bilmiyorum hele ağzımda şu tat yokmu zehir gibi bildiğin zehir Allahım mide bulantısı geçse bu ağzı tadı var senin başka çocuk yok galiba birde evde kızım var üstüne üst hasta olmuş bakacak kimse yok gurbetyeym eşim akşam 7de geliyor halimi düşünün nolur okuyan herkes bana dua etsin
Çok erken ama ben şubat indirimlerinden bebek arabasıyla ana kucağını aldım bileMerhaba anneler alışverişlere başladınız mı yoksa ne zaman başlayacaksınız neler işe yarıyor nelere gerek yok ilk çocuktan tecrübeli olup alıp kullanmadığınız gereksiz şeyler neler sizce , mutlaka almamız gerekenler çok erken ama öyle kafamızda fikir olsun :)
Amin amin birde kızım hasta inan ne yapcam şaşırdım şuan ağlıyorum ağzımdaki bu acı tat ney bilmiyorum kızım uyandı hasta sıcak çorba içmesi lazım mecbur kalkıp yapacam gerçekten çok zormuş resmen çaresiz kaldım ya gün sayıyorum geçecek diye henüz 8+1 im 12 ye dha 4 hafta var Allahım yardım etsin cidden birinin omzuna başımı koyup saatlerce ağlamak istiyorumAllahım yardımcı olsun çok zor bir durum naz yapacak kimsen olmayınca da mecbur bir şeyler yapmak zorundasın zorlanarak yapınca çok üzülüyor insan hele evde çocuk olunca acını da yaşayamıyorsun dur uyuyayım diyemiyorsun ekmek arası yapıp geçiştireyim diyemiyorsun ,çocuk geliyor acıktım susadım oyun oynayalım Allahım sabır ve bütün bunlarla mücedele etme gücü versin sana ve tüm annelere...
Hafif bir şekilde atlatsın inşallah canim sanırım bir şekilde hepimiz atlatacagiz bu hastalığıYok canım covid yüzünden baslatmadım korktum kreside ertelemeştim nasıl oldu bizde bilmiyoruz bugün benimde agrılarım basladı
Guzel haberlerle gel canim bizi de haberdar etYarın detaylı ultrason için perinatolog randevum var. O arada ikili testte yapılacak
Öyle tabiki bi değişiklik farklılık hem zamanda hızlı geçiyor sanki birileri olunca kontrole pazartesi gideceğim dilosumBiri bisey yazarsa etiketlerse girip yazıyorum canım hepsini okuyamıyorum mesajlarınaynen çok iyi geldi canim sürekli yalnızlık insan çok bunaliyor. Kontrole ne zaman gidiyorsunn
Kanayan yarammmkızlar kilo aldınız mı bu süreçte ve aldıysanız kaç kilo.
Bildiğim kadarıyla yok güzel arkadaşım topigin ilk ikiz annesi sen olacaksın sağlıkla ilerlesin insallahMerhaba arkadaşlar ikiz gebelik varmı aranızda eylülsonunda doğacak ikiz dedi doktorum daha yeni yıl 8 haftalık aranızda benimle aynı durumda olan varmi
Evet benim de temizlik yaptığım gün oldu dikkat edecegiz sanırım ne yapalımBenim öyle , 2 hafta önce kendimi yordum biraz ayakta kaldım falan sonra oturdum bir daha kalkamadım bir süre, kalcamda fena bir ağrı oldu ikiye ayrılıyor sandım sağ kalcam. Sabaha geçmişti ama kendimi çok az yorayim ayakta kalayım hatırlatiyor kendini. Doktorum normal hamilelikte olur bunlar dedi.
Kuzum yediğine içtiğine dikkat et gastrit geçmişim var benim de eksili acılı baharatlı şeyler yiyince feryad figan oluyorum hem yanıyor hem bulaniyor bulanti hep var gerçiTam rahatlaidm galiba dedim dun yine basladi yanma ve bulantı bugunsirf yrmek icin yiyorum. Zevk almıyorum ya
Evet canim ne zaman yorulsam ağrıyor ilk gebelikte ağırlaşınca olmuştu bunda erken başladıBenim çok uzun zamandır oluyor sağ tarafta, hatta bazen tutuluyor, biraz yürüsem hemen topallatıyor. Doktora gittim ortopediye, eklemimi zorladığımı ve şimdi bebek leğen kemiğine oturduğu için arttığını zamanla daha da artabileceğini söyledi. Fizik tedavi verdi. Ama geçici bir şey inş. Ben çözümü az hareket etmekte buldum. Oturus sekli de etkiliyor düzgün dik oturmak daha iyi
Merhaba canim günaydınlarMerhaba anneler alışverişlere başladınız mı yoksa ne zaman başlayacaksınız neler işe yarıyor nelere gerek yok ilk çocuktan tecrübeli olup alıp kullanmadığınız gereksiz şeyler neler sizce , mutlaka almamız gerekenler çok erken ama öyle kafamızda fikir olsun :)
Bugün söylerler sanım. 1 aydır gitmedim. Ama yaptırmicam diğerlerinde de yaptırmadım. Randevu sıklığı nasıl acaba her ay mi yoksa 2 3 ayda bir mi onu da merak ediyorumBurada down semdromu testi ücretli, 175 euro yaklaşık. Ama 20.haftadaki detaylı ultrason ücretsizmiş, organlara baktıkları renkli ultrason sanırım, sigorta ödüyormuş.
O bebegimi su bitmesinden kaybettim azar azar amniyo sivisi gelmis o yuzden bende normal akinti zannedip hic onemsememistim.bu gebeligimde o yuzden tüm şartları zorlayip özele gidiyorum doktor akinti olduysa hemen biseyler veriyo falan ama her sey Allahtan nasip kismet insallah sag salim bunu kucağıma alirim hepimiz de alirizAklınıza kötüyü getirmeyin, maalesef hiç bisey elimizde değil. Olacak olanın önüne geçemiyoruz. Nedeni belli mi önlem vs alındı mi bu gebeliginizde? Allah evlatlarinizi size bağışlasın sağ salim kucağınıza almak nasip olsun insallah
İkili taramad bir kan testi vereceksiniz ve bir ultrasona bakilacak bu kadarTecrübeli anneler bu ikili testi nasıl yapıyorlar acaba merak ettim ultrasonla mı ölçüyor yoksa başka bir cihazla mı ayın 3ünde gün verdilerde tok ve sıkışık gelin dedi.
Teşekkür ederim biz nıpt testinde karar kıldıkİkili taramad bir kan testi vereceksiniz ve bir ultrasona bakilacak bu kadar
Ekledim cnm hayırlı olsun hosgeldinmaviss_34 Merhaba beni de listeye ekler misiniz 20 Aralık sat , İstanbul, 30 yaş ilk gebelik, tahmini doğum 26 Eylül inşallah
Önce kadim doğum doktoruna gidiyorsun canım ordan kan almamaya yÖnlendiriyorlar sonra doktor perinologdan randevu aciyo öyle bi sekilde almaya çalışıyorsun 3 seme önce öyleydi yani öyle yapmıştım. Saat 16 dan sonra ve gece 12 den sonra bak veya ara insallaj alabilirsin.Kızlar merhaba, ikili tarama testi için devlet hastanesinden randevu bulamıyorum, özeller çok pahalı 1200 fiyat verdi gittiğim hastane, İstanbul Anadolu da randevu alabilen var mı devletten ya da özel hastanede fiyat bilgisi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?